- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
na, hát ezt most rohadtul benéztem. valamiért azt hittem ez az L9, mert az volt nálam, annak recézett műanyag a háta, de gondolom az meg senkit se érdekel. úgyhogy végül kiderült, hogy tényleg pont annyira fogtam, mint ti
amúgy nem olyan nagy titok, hogy hol dolgozom, de nyilvános fórumokon nem szokásom reklámozni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
migabi24
nagyúr
Na ma én is csatlakoztam ehhez a jó kis csapathoz, remélem nem bánom meg a cserét, nagyon szerettem az S2-őt, de haladni kell a korral
-
Beantech
tag
Hello, vett már vki szilikontokot a telóhoz? normális minőségű? citromsárgába kéne de nem találok sehol sem, fellelhető valahol?
-
migabi24
nagyúr
válasz kely1988 #2470 üzenetére
Ma tesztelgettem kicsit, még megvan az S2, hát vegyes érzéseim vannak, fényképbe és videóba is kikapott az S2-től lehet, hogy jó időbe nem így lenne de nem erre számítottam, gps jobb az LG-be, kijelző nekem fakóbb, és a feketéje is elég gáz, keveslem az élességet, azt hittem a HD kijelző szétvágja majd a szemem, szinte homályosabb mint az S2 voodoo natival, nem leharapni a fejem, ez az én véleményem ja és a hangszórója is halkabb
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz migabi24 #2473 üzenetére
Kijelzője,nem az LG-nek fakóbb,hanem az S2-nek túlszaturált...A 4x szinhelyessége a megfelelő,feketéje az kontrasztosabb az s2-nek..azzal nem tud versenyezni az IPS,de nézd meg a fehéret.... És nézd meg nagyitva a betűket pl egy weblapnál...
Képeknél,inkább makróban,v közeliben jó a 4x... a videóval,szerintem nincs gond...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
fogtunder
nagyúr
nem fakó, csak sokkal színhűbb, mint a samoled a túlszaturált színekkel. a feketét megadom, abban tényleg jobb a másik technológia.
az otthoni tv-m be lett kalibrálva és bár még mindig elég messze van a tökéletestől (sajnos a panel nem egy világbajnok típus), de az összes ismerősöm, aki átjön megkérdi, hogy mitől ilyen fakók a színek. pedig nem fakók, csak nagyjából olyanok, mint a valóságban. persze mindnek samsung led tv-je van...
I hate morning people. And mornings. And People.
-
toto0569
addikt
Azért mert ha megnézed az S2 általában 3-3.5 Mb-os képeket csinál,amíg a 4X csak max. 2 Mb.(ezért fakóbb a 4X,a tömörítés miatt)+ a video a Samunál tű éles itt egy kicsit mosottabb a kontur.Én is ezt írtam nem olyan rég.Nekem meg van mind a kettő,szóval nem a levegőbe beszélek...De ezt a telót is imádom!Majd javítják később,remélem.Ami fényképező progikat próbáltam azoknál nem mindig működik a fókusz rendesen Ui:felejtsük már el az amoled tulszaturáltságát! semmi köze ahhoz ha monitoron nézed.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
Tudom, hogy az Lg valósághűbb, de szokni kell na, több mint 1 év samoled után, az autó fényerő szabályzás csak nekem nem egyértelmű? kipipálom, aztán még kézzel is lehet állítani, hogy kell ezt beállítani?
-
migabi24
nagyúr
Asphalt 7 vajon miért akadozik? GS2-őn reccenés nélkül futott, itt meg dadog az egész
giorgio: köszi
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
az Lg-nél van billentyű kombináció amivel előlehet hozni a recovery menüt?
-
nash2
tag
Sziasztok,
Valaki ha van egy kisj ideje/kedve esetleg megnézné a GPS Test-el a Marketről hogy van-e GLONASS támogatás a telefonban ?
Elvileg néhány 65 feletti számú holdat is mutatnia kellene, és gyenge GPS vétel esetén lockolnia is kellene 1-2-re legalább. Köszi előre is ![ Szerkesztve ]
Nash
-
FragMaster
addikt
válasz toto0569 #2489 üzenetére
Meg az xperiákban.
Szerk.: hm ahogy nézem elvileg SiRFstarV 5t chip van benne, ami tud gps-t, glonass-t, galileo-t és compass-t is, valamint képes elnyomni gps zavaró jeleket is. [link]
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
toto0569
addikt
válasz FragMaster #2492 üzenetére
Közben talàltam videot ...
-
toto0569
addikt
[link] itt elég sok minden van...
-
kungzi
veterán
sziasztok
nem tudjátok hol lehet ilyen telót venni gyári garival? mert ahol nézem neten, mindenhol bolti garival adják, az meg kell a ráknak ja és gyári független kellene
-
toto0569
addikt
páran raktatok már fel képeket amit a kamerával fotóztatok,hát ahhoz képest amit az enyém csinál azok nagyon jók.Valahogy mintha a fókusz beélesítés után még egy kicsit tovább lépne és az így készített képek egy picit mosottabbak.Ez miért lehet? A legfrissebb rom van rajta.Valamelyikőtök felrakott egy virágos képet amin egy méhecske van,az nagyon jó éles,az enyém az kaki...egy gyári adatok vissza állítása segítene?
-
R2D20208
addikt
válasz migabi24 #2499 üzenetére
Én nem tudok ehhez hozzászólni. Nekem tele van a gépem S2 képekkel is, meg 4X - el is, és nincs semmi jelentős különbség. Makróban talán jobb, videóban ez. De ezt tényleg vegyétek úgy, mintha nem írtam volna. Olyan érzésem van, nektek S-3 való akkor. Meg ugye a Romolás is hiányozni fog.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs