- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
netdevil666
csendes tag
Hello!
Abban valaki tudna segíteni, hogy ha filmeket rakok fel a telóra, akkor az ilyen 1-200 megásakat vígan viszi, de ha mondjuk egy 1,5 gigást rakok fel, akkor szaggat nagyon. Van rá valami megoldás? Olvastam valahol, hogy ha külső kártyára rakjuk akkor nem szaggat, van erről valakinek tapasztalata?
Amikkel próbálkoztam, az mp4 formátumu 480x400-as felbontásban.
Előre is köszi!
-
TCr
veterán
Ehhez a telefonhoz mikor csinálnak egy normális szoftvert?
Ami most van hozzá az egy hihetelenül hulladék fos!1-2 képet kiszedek a 200 közül pc-re, az kb 10 perc meló...
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Vovi1
aktív tag
Adattár módban másolj képeket, ne PC-Suittal. Sima Total Com.-al! Egyébként minden telefon így működik, van gyors USB és lassú soros portos kapuja.
Előzőnek: Nem a méret a lényeges -itt - hanem a felbontás, bit sűrűség. Jav: max 900-1000, ennél többet az egérmozi miatt sem látsz, a file méret is lényegesen kisebb. Nagyon sok beállítási lehetőség van, válaszd ki konvertáláskor a neked legjobban megfelelőt. Az 1 hsz-ben megjelölt érték a max, ennél rosszabb is lehet, akkor is kiváló.
[ Szerkesztve ]
-
netdevil666
csendes tag
Hello!
Abban valaki tudna segíteni, hogy ha filmeket rakok fel a telóra, akkor az ilyen 1-200 megásakat vígan viszi, de ha mondjuk egy 1,5 gigást rakok fel, akkor szaggat nagyon. Van rá valami megoldás? Olvastam valahol, hogy ha külső kártyára rakjuk akkor nem szaggat, van erről valakinek tapasztalata?
Amikkel próbálkoztam, az mp4 formátumu 480x400-as felbontásban.
Előre is köszi!
-
horizotya1
csendes tag
Sziasztok!
Azt hogy lehet beállitani hogy amikor hivnak a fényérzékelő ne müködjön,mert ha már szürkület vagy homály van akkor már nem tudom felvenni a telefont,fel kell kapcsolni a villanyt hogy müködjenek a gombok -
Nordic
Közösségépítő
válasz netdevil666 #13616 üzenetére
Mivel én nem használom ilyenre a telefont, fogalmam sincs, viszont nem a méret a lényeg hanem a minőség. ha kicsit rontasz a minőségen akkor nem valószínű, hogy szaggatni fog...
Am néha a kereső csodákra képes, sok hozzászólás van ami a konvertálás rejtelmeibe vezet be, meg ott az arena faq is.
de ha nem akarsz keresni itt van egyfajta működőképes beállítás is
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
válasz horizotya1 #13614 üzenetére
Engem szilveszterkor hívtak/(hívtam is), és hibátlanul működött... Persze kis utcákban történt, nem pedig bennt a város közepén.
De itt a gép elött ülve is csak a monitor fénye van, a teló ettől jobbra 3 méterre, full sötétben feltudom venni. -
Bavid
senior tag
Lol nemértem itt fogom a fejem, biztosan úgy találták ki a telefont hogy sötétben ne lehessen telefonálni OMG ez kész. Most azértse írok semmi értelmeset mára ez betett
-
kiski
aktív tag
Amikor hívnak (szerintem) nem a fényérzékelő, hanem a távolságszenzor működik. Nincs tokban a készülék? Nem lehet hogy előtte van mindig az ujjad? (Az LG felirattól egy picit balra található, a kijelző része még).
kiski
-
-
kiski
aktív tag
-
-Scarface-
csendes tag
Na örömmel jelentem, hogy sikerült az első E2 Flash tools-os frissítésem felraktam a t-mobile-os V10V helyett a V10F-et. Voltak gondok az USB kapcsolattal, de megoldódott. Valóban az volt a gond, hogy vistán probálkoztam. Xp-n pikk pakk ment minden hiba nélkül. Nagyon bejön hogy ki tudom rakni a youtube és a google ikonokat a főmenübe, Tudniillik rengeteget böngészek és ez nagyon idegesített a T-s szoftverben, hogy ezt kihagyták. A google maps is jobb így a szemét D-pad nélkül és a Weather widget is bejön. A szoftver hibáiról és a java gyorsaságról eddig nem tudok nyilatkozni részemről. Remélem nem jön elő a nem ébresztés probléma.
