-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz Quqesz #13950 üzenetére
Mármint a Mobilarena? Nekem Firefox behozza most telón, de tegnap este pl. se gépen, se telón nem jött be egy darabig... pont, mikor a JB - s linkeket akartam összekukázni, aztán már tiszta ideg voltam, mert fel akartam tenni, de végül bejött...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
DJ. Ru$y
félisten
"Mobilarena.hu
53 perce
Bizonyos internetszolgáltatók felől oldalaink helyett 503-as hibaüzenet jelenhet meg. Folyamatosan javul a helyzet, de türelmet kérünk, már csak azért is, mert nem mindig és nem mindenhol érhető tetten a jelenség, így nehezebb a feladatunk"Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
a frissítés előtt root-olt volt a telóm, most nem az. Van erre valami megoldás, hogy ismét az legyen?
plata o plomo
-
Lac-coo
őstag
válasz Urby66 #13883 üzenetére
Mondjuk én alapból onnan indultam ki, hogy ennek a telefonnak, alapból illett volna pörögni-forogni ! Tehát a frissítés nem extra lett volna n az én szemeben, hanem a jogos jussunk !
Most a G-t csak példának mondtam, hogy valami olyan dolgok lehetnének azért, ha más Tegra3 ... Bármit mondhattam volna, nem ez a lényeg.I love latte-avokado !
-
MortRainey
csendes tag
Próbáltam frissiteni LG PC suite-val, de amikor frissitést keres akkor kiirja hogy nincs elég hely, töröljek vmit és probaljam ujbol. közben kb 4giga foglalt csak a tárhelyből. Ilyet tapasztalt már vki? Am telenoros, HUN a telo.
LG Optimus 4X_HD
-
Bopez
tag
Na KDZ-vel 20a feltelepült, imádom, gyors, nekem a néha random szaggatások is eltűntek.
Picit mintha többet enne, de az látható hogy jobban kihasználja a hardvert.
Szuper lett így pedig eddig is az volt!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
miki1985
csendes tag
Miért van az, hogy fel akarom dobni a telóra az IGo-t, akkor a Pc suitával nem engedi a mappát felmásolni, mindig csak azt a szar 6 megás telepítő fájlt akarja fel nyomni. Ha meg csak simán beakarom másolni (saját gépen keresztül) amit a gép felismert elindul a másolás és egy pár másodperc múlva kiírja, hogy az eszköz megfelelően csatlakoztatva.
Windows 7 van a gépen ! -
V.Dave
senior tag
3d mark ice storm performance 3333pont ICS-en, valaki lefutatta már jelly bean-en?
Xiaomi mi 8 6/128
-
Quqesz
nagyúr
Nem tudom feltűnt-e nektek,de most már elforgatható a főképernyő.A kezdőlap beállításoknál ki lehet kapcsolni a mindig álló elrendezést.Csak egy kis érdekesség ha vki nem vette észre.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
nostress
tag
Sziasztok!
Lenne még 1 kérdésem, fontos hogy EU-s legyen a telefon?Man kann nicht immer gewinnen.
-
OII
csendes tag
válasz MortRainey #13957 üzenetére
Mondjuk nem tudom, mi a francnak, de én is frissítenék LG PC suite-tal és ua a jelenség, mint MortRainey kollégánál. Kevés tárhelyet ír, pedig van bőven szabad helyem. Ötlet?
958 nap után lelkes újonc lettem
-
biguli2106
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok itt ezért kérem ha hibázok, nézzétek el.
Sokat néztem ezt a fórumot...nekem is 4x HD-m van. Tegnap frissítettem én is JB-re.
Van sok új dolog, de kicsit csalódás.
Kevesebb sokkal a memória, gyakran fagy, ugyan úgy zabálja az akksit, sokszor akad.
A beígért ECO(I) funkciót sem tették bele ami az 1 db. segédmagot használná csak.
Vannak másnak is hasonló problémái? Lesz ezekre megoldás, vagy most is van...? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz biguli2106 #13971 üzenetére
Full Wipe! Addig lehet bugosodás előző rendszer maradványai miatt.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz biguli2106 #13973 üzenetére
Nem tudom mit ment a Backup és mit nem, de igen, teljes adatvesztés, hogy ne legyen "maradvány" a rendszeren.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
babosf
aktív tag
sziasztok
a téma elején leírt KDZ frissítés eltér pl jooker 1005-ös hozzászólásában leírttól. Melyik a jó?
kösziGalaxy S23 Ultra
-
wolruf
őstag
válasz V.Dave #13961 üzenetére
Nekem nem futott le, háromszor próbáltam, háromszor lépett ki itt-ott a benchmarkból, a végén hagytam a francba Ennyit nem számít FPS-re (amíg ment) kb. ugyanazt produkálta, mint ICS alatt.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
babosf
aktív tag
ha téma elején leírt módszerrel csinálom, akkor ott vége, hogy nem tudom betallózni a kdz file-t...
a jooker módszernél 20 perc unpackig, lefut aztán fehér képernyő. utána hiába rakom vissza az akksit, a KDZ progi azt írja update de nem történik semmi,
mit rontok el?Galaxy S23 Ultra
-
amduser
tag
Valakinek van itt tapasztalata JB-röl vissza ICS-re ?
-
Quqesz
nagyúr
válasz amduser #13982 üzenetére
wolruf kollégát kérdezd...
babosf
én a régebbivel csináltam(jooker féle) 5 perc volt.Nekem úgy indult el a kdz,hogy aksi ki,majd miután megjelent az s/w upgrade...... felirat visszaraktam egyből az aksit és utána léptem tovább.Először lgmodem letilt(vezérlőpult/eszközkezelő),majd jobb gomb-->indítás rendszergazdaként először a kdz updater majd a winenabler.utána tallózás v20a be és frissítés indít.Ha nem megy le nézd meg egy másik usb portban.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz amduser #13984 üzenetére
ezt is olvasd el:[link]
biguli2106
csinálj egy gyári visszaállítást és akkor jó lesz sztem.én jb előtt és után is csináltam(toto kollégával egyetemben) ilyet és nem fagy a rendszer,ram 200-300 között ketyeg és nem zabálja az aksit(főleg ha nincsen bekapcsolva a kijelző,akkor jól kezeli az aksit nagyon).Nekem most van 1 nap 4 óra aksi időm 10%-on és tegnap lejött bekapcsolt kijelzővel 800 mb wifin........szval eddig jó és pár töltés után fog beállni(szokásos)[ Szerkesztve ]
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
LG Optimus G-n gondolkozok de ahogy látom csak Ázsia verzió van?Mitől különbözik Eu-tól?
KDZ ,hogy kell frissíteni vagyis ha nekem Ázsia melyiket kell telöltenem Eu?
Látom országokta vannak bontvaElőre is köszi a választ
Nexus 5
-
Badboys
őstag
Azt nem értem,hogy az L9 be lehet sd re áthelyezezni ebből meg megint kimaradt ez a lehetőség.
-
verser233
senior tag
Jó reggelt!
Én is most már 2. napja használom a JB-t. Mikor felkerült rá nyomtam egy factory resetet, majd a mentést visszaállítottam rá és nincs semmi problémám a telóval. Szerintem gyorsabb lett, viszont tényleg több ramot eszik, de egyelőre ennek nem látom kárát. Minha többet bírna az akksi is azonos terhelés mellett, de ez még tesztelés alatt áll. Én nem csalódtam,
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Quqesz
nagyúr
válasz Badboys #13992 üzenetére
majd a v20b-ben
TTTotya
csináltál gyári visszaállítást?Ha nem akkor először újraindítanám és ha nem segít,akkor egy gyári visszaállítást nyomj.Nézd meg a playen,hogy kompatibilis-e a 4.1-el(vszínű az).Kuntszler
Az ázsiai csak KDZ-vel lehet frissíteni,az eu-st OTA-n és LG Mobile Support Tools-al is.A KDZ végül is egy full manuális telepítés.Az árukon kívül másban nem különböznek(eu drágább).Szval nyugodtan megveheted az ázsiait is(nekem az a 4X) kb 5 perc a KDZ frissítés.[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
válasz DJ. Ru$y #13995 üzenetére
Szia!
Be tudod állítani, hogy miből készitsen mentést, úgy mint: gyári alkalmazások és beállításai (ezt én nem mentettem le), letöltött alkalmazások(adatokkal, játékállások),hívásnapló, kezőoldal(én ezt sem mentettem le,könyvjelzők, naptár, névjegyek,rendszerbeállítások,sms. SD kártyára vagy belső memóriába tudja kimenteni. méretről most nem tudok nyilatkozni. Nekem mindent pöpecül visszatett amit bepipáltam semmim nem veszett el. Ezért is szeretem ezt a telefont mert van ilyen lementő funkciója is, én nekem pont emiatt nincs is szükségem rootra, Titanium backupot sem használom, amióta ez a telefonom van.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
sunone
aktív tag
Az új JB szoftverben javult az energiagazdálkodás állíthatósága?
A QuadGearBox lett integrálva vagy esetleg van nyoma az ötödik magnak is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- DIGI kábel TV
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO