-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz HGTimber #21699 üzenetére
őszintén szólva sosem figyeltem,de azt észrevettem,hogy kb 3 óra után fel volt töltődve...az,hogy esetleg az 2 óra volt nem toom,nem mértem,de vszínű megvolt annyi idő alatt is....attól viszont,hogy az N4-é is ugyan az még lehet gyári hibás a tiéd.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Naras
őstag
Én arra tudok tippelni, hogy feltölti 1-2 óra alatt 100% - ra, majd lekapcsolja, és nem is kapcsol vissza a töltés, a maradék időben pedig ennyit merül...
Nézd meg nappal, akkor sem tölti fel teljesen?[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Quqesz
nagyúr
válasz HGTimber #21704 üzenetére
nekem nem ciripel...van az LG-nek szervize,esetleg ott érdeklődj ezügyben(Márkaszervíz)
[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
Tévedtem! Kikapcsolva 97%. Nekem is az a véleményem, hogy feltölti és töltés leállása után már nem kapcsol vissza a töltés, kikapcsolt állapotban.
Bekapcsolva viszont a 100%-os érték elérése után érdemes még fennhagyni a töltőn, mert még 20-30 percig csepp tölti. Fogyasztásmérővel látszik, hogy még vesz fel áramot 1-1,2 Wattot. (100% eléréséig 5-6Watt a fogyasztás kb.).
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
V.Dave
senior tag
hogyan lehet felmásolni hd filmeket a telefonra? Ami több mint 4gb az rendszerint eldobja magát másolás végén.
Xiaomi mi 8 6/128
-
Demens
tag
Sikeresen felraktam az új ROM-ot. Elkezdtem visszarakni a programokat. Egyszer csak azon kapom magam, hogy betelt a belső memória. Nem is értettem, hiszen még a felét se raktam fel annak, ami volt. X-plore-al megnéztem, hogy mennyit raktam fel és kb 1,5 GB program, meg cucc. Akkor mi lett a maradék kb. 7,5 GB szabad hellyel? Valakinek van ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Üdv! Most akarok venni a telefonhoz szivargyújtós töltőt. Milyen kell, 1 vagy 2 amperes?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Demens
tag
válasz Demens #21708 üzenetére
Elcsesztem a telót. A memória hiányt keresve rájöttem, hogy az előző rendszerről csináltam teljes backup-ot és az ott figyelt a root-ban. Elkezdtem törölgetni, de valami fontosba is beletöröltem, mert mind process leállt. Akksit kivettem, a recovery-be be tud lépni, de az androidba nem. Csak az LG logo villog. Próbáltam Factory reset/data wipe, de semmi. Olyan mintha teljesen leformázta volna a belső sd-t. Most akkor annyi vajon az egésznek? Szervizben mit tudnak vele kezdeni?
-
törölt tag
Nya, meguntam a cm-elést! Visszaraktam a gyárit, az kell nekem!
-
szonti
aktív tag
On-screen phonet használja itt vki? Wifivel h lehet csatlakoztatni a telefont?
-
szamó
tag
(Szerkesztés)
Sziasztok!
Hiába olvasgatom a fòrumot nem tudok zöld ágra vergődni. Telefonvásárlás elött álok, most egy galaxy s-em van. Rengeteget telefonalok idegesítő a neha belassulás ill. Atelefoncsengőhangjai keverednek stb stb.
Most ez a telefon és az alcatel one touch idol ultra között vacillálok. Nekem az amoled jobban tetszik a full fekete miatt.
Kérdésem : mennyire lefagyos, belassulos az lg? Ill mennyire mebízhatò.
Válaszaitokat előre is köszi.
TomiIkres apuka
-
szamó
tag
válasz Fail3D! #21720 üzenetére
Én lg párti vagyok, tvket és háztartási cuccokat szervizelek és belülről látom a szerkezeteket. Az Lg toronymagasan veri a többi europai márkát. Mosogépbe a samsungot is. Csak arra lennék kiváncsi fagyogat e és jól kezeli e a bluetoothot mivel ezekkel a samsung galaxy s-nél gond volt.
Ikres apuka
-
Tombi
őstag
szia, én is egy galaxy s -ről ugrottam 4x-re! tudod meguntam, hogy nem viszi a jobb videókat.
Nagyon megérte a váltás, bár még csak 2 hete használom 4.3-as cm-el, eddig egész jó. Játékok jól futnak, bőven van hely, netezéshez nagyon jó, nagy és elég érzékeny a kijelző. Amúgy azt olvastam ugyan az a gorilla glass van, mint a galaxy s-ben blutooth nálam pipa[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
Őszintén szólva nekem még S2 után sem hiányzik az amoled. Pár óra alatt megszokod és utána a amoled lesz túl színes. Nagyon jó telefon szerintem, megbízható, gyári rendszerrel használom és jóval gyorsabb mint az S2, pedig ez az első LG-m, Samu párti voltam...de csak eddig.
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Quqesz
nagyúr
Én egy éve használom a telót és meg vagyok elégedve vele.Ami volt javítani való,azt a JB frissítéssel megtették(kamera,bt,nyitott bl).Öcsémnek S2-je van és mikor elindította előttem a wifi csatlakozást kb 1 percig lefagyott a telója! meg is lepődtem ,mert még a voda845-öm sem csinált ilyet.Az S3-at sokan dicsérik,de haveromét nézegetve.....sok ramot eszik és a kijelzője napfényben rosszabbul látható,mint az IPS....az Alcatel meg átnevezett TCL(kínai) telefon,ami nem jelenti azt,hogy rossz,de jobb se.....
-
princesama2
tag
Alcatelt ne vegyél már csak azért mert nincs rajta 3.5 jack csak usb-n keresztül átalakítóval lehet zenét stb hallgatni...
Lg nekem néha kicsit belaggol [nem huuuu de nagyon csak kicsit] bár lehet h én mindenbe a rosszat látom...
Pl feloldásnál előbb világítanak a gombok mint a kép...[ez oké is lenne de ha rögtön lezárom és feloldom 1xerre jön fel...
Illetve néha a menüben/asztalon is pár secre belassul de utána semmi gondKijelző viszont nagyon jó/cam is netezni is jó vele [jobb mint a volt htc-men] aku is jól bírja
-
szamó
tag
válasz princesama2 #21729 üzenetére
Auchanban megfogtam egyet és kicsit hajlékony gyűrhető volt nem olyan merev mint a samsungok, ez nem okoz gondot?
Ikres apuka
-
Tálydi
senior tag
Szia!
Én is Galaxy S-ről váltottam nem rég. Egyelőre gyári romot használok, nagyon elégedett vagyok vele. Játszani nem igazán szoktam, de egy RR3 és a dead trigger is szépen játszható, mókolás nélkül nálam a GTA VC, a MC4 már röcögősebb, de olvastam korábban itt a topikban, hogy másnak ezzel sincsen gond. A gyári UI szerintem kifejezetten tetszetős, az AMOLED egyáltalán nem hiányzik, szerintem nagyon jó ez az IPS panel. Kamerára sincsen panaszom, természetes fény mellett megdöbbentően szép képeket lehet vele lőni. A méretet 30perc után meg lehet szokni, én internetezni, és filmezni szoktam rajta, ezek gondtalanul szépen mennek, és persze az alkalmazások közötti váltás is szépen gyorsan megy. Egyetlen hibája a telefonnak, hogy amikor telitődik a ram akkor néha kilövi az UI-t és olyankor újratölti az ikonokat, de ez is könnyen orvosolható, sokszor leírták már a hogyanját itt. Az akksi nálam jól teljesít, 4+ óra kijelző időt tudtam már vele, egyébként pedig egy napot, ha bekapcsolom az energiatakarékosságot akkor könnyen kibír. A ház minőségére semmi panaszom nincs, pedig ez nagyon érzékeny pont a telefonok megítélésében nálam. Nem nyiszog, csörög, pattog, nálam még a melegedés sem nagyon jelentkezik (az S olykor melegebb is volt érezhetően).
[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
Quqesz
nagyúr
-
mex28
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy 4x HD-t a telenornál, de most úgy alakult, hogy jó lenne feloldani benne a sim lock-ot. Az lenne a kérdésem, ha KDZ-vel felrakom rá a V20b-t, akkor ez megoldaná a problémámat? Esetleg van arra mód, hogy a jelenlegi V20b telenor-os rom-ot lementsem, vagy valahonnan beszerezzem.
-
Naras
őstag
válasz gipsztigris #21746 üzenetére
+1
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
mex28
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest