- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
-
jooker82
nagyúr
válasz lbalog01 #3294 üzenetére
Üdv a klubban! Ahhoz képest,h a 2x topicban,mindenki azt irja,hogy soha többé LG,mégis szinte fele banda onnan váltott...
4.0.3-tól még nincs frissebb,a v10F-re tudod frissiteni...
A TC-ről kb 1 hete irt valaki,hogy miként lehet usb háttértárként kezelni..
főzött romok nemigen vannak még,de itt nagyon nincs is szükség ilyesmire..
Én még értelmes Navit nem találtam erre a felbontásra...meg Google earthot se.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Remiel
őstag
na úgy néz ki a Vodánál valaki megemberelte magát és lesz 4x (bár egyenlőre csak a smartstorban van kiírva, hogy rövidesen)
kíváncsi leszek az árára, mert a pirosak néha az az érzésem, hogy nem ismerik azt a szót, hogy reális, de majd meglátjuk
bevallom erősen elgondolkoztam egy note 2 vs 4x dolgon (most a G-ről nem beszélek, mert az ki tudja mikor és mennyiért) de ha normális áron adják és mondjuk a hamarosan nem február, akkor befektetek egybe
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
törölt tag
off
Valami normális offline navigáció van erre a felbontásra? Eddig az digo primo-t akartam használni, de az istené sem akart feltelepülni.
on
-
lbalog01
tag
válasz jooker82 #3302 üzenetére
Nekem alapvetően nem volt bajom a 2x-el, ha valamit nagyon buherálnak ( szvsz ebben a 2x tulajok élenjártak ) akkor ott könnyebben beköszön valami gebasz: pár rom/kernel páros után a számomra szimpinél és stabilnál megálltam és nem is volt gondom a telóval. Az ICS frissítés viszont elég gázos az LG részéről /meg a 2.3 is az volt/. De mivel itt alap az ICS ezért én jól elleszek ezzel. Bár mondjuk 1,5-helyett mondjuk 1,8Ghz-en megnézném a teljesítményt /a killa sample egy kicsit mintha akadt volna 1-2szer /
***ROGER***
-
Badboys
őstag
Mindenkinek ment a link akik kérték.Letöltöd telepíted és működnie kell nálam hibátlanul megy semmi gond vele. Amennyiben első indításkor rosszul tölti be a fölbontást indítsd újra.
Van benne t. cserélő,ha nem kell nem telepíted ahhoz utólag kell szerkeszteni mappákat,de az is működik a szükséges további mappákkal.[ Szerkesztve ]
-
-
Quqesz
nagyúr
én is eldobtam pü ben a rigot annak,aki kérte.nekem megy rendesen már használtam is.le lehet kérni forgalmi adatokat is,meg kerülő útvonalakat is(csak be kell állítani).nézzétek át a beállításokat.csak akkor generál adatforgalmat ha beállítod(gondolom friss forgalmi adatok miatt)és lehet adatkorlátot is beállítani,hogy meddig mehet a letöltés!Ja és 2012-es progi!
aksi
nos reggel 1d7h30m és 30% ez abszolult kielégítő(folyamatos 3G mellett!)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
tybsen
addikt
Navigont miert nem probaljatok ki?
-
R2D20208
addikt
Hali urak ! Kérek valakit, aki Rootolva van, másolja ki nekem a 4X frameworkot a systemből, és rakja fel nekem valahova ! Köszönet !
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
jooker82
nagyúr
most a navitelt próbálgatom...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
tothl
addikt
Nekem a Sygic navi valt be legjobban eddig.
-
stickrs
senior tag
milyen a video 2x-hez képest? youtuben nem tul meggyőző videók vannak..van rá vmi jó cam mod?
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Quqesz
nagyúr
válasz stickrs #3322 üzenetére
milyen videora gondolsz?saját v más forrásból ?saját nekem nem akadt,mkv szépen ment,de pici szaggatás volt benne,de csak ha közelről néztem és odafigyeltem.abban azért nem vagyok biztos ,hogy nem a film hibája..meg lehet más lejátszókat letölteni playből amik lehet jobbak mint a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
na az aksi 1d15h33m-ot bírt egy feltöltéssel és átlagos használattal.nem rossz egy ekkora kijelzős telótól
-
ßrainiac
addikt
Sracok, kovezzetek meg, d a videok akadnak xD
Ez felvetel.kozben is latszik, es visszanezesnel is.
Quqesz: az akksira ugyanakkor valoban nem.lehet panasz
Remelem a kamerat hamarosan javitjak, sztem az elso frissites mar javithatta volna.. es volt ketto is ;S
[ Szerkesztve ]
-
vasilexx
csendes tag
Uj vagyok itt !Most szeretnek venni egy 4X-et velemenyeket kerek ha lehet!? Mennyire jo az osszeszereles es tenyleg annyira jo mint a HANDS-ON videokon??Az Optimus UI 3.0 frisites erkezet e mar??
-
Quqesz
nagyúr
válasz vasilexx #3343 üzenetére
Összeszerelés rendben,nem nyekereg-nyiszog.Nem lesz tele a hátlap újlenyomattal és nem karcolódik.Jól fut és nicsenek benne döccenők.Szép a képe és nem vibrál mint az SIII(ezt most láttam egy videón).Jó érzékenységű a kijelző,jól beállítható a menü és úgy minden.Ha jól tudom ezen már az Optimus 3UI van és V10a-val kezdődött a szoftver és most a V10f-nél járunk,aminek van kézzel fogható változása(melegedés,aksi idő),szóval fejlesztik szépen.Nem igazán tudtam még belekötni. Nexus S-ről váltottam és nem bántam meg!
ez egy tényleg jó telefon!
Talán egy olyan pont van ami lemaradás kicsit(de nem csak neki) az a JB hiánya még egyelőre....[ Szerkesztve ]
-
vasilexx
csendes tag
Köszönöm hát ez akkor jo vélemeny köszi !!Akkor mostmar tuti ilyet veszek !!
-
tybsen
addikt
válasz vasilexx #3343 üzenetére
Ebben a hsz-ban irtam szemelyes tapasztalatokrol az elso nehany nap utan, amit a kovetkezokkel egeszitenek ki:
- kozvetlenul osszehasonlitva a galaxy nexus-sal, itt minden sokkal gyorsabb, a telefon tenyleg iszonyat gyors: az alkalmazasok, bongeszo es minden gyorsabban nyilik meg, gyorsabban toltodik be, stb.. persze nem kell oriasi kulonbsegekre gondolni, de erezhetoen es lathatoan gyorsabb. kiprobaltam kulonbozo alkalmazasokat, play store alkalmazaslista betoltese, stb. minden egy leheletnyivel gyorsabban toltodik be. Igazabol azt gondoltam eddig, hogy a ket mag is eleg mindenre es a 4 mag jatekoknal lehet csak fontos. Ez reszben igaz is lehet, de a mindennapokban is sokkal gyorsabb felhasznalast tesz lehetove a 4 mag, ahogy irtam fentebb. Persze a nexus-féle ket mag is eleg mindenre es nem szamottevo a kulonbseg, megis, nekem volt olyan, hogy valakinek meg akartam mutatni gmaps-on valamit a nexus-on es varni kellett, mert nem toltodott be olyan gyorsan, aztan megakadt kicsit. Kicsit ego is volt, valahogy ilyeneket mindig csak akkor produkalt persze, amikor masoknak akartam megmutatni valamit, hogy milyen gyors is a cucc. Na szoval ilyesmit az LG-nel nem tapasztaltam, semmi akadas, semmi lassusag, minden azonnal tortenik es gyors.
- az akksi tovabbra is nagyon pozitiv, bar en mindenkeppen gyakran toltom a telefonaimat, de eddig ez a legjobb uzemideju telefonom, legalabbis amennyire emlekszem az utobbi idokbol (ehhez kepest a nexus kb toltorol mukodott..)
- nekem szemely szerint jobban tetszik a nexus amoled kijelzoje mint az ips display, vagy lehet persze, hogy csak megszoktam a tulszaturalt szineket, de ez izles kerdese
- melegedest tovabbra sem tapasztalok semmilyen hasznalatnal - jatekokkal ugyan nem nagyon jatszom, csak neha-neha keves ideig, de ott sincs semmilyen melegedes. A galaxy nexus bongeszesnel intenziven hasznalva sok esetben melegedett, nem durvan persze, de erezhetoen melegedett. Itt nem tapasztalok semmi ilyesmit
- amit tovabbra is pozitivnak erzek a nexus mellett, az az ergonomia - kezbe fogva a bekapcsolo gomb es a hangero gombok sokkal jobban kezreallnak, itt egykezes hasznalatnal a mutatoujjal kell feleleszteni a kijelzot, amivel nekem elegge ki kell nyujtani a kezem/mutatojjam. Ugyanigy a nexus-nal a vissza-gombot jol oldottak meg, kenyelmesen es konnyen ra lehet nyomni egy kezben tartva a keszuleket - az LG-nel ez az en kezemben eleg kenyelmetlen muvelet, mindig jol ki kell nyujtani a jobb huvelykujjam, hogy visszalepjek. Cserebe a nexus-nal elvettek a kijelzobol egy sort a gomboknak, azert ezt is szem elott kell tartani persze.. A keszuleket az asztalrol felveve szinten nexus-sal osszehasonlitva szinten az a tapasztalatom, hogy a nexus-t kellemesebb felvenni, kezbe fogni, jobban kezbe simul es kenyelmesebb a napi hasznalata - nyilvan a kijelzoje is kisebb, nem csak a 4.65 - 4.7 kijelzomeretek kozotti kulonbseg miatt, hanem mivel a nexus-on a kijelzon vannak a gombok es ez jo nagy helyet vesz el az egyebkent is kisebb kijelzobol. Az ergonomiat - illetve annak hianyat - tartom egyebkent a keszulek egyetlen de legnagyobb hibajanak. Ez nyilvan egyenfuggo, de lehet szempont sok embernek. Magat a keszulekhazat is szebbnek talalom nexus eseteben, de ez egyeni izles kerdese - pont tegnap latta valaki az LG-t es oda volt, hogy milyen szep (a nexus-sal osszehasonlitva), tehat ez tenyleg nagyon szubjektiv.
- a hangero, zenelejatszas hangereje sokkal jobb, mint a nexus eseteben, ahol minden lenyegesen halkabb volt. Itt a zenelejatszasnal a maximum hangero mar tenyleg tul sok (legalabbis az en fuleimnek), de nem recseg vagy valami, egyszeruen tul hangos. Szoval zenehallgatashoz ez a keszulek szerintem idealisabb - azt is meg kell emliteni, hogy a gyari lejatszoban album-nezetben az albumok kozotti lapozas akadozik, tehat kvazi faziskesessel reagal, ez a nexus-nal sima es gordulekeny. Maga a nexus gyari lejatszoja viszont funkcionalitasaban elmarad az LG lejatszojatol, tehat ha valaki zeneb*zi, ugyis letolt egy harmadik fel altali lejatszot. De azert gondoltam leirom ezt is, hatha valakinek szempont.
- autoban menetzaj kozben barmilyen youtube video vagy zene lejatszasa hangosabb, mint a nexus eseteben - a nexus ilyen szempontbol eleg halk (es ezen a volume+ alkalmazas sem segit igazan). A beszelgetesi hangero talan nexus-nal kicsit jobb volt, de mindketto teljesen jo - a korabban irt recseges vagy rossz hangminoseg azert volt, mert a hivott fel is ki volt hangositva, illetve skype-on sem tokeletes a hangminoseg, de ez nem a keszulek, hanem a szolgaltatas hibaja
- igy az elso het utan kicsit bizonytalan vagyok a keszulekben, mert egyreszt hianyzik a nexus-rol a JB, masreszt a fentebb emlitett ergonomia nekem nagyon fontos. Az LG tovabbra sem nyilatkozik JB frissites ugyben, penteken felhivtam az ausztriai LG kozpontot, a jordaniai LG-vel twitteren megint beszeltunk, de az ausztriai LG csak annyit mond, hogy nezegessem a frissiteseket, nekik nem all rendelkezesre informacio az update-rol. A jordan LG pedig szinten azt mondta, hogy varjak, mert nem kaptak informaciot a fejlesztesi csoporttol JB update ugyben.Mindent osszevetve vegyesek az erzelmeim az LG-vel kapcsolatban, oszinten szolva valahogy ugy vagyok vele, hogy az LG mindenben jobb, mint a Nexus volt (gyorsasag, hangero, melegedes, akkuido, kijelzomeret, memoriakartya bovithetoseg), de a Nexus szamomra szerethetobb es kenyelmesebben hasznalhato keszulek, leginkabb az ergonomianak koszonhetoen. A szerethetobb leginkabb a JB miatt, ugyhogy ha kijon LG-re a JB, akkor egy szintre kerulnek, illetve gondolom az LG duplan raver a Nexus-ra, mert meg gyorsabb lesz, tehat nagyjabol nem is lesz ertelme osszehasonlitani, hiszen mar most erezhetoen erosebb. Az ergonomia viszont nem valtozik, tehat ez az egyetlen szamomra kritikus pont. Aki ezt megszokja, vagy akinek ez nem szempont, annak - foleg a jelenlegi arat figyelembe veve - abszolut ajanlhato a keszulek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest