-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siletto
tag
válasz Ricsko :D #22400 üzenetére
Üdv!
Én nem ajánlom ezeket a teszveszes csodákat. Ugyanúgy kínából szerzik be eBayról, és ilyen oldalakról, csak "kis plusszal" tovább adják. Másrészt 50Ah-s powerbank nem létezik ilyen kicsiben.
Amit én ajánlok:
Beszerezhetők egész olcsón eBayról üres tokok, amihez akksikat kell csak venni, kaphatók 1 db akksistól a végtelenig.Akkuk nem olcsóak, de valósan tárolnak áramot, nem úgy, mint a csillivilli kapacitással reklámozott gyári csodák.
Egy ilyen doboz:[link]
két pár akkuval:[link]
Már inkább vállalható véleményem szerint, ez így jó 12000mAh.
Ha végiggondolod: 1 darab 3Ah akku 6.15$. Az 50Ah az kb 17 darab akku lenne, ami legalább 20eFt lenne csak az akkuk. Olcsóbban meg nem igazán kapni kapacitást. Na nem rávenni akarok senkiit semmire, csak én is gondolkodom, mondjuk inkább egy kisebb, 1-2 akksis megoldáson, mert nekem amúgy is vannak akkujaim, és 1 celláról 1-szer fel tudok tölteni.Más kérdés:
Nem tudjátok véletlenül, hogy cm 10.2 alá fel lehet tenni a werewolfjb kernelt? -
siletto
tag
válasz Lacika0002 #22408 üzenetére
Köszönöm. Közben feltettem a "Vanir" nevű romot, meg leszedtem a hozzá való werewolf kernelt.
Igazából baromi gyors a rom, csak a werewolf kernellel nem indul el, pedig a jó verziót szedtem le.
Egyetlen dolog hiányzik a vairból nekem: Ha megnyomom a home gombot, nem ugrik vissza a főképernyőreRicsko: Neten nem nagyon láttam, de szerintem bármelyik elektronikai bolt ha tart ilyet, az már megfelelő minőség lesz, nyilván ennyiért nem 10Ah, inkább olyan 4-5 szerintem, de itt van kész van és működik.
Ha megnézed a kínálatot meg az árakat, majd eldöntöd hogy megváltoztatod-e a véleményed ez eBayről, vagy sem[ Szerkesztve ]
-
siletto
tag
válasz Lacika0002 #22410 üzenetére
Nem, még nem. Tetszik ez a vanir, csak valami miatt nem sikerül fel rakni hozzá werewolf kernelét.
A kernelt igaz rom install után kell feltenni? Mert így csináltam, de már a Vanir betöltőlogó sem jól megy, az is megakad az elején. Pedig kíváncsi lennék rá[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
válasz Ricsko :D #22407 üzenetére
Magad sem tudod, mi bajod az eBay-jel, mintha az ördögtől való dolog lenne, miközben az egész világ boldogan használja. De nem velük tolsz ki, hanem magaddal, szóval csak hajrá
Amúgy nekem ilyenem van, és nagyon elégedett vagyok vele:
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Asder888
újonc
Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni hogy ti milyen programot használtok a feleslegesen futó alkalmazások kilövésére mert nekem egy este alatt kb 20-30 % merül a telefon elöre is köszönöm a válaszokat -
csanadu
csendes tag
válasz Lacika0002 #22375 üzenetére
[ Szerkesztve ]
LG 42" LH 3000,,,,,LG BD 370,,,,,WAYTEQ HD-90CX. AINOL NOVO 7 FIRE 4.0.4 ( 20120907 TM)
-
csanadu
csendes tag
válasz Lacika0002 #22416 üzenetére
ok Köszi! a cm-10.2-20131101-NIGHTLY-p880.zip hez ( csak ezt találtam 10.2 nek) raktam a WerewolfJB Kernel v008b CM10.2.zip et . üzenetet kaptam az elején a nyelv kiválasztásnál..le ok-ztam de nem tünt el .valami process problémája volt!
"
LG 42" LH 3000,,,,,LG BD 370,,,,,WAYTEQ HD-90CX. AINOL NOVO 7 FIRE 4.0.4 ( 20120907 TM)
-
csanadu
csendes tag
válasz Lacika0002 #22419 üzenetére
egyáltalán létezik sima cm 10.2
-
csanadu
csendes tag
válasz Lacika0002 #22419 üzenetére
ez a gapps jo hozzá?gapps-jb-20130813-signed
[ Szerkesztve ]
-
swordfish666
csendes tag
Sziasztok. Valaki tudna segiteni hogy milyen beállitást lenne érdemes csinálnom hogy tovább birja az akkumulátor? Az a problémám hogy ha intenziven hasznalom a telefont akkor nagyon hamar lemerül. Csinaltam mar rendszer visszaállitást többzôr is,nincs semmi extra program a telefonon,nem jatszok rajta csak netezek max neha viber de azt kilövöm ha nem hasznalom. Le van tiltva egy ket program hogy el se induljon. Megis altalaban a kepernyo max 3 orat bir ki, a telefon osszesen meg ha netezgetek telefonalok es megy az adatforgalom akkor kb 9-10 orat. Valaki tudna mondani vmi okosat? Elore is koszonom.
-
Illusion1010
senior tag
válasz swordfish666 #22423 üzenetére
Sajnos ez az akksi ennyit tud, én néha kétszer - háromszor is töltöm egy aktívabb napon...
Nem nagyon lehet többet kihozni belőle.[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Szia! Ez egyyáltalán nem off hsz, nyugodtan írhattad volna feketével
Sajnos én is ezt tapasztalom, ez ennyit bír, ha használod. Merül, mint a nyeletlen balta. Sokat elmond a dologról, hogy lassan két hete, SIM nélkül, repülős módban ül mellettem az asztalon, és ha rajta van a WiFi, hogy tudjon szinkronizálni, akkor is 5%-ot merül óránként. Ha nincs rajta a WiFi, mint most éppen, akkor 15 óra alatt merült 50%-ra, az is 3,3% óránként. Ha benn van a SIM és úgy szinkronizál, akkor 6-8% óránként, de néha 10% is megvan. Ha pedig kézbe veszem, játszom, netezek, levelet írok, akkor még több. Azt hiszem, ezt a Tegra3-as chip rovására szokták írni, ami nagyon melegszik, ergo rengeteg a hővesztesége.
Én a GSAM Battery monitorral stresszelem magam, az pontosan kiírja, hogy alakult a fogyasztás. Nagyon idegesítő nézni, nem is tudom, minek figyelem
[ Szerkesztve ]
-
csanadu
csendes tag
ez talán segitség lenne!
http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.php?assortmentProductId=24878619&shopGroupId=0#/assortmentProductId/24878619/shopGroupId/0
-
csanadu
csendes tag
vagy ez! talán olcsobb is!
http://www.cellephone.de/mobilfunk-zubehoer/akku/lg/akku-li-ion-fuer-lg-p880-optimus-4x-hd-weiss-ersetzt-bl-53qh-4100-mah-fat/a-3833/
aki esetleg rendelne az szoljon kellene nekem is!
-
gipsztigris
addikt
Gyakorlatilag be sem kapcsoltad a telefont, csak készenlétben volt. Ahogy látom, a kijelződ nyolc percet működött 25 óra alatt.
Ha elindítasz egy filmet 50% fényerővel végtelen lejátszásra állítva, akkor hány órát fog menni a telefon? Megmondom. Hármat sem fog kibírni és 5%-on lesz.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csanadu
csendes tag
visszatérve az fw hez
hogy kell ezeket telepiteni hogy el is induljanak?
WerewolfJB Kernel v008b CM10.1.zip
cm-10.1.3-p880.zip
ill.WerewolfJB Kernel v008b CM10.2.zip
cm-10.2-20131101-NIGHTLY-p880
-
Lacika0002
aktív tag
válasz Lacika0002 #22431 üzenetére
Vagy a romot is telepíteni akarod?
-
Riuko
senior tag
válasz gipsztigris #22429 üzenetére
Kérlek olvass már egy kicsit!
Én erre válaszoltam a képpel:
ha rajta van a WiFi, hogy tudjon szinkronizálni, akkor is 5%-ot merül óránként. Ha nincs rajta a WiFi, mint most éppen, akkor 15 óra alatt merült 50%-ra, az is 3,3% óránként.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
gipsztigris
addikt
Ahogy Zsolto kolléga hozzászólása (az idők tekintetében) egy kissé el van túlozva, úgy a Te hozzászólásod is eltúlzott a 25 órás akku idővel. Egyik sem életszerű. Ha nem kapcsoljuk be a kijelzőt sem, akkor minek a telefon? Ugyanakkor ott komoly bajok lehetnek, ha "magában" 3%-ot merül a telefon óránként.
Lényeg, hogy hogy normál használat során (fél-egy óra net, 30 perc körüli beszélgetés, levelezés, standard szinkronizálás, 3G használat, stb.), egy napot bír ki a telefon egy töltéssel. Ez nem 24 óra, hanem nagyjából 15-18 óra. Reggel 6-kor leveszem, este 10-körül felteszem tölteni, kb. 20% marad benne.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
csanadu
csendes tag
válasz Lacika0002 #22432 üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd. De ha szépen megkérhetnélek arra hogy el magyaráznád érthetöen. ezért szerintem sokan hálásak lennénk.
nekem ez van fent a telon:
gapps-jb-20130813-signed.zip
cm-10.2-20131101-NIGHTLY-p880.zipha jol értem akkor recoveryböl csak telepitenem kelle ezt?
WerewolfJB Kernel v008b CM10.2.zip
és ennyi?
-
Lacika0002
aktív tag
válasz csanadu #22435 üzenetére
Igen, csak ennyi.
De ha figyelmesen elolvastad volna a kernel XDA-s oldalát oda is le van írva!
The easy and fast way:
-Copy the zip to your sdcard
-boot into recovery
-flash the zip
-rebootNagyon szívesen leírom neked, de ha a keresőt használtad volna pár oldallal visszább már leítam hogy hogy kell
Ha bármi kérdésed van inkább használd a privátot
Amúgy ezt az akku merülés dolgot nem értem nálatok, nekem ha nem nyúlok a telóhoz szinte semmit nem merül
Most tartok 3 nap 14 óránál és még mindig 38%-on van az akkumlátor
Persze ennek nagy része alvó állapot, de nagyon meglep ez a magas merülés. Nekem 2-3 óra alatt merül 1% .[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
válasz gipsztigris #22434 üzenetére
A 15-18 óra valószínűleg közel jár a nagy többség tapasztalatához. Nekem talán túl sok mindent (???) szinkronizál, de tény, hogy nekem reggeltől estig (mondjuk egy 12 órás időtartamot) bír csak, de akkor is úgy, hogy ha tudom, hogy délután elmegyek itthonról (itthon dolgozom), akkor inkább rátöltök, mert a mozgással járó cellakeresés stb. még jobban meghúzza az akkut.
Tudom, hogy nem a teló rossz, mert a nyáron voltam külföldön, ahol le volt tiltva a roaming adat, csak 2G-ben figyelt, jórészt a zsebemeben, és simán kibírt majdnem három "munkanapot" (mondjuk hétfő reggeltől szerda estig).
Sokat nézegetem, hogy mit kéne ki/lekapcsolni, próbáltam az okos takarékos appokat is, de mindig oda jutok, hogy ez van. Lehet, hogy egy HR segítene, de olyat csináljon, akinek két anyja voltRiuko:
Gipsztigris megírta a lényeget, csak ismételni tudnám, amit ő mondott. Én is le tudom "hibernálni" a telefonomat, de ahogy te "használod", az számomra nem lenne járható út.[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
válasz Zsolto #22437 üzenetére
Nem érted te sem?
Írta a kolléga, hogy óránként 5%-ot merül a telefonja készenlétben. Én erre raktam be a képet, hogy nekem meg 9%-ot merült 25 óra készenlétben, egy pici beszélgetés és wifi volt benne.
ÉN sem írta, hogy így használom, KÉSZENLÉTI időről volt szó!
(Iskolában mostanában nem tanítják a szövegértelmezést)[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
De utálok felesleges dolgokon huzakodni, de komolyan.
Most én kérlek, hogy olvasd már el a hsz-edet, légy olyan kedves. Egy szót sem írsz benne készenlétről, csak virítasz, hogy lám, neked 25 óra alatt 9%-ot merült a telefonod, és közvetve hülyének állítasz be, mert az enyém többet fogyaszt. Utólag ne magyarázd bele, hogy te a készenlétről beszéltél, mert az én hsz-emben az aktív használatról és a készenlétről is szó volt, tehát nem evidens, hogy te melyikre reflektáltál, pláne nem annak, aki csak a te hsz-edet olvassa.
A betűzött képernyőmentésedből pedig nem mindenki tudja kimazsolázni, hogy gyakorlatilag egy ájultra hibernált készülékről van szó, amit szinte fel se ébresztettél egy napig.
Arról sem tudunk, hogy a gyári romon kívül milyen programok vannak rajta, mert még ha le is van állítva a szinkronizálás stb., egy több emilfiókkal megterhelt, netigényes programokkal teletömött készüléken ilyenkor is futhatnak a háttérben ezek az alkalmazások, és zabálhatják az akkut.
Az enyémen biztosan futnak, és az enyém valóban 5%-ot merül óránként, ha a fejem tetejére állok, akkor is. És sajnos az én tapasztalatom nem egyedi, itt a topicban többen vagyunk, akik hasonló cipőben járunk. De ha ez kell, gratulálok ahhoz, hogy a tiéd időarányosan tíz napig bírja egy feltöltéssel, nagyon ügyes vagy.
A személyeskedést pedig kérlek, mellőzd, még áthúzva is, mert egyrészt elég biztos vagyok abban, hogy idősebb vagyok nálad, másrészt pontosan szövegértelmezéssel keresem a kenyeremet, és nem tavaly óta.
Amúgy nincs harag, csak a múltkor is pont az ilyen jellegű, teljesen felesleges, okoskodós, kioktatós hsz-ekre céloztam, amikor megemlítettem, hogy kezd rossz hangulat lenni ebben a topicban. Én pedig nem azért járok ide, hogy bosszankodjak.
Peace, és próbáljunk inkább mások pedzegetése nélkül a tárgynál maradni.
[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
válasz Zsolto #22439 üzenetére
Azt hittem sikerül felfogni, ami a képen tisztán látszik, mégpedig 8,5 perc képernyő használat, szóval szinte csak készenlétben volt a telefon, de szerintem is hagyjuk.
azért még 1x fordítok:
beszélgetés: 16min49sec
képernyő ébren: 8min24sec
GSM rész folyamatos hálózaton: 25h21min (szóval végig hálózaton volt)
WI-FI használat: 35min27sec
25 óra 21 perc alatt 9%-os merülés volt.Ezek lennének a paraméterei az "agyhalott" hibernált telónak, sőt sajnálom és szégyenlem magam ezen hosszú készenléti idő miatt...
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz swordfish666 #22444 üzenetére
tegra 3... azért
-
dipeti
senior tag
Melyik progival tudnám a Dead Trigger, NFS, Angry birds, Real Racing, plants vs zombies mentéseket eltárolni? Újra akarom húzni a rendszert. (Wipe)
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
cettlee
őstag
üdv. GPS-t müködésre lehet birni internet nélkül? offline térkép letöltve, de pozit se találja.
-
firemanus82
senior tag
A kepernyozar gomb nalam egy ideje erdekesen mukodik (vagyis inkabb nem mukodik), nem tudom hogy hardware vagy szoftver hiba-e. Valakinek volt mar ilyen gondja?
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Riuko
senior tag
válasz cettlee #22447 üzenetére
Nálam net nélkül működik.
(#22448) firemanus82:Visszaébred azonnal? Valami progi csinált nekem olyasmit, azt hiszem.
Én ezt használom helyette tökéletesen működik és a gombot is kímélem.
[ Szerkesztve ]
-
szoporiz
tag
Sziasztok
Most vettem egy 4xhd-t
Tudnátok olyan custom romot ajánlani ami kevesebb ramot eszik és az akku is tovább bírja?
Üdv ZoliHa írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest