- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
válasz Lopottmotor #12248 üzenetére
ha nem fizeted az előfizut vagy akár a teló részletét, akkor csak a simet tiltják, a telót nem,legalábbis én igy tudom.
namerke: ha független fw-t raksz a telra és estleg meghibásodik akkor LG szervízbe kell vinni a telót,ők nem foglalkoznak vele,de nagy valószinűséggel hibás telra is vissza lehet tenni a T-st.
Régebben linkeltek ide egy forumot ahol le volt irva az összes FW előnye és hátránya de most nem találom."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
vctm
csendes tag
Üdv.Ha kapcsolódom egy wifi hálózatra és elindítom mondjuk a böngészőt vagy akár a google maps-t akkor a bal felső sarokban előjön a kis földgömb ami engem kissé aggaszt.Ilyenkor számol fel valamilyen költséget?Elnézést a hülye kérdésért csak nem vagyok nagy mestere az ilyen dolgoknak.
-
kokyt
senior tag
Ha a böngésző beállításainál alapértelmezett profilként a wifi van beállítva, akkor nem lesz gond. Ha mégsem az, akkor előfordulhat, hogy nem wifi-n keresztül töltögettél. Az adatforgalmat viszont tudod ellenőrizni a menüben a legalsó beállítások sorban lévő hívás ikonra kattintva, ott pedig a legalsó adatmennyiség menüpontra tapicskolva. Ha itt mindegyik számláló nulla, akkor wifi-n keresztül ment a dolog (persze itt a teljes adatforgalmat számlálja, tehát ha valamikor is volt adatforgalmad a telefonos hálózaton keresztül, akkor az itt megjelenik).
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Ha 2G üzemmódba vagy, akkor tudod ellenőrizni hogy honnan veszi a netet.
A térerő mellett, ha az antenna G betűre vált, akkor nem wifiről jön a net.
Nálam a moddolt v10f-be cserélve lett a wifi ikonja, és az is "mozog" szóval onnan is tudom hogy wifizek.
madmike: gondolj csak az iphone-okra, azokat is letiltják, és a telót tiltják le. Szóval az iphone-ból ipod touch lesz[ Szerkesztve ]
-
vctm
csendes tag
Köszönöm a választ,átállítottam wifi-re az adatforgalom pedig 221kb volt összesen pedig szenvedtem vele egy darabig.szerk.:3g üzemmódban van és mikor kapcsolódom rákérdez hogy wifi vagy umts,de utána is kint van a földgömb.
[ Szerkesztve ]
-
Blind01
csendes tag
Sziasztok, arénát akarok venni függetlenül, tudtok esetleg ajánlani valamit hogy hol érdemes?
Köszi a segítséget. -
Cívisman
csendes tag
Sziasztok!
az előbbiekben leírtam problémám, azaz azt írja ki az Arena-m hogy nem regisztrált a sim-em(használtan vettem, T-mobile-os) szerintetek mit csináljak, mi tévő legyek, érdeklődjek a T-Mobile-nál vagy esetleg van erre valakinek érthető magyarázata?!!![ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz Cívisman #12260 üzenetére
beleteszel egy másik kártyát és ha működik akkor a előző Sim-kártya a ludas
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Cívisman
csendes tag
válasz fornettisuti #12261 üzenetére
Kösz az ötletet!
Habár az előző telomban semmi probléma nem volt a SIM kártyával az is t-mobilos volt, és most is kipróbáltam azzal működik a kártyám de az Arena-val nem.[ Szerkesztve ]
-
Dugobert
csendes tag
Sziasztok!
Moddolt V10F-nél keletkezett egy hiba.
Az eszközök átváltás menüpontnál a hőmérsékletre nyomok újraindul a teló.
Ez szerintetek miért lehet?
Egyébként megvagyok elégedve vele
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket! -
-
zglo
csendes tag
sziasztok! tegnap hozott a jézuska két arénát. az egyiken v10i(ezüst) a másikon v10h(pink) van. az lenne a probléma, hogyha bármelyikkel szeretnék csatlakozni wifi-re, egyikkel se megy fel, kiirja h sikertelen csatlakozás(a hálozatot megtalálja). mi lehet a probléma? a szürést megnéztem azzal nem lehet gond. másik gondom, hogy a h-son csak kétféle betüméret van, és kéne nagyobb betüméret. a p-s vagy f-s szoftveren van nagy betűméret? válaszotok előre is köszi.
-
Szati20
csendes tag
Nos, nem sikerült a frissítés. A progi már várja a telcsit, h elkezdje, de a nem akarja felismerni a telót mikor visszadugom az Usb-t. Így hagytam, mennem kellett, és már félek folytatni, nem tudom mely lépéseket tegyem meg újra. Szerintem a napokban a másik, Xp-s gépen (most win7, régen xp-n simán ment a frissítés) újrakezdem...
-
raulicio
senior tag
Hello!
Lenne olyan fura és nem kis problémám az arenammal, hogy egy telefon beállítások/ visszaállítást csináltam, ami le is futott, viszont eltűntek a "betűk" a telefonból. Pl: az ikonos menüben, az ikonok szépen megvannak, viszont alóluk a szöveg eltűnt. Ugyan ez az almenükben. Minden stimmelne, de nincs sehol szöveg. Megvannak a gombok, működnek is, de nincs feliratuk. Egyébként minden működik rendesen, csak mintha a font hiányozna vagy nem tudom. Egyébként v10p szoft van fent és eddig semmi egyéb hibát nem produkált.
Ha esetleg valakinek lenne vmi ötlete, azt nagyon szívesen venném.
És ami a legérdekesebb, hogy csináltam egy szoft frissítést is, bár ugyan azt a v10p-t raktam rá újra, de az sem segített...
Még megpróbálkozom egy másik verzióval is, de elég tanácstalan vagyok. Esetleg ha valaki pontosan leírná, hogy lehet elérni azt a menut ahol a betűtípust lehet változtatni. persze úgy, hogy melyik menüben hanyadik gomb, vagy hogy a nyelvet hol lehet állítani. -
pebe93
csendes tag
Hello!
Látom, hogy nagyon segítőkészek vagytok!
Lenne pár kérdésem!
Ha hangfájlokat másolok fel a telóra meg lehet-e oldnai, hogy ne legyen ott a zene menüpontben?
Mi az az IDEAS live?(Nem akarok rábökni, mert netes)
Lehet olyan GPS szoftvert letölteni, ami nem megy fel a netre?
Fényképezési zárhangot ki lehet kapcsolni?(Nem olyan fontos, de...
Zene menüpontban nem lehet mappákat létrehozni?
Válaszokat, segítségeket várom!
Köszönöm szépen előre is! -
kiski
aktív tag
válasz pebe93 #12275 üzenetére
Ha hangfájlokat másolsz fel, akkor látszani fog a Zene mappában. (Nem vagyok biztos benne, de ha esetleg az "others" mappába teszed, akkor lehet hogy nem lesz ott.)
IDEAS live nemtudom, hogy mi lehet, én nem találkoztam vele.
Wetravel egy offline GPS program, ITT le tudod tölteni.
Fénykép zárhang MODDOLT szoftverekből el van tüntetve. Egyébként nem tudod kikapcsolni.
Zene menüpontban lejátszási listákat hozhatsz létre, amikhez a számokat hozzárendelheted. (Helyes ez így?) Hasonlóképp működnek, mintha külön mappákba lennének, csak a helyet nem foglalják mégegyszer...
kiski
-
gigi18
csendes tag
Hi!
Nálad ez +oldotta az sms-nél a nevek kiírását?Valaki tudna valami ötletet a csengőhangerő beál.-on ,mert 7-en van elég halk .A "Speaker phone" -bulin túl vok,de nem oldotta + a problémát,ez a "Despy" féle volt,hiába emeltem az értéket nem lett hangosabb a cseng.hangerő.Lehet hogy nem jó helyen állítgattam,ámbár a headset,handsetnél is +csináltam,de semmi,esetleg valaki rájött már hogy hol kell?Köszi...
[ Szerkesztve ]
-
pebe93
csendes tag
-
dtigersas
csendes tag
nah megvoilt a factory reset de amikor rámegyek a közös memó 1 vissza álításra rákárdez rábökök igen és vmi biztonsági kódot kér mien biztonsáhi kód?
SÜRGŐS LENNE!!!!
SÜRGŐS LENNE!!!!
[ Szerkesztve ]
LG KM900 ARENA V10f_00
-
sagesz93
addikt
válasz dtigersas #12283 üzenetére
A gyári kód :0000.
edham: ez badarság. Csak van 1-2 router amin nem megy, de ez nagyon ritka. Nekem például tökéletes.
Joe bácsi: Szerintem nem azért nem való neked. Hanem mert belekötsz a telefon minden apró hibájába. Ezért inkább hagyd, aki telefont akar, az elfogadja ezeket, mivel tudja hogy ennyiért nagyon jó telót kap, még ha van 1-2 hibája is. Tökéletes telefon úgysincs, de gondolom ezt te is tudod. Esetleg írj egy gyártónak, hogy csináljon neked egy telefont, olyan kritériumok alapján, amiket írtál. Biztos meglesz.
Bavid: hátha elrontják, tudod.[ Szerkesztve ]
-
dtigersas
csendes tag
De mert 5 próba után asszem tiltja és kössz de hazsnálam a keresót van egy nagy problémám felraktam a V10p-t factory reset memória rekesz ürítés factory reset és még mindig van rohadt képernyő beégés v csak a teló képernyőjével van baj vagy csak V10p-nél van még ez a gyerekbetegség? rakjam fel az f-et?
LG KM900 ARENA V10f_00
-
dtigersas
csendes tag
NEMERKE:Nekem most V10p van fent de sajnos még olyan kép van beégve ami már a telón sincs fr memó rekesz ürít fr után de remélem eltűnik és nem lessz több most várok mert visszaraknám és lene képernyő beégés ak kemgint rakhatok fel másik szoftvert.....
LG KM900 ARENA V10f_00
-
kiski
aktív tag
válasz dtigersas #12290 üzenetére
Hát én inkább az F-et javasolnám. A vicc az, hogy nekem volt fent alapból a v10v (a T-s), utána a gyári v10f, utána a moddolt v10f (ez van most is). Meg kellett kérdeznem egy kedves fórumtársunkat, hogy pontosan mi is az a képernyőbeégés, mert hiába minden, én még nem találkoztam vele. Lehet hogy a hideg-meleg változása okozza, a fém (ugyebár az Aréna nagyrésze az) megérzi.
Ez csak találgatás! Valóságalapja nincs...kiski
-
Joe bácsi
őstag
Képernyőbeégés!!! "Remek" ez a teló is!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
dtigersas
csendes tag
válasz Joe bácsi #12296 üzenetére
Alapvetően baszott jó telefon 3 NAGY HIBÁJA VAN:
1.Zárt oprendszer
2.Ezek a rohadt gyerekbetegségek
3.(tudtommal az lg nem csinál hozzá normális fw frissítést!)pár napig hagyom ezt a szoftot és megnézem mi elssz a képernyő beégéssel mert nem sok kedvem a szoft frissítéshez 1x elég volt sikerült csak tűnne el a képernyő beégés....
nah mondom vki azt írta v10p-n nincs képernyő beégés berakok egy kcisit fehéres háteret ez is kezd beégni a kurva élet faszát már nem hiszem el
MEIK SZOFTVER FRISSÍTÉS UTÁN NEM ÉG BE!!!!!!?????
[ Szerkesztve ]
LG KM900 ARENA V10f_00
-
Joe bácsi
őstag
válasz dtigersas #12297 üzenetére
A zárt op. rendszer még elmenne.
De a sok olvasott gyerekbetegség és sw gond. A nokiánál is ilyen f*s sw-eket adnak ki! Ezért is akarok a Nokiáról váltani vmi stabil telóra!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
dtigersas
csendes tag
válasz Joe bácsi #12299 üzenetére
Ha tmobilnál veszed akk tedd meg mielöbb mert 2 év gari van ha midnen fw-vel beég akk visszaviszed és annyi lehet én is visszafogom.......
Nah megvan a fórum ahol össze vannak szedve az előnyök és hátrányok 2 pls után beírom XD
itt van:
http://www.mylgarena.com/index.php?topic=2378.0
[ Szerkesztve ]
LG KM900 ARENA V10f_00
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest