-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
sziasztok, hogyan lehet a bejövő hívásnál kikapcsolni azt az idiótaságot hogy húzni kell egy "kört" ha fel akarom venni a kagylót?
Xiaomi mi 8 6/128
-
-
bálint0520
tag
Sziasztok
Egy december végén vettem egy Lg optimus 4X-et és egy jete frisitettem a Jb-re. A telefonnnal anyira nem vagyok megelégedve mert ha megprobálom rátenni egy komilyabb lyátékot pl: N.O.V.A 3-at az akad nagyon .Meg sajnos a kamerája sem a legjobb egy SGS 3 hoz hasonlitva. Nekem anyira nem jött be a 4x mert nem vagyok megelégedve vele egyátalán.
-
törölt tag
Sziasztok!
Most végeztem a kdz frisíttéssel. Sikeresen. A végén a Hard Resetet csináljam meg/ne. Mert egyenlőre mindent rendben találok.
Kösz,
Zsömpi -
Naras
őstag
válasz Cruiserke #14600 üzenetére
Nah, ezt mondtam, úgy tűnik, ugyanaz a ROM szolgáltatós telefonokra 216-30 verziószámmal települ, függetlenekre megy fel EUR-XXX - szel...
zsömpi: sokaknak elég döcögős volt HR nélkül, de ha semmi problémát nem tapasztalsz, akkor nem muszáj...
bálint0520: Egy decemberben?
Egyébként, nem tudom mi a gond vele, JB - vel a kamera sztem jelentősen javult, lehet, hogy SGS3 valamiben jobb, ha jobban tetszik, cseréld csak le...[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bálint0520 #14611 üzenetére
Add el és vegyél S3-at...
Zsömpi!
Told a resetet én sem nyomtam, de most kezd lassúzni szóval nekem is érik a HR...[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
amduser
tag
válasz bálint0520 #14611 üzenetére
Érdekes nálam flottul megy a N.O.V.A 3 - nem szaggat
-
törölt tag
Öö, van egy kis problémám nyomtam hard resetet a leírtak szerint de nem talalom a backup mentest.
Valaki kerem segitsen -
Tex
senior tag
Szerintem ha szolgáltatói simlokkos akkor 216-30, ha szolgáltatói független akkor pedig 216-01 és a gyári függetlenek pedig XXX-esek. Egyébként magyar szolgáltatóknál is lehet független telót plusz pénzért venni.
Nálam is szépen megy a Nova3. Két napja én is a JB-t nyúzom és hála az úrnak eddig nagyon frankó.
(#14617) zsömpi: Ha nem a külső Sd-re csináltad akkor nem is fogod megtalálni sajna.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Naras
őstag
válasz bálint0520 #14616 üzenetére
Tolj egy HR - t, ha mostanában ment fel a JB, és nem volt, lehet, hogy az a baja...
zsömpi: Sajna csak az előttem szólókhoz tudok hozzászólni, a HR darálja a belső memet, azaz, ha oda lett mentve, akkor az is a múlté
Meg lehet próbálni valami file recovery cuccot, keress neten, én anno vissza tudtam hozni a képeim többségét a sírból, de a backup file - nak pontosan egyeznie kell, hogy jó legyen, szal necces... nehogy addig bármi is kerüljön a belső memre...[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz #85636864 #14621 üzenetére
Hát, ha nem belső membe mentetted volna, akkor elég sokat ért volna... de asszem írja is a cucc, hogy HR formázza, külső memkarira kell pakolni mindent, ami kell, én még ki is vettem HR - nél, biztos, ami biztos...
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz #85636864 #14621 üzenetére
A 4X-nél így nem sokat, de ha a külső Sd-re rakod akkor nagyon hasznos tud lenni. Egyébként először én is benyeltem, mert az S7 slim-nél a HR nem bántotta a belső memóriát. azóta én is odafigyelek erre.
(#14623) Cruiserke: Igen, például a sajátom. Mert ez német T-s független és 216-01 van rajta.
(#14624) zsömpi: jó is lesz az csak miután elkészítetted ment el PC-re, utána HR és vissza másolod a telóra.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
Naras
őstag
válasz #85636864 #14624 üzenetére
Ejha...
Olvasd el, amit fentebb írtam, keress file visszaállító programot a számítógépre, és próbáld meg, hátha... de addig semmit ne hagyj, hogy íródjon a memóriába...
Én a Pandora Recovery - t használtam...[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz #85636864 #14627 üzenetére
az érdekes lenne,hacsak nem a telefon memóriájába mentetted őket.Általában a telefon v simre v gmailba rakja be(bár ICS alatt ha újat akartál beírni,akkor a telefon a teló memót dobta fel elsőnek).Nézd meg a névjegyek/beáll/megjelenítés-nél hogy ha a gmail fiókot jelölöd ki mit ad fel, és ha a sim-et jelölöd meg akkor mit ad fel(csak rányomsz,amelyiket akarod arra). Sztem egyiken ott kell lennie....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz #85636864 #14632 üzenetére
akkor kérj két pofont vkitől és nézd át ahogy írtam.
bálint0520
te írtad a progikat,mert ilyen helyesírással persze hogy szaggat... ments le mindent és csinálj egy gyári visszaállítást, akkor nézd meg.....[ Szerkesztve ]
-
lambics82
csendes tag
Megvettem sikerült, valóban német ahogy mondtátok. viszont frissítés keresésénél ,, tárhely felszabadítást két ,, mit jelent.köszi.
-
-
Tex
senior tag
válasz Cruiserke #14638 üzenetére
Ja olyat nem nagyon találni szerintem, mert évekkel ezelőtt is már +10 ropi volt a független, de szerintem ez régió független.
(#14639) zsömpi: Ez már csak a következőnél fog működni javaslatként amíg nincs külső SD karid. Egyébként ahova másolod ott lesz.
(#14641) zsömpi: Ezt a backupot már sajna buktad, hacsak Naras kolléga megoldása nem segít. Vagy ha megtalálod honnan/hogyan másoltad a 4X-re a telcsiszámokat, azt esetleg megteheted újból. Bár szerintem ha jól rémlik a 4.xx android már első bekapcsoláskor kéri az engedélyt hogy csináljon backupot a felhőbe, és ha azt nem kapcsolod ki akkor meg is csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Info:
Sajnos a 262-01 (T-mobile szolgáltatói független) semmilyen eddig ismert módon sem nyitható. Kipróbáltam LG Falshtool-al visszatérni v10a-ra, majd szintén ezzel flashelni 262-00-ás v20a-t DZ file-ból. Sajnos 262-01 ként jelent meg.
Elcsesztem vele egy fél napot és még mindig nem nyitható. -
Csatlakoztasd a bekapcsolt telefont USB-n
Az ADB mappából nyiss egy cmd ablakot majd ird be, hogy "adb reboot-bootloader"
A telefon újraindul bootloader módban.
Menj az eszközkezelőbe és nézd meg, hogy van-e hibásan települt driver. Ha igen, töltsd le az adb drivereket és kézzel tallózd be.
Ha nincs hibásan települt driver amikor a telefon bootloader módban van akkor mennie kell![ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz #85636864 #14645 üzenetére
nem szinkronizáltad Picassára?onnan v google+-ból lehúzhatta a képeket...ha sim-en sincsenek meg a számok,akkor vedd elő azt a telódat amiben volt a sim előzőleg és próbáld onnan rámásolni a sim-re,ha még megvannak.Jótanács,minden hard reset előtt mentsd le a gmailba a névjegyeket.Csak bemész a beáll/fiókok és szinkron/ menügomb/szinkron most és akkor nem lesz ilyen gondod.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
na a rom linker-en van egy 04.18-as teszt verzió...dolgoznak vmin...
-
Naras
őstag
válasz Urby66 #14644 üzenetére
De miután újraindul Bootloader nyitás módba, már nem is kell neki semmi elvileg, ott már a saját, beépített menüje megy, hangerő fel gombbal elvileg ki kéne nyitnia, azt is akkor csinálja, amikor lehúzom USB - ről... mondjuk XDA - n olvastam olyat, hogy legyen 100% feltöltve, frissen telepített ROM, meg legyen hálózaton, ilyesmik... ebből némelyik hibádzik, lehet az a gond, nem tudom...
Requirements
- Linux: no drivers, only adb and fastboot (Linux is preferable, because drivers can't mess something up I've used Xubuntu 12.10 BTW)
- Windows: all drivers (including fastboot drivers) installed and functioning
- a working and updated ADB (for installing ADB, search for tuts here on xda )
- a unlockable firmware which is flashed several hours before trying to unlock the bootloader (and also being connected to the network)
- be willing to recycle all your warranty papers
- and most important: a brain with the ability to read1) charge your phone to 100% (not mentioned by LG, but it helped for me)
2) connect your phone in LG software mode (every mode with an activated adb should work, too)
3) if you have the path to your adb defined, then goto 3a). if not, then goto 3b)
3a) open a terminal and type
Code:
adb reboot oem-unlockEz megvan, és be is jön a menü:
Ez a menü el is indul, odáig megy, hogy Factory resetel, csak a Done - ig nem jut el soha...
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
Info:
Toltam egy 3DMark Ice Stormot a JB-n és 3563 pontot kaptam."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
lambics82
csendes tag
Sikerült. 4.1.2 verzió ment rá!köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest