- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
opera mini -t lehet valahogy alapértelmezett böngészőnek jelölni a gyári helyett?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
gigi18
csendes tag
Vissza olvasva a hsz.t,azt szeretném kérdezni honnan tudom hogy makró v. normál módban van-e a készülék fényképezésnél,mert nálam ezt semmi nem jelzi ki.Köszi...
-
fornettisuti
veterán
ilyen nincs arénához?
[projektor][ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Viper26
nagyúr
Üdv!
Videóknál megoldható, hogy legyen előnézeti kép?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
PowerBuldog
veterán
válasz fornettisuti #12555 üzenetére
Ez eleve így készült. Az Arena meg nem. Szóval nincs.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
sztomi89
tag
Kipróbáltam a Youtube videó javítását, apa routerével, és érezhető a javulás, ha a kép nem is, de a hang szinte tökéletes volt, úgy hogy előtte recsegett meg ilyesmi
-
fornettisuti
veterán
gigi:
1: fényképezőből kilépsz a menübe , majd vissza
és/vagy
2: automatikus módban használod a fényképezőt
-
Móni9
csendes tag
Hali!
Az arenához adnak eredetileg ceruzát?Lehet hozzá venni valahol?És jó mobil?[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Lehet ceruzát használni, bár én úgy tudom nem mindegy milyen, külön ehhez a telefonhoz nem adnak, de nem is kell. Ujjal simán lehet használni(azaz ujjbegyekkel), nehéz félrenyomni, bár szokni kell az biztos. Hát hogy jó telefon-e? 4 napja van meg nekem de marhára tetszik, könnyen kezelhető, gyors menü, egyszerűen nagyon egyben van, de ha van lehetőséged rá akkor próbáld ki mielőtt megveszed, mert azt nem tudni, hogy neked tetszeni fog-e.
-
olbaidhun
őstag
válasz fornettisuti #12555 üzenetére
"first projector phone" mondják a youtube videó elején..
De ezen az lg-n windows oprendszer van és ez érezhető is a sebességben. Csak tessék megnézni! Amúgy Ceruza speciális kell, a kijelző miatt, mert az kapacitiv. Részletek: faq7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Meszike92
csendes tag
Hello!
Neked egy igen nagy gondom lenne az telommal!
Kaptam egy LG KM900-Arena-t!
Semmi gond nem volt vele!
Én meg egy torrent oldalrol szettem le cucokat hozzá!És pár nap utána nem tudom felvenni a telot ha hívtak,nem tudom lerakni!
Mer mikor hív valaki elsőtétedik a képernyő és nem tucc semmit csinálni,ojan mintha billentyűzáron lenne!Pedig ki is van állitva a billentyűzár és a programokat is amiket feltettem letöröltem!Csináltam egy resetet is a telefonon de épen ojan mint volt!
Lécci valaki ha tud valamit írjon! -
Meszike92
csendes tag
Nem, mert azaz érdekes hogy néha ilyen néha meg nem!
Mert ha telefonálsz nem tudod le tenni se:S
És én nagyon nem értem mért csinálja ezt de asszem valami komoly szervizbe kellem vinni! -
Móni9
csendes tag
Nem tudja valaki,hogy a Media Marktban lehet-e venni?
-
sztomi89
tag
válasz Meszike92 #12568 üzenetére
A távolságérzékelő vagy hogy nevezzem ami a kijelző fölött balra van nem koszolódott be? A fólia véletlenül nem csúszott rá? vagy ilyesmi? Mert általában akkor csinálja ezt
Ugyebár ennek az a funkciója értelemszerűen hogy a zsebedben véletlenül fel ne vevődjön a telefon, amikor matatsz utána
[ Szerkesztve ]
-
Móni9
csendes tag
Az arenához gyárilag adnak ceruzát?
-
sztomi89
tag
Nem adnak. És nincs is hozzá vagy van vmilyen, de ilyen egyszerű ceruzával nem lehet bökdösni mert nem rezisztív hanem kapacitív kijelzője van, ami az ujjbegyeddel való érintést jelenti...
Vagyis hogy nagyon szakszerű legyek:
"
A kapacitív megoldás esetében egy kemény üveg- vagy műanyag lap alatt egy rácsos szerkezetű vezető réteget helyeznek el, aminek segítségével a kijelző „felett” egy elektromos mezőt alakítanak ki. Amikor ujjunkat közelítjük a panelhez, zavart okozunk ebben az elektromos mezőben (töltést vezetünk el a kezünkkel), amelyet a vezérlőchip érzékel, s ez alapján határozza meg a pozíciót. A működési elvből adódóan a legfontosabb tulajdonság, hogy a vezérlés egyszerre több ponton is képes érzékelni, így a kapacitív felület alkalmas multitouchra. További előnye a jó fényáteresztő képesség, viszont hátrány a relatív magas ár valamint az, hogy ezek a kijelzők csak csupasz kézzel vagy aktív stylusszal működnek."[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Az első hozzászólásban leírtak alapján frissítettem a firmware-t V10F-re. Az lenne a kérdésem, hogy frissítés után azok a fájlok, amiket kicsomagoltam módosulnak-e, lehet velük újra frissíteni? Azért kérdem, mert akkor elmentem őket, hogy ne kelljen velük annyit macerálni, ha esetleg kipróbálok egy másik firmwaret, mondjuk a V10P-t és utánna visszateszem majd az F-et. Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Indy
tag
Helló,
Tokot keresek hozzá, lehetőleg LG márkájút. T-s lesz a készülék, de ott nem kapni hozzá. Lehetőleg övre csíptethető fekvő tokot szeretnék, bőrt, nem fontos hogy olyan legyen amin van kivágás a képernyőnek.
--- Wang Federal XTS300 ---
-
Vovi1
aktív tag
Remélem ezen a fórumon is van AVATAR rajongó. Mellékelem a hivatalos demó-t, csak azért is, hogy be lehet mutatni vele a kijelző képességeit. Kicsit hosszú. de megéri.
[link] -
olbaidhun
őstag
Érdekes ez az LG eXpo, főleg így, h tudjuk 1ghz-es proci mellett is be-be lassul az S-class szoftver.. és külön van projector is: "179 dollár ellenében lesz kapható a Texas Instruments által gyártott pico projektort, amely akár 2.5 méterre is képes kivetíteni a képet"
hehe, ezt meg csak úgy a szifonról..
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
BK87
senior tag
12575-re valaki?
-
Vovi1
aktív tag
Melyik csere módszert választottad? Pl. a kp500-as módszerhez a teljes fw-t kell installálni. Minden fw-önálló, bár csak kisebb változtatások vannak bennük, ami miatt új megjelölést kapnak. Nem érdemes a régi fw-vel vacakolni, teljesen új fw-t célszerű feltölteni. Minden verzió könnyen elérhető.
-
hurkabela
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja van LG KM900-am. Ezidáig semmi bajom nem volt vele. Ma viszont mikor bekapcsoltam és csörgött, felvillant a képernyő, és el is sötétült. Csörgött, de semmire nem reagált. Használhatatlan. Aksit kivettem többször is, de semmi. Ugyanez igaz persze ha hívást kezdeményezek. Amúgy a többi funkció teljesen jól működik. Ha letakarom a fényérzékelőt, reagál is rá. Szoftvert még nem cseréltem rajta. Jelenleg KM900AT_V10a verziójú van telepítve.
Köszönöm a segítséget előre is!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
hurkabela
csendes tag
Én tokot nem vettem, de van rajta egy fólia. Érdemes megvenni, mert hihetetlen, de valóban olyan mint a videón. Kipróbáltam.
Íme: http://www.karcvedelem.hu/
-
hurkabela
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja van LG KM900-am. Ezidáig semmi bajom nem volt vele. Ma viszont mikor bekapcsoltam és csörgött, felvillant a képernyő, és el is sötétült. Csörgött, de semmire nem reagált. Használhatatlan. Aksit kivettem többször is, de semmi. Ugyanez igaz persze ha hívást kezdeményezek. Amúgy a többi funkció teljesen jól működik. Ha letakarom a fényérzékelőt, reagál is rá. Szoftvert még nem cseréltem rajta. Jelenleg KM900AT_V10a verziójú van telepítve.
Köszönöm a segítséget előre is!!!!!!!!! -
risnos
tag
válasz Ronin- #12559 üzenetére
Van a Beállítások-Kapcsolatok-GPS tipusa- A-GPS-nél bejelölve valamilyen internet profil beállítva; Nekem a T-Mobile Net van kiválasztva, amikor az A-Gpsre tapizok hosszan egy pillanatra előjön, ha kijelölöm, aztán visszavált az előző menüre. A szervizmenüben az a-GPS test-nél a Cold Start, Warm Start-ot törlöm, a Settings módban az SLP Mode menűben az LGE SLP-t jelölöm ki Auto helyett. Aztán a Get Position-ban GO. Először 1 percen belül. következőre 10 sec-en belül Lock-ol! (A-GPS, 3G lefedettség, ahogy már korábban volt szó róla.)
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Dusee
őstag
hali!
történt velem egy "kis" baleset...
telibe öntöttek pezsgővel, a teló a zsebemben volt, tiszta pezsgő lett.
akkor fogtam kivettem az akksit, kiszárítottam, akkor be is kapcsolt, de pl nem zárt le a képernyőzár, érintésre is érdekesen reagált (nem mindig oda nyomott ahova én), de hívni is tudtak.
aztán oldanám fel a képernyőzárat és semmi...
azóta semmit se csinál.
szerintetek?meghalt végleg?[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Hát valószínű hogy annak kampec. Kitísztítani meg hasonlókat úgyse tudsz. Meg gondolom szétszedni sem akarod/tudod.
Gariba meg gondolom kiderül hogy ázott a teló, ha az indikátor elszineződött.(az akksin az érintkezők mellett)
Nekem egyszer KP500-al történt hasonló. A teló és 3-4 darab dianás cukor egy zsebben. Persze hogy eltört az összes dianás cukor, a telót telibe a belsejében található töltelékkel. Áztak 1-2 órát.
Hiba: Az alsó 3 gomb be-beragadt egy darabig. De másnak semmi baja nem lett.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Lehet hogy csak berúgott , Na de komolyra fordítva a szót;ha sűrűn előfordul h nem azt csinálja a telefon mint amit nyomsz, valószínű h a kijelző mögé is kerülhetett alkohol....szerintem vissza vissza gariba, bár azt nem tudom h a véletlen elázástól ugrik e a garancia(lévén mondhatják azt h nem rendeltetésszerűen használtad).
más: a gyári védőfólia alatt mennyire karcolódhat a telefon? ma észrevettem néhány kisebb karcot(mintha hajszál lenne csak nem lehet letörölni) a kijelző fóliáján, és nem tudom h most a fólia karcos vagy a kijelző....persze levenni nem akarom mert nincs tartalék fóliám....
[ Szerkesztve ]
-
Csepe
aktív tag
-
Bavid
senior tag
válasz Nordic #12592 üzenetére
Védőfila altt szinte elképzelhetetlen hogy karcolódott volna a teló, korábban márt volt szó róla hogy a kijelző milyen jó karcálló, szóval szerintem max a fólián vannak "karcok".
sagesz93: szerintem nem az aksinak lett baja, mivel nem hagytad ázni, valószínűbb sajnos hogy valahová befolyott (pl fülhallgató beneten át) próbáld meg szerintem gariba visszavinni, hátha.
-
sagesz93
addikt
Nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy a szervizbe úgy derítik ki hogy ázott egy telefon, hogy megnézik ezt az indikátort. Ami az akksin van.(lehet hogy van a telefonon belül is? )
Ha az elszíneződött, biztos nem garizzák le.(nem rendeltetésszerű használat)[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz sagesz93 #12598 üzenetére
van itthon egy renoir, ugyan olyan az akksija mint az arénának.
megpróbálom azt, hogy kicserélem, beviszem gariba, ha ugy legarizzák jól jártam, ha nem akkor meg kifizetem a javíttatást..
mást nem tudok csinálni :/
amugy sztem biztos van olyan indikátor a telón belül is...
de azért köszi srácok, majd írok milett végül[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest