- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz PierNight #12750 üzenetére
Szerintem tuti nem lehet. Más a hardvere. 528 MHz-es Qualcomm processzor van ebben és még így is drasztikusan visszavették a felbontását 240x400-ra.
Ezek ellenére is sokkal lassabb mint az Arena 800x480-on a 312MHz-es procijával.
80.000 Ft-os indulóára teheti csak vonzóvá szerintem a piacon.
(pár hónap után gondolom beáll 50-60 K-ra) -
PierNight
aktív tag
segítsetek. sikerült túl lépnem a 7es ponton... nem engedi feltenni a flash usb drivert azt irja hozzáférés megtagadva...de nincs fenn a gépen:S elsőre mennyire egyszerüen ment...de most
-
Vovi1
aktív tag
Azt tudom, hogy van több modosított fw, de itt a módosítás rutinszerűsége és ötletessége az érdekes. dátuma dec.20. Nem foglalkozom vele, de szerintem bármelyik fw módosítható, legalábbis a képi megjelenés szintjén. Amíg ide a fórum és vele a világ összes fóruma eljutott, kellett 5-6 hónap. Tehát nem kis dologról van szó. Itt nincsenek saját témák stb, ezért jó az egyedivé tétel lehetősége, és az hogy ezt páran felfedezték.
-
breezer88
tag
Sziasztok!
Erről a telefonról tudtok valamit: LG GW820 eXpo ? kb mikor lesz kapható itthon , mennyiért , ilyenek... ja meg hogy a kijelzője milyen technológiával készül?
-
geosz
tag
Éppen erről beszélek.
Közelebb vagyok én is az ötvenhez, és nem érzem miért baj, ha valaki ragaszkodik bizonyos esetekben a konzervatív értékekhez. Hátamon futkos a hideg, amikor korombeliek fiatalabbnak akarnak látszani a tizenéves gyerekeiknél.
A mai oktatás szinvonalán meg sajnos elég mély nyomot hagyott a liberális eszme.
Erről a témáról ennyi FINISH.LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
risnos
tag
Vovi! Üdv az 5,5x-en túliak klubjában!
A fogékonyságot mutatja, hogy bőven Arénázunk- kisebb-nagyobb szinten, intenzitással. Az enyém a kisebb, mert nem tudok elmélyedni a progizás lelkiviágába, picit a hardveroldalon ragadtam és nem eléggé hírközlésileg.
A dec 20-i fw csak kiforrja magát és frissíteni lehet majd vele a KM900-at.Ugye a Winmo elketyegne már ezen, ha nem is villámsebesen.Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
breezer88
tag
válasz sztomi89 #12766 üzenetére
Ezt az oldalt én is megtaláltam, de ide semmi értelmes nincs írva, sőt hülyeség az egész, az adatok amik ott vannak nem is expora vonatkoznak, meg még valami várható ár sincs írva ami leglényegesebb, na meg ami még engem érdekelne, és eltérő adatokat találtam róla a neten, hogy milyen technológiával készül a képernyője...
más: ez az LG aréna hogy áll a PPT-khez DOC-okhoz ileltve PDF-ekhez ? mert az látom ,hogy oprendszer sajna nincs rajta, de lehet hogy tudja kezelni őket...
[ Szerkesztve ]
-
zglo
csendes tag
Sziasztok!
Valkai mostanában nem akar interneten tokot rendelni? ilyemit mert én nem vagyok nagy számitogépmogul meg a paypal-es számlám sncs, sőt nem is szeretnék. tehát ha valaki pont ilyenre szánná magát akkor szivesen beszállnék.
-
netdevil666
csendes tag
Hello!
Az állapotsávban megjelent nekem egy olyan ikon, ami a többfeladatos üzemmódot jelöli. Meg tudná valaki nekem mondani, hogy az konkrétan mit takar és hogyan tudom onnan eltüntetni?
-
sagesz93
addikt
válasz netdevil666 #12773 üzenetére
Hát azt jelentené hogy fut valami a háttérben. Lehet bug is. Megoldás hogy ki-be kapcsolod a telefont.
Vagy a két híváskezelő közötti gombot hosszan lenyomva a feladatkezelő jön be, ott elvileg mutatnia kéne hogy mi fut még. -
Langsam
aktív tag
Olvassuk, hogy az LG nem lesz ott a nagy mobilkiállításon. Kár. Nagyon kár.
Véleményetek és információtok szerint milyen LG nagyágyú (felső kategória, komoly multimédia, min 8 mega kamera, HD videó, divx, stb.) telefonok várhatóak 2010-ben, amik nagyjából biztos hogy jönni fognak (nem a Louvre szintű ezoterikus bizonyossággal )
Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
ádika86
aktív tag
sziasztok ismét! gondolkoztam még iphone 3G 8gb-on is..... de ilyeneket olvastam róla h nem tud mms-t? mp3-akat nem lehet rá feltenni csak itunes-szal? specifikációt tekintve sokkal jobbnak tűnik az Arena. Tehát jól sejtem h azért preferálják az iphone-t jobban mert agyon reklámozva + talán a touchscreenje jobb esetleg egy kicsit gyorsabb?
-
ádika86
aktív tag
válasz sagesz93 #12779 üzenetére
igen azt tudom h van egy rakat bugyuta program iphone-ra aminek semmi értelme, max annyi h "dejó"...ezek engem egyáltalán nem érdekelnek meg a játékok sem az autófókuszos kamera sokkal többet ér. A gyorsaság és a pár fokkal jobb touchscreen miatt nem hiszem h megérné azt a +15-20ezer forintot
-
madmike
őstag
#12742 erre nem tudja valaki a választ?
semmit se tudok az email kliensben állitani,rámentem hogy uj fiók,beirtam az email cimet,jelszot és kész. a többi beállitási lehetöséget hogy lehet előcsalogatni?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Dusee
őstag
már csak jövőre foglalkoznak a telómmal...
de akkor már remélem megcsinálják... -
ádika86
aktív tag
nah úgy néz ki holnap megveszem az Arénát Valaki tud mondani egy olyan modot ami stabil király és nincs kamerahang?
-
törölt tag
Eladó az LG Secretem.nem érdekel valakit?Itt hányódik a polcon mert megvettem az Arénát.
-
ádika86
aktív tag
esetleg valaki tud egy leírást adni egy tök amatőrnek arról h kell modot feltenni? (FAQ-t elolvastam, azon kívül)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest