- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nagyon jó a készenléti idő, éjszaka repülő üzemmódban semmit nem csökkent az akksi kb 9 óra alatt.
-
rgeorge
addikt
válasz toto0569 #3203 üzenetére
Hát nekem nem műkszik, mit kell beállítani ahhoz, hogy pl. a nem fogadott hívásokat az érintőgombok felvillantásával jelezze? Nekem (root nélkül) nem csinál semmit sem.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz toto0569 #3205 üzenetére
Kér, illetve figyelmeztet, hogy nem minden fog működni, ha nincs. Ezért kérdeztem, hogy kell-e hozzá, ezek szerint kell.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Badboys
őstag
Tudna valaki olyan appot ami csörgés előtt rezgéssel jelzi a bejövő hívást, esetleg jelzi a rezgéssel a perceket beszéd alatt?
-
Quqesz
nagyúr
na pici affér történt a telóval....kapott egy rendszerfrissítést a LG hivatalos telepítöjéről(support tools as LG oldalàról) és most nincsen Magyar menü.Mint kiderült ázsiai modell ázsiai frissítést kap ami ma jött ki.Aki ilyennel rendelkezik ne használja és ha a szoftverfrissítésre reagál a menüben(nekem nem), ne telepítse inkább vigye be ahol vette.én is viszem holnap,oszt rávarázsolunk magyar nyelvet.ebben segítőkészek voltak szerencsére.(v dobja fel maga,én csak a gari miatt nem,meg dolgozzanak.csak vele)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
valaki próbálta már használni a készüléket bluetooth billentyűzettel és vagy egérrel? A bluetooth beállításoknál van lehetőség ezen eszközök kiválasztására.
Érdekelne a dolog, ha valakinek van lehetősége kipróbálhatná, megköszönném -
Fail3D!
addikt
neztem egy tesztet es nem hiszem el, hogy az sg3nak ennyivel jobb a kijelzoje... sokkal reszletesebb szebb kepet ad vissza a video alapjan...
-
Fail3D!
addikt
válasz fogtunder #3221 üzenetére
de egymas melett volt a ket keszuleke es ugyan azokat a kepeket mutattak es latvanyosan volt kulonbseg [22:40 nel nezzetek a kepet.]
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz Fail3D! #3222 üzenetére
tehát pont ugyanannyira torzak a színek az eredetihez képest. ha neked egy háromszoros jelvesztesegén átesett kép meghatározó egy megjelenítő megítélésében, szíved joga.
én speciel használtam mindkettőt, és szerintem nem az amoled a jobb.I hate morning people. And mornings. And People.
-
Quqesz
nagyúr
válasz jooker82 #3218 üzenetére
nekem már régóta fent van a fordító,tehát nem mérvadó.viszont a fényképezőgép ikonra a jobb alsó sarokban nem emlékszem,de most biztos van.és van chrome böngésző is(meg mintha az aksi is jobban bírná,de ahhoz hosszabb teszt kell)
a betük jobban el lettek választva egymástól és jobban pozícionálható lenyomáskor.Fail3D
ha tudsz inkább eu-st kérj,nicsen gond az ázsiaival sem csak a frissítés körülményesebb picivel..
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ßrainiac
addikt
Hm, ezek szerint azsiait kellett volna vennem. Vegulis a 2X-hez is hamarabb jott az SU660ra. Nekem nem gond a magyar nyelv hianya, mert ahogy jatekot es windowst is, telefont is angolul hasznalok. Szerintem a technikai jellegu kifejezesek angolul termeszetesebbek ^^
Egyebkent tapasztal barki lassu reakciot a standby megnyomasa utan? (Lassan jon vissza a kep - nem, meg nem rootoltam) gyakorlatilag mindig es amikor gyorsan meg akarok nezni vmit az az 1 masodperc kicsit bosszanto
A masik gondom hogy a billentyuzet kicsit kesik ahhoz kepest ahogy nyomkodom - nem mindig ugyan de fura.. mas erez ilyet?
Amoled szebbnek tunhet hirtelen amugy, de meg kepen is (!) latszik hogy a feher igazabol kek rajta.. es sajnos ez az arnyalat ott van az egesz kijelzon, minden szinnel..
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz ßrainiac #3232 üzenetére
sajnos nem jött előbb...a V10e jött csak le és annál van újabb.nekem sem zavaró az angol,de ha már van magyar, legyünk már kényelmesek
jooker82
akkor most a telepítésnél aksi ki és hangerő fel v aksi ki hangerő le v aksi bent és hangerő fel v aksi bent és hangerő le??????visszaolvastam és nem volt egyértelmű(R2D2 rakta fel éppen)Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ßrainiac
addikt
Erre vki?
-
Fail3D!
addikt
partneronal mar 97k a telo... ez ha nem lesz mon belul sikeres visszateres akkor semmi:-) nagyon jo aron hozza lehet mar jutni.
-
Hami33
aktív tag
Egyszerűen nem értem a T mobilt. Független 100 alatt meg lehet venni náluk meg 2 év rabsággal 130 ezerért tudnám megvenni.Remélem jövő héten alakul náluk is az árlistában.
[ Szerkesztve ]
-
Hami33
aktív tag
Ahogy közeleg az optimus G csak engednek belőle.
-
Fail3D!
addikt
a g mikor jelenik meg kis hazankban? lehet megvan a karacsonyi ajandekom:-)
-
toto0569
addikt
az SDHC kártyát csak Fat32-re lehet formázni?(ide a 4X- be)
-
zorromoto
senior tag
-
Loituma69
őstag
Xperia Arc telefonomat amit másfél éve használok nagy megelégedéssel lassan le kellene váltanom és ezt a kütyüt néztem ki, egy feltőltéssel mennyi ideig műxik? Arc 2-3 nap nálam! Jelenleg melyik android verzió van gyári független telókon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest