- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerman7
csendes tag
na megvan az Arenam
Nagyon gyönyörű
1 kérdés ti mivel másoltok rá file-okat? mert a gyárivan nagyon lassú[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
válasz Nordic #12044 üzenetére
Valami nagyon el van tolva, Portable Device funkcióban ismeri fel a telefont a win 7 ultimate, a belső és a külső mem-et is. Próbáld meg egy másik szgépen, biztosan azzal van gond, vagy legalábbis bizonyosabb lehetsz.
Alap win-hez semmilyen LG drv nem kell!!! Fel kell ismernie. Ha nem műkszik, pci-os kártyacsata lesz.
-
K3NZO
senior tag
válasz Rabidsnail #12050 üzenetére
Köszönöm a tippet, megpróbálom, dobtam egy privit is, hogy ne ezt a topicot offoljuk szét.
Egyáltalán ebben van valami emberi nyelv? Mert a nevéből nekem az jön le, hogy ez csak mandarinul tud .
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
Nordic
Közösségépítő
Azt sejtem h valami nem fasza... jelenleg csak 2 része van az eszközkezelőnek ami a telefonhoz köthető: LGE Bluetooth Transport(COM6) és az LGE Virtual Modem. A többi illesztőprogramot meg állandóan újrarakja amikor pc suite-n keresztül csatlakozom, és már azt se értem ezt miért csinálja. Teljesen friss op-rendszer, tegnapi telepítés.
-
sagesz93
addikt
válasz Nordic #12060 üzenetére
Nekem is ledobálgatta, csak az a baj már nem emlékszem hogy oldódott meg...
Lehet úgy hogy az eszközkezelőben letiltottam - vagy töröltem - valami ilyesmi, aztán másik usb-be dugtam be és ment.
Ilyen "bedugom és 2mp eldobja" nekem is volt.
Pc suite nincs a gépemen.[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Sikeresen abszolváltam életem első FW frissitését
Sajna a wifi továbbra se müködik. ugyebár a hálozathoz csatlakozik.aztán ha be szeretnék tölteni egy oldalt akkor azt irja ki hogy "A kért gazdagép nem található"
Mi lehet a para? van esetleg valami beállitás amivel a routernél probálkozhatnék?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
-
törölt tag
Nagy dilemma elött állok srácok,hölgyek!
Arénát vagy SE Aino-t vegyek?!
Szerintetek? -
kiski
aktív tag
válasz #18001664 #12068 üzenetére
Aranyos vagy, hogy ezt pont egy Aréna "fun-club"-ban kérdezed. Milyen választ vársz? Hogy a drága és hőn szeretett Arénánk ellen fogunk beszélni? Jómagam részéről KIZÁRT!
Ellenben: számodra mik a legfontosabbak egy mobiltelefon vásárláskor? Mik az elsődleges szempontok?kiski
-
kiski
aktív tag
válasz #18001664 #12072 üzenetére
Szerintem a jó minőség mindenképp az Aréna mellett van. Fogtam már Nokia 8800 Gold Arte-t is, de komolyan mondom, az Aréna odaveri. Legalábbis minőségibb az érzése. Fém az egész (néha bosszant is, hogy hideg tud lenni), és hihetetlenül ellenálló. A "karcmentes üveg" nem mókusvakítás, tényleg karcmentes... Egy pitbull megrágta egy kedves fórumtársunk telefonját, és mi lett a baja? Kilyukadt a drágán a fólia... Egyetlen egy karc se keletkezett a kijelzőn. Egy másik fórumtárs elmondása szerint leejtette a telefont a betonra, és megkarcolódott a kijelző körüli fém. A kijelző karcmentes maradt.
Nos, az Aréna a mai értelemben (tévesen) állítva támogatja a multi touch-ot. De igazából ez "csak" Dual Touch, csupán 2 érintést tud érzékelni. Egyenlőre csak az iPhone rendelkezik olyan hardverrel, amely tudta a true Multi Touch-ot, azaz 2nél több érintést is meg tudott különböztetni. (Más kérdés, hogy egyenlőre nincs rá szoftverük).
A kamera 5mpixel, lehet vele nagyon profi képeket is csinálni, ismerni kell a csínját-bínját. Ha bővebben érdekel, akkor be tudok linkelni 1-2 hozzászólást, ami ezzel foglalkozik.
WiFi tökéletesen és szépen működik, meglepően gyorsan...
Szóljon még az aréna mellett a brutális multimédiás képesség. HD minőségű videólejátszás, durva felbontású felvétel, és gyönyörűen játssza le az mp3akat...kiski
-
madmike
őstag
v10f-et tettem fel. Ez egy linksys router, titkosítás nélkül (ez barátnöméknél van, és itt nem áll fent a lopás lehetősége azért van igy). Tuti hogy csatlakozik,fent is jelzi az ikon.
másik routerrel majd csak januárban fogom tudni kiprobálni."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Vovi1
aktív tag
válasz Nordic #12060 üzenetére
Akkor egy kicsit részletesebben:
Az adattár mód klasszikus USB kapcsolat. Próbáld ki másik gépen, - mindegy milyenen - ha műkszik akkor biztosan jó a telefon. Ha nem, akkor PCI kártyával biztosan menni fog. ( egyébként lehet játszani az alaplapi USB beállításokkal is!) Esetleg azt próbáld ki, hogy otthoni USB eszközöket megeszi-e a számítógéped? Jó a kábeled? (láttam karón varjút)
A PC suite programrész a hagyományos soros portnak felel meg, csak a kapcsolat USB zsinóros. Lassú, de ősidők óta ez szolgált a telefonok csatlakozására, akkor még nem volt USB szabvány, meg nagy tömegű adatátvitel telefonra. Arra a néhány telefonszámra elég volt. Funkciója nem változott, mp3 vagy videó átvitelére alkalmatlan a sebessége miatt. Más portokat használ mint az USB, nincs egymáshoz semmi közük. A Bluetooth kapcsolat helyi rádiós, a Virtual modem pedig zsinóros telefonos hálózathoz kell, nyilván más portokon megy mint a Pc suite.
Win 7 nél próbáld a biztonsági szintet csökkenteni, vagy kikapcsolni, ezt a részt túlzásba vitte a Micros.
-
CséZé
őstag
ti nem érzitek lassúnak a készüléket?
-
kiski
aktív tag
válasz madmike #12076 üzenetére
A gyári v10f-fel nekem sem ment a net. (Asszem) Vagy a youtube. (Ill a youtube tuti, h nem ment, a netben nem vok biztos, de asszem az sem.) Frissítettem a sagesz által javasolt moddolt v10f-re, és minden csodálatosan működik... (Sagesznak mégegyszer respect!!! )
Ha van kedved, időd energiád, próbáld meg azzal. Belinkeljem?kiski
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
ha ez az a link amit sagesz linkelt akkor ne mert nem tudtam letölteni,hcsak fel nem töltöd nekem valahova.
de nekem a gyári v10v-vel se ment. ugyanez volt a hibajelenség"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
na lehet hogy kicsit közelebb kerültem a routeres gondomhoz.
ha megnézem hogy kik csatlakoznak a routerhez akkor az összes pc-nek rendes nevet ad. az arenának meg egy összevissza irásjelekböl meg betükböl álló valamit.
minthe olvastam volna már valahol hogy valaki ugyan emiatt szivott, talán a pulse topicban de nem biztos.
hogy lehetne rendes nevet adatni a telonak?most ezt látom a routerben: (î�Đ„Ş
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
kiski
aktív tag
-
kiski
aktív tag
Akkor észrevehető a különbség? Ikonok, billentyűzet...stb. És mondom, gyorsabb is. Akkor megy a mail, hnapra már tölthető lesz!
szerk: a minőségért elnézést, bnőm 1,3 megapixeles SE telójával készítettem gyorsan a képeket! Remélem a célnak azért megfelel...
U.i.: Jó éjszakát Minden kedves fórumtársnak, és egyben Nagyon Kellemes, Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok, valamint Fagyás, Lassulás és Képernyőbeégés-mentes Boldog Új Évet Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
kiski
-
Ronin-
senior tag
hm.. az miért van,hogy a wetravel mappát megcsinálom rejtettként, a teló rendesen látja a mappát, viszont ha adattárként rádugom a telót a gépre, nem látom a mappát,mert rejtett...
-
sagesz93
addikt
Na látom, nagyon hiánycikk ez a moddolt v10f.
kiski, képet én is linkeltem egy kicsit régebben, ha a nevemre rákeres a tag akkor megtalálja a képeket, meg linket, ami talán működik.
ronin: talán a mappa beállitásoknál bekell állitani hogy mutassa a rejtett fájlokat?[ Szerkesztve ]
-
K3NZO
senior tag
Az akkumulátor visszajelző nálatok megfelelően működik? Nálam azt mutatja, hogy félig van majd 2 perc elteltével írja, hogy akku lemerül.
"Per aspera ad astra"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest