Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SkiDev

    senior tag

    Sziasztok! Három kérdésem lenne...

    Az első, mivel szépen megkopott a barna hátlapom, annak ellenére, hogy 09. havi gyártású volt, a T-nél kicserélik? Akár feketére is? Mert nem tudom, hogy ha kérek egy új barnát nem-e fog megkopni. (Váci út kilőve, mert Szabolcsi vagyok, max Debrecenben tdom még intézni).

    A másikodik az lenne, hogy a töltőt tudják-e garanciáztatni, mivel rettentően lassan tölt. 3-4 óra alatt viszi 100%-ra kb a telefont. Használat közben nem is nagyon tölti, max 1-2% / óra.A Gigaset tablet 2A-es töltőjével viszont kevesebb, mint másfél óra alatt telepumpálta. Használat közben még nem próbáltam vele.

    Az utolsó pedig, hogy van egy kb 7 éves Nokia micro SDHC 4GB Cl6-os kártyám. Pár napja fogta magát és lekapcsolt a telefonról. Próbáltam másik telefonban is (G3) ott sem olvasta be, annak az SD kártyáját, viszont az enyém olvasta. Betettem adapterbe és megnéztem laptoppal is, ott sem működött. Valamit lehet-e vele csinálni? Legalább lementeni a cuccaimat róla vagy ez teljesen meghalt?

    Válaszokat köszönöm! :)

    [ Szerkesztve ]

    Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

Új hozzászólás Aktív témák