-
risnos
tag
Valamelyikőtök már említette korábban: - az fw-ben "mélyebbre ásni" per pillanat nem nagyon megy. Én azért arra kiváncsi lennék, a szolgáltatók fw buherája hogyan zajlik. Ők mennyire tudnak belekotorni az alapprogramba. Vagy ők is megállnak a szkin-átalakításnál?
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
viewdetails
addikt
válasz risnos #13628 üzenetére
risnos
Csak a skinezésig jutnak, illetve egy-két XML alapú widgetet raknak be (Lásd wnw, mobiltv). Érdekes, hogy az Open elemek ugyanúgy megtalálhatók a V10V-ben, mint a Magentás, tehát ha valaki rászánja az időt, tudna olyan Java progit írni, amivel cserélhetőek lennének a skinek.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kiski
aktív tag
válasz -Scarface- #13627 üzenetére
Gratulálok, még pár frissítés, és már moddolsz magadnak szoftot...
risnos: Amikor beszéltem egy T-s ügyfélszolgálatossal, azt mondta, hogy "az LG kifejezetten nekünk gyárt ilyen szoftvert." Vagyis a T nem foglalkozik módosítással, csupán megrendeli, és az LG legyártja nekik.
viewdetails: Jogos amit mondasz! Sőt, valószínűbb, hogy ott lesz nálad a megoldás...kiski
-
Csepe
aktív tag
Ha már ilyen jól megy a moddolás, akkor én egy kis flash wallpaper támogatást kérnék bele, ha lehet.
Ha ezt beleraknák egy késöbbi szoftba (meg a flash játék támogatást is), akkor én elégedett is lennék az Arena szoftjával szerintem.Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
-Scarface-
csendes tag
-
kiski
aktív tag
válasz Ronin- #13631 üzenetére
rendicsek, slidert kihagyjuk... vagy tényleg csinálok belőle 2 verziót, és akkor okés lesz. Már csak arra adjon választ valaki, hogy ha én ezt felteszem a telefonomra, úgy ahogy kell, akkor hogy tudom leszipkázni róla .kdz kiterjesztéssel?
Csepe: a flash wallpapert mozgóképként érted, vagy flash alapú háttérként. Esetleg úgy, mint egy diavetítést?
Ronin: Egyenlőre még nem az ikonokat módosítom, (csupán) a narancssárga (T-s szoftvernél magenta) színeket cserélem le szép neonzöldre. Délután fél 4 óta ezt csinálom, és már 57-tel megvagyok! (A 187-ből). Pedig elég gyorsan csinálom, de rengeteg van. Képzeld csak el, hogy akárhányszor, akárhol/akárhonnan megnyomsz egy gombot, annak más lesz a színe. Ill, hogy hány helyen lehet adatot beírni. (zenék, nevek, böngésző...stb.) Ezt mind-mind egy képszerkesztővel meg kell nyitnom, és módosítanom a színét...
Szal visszakanyarodva az előző gondolathoz, még ezek a "gagyi" firefox és társai ikonok lapulnak a készülékben, amik a moddolt v10f-en láthatók.[ Szerkesztve ]
kiski
-
kiski
aktív tag
válasz viewdetails #13637 üzenetére
ha nagyonszépen megkérlek rá, belinkelnéd nekem ezt az oldalt? nincs már agyam a kereséshez... Most mindenhol zöld és narancssárga ikonokat látok. Félek, h ezzel is fogok álmodni. Egy narancssárga T9-es gomb harcol egy zölddel. XD
kiski
-
madmike
őstag
megkérdezem ujból:
ma megint felhivott a telóm valakit miközben zenét hallgattam. elkezdtem nyomozni.A gond a következő; a jack csatlakozot ha megmozgatom az aljzatban, akár kicsit befelé nyomom meg,akár oldalra feszitem meg akkor ugyanazt a hatást érem el,mintha nyomkodnám a gombot a headseten. másik fülessel most nem tudom kiprobálni mert meloban vagyok. megnézhetnétek hogy nálatok is van e ilyen gond,mert igy nem lehet zenét hallgatni.szerk: kiprobáltam azota és másik fülessel nem csinálja.
szerk2:
amiota feltettem a VADM verziót,azota felül az ikonoknál van egy naptárra emlékeztető valami amit nem tudok eltüntetni. semmilyen naptárbejegyzést nem csináltam még.[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
kiski
aktív tag
válasz madmike #13640 üzenetére
Bavid: nekem annyira nem tetszenek, van 1-2 ikon, ami bejön, de úgy az egész nem nyerte el a tetszésem.
madmike: Nálam még sose csinálta ezt, pedig már néhányszor erőltettem benne a fülest. Azt hiszem, hogy nekem is volt már 1x egy ilyen naptáras dolog, egy gyári visszaállítást csináltam és eltűnt. (Ha jól emlékszem).
kiski
-
Bavid
senior tag
Nekem se jönek be annyira az ikonok, az sokkal érdekesebb h pl a windows modnál nagyon sok minden lett módosítva pl wifi képernyőnél zenénél is a visszanyíl is, az opciók menü, saját mappákban a mappák kinézete, widgetek máshogy néznek ki, szóval sokminden, tehát eléggé testrelehet szabni de az mégtöbb idő
-
-Scarface-
csendes tag
Na elő is jött az első probléma. A zene lejátszót se a főmenüből se a teljes menüből nem tudom megnyitni. Rányomok és semmi. Ha feladatkezelőt előhozom és ott rányomok a zenelátszó ikonjára akkor elindul. Ha megy a lejátszó és a fő vagy a teljes menüben rányomok a zenelejátszó ikonjára akkor már behozza. Valaki tapasztalt hasonlót????
V10F_00
[ Szerkesztve ]
-
risnos
tag
válasz viewdetails #13630 üzenetére
viewdetails és kiski: Köszi az infókat az fw-vel kapcsolatban. A költői kérdés: Vajon tisztában van-e a T-Mobile, hogy mik az alapproblémák az általa is forgalmazott LG ARÉNA telefon szoftwerében? Mert akkor talán hivatalból, talán a jó hírük védelmében egy stabilabb, bugmentesebb fw-t rendelhetne a gyártótól, ami végre megszabadul az alapbetegségektől. A felhasználók, a telefontulajok csak megérdemelnének ennyit a pénzükért. Nem?
Csepe : a megadott linken semmi újat nem tudtam meg router-beállítással kapcsolatban. Azért köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Csepe
aktív tag
A lényeg röviden:
Windows 7 hack: fejlesztés alatt áll, még nem elérhető.
V10P_00 Hack V-0.0.4: A narancssárga gombok zöldek lettek, ikonok színe megváltoztatva, a helyzetjelző ikonok lecserélve aranyszínűre, új képek a kockán, néma kamerahang, hangerő hack, java hozzáférés bővítése, testreszabható óra widget.
AMD_OEM_Hack_V10P_00 Cristal: A cristal fekete verziója, hátterek feketék, egyedi betűtípusok, gyári csengőhangok lecserélve.
Azért itt már elkezdték a widgetek átírását, remélem nemsokára már jobban át lehet alakítani a többit is.
kokyt: Amúgy tudom, hogy nem lesz flashtámogatás, de azért igazán beletehették volna valamilyen primitív módon.
[ Szerkesztve ]
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
duvi
nagyúr
válasz -Scarface- #13646 üzenetére
A szoftver csere után csináltál Factory Reset - Memória Visszaállítás - Factory Reset kombót?
-
viewdetails
addikt
válasz risnos #13647 üzenetére
risnos
Van kinn egy írás a Nokiákról a főoldalon, ajánlom figyelmedbe. Ugyanaz a baj minden gyártóval, kapkodnak és béta teszternek nézik a vásárlókat. Az Aréna egy stabilnak mondható telefon, és már nem zászlóshajó. Ezért is mondtam tavaly, hogy ha 2009 végéig nem jön valami nagy áttörés a szoftverében, túl sok már nem várható tőle. Sem a a T sem más szolgáltató nem fog behisztizni az LG-nek olyanok miatt, akiknek a pénze már náluk van.
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest