- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannn
aktív tag
Mango mizeriarol a wmpoweruser.com-on mondtak meg a tutit "but I suspect anyone desperate for Mango has probably already hacked it onto their phone a long time ago"
En kb 2 hete untam meg a tokolest, es nem az RTMet hanem a beta2t tettem fel de sokkal jobb mint a nodo. Foleg az IE9 (ujra mukodnek az index.hu-s videok) es a multitasking. -
Lall
veterán
Ezt a backupot mikor csinálja? Az RTM telepítése előtt? Mert én NoDo-val vettem és nincs Nodo backup a gépemen. Az RTM-et hogy telepíti Zune-on keresztül? Bocs a sok idióta kérdésért, de nem akarom, hogy visszaállíthatatlan legyen és mint feljebb írtam DVP-n nincs reflash.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Blyan
félisten
Ment PÜ. Amúgy a menetközben készíti a Zune, ahogyan a szabvány frissítés során.
A visszaállítás is ugyanúgy megy, mint a hivatalos módon Zune-ban (beállítások, telefon, frissítés, visszaállítás )The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
TonTomika
aktív tag
Végigjártam ma a WestEndet...és egyik boltban sem tudtak mutatni olyan készüléket amin WP7 lett volna. Egyszerűen nem tudtam kipróbálni, nem tartják sehol. Venni is csak egy kis mobilos üzletben tudtam volna...ott is egyetlen darab kallódott. Olyan érzésem volt, mint aki a Szent Grált keresi.
Amikor pedig rákérdeztem, hogy van-e, megtapogatható-e, úgy néztek rám, mint aki egy kiló negyven deka csirkefarhátat kért a mobiltelefonos szaküzletben. Én naív gondoltam, hogy a Samsung Mobile mintaboltban lesz egy árva Omnia 7 kiállítva, de nem...nem is volt nekik és nem is lesz.
HTC-ről meg aztán végképp ne is álmodjak kb.
Kérdés: Budapesten hol van olyan hely, ahol ki lehet próbálni működés közben egy Omnia 7-et, illetve HTC Mozart-ot és HD7-et?
Ha valaki leírna nekem egy ilyen üzletet ahol egy kicsit tudom nyomkorászni ezt az oprendszert, annak nagyon örülnék!
-
amduser
tag
válasz TonTomika #6004 üzenetére
Speedshop-ban, HD7 tuti van
-
-
negyven2
veterán
Orange France memo confirms September 15th was "Mango day"
http://www.wpcentral.com/orange-france-memo-confirms-september-15th-was-mango-day“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Van-e WP7-re
1: normális eBuddy-alternatíva? (msn+facebookchat kliens egy programban)
2: adatforgalom-számláló programokra lebontva
3: tűzfal, ami lehetővé teszi, hogy csak a nekem tetsző appoknak adjak 3G-t? (40MB-os csomagom van)hardverapro.hu/tag/chipman
-
Blyan
félisten
válasz CHIPman #6010 üzenetére
1. van, IM+, de a most várható frissítés után lesz integrált MSN és FaceBook chat szolgáltatás is.
2. nincs és nem is várható
3. nincs, szerintem nem is lesz, de 40MB iszonyúan kevés ehhez a platformhoz, 500 az kb a minimum, amivel érdemes használni, de ha ez drága akkor is legalább 100MB.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tutis
őstag
3. Azért ez így konkrétan kijelenti szerintem elhamarkodottság, azért ha van mondjuk otthon wifi akkor a 40 mb bőven elég a levelek megnézésére és naponta pár oldal nézésére.. Nekem 500 megás netcsomagom van, de havi 40-50 mb közötti a mobil adatforgalmam, az itthoni wifi miatt..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Blyan
félisten
Oké, én abból indultam ki, hogy csak a munkanapi összesen max kétórás bp-i utazáskor használok mobilnetet, amúgy állandóan Wifin van, otthon, munkahelyen. És nekem min. 250 mega megy el egy hónapban, de igaz, én aktív nethasználó vagyok, nem csak a leveleim miatt (híreket olvasok, vagy MA-t, hozzászólok, stb).
Anno Samsung Spican elég volt a 100megás net, igaz ez amiatt is volt, hogy azon minden volt csak élvezet használni a böngészőt.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
eeXaa
addikt
....tudja valaki, hogy a zune programban van e visszafele sync, vagyis ha telepitem a progit egy ma'sik ge'pre akkor feldob mindent az uj ge'p kollekcioj'ba... egyese'vel megy tudom, de most van 40 giga'nyi zene'm a playerem-en amit nem szeretne'k egyese'vel a'thuzogatni.... valaki?
-
Blyan
félisten
válasz burgatshow #6015 üzenetére
Nálam is így van, csak nincs gigás csomagom. Szóval ehhez kell alkalmazkodnom, de 500-al azért elvagyok, online stream azért nem fut nálam, de levelezés és az állandó webtartalomhoz kell a lehetőség (élőcsempékről nem is beszélve
-
gzbotii
nagyúr
válasz CHIPman #6012 üzenetére
szerintem annyi megy el mind az androidon, csak, ugy is kell hasznalni. tehat pont anyit netezessel, anyi megy le, ha ezen se hasznalod a netet, kicsit felkaru akarcsak az android..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
burgatshow
veterán
Szintén, 2 levelezőfiók, az egyik 15 perces szinkronnal a másik push módban. Folyamatosan mozgok tömegközin a fővárosban hétköznap így netezni szoktam. Aztán szoktam még menetrendet, térképet használni, facebook alap, meg a twitter is, meg aztán ami még néha kellhet.
Milyen live tile-okat használsz? Csak azokat sorold fel légyszi, amik nem csak a mango-val mennek.
#6022: Nem, csak globálisan.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz CHIPman #6022 üzenetére
nem apponkent, all in mindenre.
de ha neked enyire nem tetszik akkor meny androidozz, ne piszkalad azt ami jo/van masnek.
amugy itt jobb mind az androidon a megoldas [kiveve az SE, ok jol megoldottak][ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
CHIPman
nagyúr
válasz gzbotii #6024 üzenetére
Te tudod miről beszélsz? A SE az Arc-ig nem engedte(és nem engedi) a kerneleiben a netfiltert, ami apponként engedi letiltani az adatot és engedi a wifi megosztást. Minden más gyártónál megy. Mindent egyszerre én is le tudok tiltani(Samsungnál egy gombnyomás+egy kattintás), de nekem az kell, hogy mindig fenn legyen, csak ne szívja feleslegesen az, aminek nem kéne.
Nem piszkáltam én semmit. Azt meg nem értem, miért mondod hogy másnak jó, mert ha nincs benne a lehetőség, akkor másnak sem lehet jó a letiltás.
Nem készül esetleg erre valami program? A MS annyira erőlteti gépen a saját ilyen programjait, mobilra meg még külső sincs...[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
blex
senior tag
-
Lall
veterán
Kérdés. Küld nekem valaki email-t ékezetes tárggyal. Válaszolok, de neki az ékezetek helyén kérdőjel, felkiáltójel stb. jelenik meg. Ha válaszol erre és ugyan az a tárgy marad már nekem is így jeleníti meg. Már mindent magyarra állítottam. Van valami megoldás arra, hogy ez ne így legyen?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
oO7
őstag
a véglegesben is rendesen lesz szótár... csak ez a köztes gondolom egy alapvetően amerikai régiójú build és ebbe ugye nem került magyar támogatás... se menünyelv, se szótár, se semmi...
ajj már megint nem nézem hogy mire válaszolok és hogy van még több is a fórumból
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
...van egy zune playerem... adott egy uj számítógép frissen telepített zune-al, ...és szeretném felrakni, és sőt! sync elni a playerem egész tartalmát.... tehát két számítógépem van, és a playeremen kersztül szeretném szinkronban tartani mindhárom eszközt.... amihez, csupán, a feltöltés mint funkció hiányzik...
-
oO7
őstag
nyomsz egy CTRL + A -t a player-en lévő zenéken/albumokon vagy ahol akarod, és lehúzod a bal alsó sarokban lévő számítógép ikonra... vagy ez csak telefonnál működik? player valamit máshogy csinál? meg amúgy vannak ott a beállításoknál sync opciók... nálam például a telefonomról automatikusan szinkronizálja a fényképeket... godnolom ha zenéket töltenék le azt is szinkronizálná... és szintén csak tippelni tudom, hogy ha egy másik gépre rádugnám a telefonom, arra a gépre is vígan átszinkronizálná a telefon tartalmát
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
...jahh.. hát a behúzogatós módszer működik, de ha több száz albumod van akkor necces... amúgy biztos más szofi van a playeremen, lehet ezért nem, megy, de mindenesetre érdekes, hogy a képek sync elése megy telefonnál... persze nem meglepő ...nna mindegy majd még megpróbálok szöszmötölni a settingsben.... megpróbáltam linkelni az online accountomat a playerre, mivel van ilyen opció, de valamiért nem műkszik.. lehet pedig ez lenne a megoldás....
-
nicu71
addikt
válasz gzbotii #6006 üzenetére
hát nem birom ki hogy ide ne irjam erre hogy "szép város Kolozsváááár" ésmég wp7 telcsit is kapni!
de tényleg egyik kedvenc városom.Amúgy annyira érthetetlen hogy MS miért nem támogatja a régiót ,ezen filozofáltam"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
gzbotii
nagyúr
szep szep, csak lenne tobb a WP7 [telo es aki ert is hozza] na meg a magyar
amugy jartal itt?csak itt kb annyira nem ertenek hozza, mind..magyarul nyelven
pl azt mondtak nekem h 25k sok egy teloert [ezek a telo magusok/sufnisok] meg h a trophy-ban sokkal jobb a processzor, sokkal gyorsabb, jobb a kamera mind az optimusban.. mondom erdeskes, aztan amikor kezdtem meselni nekik az MS megkotesek meg hasonlo dolgorol, csak neztek, kb igy-[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #6040 üzenetére
ja es meg az is idegesit, akarhanyszor elmegyek egy GSM boltba, mindeki aval jon, h csak android mert az nagyon jo..ember, ezek joool bevANnak oltva..es, h anyi mindent lehet csainalni az androidal, es huuuuuu az ajfon meg enyira exkluzivista, h waoooo
es ha emlitem a wp7, akarom mondani, windows mobile [mert itt mindki igy mondja neki] akkor az szar, nem kell v az miii? es, h aval nem lehet semmit csinalni. mondom, ha azt figyelembe veszuk, h ez egy zart rendszer, akkor mit nem lehet megcsinalni amit androidon? v iphone? nincs gmail v angribordsz?
nem tudom nallatok igy van e, de itt brutalja es a szulovarosomba meg kb egyeduli wp7user vagyok -20.000 lakosu Szekely varos [97% magyar ]
[lejart a szerkesztesi ido az elozonel]
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Nekem asztali gépen van ez, hogy gmail-ből küldök egy levelet céges címre, akkor valamikor bekrepálnak az ékezetes karakterek és olvashatatlan az egész. Ha én fogadok arról a címről levelet az okés, fordítva már nem megy. Annyit tudtam csinálni, hogy arra a címre ékezet nélkül írok, más nem jutott eszembe.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
válasz blueMerle #6044 üzenetére
Mert pont azt írják, hogy a szept 15.-e valós dátum volt, csak néhány szolgáltató piszmogása miatt elhalasztották. Gondolom megközelítőleg egyszerre akarják majd mindenhol kidobni..
Na persze ha valós az info, amit a wmpoweruser talált..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
moonman
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest