-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nostress #13850 üzenetére
Kockázatos? Úgy, hogy az 1 px hibákat SZÓNÉLKÜL!! cserélték... Te nem akarsz költeni a gyári garanciára... akkor viszont nincs más lehetőséged, mint a bolti. És itt ki is fulladt az, hogy mit ajánlunk. Ha ilyet akarsz és ennyi a keret akkor bolti vagy másik teló gyári gari.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Beantech
tag
Na nem néztem mostanság, de rádugtam most LG PC suite-ra a telót és talált updatet- v20A.
fel is toljuk. t-mobile-os teló. Kíváncsi vagyok milyen lett eddig ICS volt. -
DJ. Ru$y
félisten
Hogy károgott tegnap mindenki, hogy így nem tud frissíteni az LG úgy nem tud, így lesz Q2 úgy lesz Q3. De még mindig nem látom, hogy valaki hivatalos dokumentumot mutatott volna Q1 bejelentésről.
Bocs, csak így eszembe jutott.
-
Lacka89
aktív tag
Hali
Valakinek van OTG kábele h kipróbálja van e ebben OTG?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nostress #13858 üzenetére
Hogy miből következtettél arra, hogy nem jó azt még mindig nem értem. Ők szervizelik, vagy szervizeltetik ha gáz van, nem biztos, hogy a hivatalos "LG szervizben". A tagok 90%-a bolti garanciális telefont használ. Az aláírásomban van egy link ahol nem HUN megjelölés van ott boltigaris készülékről beszélhetünk.
-
Sukta 95
aktív tag
Melyik linkről érdemes tölteni? Az a rootolási módszer működik, ami a leak-el ment? Ha ázsiai a telóm, akkor is frissíthetem lg tools-al? eu open vagy hun?
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
stickrs
senior tag
válasz Sukta 95 #13862 üzenetére
tényleg,el is felejtettem rootolni...de ezt figyeljétek,ami le volt fagyasztva a leak-en az fagyasztva is maradt próbáltam másikat lefagyasztani,de nem müködik,titanium is kiirja h nincs root jog..csak meglepődtem h fagyasztva maradtak a dolgok
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Lac-coo
őstag
Hát ha már ennyit kínlódtak a JB-vel, gondoltam valami elegáns animációkra csak tellik az időből ...!
Ezzel szemben olyan fapados ezen a téren, hogy 4-5 éves szint ! Van áttünés, aztán csókolom, még a galériából is kiszedték ami eddig volt.Hát de komolyan egy erőmű processzor van a vasban, és nulla animáció ?? Persze, lehet enélkül élni, de azért csak kellemesebb a szemnek mint ez az évekkel ezelőtti fapad . No mindegy .Csoda , hogy a képernyő oldalak között van animáció Persze fontosabb a jó működés, de azért vártam valamit a G-ből ....
A mozgások smoothabbak lettek, cserébe alapon lezabálja majdnem a teljes memóriát (nálam 170 mega marad ...), átszíneztek néhány szkint, néhány jelentéktelen új dolog került bele, aztán ennyi.
Kamerát holnap kipróbálom javult-e a zajszűrés ....[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
Quqesz
nagyúr
Na eddig szép és jó.GPS megy,nfc tag+ fent van,navi fut.Egy érdekes bugra lettem figyelmes:a telefonszámokhoz rendelt képeket random teszi ki hívásoknál.Ez úgy néz ki,hogy gmail szerverről lejött az összes névjegy és van akinek kiteszi,van akinek nem.Mindenki +36....-al van bent és ha kicserélem 06....-ra akkor akiknél nem tette ki a képet kiteszi.Kicsit faramuci,de ettől még nem megyek a falnak.Majd javítják.
Lac-coo
meg is lepődtem volna ha elismerően szóltál volna.... Nem tudom mit vártál,milyen hókusz-pókuszt a JB-től?A Nexuson még fapadosabb és a többi verzió sem lesz látványosabb.Bár nem értem mit vártál...........[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
veterán
válasz Quqesz #13866 üzenetére
Ne is mond! Szerintem a legszebb ics es jelly az lg muhelyebol jon. Lg ui3.0 csodalatos, nekem nagyon bejon.
Alig birom megallni, hogy ne toltsem le a golaunchert, es szkinezzem be a nexust. De igy is csak 600-700 mega ramom van, azt felrakom, meg ennyi sem lenne.
Cm-et mindig ruhelltem a csupaszsaga miatt, de ez bakker, meggusztustalanabbNem baj, majd az 5
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
senior tag
válasz bbalika81 #13843 üzenetére
Nekem megy a rezgés. Lehet, hogy egy factory reset jót tesz neki frissÍtés után.
badboys: Továbbra sem értem, hogy miért szeretik a userek a sok üres RAM-ot. Azért van, hogy használja ki a rendszer rendesen. SIM-edet sajnálom, az elég kellemetlen, nálam nem volt ilyen.
Szerk.: Úgy látom ez RAM para máshol is megvan? Tehát miért jó a sok üres RAM? Gyors a telefon? Gyorsan töltődnek az appok, főleg a gyakran használtak? Jól kezeli a multitaskot? Ha ezek megvannak, akkor ki fenét érdekel, hogy közben mennyi a szabad RAM?[ Szerkesztve ]
-
nk69
tag
Hááát kezdek egy kicsit ideg lenni,sehogy nem jön össze ez a kurv@ frissítés befagyott az sw feliratnál bármit csinálok......nem tudom mi legyen...
-
nk69
tag
Csak egy kis érdekesség!!!! Nem tudom jelenthet-e valamit az hogy milyen régiós a telefon,de nekem ARAB és sehogy sem ment fel a J B ! 6 órát szenvedtem mire eszembe jutott,hogy valahol olvastam már 4x frissítésről,de az kicsit más volt.Na szóval AKINEK sehogy sem ment az próbálja meg ezzel a folyamattal http://logout.hu/bejegyzes/r2d20208/lg_optimus_4x/hsz_1-50.html
5perc volt az egész!!!!
-
Quqesz
nagyúr
pont most akartam neked belinkelni,én is így raktam fel és nekem is 5 perc volt.Nálam ki kellett venni az s/w feliratnál az aksit,majd mikor megjelent visszatenni,így gyorsan lement.Örülök hogy sikerült. mentsd le ezt a folyamatot!
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Sukta 95
aktív tag
na fenn a vegleges eu open, root is megvan. off: csak nekem nem jon be pc-rol a mobilarena? telorol gondnelkul megy..
-
Sukta 95
aktív tag
sry a duplaert. nektek mi a verzioszam? P88020a-262-01 ennek kell lennie?
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
izmosabbnak, gyorsabbnak tunik. se qslide, se otg..egyik bele kerulhetett volna
-
gadna
csendes tag
Ha LGMobile-al akarom frissíteni, akkor kiírja hogy nincs elég tárhely, erre valami megoldás?
Egyébként kiírja a V20a-t. -
válasz Lac-coo #13865 üzenetére
Igazad van ilyen téren nincs sok újdonság. Én teljesen megértem, hogy nem kapjuk meg a G-vel járó szoftveres finomságokat. Ha belegondolsz a mai négymagos telefonok sebessége közötti különbséget átlagos használat közben nem lehet észrevenni. Mivel a nagy kijelző miatt a formával csak minimális mértékben tudnak játszani, maradnak a szoftveres extrák hogy eladják az új modellt (meg a 20000 fölötti AnTuTu eredmény ). Elég ha az S3 bohóckodásait nézed (pl. nem zár le amíg bámulod a kijelzőt) mind csak valami program, semmi hardveres újdonság.
Ha a kezelés a menürendszer, az animációk ugyanaz lenne mint a G-n (amit szerintem simán meg lehetne csinálni) ki a fene vásárolná azt drágábban? -
wolruf
őstag
válasz bbalika81 #13884 üzenetére
Nekem is csak nagyon halovány rezgő visszajelzés van, nem az a nagyon erős, mint az alsó gombokra. Csak úgy picit érzem, hogy valami rezzen. Mondjuk nekem ez így jobban tetszik Nem valami bőrtokban tartod, ami ezt a pici rezgést is elnyeli?
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Quqesz
nagyúr
válasz bbalika81 #13887 üzenetére
Kellett nektek a frissítés....
Urby66
+1 és ez mindég így is lesz.Ha megnézitek az új S4-et pl nem lett akkora dobás hardveresen,mint az S3(főleg hogy ide nem is jön hivatalosan a 8 magos),a FullHd kijelzőt meg nem fogja érzékelni az ember már,ez a Hd is teljesen jó.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
boygo
aktív tag
Érdekelne, hogy SIM- kártya nélkül is működik a kdz frissítés ?
Nem szeretném törölni a rajta lévő számokat !Nem szégyen elismerni ha másnak van jobb ötlete.
-
firemanus82
senior tag
Nemsokara hazaerek. A pro- es kontra velemenyek ellenere en biztosan frissitek. A nemet telot akkor csak kdz-vel lehet frissiteni?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
kungzi
veterán
válasz RigoJancsi #13892 üzenetére
Tegnap ota elerheto a hivatalos jb frissites. Lg pc suite-al fel is rakhatod
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
Szia. Olvass vissza 1, max 2 hozzaszolast, mert van jb
-
wolruf
őstag
Tegnap óta van
Sokunknak az LG support update rittyentő tool is ajánlotta és telepítette, de ha kicsit visszaolvasol, letölthető linkeket is találsz.(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Naras
őstag
Hm, Összes APP listában van egy ilyen, hogy QSlide Framework... lehet, hogy van, csak nincs aktiválva/nem bekapcsolható?
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
senior tag
válasz RigoJancsi #13897 üzenetére
Légyszíves olvass, ne csak írj!
-
amduser
tag
válasz RigoJancsi #13897 üzenetére
Te honnét jöttél a marsról tegnap óta elérhető a JB frissítés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés