- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ap3x89
aktív tag
e2toolos szfotrakásnál nem jönnek létre a fileok a 111 es könyvtárba valaki valami ötlet? (xp alatt) kisbetű nagybetű rendben van csak a loading felirat van kiírva ott ahova be kell írni az elérési útvonalakat az alá de nem történek semmi vagy negyed órája
[ Szerkesztve ]
Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
kiski
aktív tag
válasz Peti_KM900 #13703 üzenetére
Engem is érdekelne, h van-e rá mód, hogy lementsük a szoftvert, ami a telón van. Van rá egy másik megoldás: töldsd le azt, ami most rajt van. Találsz szoftverfüggőket is...
kokyt: Ne bánkódj, én most tényleg fel vagyok pörögve! Állat lesz az fw!
Nem tud valaki egy olyan progit, amivel a sz.gépre lehet ilyen print screen-eket készíteni a telefon menüjéről? amit a mobilarénás cikkek elkészítéséhez is gyakran használnak a srácok.
kiski
-
mrThomi
addikt
Köszön szépen madmike kiski és kokyt-nak a válaszokat, mentem a linkeket és majd a héten vmikor felteszem öket. Még annyit hogy az sokak által és nálam is sokszor elöjövö hiba a "beégés" eltünik e?
-
madmike
őstag
válasz Peti_KM900 #13703 üzenetére
én a 4sharedes linkröl szedtem le és nem volt üres,szoval nem tudom mi lehet a gond.
Az eredeti fw-t nem hiszem hogy le lehet menteni a telóról,viszont azt is le tudod tölteni több oldalról is.[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Peti_KM900
tag
válasz Peti_KM900 #13712 üzenetére
A Rapid másnál se müxik?
-
Ap3x89
aktív tag
most nem jött hiba üzenet csak loadingol de a fileok nem jelennek meg...
-
kiski
aktív tag
válasz Peti_KM900 #13712 üzenetére
a 4shared-nek van egy olyan "jó" szokása, hogy fogja és csak úgy megszakítja a letöltést. Mi azt látjuk, hogy végzett, de na megnézed az eredeti és a letöltött fájl méretét, rá fogsz jönni, hogy nem egyezik. Nekem szerencsére 2ikra sikerült...
kiski
-
Ap3x89
aktív tag
nem tom milyen indíttatásból de msot megcsinálta és jó eddig...
köszi a tippeket[ Szerkesztve ]
-
kiski
aktív tag
válasz Peti_KM900 #13718 üzenetére
akkor tényleg próbáld rapidról, vagy ha az se jön össze, ott a 3 db data-s link...
kiski
-
kbalazsa
senior tag
Üdv!
A cimborámnak ilyen telefonja van, nagy megelégedéssel használja is, de időnként megesik vele az a csúfság, hogy nem reagál az érintőképernyője. Akármit csinálhat, nem kel életre, ilyenkor csak egy újraindítás segít. A telefon szerencsére garis még.
Kérdés: Mitől lehet ez? Lehet ez fw hiba? Szokott ilyen történni ezekkel a telefonokkal (vagyis széria-hiba lehet?). Mi a teendő? Garanciális ügy?
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
kiski
aktív tag
válasz kbalazsa #13720 üzenetére
inkább "megszokós ügy". egyébként lehet hogy csak régebbi a szoftvere, azzal gyakrabban előfordul fagyás...
Na srácok, talán kész is az fw. Legalábbis a külseje. Már csak rá kell húznom a VADM-re. Szorítsatok. Még ma meglesz! Ja, és adjatok progit, amivel tudok a menüről képeket készíteni, mert akkor legalább élethűbben vissza tudom adni a módosításokat...
kiski
-
Ap3x89
aktív tag
az e2toolos frissítés 13. as pontjánál elakadtam kicsit nem engedi kijelölni a fileokat és fls kiterjesztésűből nincs 10 db mert az flbkkel együtt 10 de oda csak egyszerre egy filet lehet kijelölni ezt hogy lehet megoldani? próbáltam shiftel ctrl al de csak 1 et lehet berakni
megvan csak engem nem a normal hanem a binary fülbe dobott bele és rossz helyen néztem.[ Szerkesztve ]
-
Peti_KM900
tag
Letöltés után íyg néz ki a dolog:
Látszik, hogy üres és az is, hogy 37,6 Mb.
Most szedem datáról, de így tök fölösleges volt kivárni a part1-et a másik honlapról, mert itt part1-3 van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma hivást nem tudtam felvenni,csörgött csörgött de nem reagált se az érintögomb se a kijlezö.
Ilyen még nem volt.
Másik meg az hogyha csinálok 5-10 fotót egyyböl bepirosodik az akksijel,lemegy félig.
Nem lehet hogy ez a moddolt V10F nagyon szivja az akksit? -
kbalazsa
senior tag
Tehát, ha beviszi pl. a szolgáltatóhoz (a legrózsaszínebb a háromból) és fw-cserét kér, lehet megoldódik?
Ha mondok fw verziót, megmondjátok, hogy az mikori? Meg azt ist, hogy hogy tudja lekérddezni?
[ Szerkesztve ]
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Rich49
tag
Sziasztok!ELEGEM VAN!
2 napja proballkozok beloni az offline gps-t,de semmi.Esetleg valaki tudna adni egy normalis offline gps-t?
franc egye meg..
(v10p_00)
-
madmike
őstag
válasz Peti_KM900 #13726 üzenetére
ha a 2 részt egy mappába teszed és az elsöt kitömörited akkor a második is kitömörül vele együtt
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
kiski
aktív tag
Na, emberek nemsokára kész a béta verzió a szoftverből... Még fél 5 előtt be akarom fejezni, mert utána el kell mennem, és este 9ig nem érek haza. Ha megvan, elérhetővé fogom tenni mindenkinek. Illetve képeket, és videókat is teszek fel róla. Ez még nagyon béta verzió, majd ha kész lesz, akkor adhatom neki az 1.0-ás nevet, de természetesen folyamatosan fogom fejlesztgetni...
kiski
-
Land
veterán
Független LG Arena, 1-2 hónapos, karcmentes van eladó valamelyikőtöknek?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Lopottmotor
tag
kiski!
Azt nem tudnád megoldani, hogy a hívóképekkel ne szemetelje tele a galériát?
-
Csepe
aktív tag
Nézd már meg jobban a menüről a képeket a Mobilarénás tesztben!
Javara nincsen semmilyen screenshot program (kerestem is régebben, tényleg nincs)!Peti_KM900: Újabb
Nemcsoda, hogy üresnek mutatja a fájlt, mert az csak az egyik darab, kell hozzá a másik is. Ha leszedted mind a kettőt, akkor csomagold ki az elsőt, és az egészet kicsomagolja akkor.Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
kiski
aktív tag
válasz Lopottmotor #13741 üzenetére
Jönni fognak majd az újabb verziók. Azt nem tudom megígérni, hogy ne szemetelje tele, de azt talán igen, hogy egy alap nem látszó mappába pakolja bele a képeket. Egyenlőre arra vagyok kíváncsi, h a skint tudtam-e megfelelően módosítani.
kiski
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Nah feldobtam énis ezt a VADM_00 szoftot viszont infoba azt irja ki a teló hogy V10H.
Nemtudja valaki a Tag-it funkció vifivel nem müködik???
jajj de hülye vagyok rossz mappát választottam ezért V10H-t rakta fel. de a kérdésemre ha valaki tud válaszoljon légyszi.[ Szerkesztve ]
-
Rich49
tag
Mi lenne ha valaki segitene?
-
kiski
aktív tag
válasz Gabee76 #13745 üzenetére
Tudtommal nem működik wifin. Nekem legalábbis nem sikerült összeimádkoznom...
Rich: Sajnos én nem tudok segíteni, nekem nem jött össze a WeTravel, nem is érdekel igazából... Azt hiszem, hogy risnos-t kell megkeresned, ő a "GPS Master".
Eddig szerintem nála működik a legjobban...Ja, kész a szoftver, szurkoljatok, bekapcsolom...
[ Szerkesztve ]
kiski
-
kiski
aktív tag
Jeee, működik! Nagyon kafa, minden kóser. még nagyon bétaverziós, de este majd javítok rajt... Mindjárt linkelek pár képet
kiski
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest