- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Annyit kérdezett, hogy betegye-e a leveleket a bejövőbe, vagy létrehozzon neki egy külön mappát.
Most töröltem az egész fiókot és majd újra hozzáadom és kiválasztom azt a mappát.
Egyébként lehet később is módosítani, de akkor meg már marad a bejövőben levél, és rakja az új mappába. Szóval jobban járok, ha tisztalappal újrakezdem.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
harry3
őstag
Ha a Marketplace-nél kiválasztok egy országot, azt később lehet módosítani?
-
balcsida
senior tag
válasz Darellus92 #22004 üzenetére
CAB sender-t le kell tölteni, illetve a megfelelő frissítési fájlokat hozzá
-
Lall
veterán
Ha valaki használja levelezésre a live fiókját (márpedig innen egész sokan használják) biztos szeretni fogja a metrósított www.outlook.com-ot. Ha gépen levelezek itt teszem, sokkal átláthatóbb, mint a régi hotmail.Ha Vótmá!!!
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
csab2
veterán
Hú, hát rendesen kavarnak ezzel a metrósodássa!. Egyik oldal már metrósodott, a másik még nem. Van amit hirtelen nem is találok.
Pl. A login.live.com ami eddig a Live oldalára vitt (hotmail, skydrive, naptár, messenger) az most a Microsoft Account oldalra visz.
Most akkor hol van a naptár, messenger, stb.?Szerk.
Ja, látom. Ez lett az új outlook.com.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Воланд
titán
outlook.com-on bejelentkezel, majd a bal felso sarokba viszed az egeret, az outlook felirat mellett megjelenik egy nyil, arra rakattintasz es tudsz valtani a szolgaltatasok kozott.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz balcsida #22015 üzenetére
Semmi esélytelenséget nem látok benne legfeljebb szokatlant. Kb. még nagyanyám is kiagazodik rajta, nem a 3D csillógós miniatűr ikonokat kell lesnie, ráadásul mint tudjuk anélkül, hogy rákattintana infot is tud meg. Meglátjuk...
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
A mai nap megjelent egy alkalmazás a Marketplace-en, amihez lehet hogy elég sok közöm volt Nemzeti Sport Online.
Lassan őrölnek a Marketplace malmai
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz polonic #22022 üzenetére
Mi mi? A közöm a fejlesztés volt, a symbianos változat után.
Az appot meg linkeltem.A malom őrlésétől függően egyébként egy-két hét és lesz egy bugfix release is, de azt inkább nem írnám le előre, hogy hol van gebasz benne.
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
Szembesült már valaki olyan problémával, hogy nem küldi el sem az értékeléseket, sem pedig a WP7.hu-n a hozzászólásokat a telefon (Lumia800)?! Beírom az értékelést és gondolom mintha elfogadta volna visszalép egy szintet, mintha "back"-et nyomtam volna. Tehát semmilyen hibaüzenetet nem dob. Wifi-ről és 3G-ről is ugyan az a történet már hetek óta. Telefon ki/be kapcsolás volt, de semmi... Mango Refresh fent van. Kezd bosszantani a dolog.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
balcsida
senior tag
Nagyon baró lett, gratula hozzá!
Ha már itt vagyunk, megkérdezném: te nem tudsz esetleg megoldást arra, hogy ha egy appba rakok web nézetet, és azon megjelenítek egy weboldalt, akkor ha a weboldalon lévő linkre teppelnek, akkor azt az IE nyissa meg (tehát elinduljon külön a gyári ie, és ott) -
válasz balcsida #22028 üzenetére
Dehogynem. Használd a WebBrowser Navigating eseményét: vedd ki az WebBrowserNavigatingEventArgs objektumból a célURL-t, állítsd be a Cancel property értékét true-ra, aztán egy WebBrowserTask-ot indíts el a címmel.
Figyelj oda, hogy inicializáláskor is kapsz egy ilyen eseményt, úgyhogy le kell kezelned az első alkalmat.
Eredetileg használtam egy ilyen megoldást az NSO-ban is, de kidobtam, mert a konkrét feladatomhoz más kellett.
-
Dzsosy
senior tag
Valaki találkozott azzal a hiba jelenséggel, hogy a Csoportok újdonságai közé nem teszi be a twitter bejegyzéseket? De még csempére sem kerülnek ki. Sőt az emberek saját csempéire sem kerülnek ki a twitter bejegyzéseik, de ott már legalább a saját újdonságai között ott vannak..
Viszont a facebookos bejegyzések rendesen megjelennek mindenhol..
1-2 napja tapasztalom ezt és sajnos az újraindítás nem segített..
Vagy lehet, hogy én állítottam el véletlenül valamit? Mondjuk nem rémlik, hogy ilyet tettem volna, de hátha van erre valami beállítási lehetőség..szerk.: jah és a Kapcsolatokban (people hub) is rendesen látszanak a tweetek és a Me részben is megkapom az értesítéseket, ha megemlítenek twitteren..
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Ha a bankkártyámmal van probléma, hol érdeklődhetek magyarul? Egyszerűen sehol sem találok telefonszámot.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
harry3
őstag
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy ha hozzáadok egy fényképet egy névjegyhez, azt mentse? Van olyan névjegy, ahol ahol van kép egyből, miután importálom, vagy azért, mert az alapból live account?
[ Szerkesztve ]
-
Urban Terror
tag
Segítséget szeretnék kérni. Nemrég olvastam, hogy megjelent az adatforgalmat számláló app "számláló" címen. Sajnos nem találom így a telón keresztül a piactéren.. Hogy keressem?
-
Воланд
titán
válasz Urban Terror #22044 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Urban Terror
tag
válasz Urban Terror #22046 üzenetére
Jól van, sikerült. Csak így még nem szedtem appot
-
polonic
félisten
HR után megjelent a beállításokban egy network nevezetű menü.
Ez miért nem volt ott előtte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest