- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
risnos
tag
válasz szepsuti #12647 üzenetére
A jar fájt-telepítsd, azzal menni kell. az MGMaps-nak, Wetravelnek.
A Wetravel valamilyen Garmin konvertált térképet használ, ahhoz nem jók a Google maps konvertációk. A SE Portálon találsz egy friss csomagot 400 MB körüli méretben Wetravel-ből. Csak alapprogramként nem megy a legfrissebb v0.9.06 os. Nekem az rc26-tal stabilan megy az új csomag. Ezt az rc26-ot már frissítgettem felfelé verziókkal.
Ronin: Ha ténylegesen offline progit akarsz Arénára és -persze java-alapú jöhet szóba-, akkor ne, használd az A-GPST se- az elhanyagolható adatforgalmával. Akkor külső GPS -vevőt az Aréna elé, vagy PDF- PNA a megoldás számodra. Azokkal meg majd a térképek frissessége miatt nem leszel elégedett. Minimum 3 hónapos ak a legújabb térképek, de inkább öregebbek. A net-alapú térképeknél van esély a frissebb adatokra. de ezek-fizetősek. Szóval semmi sincs ingyen--se telefonra, se PDA, PNA-ra.[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
sBc
aktív tag
válasz Atti0925 #12650 üzenetére
Másoljuk a telefonról a gépre a "saját mappákat", majd a telefonon > Beállítások > Telefon > Memória infó > Készülék multimédia memóriája > Visszaállítás >Törli a licenceket is? Igen > Igen..../magyarul letöröljük a telefon segítségével a fájlokat/
Majd visszaraktam minden fájlt a telefonra és most lát minden képet és sebesen tölti be őket.
+ WeTravel és egyéb offline naviprogramok 1001 fájlai is lassíthatják....és defrag. /töredezetmentesítés/
[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni V10F_04 Hungary firmwaret. Valahol olvastam, hogy van, de sehol nem találok. Előre is kösz. -
risnos
tag
válasz Atti0925 #12657 üzenetére
Nekem van olyan,hogyha adattár módban másolgatok telóra és vissza, nem látja utána sem a fényképezőgép, sem a videokamera a saját könyvtárát-látszólag. Vagyis, ha csinálok egy képet, videót -csak számítógépről látom. Ezt kiküszöbölendő, már csináltam visszaállítást, memóriarekesz ürítést, defragot-de utána megint előjött a gond. Aztán,amikor a nem látós állapot fennállt- bluetooth-os adatkapcsolattal megnyitottam a telefon könyvtárait- no onnantól megint látja a rendesen a Képek, Videók könyvtárat a teló. Érdekes
[ Szerkesztve ]
-
risnos
tag
válasz szepsuti #12659 üzenetére
Azért van olyan, hogy a térképen már szerepelt a Köröshegyi völgyhíd, de a Google Eatrh képein még csak helyi 3D-s termékként láthatod. Vagy a Google Maps mobilos verziójában is egyirányú az utcánk példul, a Wetravel meg nem tudja- Szóval van jó és rossz példa is egyszerre a piacon. Ma, az információk ilyen özönét élve, már elvárható lenne a heti frissesség. De-ki fizeti meg a szolgáltatónak, térképeseknek, ha mindent ingyen akarunk?
Szóval, ha nekem korrekt navira lesz szükségem az Arénán, akkor valamelyik fizetős változat mellett fogok voksolni. PNA van, de a térkép nyári rajta.
Az ár szempontjából eddig az Amaze 5 lenne favorit, ha korrekt gyorsasággal tud majd navigálni és pontos az új térképe. Most 27 euró/évet mondanak). Az LG-s Wisepilot meg 100 euró/év. De ott a Navall- kérdés januártól milyen árakkal fog dolgozni. Szóval van azért választék már-fizetősen.[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz sagesz93 #12654 üzenetére
nekem 12 vanxd. (8 gbos memória kártya) annyira nem lassú míg belép, engem jobban zavar hogy ha pl rányomok egy albumra az is 3-4 mp mire bejön, vagy mikor pl visszamegyek az előadókra valamelyikről, na meg hogy ha lejátszási listát akarok létrehozni és mondjuk bent vok egy albumba és abból akarok hozzáadni, de nem fogja és odavisz az összes számra, ott meg míg megtalálom, na szóval ez a halálom, egyébként jó a teló
-
madmike
őstag
az imént letöltöttem pár motion senzoros játékot, pl lightsaber és egyik se akar müködni. mmármint a virtuális gombokkal irányithatoak,de a mozgássérzékelö nem müködik.
menüben meg mindenhol rendesen megy,csak játékokban nem."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Dusee
őstag
válasz viewdetails #12645 üzenetére
így van, kijelzőn semmi, gombok mennek.
szerintem is szervíz lesz.sagesz93:
gari van rá 2011 júliusig (t-mobile).
sztem beviszem vmelyik nap a hivatalos LG szervízbe.
addig meg használom fater pót telóját (LG KF750 Secret) -
ádika86
aktív tag
sziasztok! teló vásárlás előtt állok. végül is a HTC Touch Diamond és az Arena között vacillálok. A diamondnál nekem ezek a ROM frissítgetések meg ezernyi program, de ki tudja melyikek értelmesek annyira nem jönnek be. Jobb szeretem az egyszerű megoldások (pl iPhone csak az drága )
amik kellenek:
-ne zörögjön, nyikorogjon stb. normálisan legyen összerakva, autófókusz, office,pdf dokumentumok olvasgatása, email, net, wifi menjen normálisan, 1-2 hasznos alkalmazás, pl total commander vagy androidnál láttam ilyet mint quick settings amivel marha egyszerűen lehetett tiltani vagy engedélyezni a netes hozzáférést.ami nem érdekel:
-zene (van jó mp3 lejátszóm), gps, videótelefonálás, videókészítés...szóval mondjátok meg őszintén h mik a főbb problémák az Arena-val És objektív szemmel nézve ti melyiket választanátok köszi szépen mindenki!
[ Szerkesztve ]
-
hurkabela
csendes tag
Sziasztok!
Megoldódott a telefon kijelzőjének elsötétülése.
A fólia volt az oka. (Invisible Shield)
Kivágtam azt a részt rajta, és működik rendesen.
Beszéltem a forgalmazóval, és nagyon készségesen állt a dologhoz, és jelezte is a problémám a gyártó felé. Garanciában elrendezik. -
Vovi1
aktív tag
válasz ádika86 #12666 üzenetére
Na, most olyat mondok, hogy..... ha sok pénzed van, vegyél HTC-t. Mindent tud, mint az Aréna, gyorsabb, stabil. Nyitott op. rendszer - többféle is van. Jól is van összerakva. De kell hozzá számítógép és némi programozási ismeret és jó angol nyelvtudás. Úgy tudom nem mindegyik tud magyarul - pl. az Android még nem tud. Ha csak telefonálni használod, vegyél telót tizedannyiért, ha okostelefon kell akkor igen, HTC. ( Nokiát ne)
Az Aréna lényege, hogy mindenből van benne, elég jó szinvonalon, sokrétűen használható és fele annyiba kerül, mint a HTC. Egyre megbízhatóbb, stabilabb. Első tapiskolós telefonnak mindenképpen ajánlom.
-
Langsam
aktív tag
"Egyébként a BL-40es kellemes gép, S-Classis, javított Aréna. Csak borzasztó ronda,
műanyag tégla, de filmlejátszásban verhetetlen."Mi értesz az alatt, hogy javított Arena ?
Mennyiben különbözik az Arenától ?
És miért verhetetlen filmlejátszásban ?
Több kérdésem egyelőre nincsen.
Köszi.Üdv.
Obi Van ? Nincs, már elfogyott...
-
sBc
aktív tag
válasz ádika86 #12672 üzenetére
Összegzés: a HTC Touch Diamond nem egy hétköznapi gép. Hatalmas előrelépés a Windows Mobile alapú telefonok között, kiváló minőség, rengeteg okos funkció, és végre egy ujjal is tökéletesen használható rendszer jó virtuális billentyűzettel, átgondolt felépítéssel. Szolgáltatáskínálata sem hagy kívánnivalót maga után, az egyedüli gond vele az, hogy a TouchFLO 3D elég lassúcska, ezt sokan lehet, hogy sosem tudnák megszokni. Itthon jelenleg 135.000 forintért kapható, ami a konkurens gyártók csúcsmodelljeit figyelembe véve úgy alapból igen jó vásár, ezért az innovatív megoldásokat felvonultató gépért pedig kellemes ár. A lassúcska TF3D miatt viszont nem különösem, csak simán ajánlott.
Mobilarena - teszt
Mobilport - teszt[ Szerkesztve ]
-
ádika86
aktív tag
Igen ezt én is megtaláltam. Csak a Diamond nagyon lassú volt amikor kijött a rossz szoftver miatt, azonban azóta sokat fejlődött, ezért nem nagyon lehet hinni az ilyen teszteknek. Én személyes véleményekre lennék kíváncsi Aki esetleg már fogta mindkettőt vagy jobban ért hozzá mint én és elmondaná ő hogyan döntene a kettő közül ha azok a szempontok élnek amiket pár hozzászólással feljebb már leírtam
-
sBc
aktív tag
válasz ádika86 #12674 üzenetére
Én is csak akkor fogtam Diamand-ot amikor megjelent, és hatalmasat csalódtam a lassúságában. Régi telefon már + ott a Windows Mobil minden előny és hátránya.
Kérdezz a HTC Diamond forumán.
Szerintem
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz madmike #12676 üzenetére
Most már én is dicsérem.
A menü ikonjai tetszetősek. A képernyővédő nagyon látványosra sikeredett.
A térerő szines,az akkumulátor visszajelzője alacsonyabb töltésnél elszineződik.
A gyári kocka szerintem jobb volt,de az se rossz amit ebbe raktak.csináltam róla pár képet:
YamatoVTEC én P-st még nem használtam,sőt F-et se sokat,hiszen 1 hetes a telóm, de a V-nél mindenképpen jobb az F.
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Vovi1
aktív tag
válasz namerke #12671 üzenetére
Bavid megadta a választ, + avi-t is lejátszik. Egyébként nekem kicsit gyorsabbnak tűnik. Az ikonok nagyon nem jöttek be, de lehet, hogy megszoktam az arénát. Minden alapban fekete, érdekes színhatás. Ugyan 10-15 perc tapiskolás után sikerült kiakasztanom, ez a 10p szoft-al nemigen fordult elő. A szélesebb képernyő miatt sokkal jobb a qwerty, könnyebb SMS-t írni. Amúgy 1 nap alatt lemerült, pedig nagyobb elem van benne. Menű kezelése alapjaiban megegyezik az Arénával.
A HTC telefonokat nemrégiben tapiskoltam egy üzletben, ezek igen jó, gyors típusok voltak. Karácsonykor egy új HTC volt nálam, ez kb 100 e körüli, a típusát nem tudom, de a legújabb kijelző a kapacitív és a rezisztív kötötti új kompromiszum. Az egészről annyit, hogy nagyon komoly, nem egy súlycsoport velünk. OFF.
-
törölt tag
válasz ádika86 #12672 üzenetére
Szia!
Nekem volt Diamond-om,nagyon jó kis gép de meg se közeliti az Arena-t.Ezt nem azért irtam mert elfogult vagyok az Arénával kapcsolatban hanem tapasztlat.
A Diamond is nagyon jó minöségü,kijelzö is nagyon jó,tudása is nagyon korrekt föleg hogy van benne T by T navigáció.
Egyetlen egy nagy hibája van,akksija 2 napot bir ki max még akkor is ha nem nyúlsz hozzá.
Nekem nem volt lassú a Diamond,igaz nem is gyári ROM volt rajta már.
Ha rám hallgatsz akkor Arénát veszel. -
risnos
tag
válasz madmike #12685 üzenetére
Szép-szép ez a sok fw-mod-osulat. De miért nincs végre olyan közöttük, amely helyére teszi az Aréna szoftwer hiányosságait. Mert frissítenék én T-s V10v-ről bármire, ha lenne lényeges változás-nem csak csicsában. Örülnék, ha nem korlátozná az fw a java programok nagyságbeli és feltelepíthető méretét példul. Ha stabilabb lenne mondjuk a fájlkezelés, nem tűnnének el bizonyos műveletek után főkönyvtárak látszólag , stabil lenne az ébresztés stb. Szóval az fw -mod-ban orvosolni kéne -ha lehet- a szoftwer gyerekbetegségeit. Mert az Aréna nagyon jó telefon-zárt op-sága ellenére is-, de időnként meg olyan, mint egy háklis p...
Mennyiségi kényszerben érzi magát az LG, a Samut-pedig ilyen S-Class féle jó húzásokkal, ilyen Arénás minőséggel és megbizható szofttal lehetne überelni. De nem összehányva csak úgy. A programozni tudó fórumtársaknak a meglévő vashoz kéne finomítani a progit, s csak aztán kéne egy kis formai csicsa. Sajna én már nem vagyok fogékony a progiírásra-ezért csak tippeket adhatok a területen jártasabb Aréna-fanoknak. Tudom, nem könnyű , amiről beszélek, de egy huszonévesnek sok minden már a kisujjában van, és a magamfajta lelkes újonc (túl 5x-en) tudna örülni az ő sikerüknek. (Bocsika, közben előléptettek. Köszike!)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
hol találom meg ennek az F-es moddolt SW-nek a kdz vagy cab verzióját?
ez a WDB nekem nem jó. -
madmike
őstag
válasz #18001664 #12688 üzenetére
bocsi,nem tudtam hogy nem jó, én nem innen szedtem le, hanem egy másik oldalról,ezt sagesz töltötte fel,de én épp akkor találtam rá máshol.
innen a moddolt FW-k közül a legelsö, a 4shared-es 2 link.[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz risnos #12687 üzenetére
Én nemrég óta nyúzom az arénámat, én is v10v-vel vettem,de mivel azt irták hogy a v10f jobb,igy feltettem annak a hivtalos verzióját. A moddolt szoftvereknél tudtommal még csak a külcsiny megváltoztatásáig jutottak el a srácok, a hibák javitgatására még várni kell. Azért meg az LG-nek egy óriási fekete pont, hogy nem képes a kiadott Fw-k jó tulajdonságait összegyúrni végre egybe, mert valami mindegyikből hiányzik.
-
risnos
tag
válasz madmike #12690 üzenetére
Jól látod-de ezek szerint nem érnek rá korrigálni a hibáikat. A telóm már lassan 8 hónapos, s ha nem jönnének elő olykor a hülyeségei, nagyon elégedett lennék vele. De mintha tudná, hogy kell felhívni magára a figyelmet, mindig előhúz a kalapból valamit, hogy foglalkozni kelljen vele. Jó kis firma
-
KLIOS
aktív tag
válasz ádika86 #12674 üzenetére
Nekem volt szerencsém mindkét készülékhez.
Ha azok a szempontok alapján kéne döntenem amiket írtál akkor szerintem Diamondot venném már csak a nyílt op.rendszer miatt is.A főzött romokkal már nincs lassúság. Nálam még mindig kibír 3-4 napot az akksija pedig már több mint 1 éves. Net,wifi tökéletes rajta.Az általad említett dolgok pedig mind futnak rajta. -
sagesz93
addikt
válasz #18001664 #12688 üzenetére
valami nem jó nálad, hogy bontottad ki? Ha a part1-t megnyitod, 4 fájlt látsz. Onnan kell kihúzni mondjuk az asztalra vagy egy adott mappába, és elvileg hibátlanul mennie kell. (tesztelve)
Ha nemjó akkor nemtudom mivan....
ádika86: a nem érdekel rész az amiben az aréna erős, igaz az érdekelben sem gyenge, csak progikat nem tudsz rá tenni, mert nincs sok...
Szóval HTC[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz ádika86 #12693 üzenetére
akkor én adnék 1 szavazatot az Arenának.
Amiket elvársz a telefontól azokat az Arena is teljesíti. Nem sokat kell a ROM-okkal okoskodnod, a gyárival is ellehetsz,de max 1 cserével le is zárhatod a készülék ilyen mérvű piszkálását. Abból amit irtál, ugy gondolom, hogy nincs szükséged a HTC nyilt oprendszere által nyujtott lehetőségekre, én igy a zárt rendszer stabilitása miatt az LG-t javaslom.sagesz, de Ádika nem is nagyon szeretne progikat telepiteni rá. Total commandert és net letiltó alkalmazást emlitett. Total commander szerü dolgot java-s alkalmazások közt is találni, utobbira meg be lehet állitani, hogy milyen net elérést használjanak a programok,tehát minden WIFi-re és akkor nem érhetnek meglepetések.
[ Szerkesztve ]
-
ádika86
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek 2-2
-
sagesz93
addikt
válasz madmike #12695 üzenetére
Hasznos alkalmazások - hát nemtom, ilyenből nincs sok az biztos
wifivel lehetnek gondok, milyen routeren wifiznél a legtöbbet?
szerintem az ilyen doksik, emailek meg ilyen dolgokhoz jobb a HTC, de az aréna is teljesíti az átlagot. Ami "nem érdekel" részben lévő dolgokban(kivéve gps) pedig pont a legerősebb az lg
mod: pdf-et visz az aréna?[ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
válasz risnos #12687 üzenetére
Sajnos hiába a programozási tudás, az eset nem egyszerű. A firmware-t magát nem sikerült még visszafejteni (vagy megszerezni a forrást), a moddolással csupán a képek lecseréléséig lehet eljutni. Ezt úgy képzeld el, mintha windows alatt hátteret meg ikonokat cserélgetsz le, de attól a kernelhez még nem férhetsz hozzá. Maguk a szoftver modulok megtalálhatók ugyan, de mivel be vannak fordítva, így (jobb esetben) csak tömény hexa kódokat lehet látni, azzal meg nincs az a programozó, aki tudna bármit is kezdeni.
Amúgy V10v-hez képest sok téren van fejlődés pl a V10f-ben is. Jelentősen gyorsabb a java alkalmazások sebessége, érezhetően gyorsabb a menü használata, és a galéria, továbbá szerintem stabilabb is (bár lehet, hogy csak eddig nem hisztizett). -
madmike
őstag
válasz sagesz93 #12697 üzenetére
pdf-et visz
na jah,a wifi-s dolgokrol én is tudnék regélni egy keveset, hiszen nagyon valószinű, hogy egyike azon kevés típusnak van itthon amivel nem hajlandó együttműködni. Egyre közelebb vagyok a megoldáshoz,de még nem jó. Valami a DNS-el lesz, remélem elöbb utobb összejön.
[ Szerkesztve ]
-
hurkabela
csendes tag
Akkor most melyik a jobb FW? A V10P, vagy a V10f?
Eddig a P-ről gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest