- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Sziasztok!
Eddog HOX és SGS3 között agyaltam. SGS3 kiesett a borsos ára miatt. HOX mellé most bejött a 4x.
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy az a plusz 300 mA aksi érezhető-e az üzemidőben, illetve a javító csomagokkal mik javultak (fénykép?)?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
R2D20208
addikt
Szió ! Nekem volt HOX - om is 3 hónapig. Akksija jobban teljesít nálam 4X - nél, a kamerája jóval jobb szerintem, és nem melegedik annyira mint a HOX. Az is nagyon jó telefon, sztem mindenképp vedd kézbe mind2 - t ha van lehetőséged.
Az én sorrendem : S3, 4X , HOX tudásban.
Összeszerelés / anyaghasználat : 1. 4X , 2. HOX, 3. S3
Áer / érték : 1 : 4X 2 : HOX és S3
Ez mind magánvélemény.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
jooker82
nagyúr
Fénykép meg videó az javult,egészen biztos a múlt hétvégén tettünk is fel képeket nézegesd meg....
Van 2 tulaj,akik mindhárom telót használták,az üzemidőnél a 4x ha jól tudom a köztes,abbban atz S3 a legjobb,de ott gyengébb is a fényerő,és a HOX-nak gyengébb az üzemideje,mint a 4x-nek..
Én múltkor ajánlottam neked,azt montad,h mindenképp S3-at akarsz....Akkor csak változott A 2x-ünktől sokkal jobb ez a 4x,szerintem veheted nyugodtan...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
p06
senior tag
Annyira kicsi a különbség, hogy akár egy sima program is megoldja... De nem hinném, hogy a NatGeo-nak akarsz fotózni szóval mind kettő jó a maga módján.
Megnézel más oldalak tesztjeit akkor ott megint más a sorrend a fotózás videózás terén, menj egy T-be vagy akárhova megnyomkodod és kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
Videóban,viszont első..amúgy látod ezért nem szabad egyből a tesztekből itélkezni,mert pl a 4xmég friss telefon volt mikor csinálták,olyannyira,h a v10a szofttal készitették a tesztet és pont a későbbiekkel javult a fénykép és a videofukusz javitás...Az akkun is gyúrtak...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
nyxor
aktív tag
válasz jooker82 #2059 üzenetére
Fülessel vagy a beépített hangszóróval? Kíváncsi lennék, mennyire hangos a beépített, mennyire vannak jelen a mély és a magas hangok.
Csak mert nem akarok még egy olyan telefont venni, amit meg se hallok pl. egy bevásárlóközpontban vagy kicsit is forgalmasabb helyen, ha csörög. A ZTE-vel így jártam, ráadásul elég tompán is szól, nagyon gáz.[ Szerkesztve ]
LG G2
-
Land
veterán
Valóban jónak tűnik. Az S2 hangchipje meg vacak. Ebből a szempontból mindenképpen előre szeretnék lépni.
R2D20208: Fényképezős tesztben a HOX megelőzte az LG-t, de a jelenlegi ROM-mal mi a helyzet? Szerinted melyik a jobb?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
jooker82
nagyúr
Kiemeli és megerősiti a magas hangzást és a vokált is.Összességébe ,ha utána visszakapcsolsz normál hangzásra tompának fog tűnni... Én mindig Dolbyn hallgatom,van rajta egy kis Dolby jel,arra katt és átvált...ez a videónál is érvényes...Persze ezekmellett van még jópár más hangzáskép is..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
nyxor
aktív tag
-
jooker82
nagyúr
Próbáltam a Gangstar Riot,de amikor kocsiba,vagy motorba ülök,mindig csak jobbra tudok kanyarodni...valaki ért ehhez,hogy mitől lehet??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
zsoleer
senior tag
sziasztok probáltam frissiteni a telefont 10f-re de mindig szürke vagy vörös képernyö és meghal szerintetek mi lehet a gáz? T-s a telo!
-
Badboys
őstag
Mindenképp szükséges a kétszeri telepítés? Én a telefonról frissítettem a rendszert igaz utána nyomtam egy teljes vissza állítást. Semmi anomáliát nem tapasztaltam idáig.
-
R2D20208
addikt
válasz Badboys #2081 üzenetére
Nem szükséges mindenképp. Oda van írva, ha véletlen az első sikeres, akkor behelyezett akksival újrahúzva működik a dolog. Ha lesőre is okés, akkor természeten nem kell. Ezeket a dolgokat mi tapasztaltuk személyesen.
(#2080) amduser Igen, ez teljes mértékben igaz, és jogos. A manuális leírása akkor történt még, amikor nem volt elérhető nálunk.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
jooker82
nagyúr
Löttem pár képet.... Aki erre a telefonra ezentúl azt irja,hogy rossz képeket készit,azt besorozzuk katonának... én teljesen elégedett vagyok vele,ettől egy olcsóbb digi gép se lő jobbat....Rá is lehet kattintani,hogy eredeti méretben sincs semmi zaj,v egyéb rossz tulajdonság...
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz tzsolesz #2084 üzenetére
Pont kérdezték a fotós topicban is,de igazából az L7-em is 5mp-el 1 mb alatti képeket lőtt.. ez a 4x is 1,5 2 mb -nál nem lő nagyobb méretűt 8 mp-re állitva....
Nektek hogy lő nézzétek már meg?? 1600x 1200 felbontást csinál..pedig az infoban a telefonon a 3260x...... felbontást hozza..[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
DirectorX
tag
válasz jooker82 #2087 üzenetére
Meglehet, sőt biztos, hogy van és lesz jobb teló a 4x-nél, de szerintem most azok az idők járnak a mobilok terén, hogy ha valaki a jobbik telóra vár, soha nem lesz telefonja, mert mindegyikre jön egy jobb, elég rövid idön belül. Még jó, hogy én tökéletesen meg vagyok elégedve a 4X-emmel. Yeah!
-
DirectorX
tag
-
manokaki
addikt
Én kiprobáltam mind a 3 féle 4 magos telefont ( HTC One X , SIII , és most az LG 4X )
1, Az SIII fő és talán egyetlen problémája nekem az volt , hogy napfényben semmit nem lehet látni a kijelzőből se automata fényerőnél se max.-on az eddig megszokotthoz képest ( SII ) . Remek aksi idő( talán a kijelző fényerejének a gyengesége miatt ) !!!!!
2, HTC One X , nem tudom miért de a legtöbb progit ( Facebook, elég sok játék, stb.. ) nem teljes képernyön hanem csak kb. 4.3" -on jeleniti meg , ugye az alsó részt a beállitásoknak hagyja !
az aksi sem egy nagy ász , viszont szép a kijelzője és látható napfényben is !3, LG 4X még jelenleg 1 napja van meg , mondjuk az aksi idő eddig nem volt éppen a legjobb az SIII-hoz viszonyitva !
Kijelzője gyönyörü és napfényben is tökéletes !Talán nem ide tartozik de a HTC One S-t ( S4-es változat ) is használtam kb 2 hétig , nála talán a kijelző felbontása az ami hibának roható fel ha az ember közelről nézi , viszont gyors , remek aksi idővel !
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila
-
p06
senior tag
válasz jooker82 #2092 üzenetére
ezen annyira kár rágódni, hidd el aki kicsit ért hozzá (gondolom mert itt fórumozik) az leszűri a lényeget és a saját meggyőződése alapján vesz telefont....
Minden telefon típusnak megvannak a keresztes lovagjai és ez így jó
Ha minden igen komoly hülyeségre, és felfújt problémára próbálna mindenki kicsit részrehajlóan válaszolni összeomlana a szerver
[ Szerkesztve ]
-
DirectorX
tag
válasz jooker82 #2092 üzenetére
Ha valaki okosan akar választani ugy sem egy ember véleményére ad, főleg ha az nem felhasználóként ad véleményt. Én legalább is nem ezt tettem. Sok tesztet, és összehasonlítást megnéztem, bár nem vagyok szakértő, de ár-érték miatt döntöttem emellett. A Sgs lll tényleg jobb némely téren, valamiben meg rosszabb, de a jobbakat ki is kell fizetni az árában, pedig elhanyagolható dolgok azok. Az, hogy hamarabb kerülnek rá frissítések? Istenem. Attól még ez addig is kiválóan müxik, de majd megkapja ez is. Ha nem akkor jön a root. A jelentős hibákat már orvosolták, nem is lehet már venni rosszat (autofokusz,stb). Szerintem az androidoknál, amiket nyomogatnak is, fogyni fog az akuból a delej.
[ Szerkesztve ]
-
DjOrfeus 2
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest