- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
VADM-ról valaki összegezné a tapasztalatait?Jó és esetleges rossz dolgokat egyaránt.Egyébként kinézetben más?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
válasz Peti_KM900 #13851 üzenetére
Megtörtént
-
|AP|
veterán
Van olyan, aki V10f-ről váltott VADM-ra? Nekem f van fent és teljesen elégedett vagyok vele, két dolog zavar:
1. néha a következő számot némán kezdi el játszani (2 nap alatt kétszer fordult elő.. hidegben, séta közben... macera ilyenkor zsebből elővenni)
2. a JAVA sebessége... azt mondják a v10f volt eddig a leggyorsabb... én ezt is nagyon lassúnak érzem. A VADM-mal jelentős(!!) a javulás?Ha nem akkor nem bolygatom...
-
szepsuti
aktív tag
Srácok a segítségetekre lenne szükségem.
Win7 van a gépen és sajnos nem tudok xp közelébe férközni záros időn belül, viszont szeretnék szoftvert firssíteni VADM-re. az a problémám h nem ismeri fel a telefont, sok usb-be bedugtam sehol nem vezetett eredményre, feltettem a drivert, semmi...
találkozott hasonlóval vki?
válaszokat előre is köszönöm
szerk.: valahol a hsz-ek között olvastam h megpróblta az illető a pc suite-al frissíteni de csak addig ment el benne h felismerje onnantól ment e2-vel is. hol találom ezt a lehetőséget a szoftverben?
a factory reset mem rekesz ürítés fact reset sem tiszta valaki le tudná írni pontosan h kell? visszaolvasgattam pár hsz-t de nem jutottam eredményre.
ja és rendszergazdaként futtattam mindent
[ Szerkesztve ]
-
greenmeister
tag
válasz Viper26 #13852 üzenetére
Fura ez a verzió elnevezés. A sok-sok V10 után. Nem lehet, hogy ez csak valami béta (fejlesztői) változat??? LG saját frissítő metódusa tudja vajon már ezt telepíteni???
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
-
Steve1988
tag
válasz risnos #13799 üzenetére
Hali!! Ezt már jó párszor végigcsináltam, sehogy sem akart működni Most felraktam a VADM-ot, és így jad-dal nem is enged telepíteni ("sikertelen hitelesítés") , jarral telepítve oké, de amikor beállítom neki a we-travel rootot, és olvasási írási jogokat leokézom, lefagy...
-
Steve1988
tag
válasz Peti_KM900 #13856 üzenetére
amikor sikerült felarknom a we-travelt, akkor érezhető volt h sokkal gyorsabb a java játékokat még nem néztem, de valószínűleg gyorsabbak
-
M.W.H
aktív tag
hy kérdezni szeretnék VADM_00 erröl hogy mi ez a part 1 2 3? part1 et letöltöttem ugyanugy kell felrakni rá mint az eddigi szoftvereket? pl: v10f
Mad W. Highflyer
-
kiski
aktív tag
Nos igen, a VADM is moddolt szoftver, és úgy gondolom, hogy nem béta. Szerintem egy alap V10F lett moddolva, a gyorsaság szintjén. Én már jóideje használom, sőt változtattam is a kinézetén. Sagesz-nak remélem tetszeni fog, megtisztelne, ha használnád ezt a szoftvert. Minden működik vele, nekem a net is, java-t még nem mértem, de egy ebuddy kellemesen futott. (V10f-en is). Itt van pár kép elöljáróban, de a kockán is változtattam...
kiski
-
kiski
aktív tag
válasz olbaidhun #13829 üzenetére
Kedves olbaidhun!
Sajnos "még ma" nem fog menni, mert tegnap csupán 2 órát aludtam, és mára be vagyok táblázva. 2 tárgyalás, este hazaérek, örülök, ha marad erőm zuhanyozni és beleesni az ágyba. Hnap után meg tudom oldani... (Azért az ikonokat letöltöttem, amit lesz pár szabad órám és/vagy éjszakám, elkészítem).kiski
-
kiski
aktív tag
de lehet, de mindenképp le kell töltened a többit, lehet hogy csak néhány megásak, de ha nincs meg, nem tudod kicsomagolni...
olbaidhun: Igyekszem... viszont az a problémám akadt, hogy .kdz-be nem tudom visszacsomagolni, van egy ruszki szoftver, de nem sikerült használnom. Próbáltam, nem ment. Nem gond, mert már elkészítettem egy .txt-t, amiben le van írva, hogy hogyan telepítsd a "skint".
szerk: képzeld csak el, hogy csak az ikonokat cserélem a menüben. mindegyiket át kell méretezni, néha kicsit szerkeszteni is, és át kell nevezni, majd megkeresni a helyét (a nem rövid listában), és bele kell írni a .vui fájlba. És nem beszéltem a kockáról, illetve a kezdőképernyőről... Van vele munka, de már egyre gyorsabb vagyok![ Szerkesztve ]
kiski
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség a telefonról a névjegyeket outlookkal szinkronizálni?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
M.W.H
aktív tag
valaki oda tudja adni minden linkbe egyik nem indul el mindig másik.:S
Mad W. Highflyer
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a java programok és játékok felett lévő állapotjelző sor (ahol a térerő és a töltöttség van), az hány pixel nagyságú?
M.W.H: link
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
Levmen
tag
Sziasztok!
nekem is van egy arenám. olyan kérdésem lenne, hogy hívásnál nektek is villog a képernyő? számomra elég idegsítő mert nemtudom azonnaal felvenni. mert ügye ha nincs kép nemlehet felvenni. sztem hülyén csinálták meg. amúgy jókis teló csak aza baj hogy zárt oprenceres és a gps-e felesleges benne mert nemlehet rátenni egy normális progit. pl: igo.
mozgásérzékelős játékokat nemlehet rátenni? ha igen hol? köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Levente
-
madmike
őstag
-
szepsuti
aktív tag
jól emlékszem ebben az új VADM-ben van kézírásfelismerő is? ha igen hogy tudom előcsalogatni?
-
-
risnos
tag
válasz Steve1988 #13862 üzenetére
Van olyan WeTravel verzió (a magasabb verziószámúak) amelyek nem engednek jaddal telepíteni Arénára, sőt nem is csinálnak semmit, még akkor sem, ha cselezek a többszöri kilépéssel, újraindítással. Nem véletlen ajánlom elsőnek az rc26-os verziót, mert az a cselekkel, de jól feltelepül és él a menü gomb is. Tehát első telepítéskor a root directory szkennelést se hagyd aztán az utcabeállítást se, harmadszorra a menügomb megnyomásával lehet elkezdeni a beállításokat. Az rc 30-31.nél nem ment a jados telepítés, és utána meg harmadik indításnál a menü-gomb. Ha úgy csinálod, ahogy leírtam és rc26-tal , nem fagy le.
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
madmike
őstag
válasz madmike #13878 üzenetére
közben ez is sikerült,most következö lépést nem hiszem hogy meg tudom segitség nélkül oldani. Az outlookos cimjegyzéket szeretném a gmailos cimjegyzékemmel leszinkronizálni. ezt lehet?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
greenmeister
tag
Aki használ az Arénába memória kártyát az mondja már meg hogy milyen minőségűt ajánl. 16 vagy 8GB-os érdekelne. Esetleg 32GBos bár ilyet még nem láttam sehol.
[ Szerkesztve ]
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
madmike
őstag
válasz Ap3x89 #13883 üzenetére
közben ez is sikerült
itt az okosság"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
kiski
aktív tag
Az ikonok ott 60x30as png-k, 32bites színmélységgel. Remélem erre voltál kíváncsi, a felső sávot passzolom. Egyébként a ...\VUI\Indicator\ -nál találod az ikonokat.
szerk: Hnap délelőttre (ha minden jól megy) feltöltöm a VADM-et. (Már az általam moddolt verziót). Aki szeretné, töltse le, kézírásfelsimerő működik, JAVA gyors, ahogy kell, és tök cool ikonok kerültek bele...
[ Szerkesztve ]
kiski
-
Peti_KM900
tag
Sikerült, fölraktam a VADM-ot!
Factory resetet hol kell csinálni?? -
madmike
őstag
válasz Peti_KM900 #13887 üzenetére
szerviz menüben:
1809#*900#mi volt a gond tegnap?
-
kiski
aktív tag
válasz Peti_KM900 #13887 üzenetére
Szerviz menübe belépsz (tárcsázd ezt: 1809#*900#) és ott meg fogod találni. Vigyázz, minden adatot törölni fog a készülékről, előtte ments le mindent. (Megerősítést sem kér!)
[ Szerkesztve ]
kiski
-
Peti_KM900
tag
Minden memóriát nullázzak, kivéve az USIMET?
-
Peti_KM900
tag
Megvolt az első lefagyás. Fel akartam oldani a képernyőzárat és nem reagált a képernyő.
-
kiski
aktív tag
válasz Peti_KM900 #13892 üzenetére
Igen, én is így jártam. Azóta nem fagyott le. Na, ha nem jön be az fw kinézete, akkor viszonylag egyszerűen kicserélheted az enyémre... Könnyebb, mint fw-t cserélni!
képek feljebb, belinkeljem?kiski
-
Peti_KM900
tag
A teló beállítgatása közben most jutott eszembe, hogy nem is köszöntem meg a segítséget!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget. Nélkületek nem ment volna!
-
sagesz93
addikt
Látom, elég sokan áttáltak vadm-ra.
Kérdés: Van-e olyan gyors a java alapon a vadm-ba, mint a v10F töltőn?(remélem érthető ) -
kiski
aktív tag
válasz sagesz93 #13896 üzenetére
Peti_KM900: Azért vagyunk, hogy segítsünk. Pénzünk nincs, viszont azt a kevés összekuporgatott kis tudásunkat, ami megvan nekünk, szívesen átadjuk. Jobb, mint ajándékozni. Elnézést, ha valakit megsértettem volna előző mondataimmal. "Akinek nem inge, ne vegye magára..."
Sagesz: szerintem igen
kiski
-
Peti_KM900
tag
Lenne egy kérdésem.
A FAQ-ban olvasom ,hogy a hálózat választás típusát "Csak GPRS"-re kell állítani, de nekem nincs ilyen lehetőség!Ilyenek vannak: "Automatikus; csak UMTS; GSM 850/900/1800 ÉS GSM 1900"
Melyiket válasszam a hosszabb készenlét érdekében?
És mi az az UMTS? -
kiski
aktív tag
válasz sagesz93 #13899 üzenetére
Peti_KM900: A másodikat (a hosszabbat) válaszd! Az UTMS jelenti a mobil szélessávot (ha jól tudom), azaz 3G, HSDPA és HSUPA.
Sagesz: Köszönöm a dicséretet, de szerintem "kis" türelemmel és idővel bárki meg tudja csinálni ugyanezt.
Egyébként
van olyan szoftver, azt nem tart semeddig megcsinálni... Kb. 10 perc! A feltöltéssel vannak időproblémáim, tudni illik, hogy iszonyat lassú. Most is van egy ilyen GUI a gépen. (VADM alapú v10f mod kinézetű). Feltöltöm neked azt is. Először a saját ikonosat töltöm fel, amibe a saját ikonjaimat "oktojáltam" be. (már tölt, elvileg 11re kész lesz, ha ki tudom várni, linkelem, de már nagyon fáradt vagyok, 2 órát aludtam csak). Ha tetszik, azt is felteheted, ha nem, akkor hnap estére felér a "tied" is. 1 kérdés: pontosan ugyan úgy nézzen ki, vagy pl. a csúszkát eltüntessem? stb.kiski
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest