- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
na megrendeltem a 4x-et,fekete szinben pixelhibán kivül kell még valami hardver hibára figyelni mikor veszem át? mert a fórumban nem találtam mást,ami előfordult volna
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Badboys
őstag
válasz ßrainiac #3428 üzenetére
Igen valóban onnan lehetne amennyiben lenne ilyen lehetőség megadva,de sajnos nincs ezért érdekelt volna a megoldás.Csak két lehetőséget enged,leállítás vagy törlés sehol sem találtam olyan megoldást,hogy áthelyez memória kártyára. Lehet,hogy ez egy rosszul tervezett fájlkezelő mivel telepítő sincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
lbalog01
tag
hali Srácok!
volna itt pár kérdés:
1. rootolt telóról a ROM Manger miért nem lép be recovery módba, hanem csak simán újra indul??
2. ha manuálisan lépek be (power on+vol down), akkor sincs semmilyen backup vagy restore funkció?? WTF? a 2x-nél simán mentettem az egész rendszert (kb 1GB) aztán ha nem jött be a mókolás, csak recoverybe be aztán sd-ről visszarak mentés, 5perc és visszakaptam a telómatSzóval hogyan is lehet ebből a 4x-ből kivarázsolni ugyanazt a rugalmas rendszer mentést amit a 2x alapból tudot??
***ROGER***
-
jooker82
nagyúr
Akinek KDZ-vel nem sikerült frissiteni az Smartflashel megpróbálhatja,de VIGYÁZAT?EZ TÖRÖL MINDENT...
Csak egy dolog hiányzik amit nélkülözhetetlen a Smarflash program és driver a p880-ra....
Valaki megkereshetné,ha létezik egyáltalán...Smartflash
Amennyiben az LG Mobile Support Tool nem a legfrissebb gyári romot telepítette, úgy lehetőség van a smartflash nevű programmal elvégezni a frissítést. Ez az eljárás teljes egészében törli a telefon belső SD kártyáján tárolt adatokat, így javasolt azokat lementeni pl. az LG Pc Suite segítségével. Smartflash programmal a .zip kiterjesztéjű romok telepíthetőek.
A gyári rom flash-elésének menete:
- telepítsük a smartflash alkalmazást majd indítsuk el SmartFlashTool_P990.exe-t
- kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort
- csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez miközben folyamatosan nyomva tartjuk a „hangerő le” gombot. Ekkor a telefon képernyőjén meg fog jelenni egy „szoftver frissítés” üzenet, miközben a futtatott smartflash program COM ablakában az adatok betöltődnek
- válasszuk ki a „ROM Copy D/L” fület és ezen belül a „Normal Mode”-ot. Az ’ERASE CAL” ne legyen kiválasztva
- az előzőleg letöltött és kicsomagolt rom .fls (baseband) részét illesszük be a CP bin sorba, míg a .bin (rom) részét az AP bin sorba
- kattintsunk a start ikonra és várjuk meg amíg az új rom flash-elése megtörténik
- a folyamat végén a telefon képernyőjén az LG felirat fog villogni
- csatlakoztassuk le a telefont a számítógépről, tegyük vissza az akkumulátort és indítsuk újra.
A beállítások/telefonról menüpontban már az új rom és új baseband lesz feltüntetve.
A fenti eljáráshoz két program telepítése szükséges, SmartFlash P990 és SmartFlash drivers:LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Quqesz
nagyúr
Megnéztem az L9-et,hát mint két tojás a 4x-el(sztem).Nem tudom mit aggódtok a JB miatt,de ha esetleg kijön a következőket fogjátok írni:bla bla bla nem ezt vártam,mi is a különbség,most akkor új ez az oprendszer.....stb.használtam egy ideig és hát nem fogtok leülni miatta,hogy "hú vaze ez aztán...".Nexus S-én nem csinált nagy varázslatot( na jó az teszett ahogy az appokat elindítja,látványosabb).A Projekt Butter nem volt érzékellhető és sztem az akku idő rosszabb lett.De ez csak szerintem...
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
dupla élvezet
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
Galaxy Nexus-on erzekelheto volt a kulonbseg, en anno Galaxy Note 4.0.x-rol valtottam a Nexusra, pont akkor jott ra a 4.1. Sokkal simabban es gyorsabban ment, mint a Note valaha is. Az ertesitesi rendszer meg ugy az egesz jobban egyben van, mint a 4.0 eseten. Persze csak finomitas az egesz, de szerintem nagyon pozitiv a valtozas a felhasznaloi elmenyben.
Nekem az LG hozzaallasa illetve kommunikacioja nem tetszik, eleve mi ez, hogy csak Koreara vonatkozoan adnak informaciokat es ezzel beparaztatjak azokat, akik most adtak ki egy csomo penzt az aktualis modellre, amirol nincs informacio, hogy frissul-e. Viszont ha Koreaban tenyleg nincs LG4x, akkor meg ertheto, hogy nyilvan nem is frissulhet. En az egeszet egy elb*szott kommunikacios lepesnek tartom es remelem, hogy napokon belul jon a nemzetkozi frissitesi utemterv is, amiben mar szerepel a 4x is. Nem tehetik meg, hogy ne frissitsek az aktualis csucsmodellt, ez azert eleg dobbenetes lenne. Twitteren meg facebookon pedig szinten sz*rnak kommunikalni, ez is peldatlan.
-
Quqesz
nagyúr
Az a baj,hogy nem csak az LG elb@szott,hanem szinte az összes gyártó.Most nézd meg kik frissítettek JB-re.A Nexusokon kívűl csak a SIII-ra jött ki frissítés,de mi van a SII,Note,stb gépekkel a samunál(az SI-ről már nem is beszélve ami ugye a Nexus S tükörképe).Vagy a Sony,HTC(csak a ONE+ lesz eddig,a többit meg csak igérgetik),Huawei,Motorola!Ez a gáz és közben már tolják a 4.1.2-őt.Szóval szerintem ha valaki a legújabb frissítéseket meg akarja kapni mindég és főleg időben akkor vegye a mindenkori Nexus sorozatot v fogja fel,hogy ilyen téren kompromisszumot kell kötnie.Én kompromisszumot kötöttem.Ez van.....
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
viszont az nemvilagos, hogy en miert nem latom egyalltalan mnt ben a telot
-
rgeorge
addikt
Az MTP előnye, hogy közben a telefon is hozzáfér az SD kártyához, mass storage üzemmódban ez nem megy. Bár biztosan nem tudom, de a belső sd nem is választható le, tehát az nem is menne mass storage módban.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
fogtunder
nagyúr
én mondjuk csak simán végignyomkodtam az ikonokat a bal felső sarokban, és másodikra megvolt magától
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Loituma69
őstag
Megrendelném a telefont online mit ajánlotok melyik céget? Fehér, magyar menü, minden gyári tartozék és legalább 1 év magyarországi garancia ami kellene!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Loituma69 #3478 üzenetére
amire sztem figyelj ha nem vagy benne a mókolásban,hogy fehér leginkább csak ázsiai van és csak kézzel lehet felrakni a friss verziókat.Kérdezz rá van-e európai ha nincsen kedved kdz-ni(bár nem nagy vasziszdasz állítólag).Nekem mondjuk megcsinálta ingyen a szervíz a B-TEL-nél(és tudja is mit kell csinálni a srác ). Rendes csapat,őket ajánlom szívesen.
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
Ezt rendeltem : 102.000ft LG P880 Optimus 4X HD (White) tartozékaival+magyar nyelv
24 hónap garancia
Innét [link] Remélem minden rendben lesz amit igér a bolt!kungzi köszönöm korrektnek tűnik a bolt és minden megfelelel a kivánságaimnak, csak úgy is legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Loituma69 #3481 üzenetére
Sztem rendben lesz.Annyit kérj meg tőlük,hogy rakják fel neked a telóra a V10f verziót(ez magyar nyelvű,de lehet átadás előtt ezt már meg is fogják csinálni).Ha európai lesz,akkor meg megy fel magától a frissítés.(azé kiváncsi leszek van-e a nagykerben eu-s)
-
zso76
csendes tag
Sziasztok!
Én Part Neronál vettem és simán fel ment rá a frissítés.
13 Pro & WATCH GT2 Pro & iPad Air4
-
ferrari1
őstag
Nektek nem áll meg a zenelejátszás gyári lejátszóval pár pillanatra? Csak a gyári csinálja az összes többi nem. Próbáltam már párat: double twist, player pro, winamp, poweramp és n7player. Egyik sem teszi ugyanazokkal a számokkal. Idegesítő a tudat, hogy valami nem stimmel.
-
toto0569
addikt
Tegnap csináltam képeket a telóval.Kézi beállítással mintha kicserélték volna a gépet,életszerübb lesz a kép,és nem kicsit...
-
ferrari1
őstag
válasz tzsolesz #3486 üzenetére
Köszönöm, megtettem, semmi sem változott. Rengeteg androidos telóm volt de én egyiknél sem tapasztaltam ezt Valami más a bibi. Pedig már a romot is újratettem két hard resettel együtt. V10F, mind az open europe mind a hungary verziónál jelen van a jelenség. Bár véleményem és a TC szerint is a kettő egy és ugyanaz.
-
ferrari1
őstag
válasz tzsolesz #3489 üzenetére
Igen, nálam van a baj, tudom. Teljesen friss, még szűz szoftvernél is van. Semmit nem telepítettem rá csak a mappába betettem egy számot. Akkor is megakad. Ugyanaz a szám másik telefonban hiba nélkül megy. A zene konvertálásával sem lehet gond, azt is megpróbáltam. Akármit teszek a jelenség megvan.
-
-
ferrari1
őstag
-
Quqesz
nagyúr
na nexusra megjött a 4.1.2 és remélem ez fogja inkább kiadni az lg.eddig jobb és gördülékenyebb mint elődje.+akku is..
-
Loituma69
őstag
Pénteken hozzák is a tegnap megrendelt 4X HD fehér telefonomat! Le a kalappal a B-TEL webáruház előtt, gyorsak, telefonon felhívtak egyeztetett mikor hozzák, nem hiába lett az ország boltja cím tulajdonosa! Ajánlani tudom bárkinek! Jah és korrekt áron jön a kicsike! Kiszállítási pont is van a városunkban 500ft az átvételkor semmi postai díj meg 2000ft szállítási költség és van 2 év magyarországi bolti garancia!
[ Szerkesztve ]
-
kontrabass
csendes tag
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tapasztaltatok e olyat videózásnál hogy ha vissza nézitek akkor nagyon halk a videó hangja, valaki esetleg találkozót ilyennel, egyébként v10f szoft van a rajta..Nem tudom mi lehet a gond,valaki segítsen nekem ebben előre is köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs