- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz mandin #20150 üzenetére
tudom, hogy az volt, de ha mar fejlesztoi, akkor az api-krol egy-ket szot szolhattak volna. meg mindig nagyon elbaszott egyes esetekben az ms kommunikacioja. persze, most is nagyreszt a "szaksajto" tehet a pletykakrol, de akarhogy is nezzuk, meg a 7.8 sem biztos az elso genes kutyukre.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
csab2
veterán
Én bizakodó vagyok: szerintem elég sok dolgot fog tartalmazni a WP7.8.
Egyébként még pár info itt.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
félisten
-
neooen
aktív tag
Ostobaság lenne nem kommunikálni, ha kapnánk még valamit. Nem hülyék, tudták, hogy óriási felháborodás lesz, főleg a Lumia tulajoknál. Ne ábrándozzatok tovább, mert megint kereshetjük elő a "szopóálarcot" . Ha lesz még valami extra, akkor annak majd örülünk, de ne essetek már 2x ugyan abba a hibába...
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #20157 üzenetére
Főleg, hogy ez most is így van...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
félisten
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #20160 üzenetére
Ez még nekem sem igazán világos. Nem vagyok ehhez ideológiailag elég képzett!
-
germinator66
aktív tag
Van új Skype!
-
NGA
addikt
válasz germinator66 #20166 üzenetére
Hol?
-
l!nk87
aktív tag
válasz germinator66 #20166 üzenetére
Valóban jött egy frissítés
-
NGA
addikt
-
félisten
-
shteer
titán
-
mandin
senior tag
Rohadt log megint nincs?
-
félisten
Kiderítettem, h a gmail kliens az ékezeteket nem tudja konvertálni vagy mi. Mindig az ékezet kúródik szét sok karakterré. De mitől lehet?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #20180 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
revolver
aktív tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Ha egy facebook ismerősömnek szülinapja van,akkor a telefon elötte való nap pontpan 21.00-kor mindig jelez emlékeztetőül,hogy el ne felejtsem.Lehet én állítottam be,de már nagyon zavar és nemtom hogy hol kell ezt a funkciót kikapcsolni.
Előre is Köszönöm!Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
CarajoEsp
senior tag
Látom, hogy a Maps alatt már magyar címekre is lehet keresni nagyon faszán
Végre
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
amargo
addikt
Szerintem az emlékeztetőt akarja kikapcsolni.
Ami engem is érdekelne, hogy miért lett alapértelmezetten x időkor egy elmékeztetés. Sehol nem adtam meg ilyet, de ettől még nem szeretném kikapcsolni, hogy ne is lássam.szerk:
vagy csak simán kiakarja kapcsolni az egészet[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
revolver
aktív tag
válasz amargo #20188 üzenetére
Lehet kicsit elhamarkodottan örültem,mert ha a naptárban kikapcsolom a birthday funkciót az ,akkor a naptárban nem jeleníti meg,de emlékeztető ugyanúgy fog jelezni.
Mégia csak neked volt igazad.Lehet a windows live-on belül kell ezt kikapcsolni? Na mindjárt megnézem.Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
revolver
aktív tag
Valaki csak tudja miről van szó.
Ha egy facebook ism.-nek szülinapja van akkor előző nap 21..00-kor jelez a telefon,de előfordult már hogy 12.00-kor emlékeztetett.Ezt hogy lehet kikapcsolni.[ Szerkesztve ]
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
catroot
veterán
válasz WolfheartGR #20194 üzenetére
Most néztem, hogy webes felületen mind a két opció be van jelölve, hogy szóljon, de nálam kussban van.
-
félisten
-
Воланд
titán
na, nem akarom en elkezdeni, de: [link]
es igazabol ms dolgozok is ezt mondjak....
jah, es ha a 610 kap uj start screent, de az elso gen nem, akkor bekaphassak (hiaba nem jon be nekem az uj megoldas).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest