- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz szaszaboy0 #22891 üzenetére
ez a tone&talk app mit tud?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Bass
addikt
válasz neo_xperia #22902 üzenetére
Lecserelni en sem fogom a rendszert meg az appot sem ,talan majd javitjak csak abba voltam hogy hatha valamit nem talalok az opciok kozt. Koszonom
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Tutu7030
veterán
válasz neo_xperia #22889 üzenetére
Az app gond lehet, mert nálam is csinálja. Le szoktam zárni a képernyő, majd újra feloldani. Olyankor 99%, hogy befrissíti az időt.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
szaszaboy0
tag
válasz Aryon87 #22901 üzenetére
Csak ezzel az appal működik a füles összes funkciója. Bemondja az időt felolvassa az sms-t még a messenger üzenetet is felolvassa ha kiválasztod. Tudsz vele hívni telefon elővétele nélkül persze csak kedvenceket. Mondjuk a voice mate app tudná azt is csak angolul kell beszélni hozzá. De a legjobb ha te tesztelgeted.
Üdv Szabi
-
TrueWhitee
tag
válasz Trespa #22892 üzenetére
Már csak a telefon hiányzik. De jövőhét pénteken már a kezemben...
Apropó! Egy kérdés. Valaki videózott már vele huzamosabban? Illetve pontosítva a kérdésen, mennyit bír akkor az akksi, ha mondjuk 3-4 órát kellene vele videóznom, persze ilyen 5-10 perces kis klipeket készítve, de abból sokat? FullHD-ban, mert a 4k-hoz gyengusz a gépem és egy fél évig tartani mire lekonvertálom a videókat az AE-vel, meg feleslegesnek is látom, hiába vettem egy SanDisk MicroSDXC Ultra 64GB Class 10-et, amire elférne.. Haveromtól mondjuk elkérem majd a biztonság kedvéért a powerbankját, de gondoltam hátha valaki használta már így és jó lesz tisztába lenni vele, főleg úgy, hogy jövőhét pénteken, mint fentebb írtam veszem kézbe először és vasárnap már a bicajos versenyen akcióba is lendül majd..
Fülesnek én a 4X HD-mhez a JVC HA-FX101-et használtam... Valami brutál hangzása van és most nézve, csak 4000 Ft, holott mikor én vettem egy éve még 8000-9000 volt.. Ajánlom.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz szaszaboy0 #22905 üzenetére
Köszi az infót.
Érdekes múltkor nem találtam ezt az appot playen...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! Ebben a szép verőfényes napsütésben kivettem a telót a tokból, gondoltam megpucolom egy picit. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a kamerát körbe ölelő krómozott keret a lézeres szenzor oldalán tiszta karc, + mintha elkezdett volna lepattogni a krómozás a kameralencse keretéről, nem szemből, hanem oldalról nézve, pedig soha semmi külső behatás nem érte. Úgy néz ki, az is műanyag, nem fém, pedig azt hittem, hogy fém, mint a gombok. Ha lepattog akkor persze cseréltetem a szervízbe, ez van. A Nillkin üveg is enged el egy darabon, ha nem terjed tovább, akkor marad rajta. Mondjuk a kamera kerete lehet, hogy ilyen is volt, de kétlem, mert 2 hetente egyszer biztos, hogy kiveszem a tokból lepucolni. Erős napfénynél látszik, amúgy nem, elöször azt hittem, hogy poros.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
jolti05
őstag
Nézzük újra, hátha
Az LG G4 818N és 818P között mi a különbség? Ezekre a modellekre is ugyanúgy érkeznek a frissítések, mint a H815-ösökre?
?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
jolti05
őstag
válasz snorbi82 #22911 üzenetére
Igen, kereső. Egyetlen egy dolgot találtam róla (specifikáció alapján):
818P
LTE Cat6 700/850/900/1800/1900/2100/2600 (Bands 1,2,3,5,7,8,17)818N
LTE Cat6 1800/2100/2600 (Bands 1,3,7), TD-LTE 1900/2300/2500/2600 (Bands 38,39,40,41)Több helyen olvastam, hogy az N verzióval az itthoni 4G nem megy, de tulajdonostól tudom, hogy ez nincs így.
-
entoni1989
tag
Én szoftverhibára gyanakodom, ha ennyire nem egyedi eset akkor, jó volna ha kijönne egy javítás (6.0.1) és látni hogy javul-e a helyzet, remélem fog.
-
sirály69
őstag
-
Vikooo
addikt
válasz entoni1989 #22913 üzenetére
Nekem ugyan ezen a verzion nincs ilyen hiba, nem altalanos sw hiba.
-
Bass
addikt
válasz jolti05 #22912 üzenetére
A 4G biztos hogy megy már csak az a kérdés milyen frekin. 4g-t ott ír neki ahol van pl 1800mhz de ha nincs B20 nincs 4G sem. A távolkeleti piacokra szánt verzióból hagyták ki elsősorban a 800-s frekit. Pl ha nincs benne a vodások kereshetik a 4g-t
-
jimmedly
senior tag
V20d alatt hogy lehet megoldani hogy az es file explorernek ne kelljen minden másolásnál megadni az engedélyt pl arra h az sd kártyára másolhasson? Az alkalmazásoknál az engedélyeiben be van jelölve a tárhely és telefon.
-
nheben
csendes tag
Hú ez lehet nagyon láma kérdés lesz... de azért mégis.
Természetesen engedélyezve van az [Ismeretlen források], ennek ellenére mégsem tudok tárhelyről telepíteni. Amikor megkérdezi, hogy engedélyezi stb. babla.. mert az alkalmazás ezekhez és ezekhez fér hozzá, a telepítés gomb nem reagál. Mintha inaktív lenne.
Vajon mit kell beállítanom?
-
ftb01
tag
Az üzenetek appot(vagy akármelyik másikat) le lehet valahogy kódolni? úgy értem mint pl. a kezdőképernyőt, ahogy lehet pin kód-al védeni.
I’ve got the chance I have to try
-
entoni1989
tag
A 6.0.1-es frissítésről mit tudtok, mikor jön? Vagy van már ahonnan fel lehet tenni?
-
Aryon87
félisten
válasz entoni1989 #22924 üzenetére
Az meg tavoli kilatasban van. Elobb keruljon forgalomba a G5. Aztan majd par honap mulva megkapjuk...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
acumen880711
tag
Üdvözlet az Uraknak!
Valószínűleg fogom kapni az any*zást, hogy a sok 1000 hsz-t nem olvastam végig, de vállalom ezt a kockázatot (az összefoglalót elolvastam, ott nem találtam meg a számomra fontos infot) .
Engem az érdekelne, hogy külföldi webshopokból ki rendelt már, honnan érdemes? Engem csak olyan érdekelne, aminek van EU-s raktára (lehetőleg minél közelebbi kis hazánkhoz). Ha tudtok árakat/linkeket, azt külön köszönöm! Nekem ezen felül fontos az is, hogy azért magyar nyelv legyen benne....Illetőleg objektív véleményt is szeretnék kérni, ha lehetséges, mivel a G4 és a Xiaomi Redmi Note 3 Pro között vacillálok még mindig. Van itt esetleg, aki használja/használta mindkettőt?
(Számomra fontos szempontok: teljesítmény, üzemidő, kamera, anyaghasználat, használhatóság /"kézre áll"/)Köszönöm a válaszokat előre is!
-
TeeJay
félisten
válasz acumen880711 #22926 üzenetére
tessék ők árulják és itt a Mobilkereskedés ajánlott
[link]Xiaomi nem kerül Európába szóval azt el is felejtheted és B20 benne tehát LTE-vel bajban leszel 800MHz-en sajnos.
Androidban lehet nyelvet választani szóval tökmindegy hogy német vagy angol vagy holland területre szánták ha Európai mert minden nyelv benne lesz a szoftverbenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Wucky
senior tag
-
acumen880711
tag
válasz TeeJay #22927 üzenetére
Köszönöm szépen válaszodat!
Habár arra kíváncsi lennék - amennyiben használtad mindkettőt - hogy neked mi a személyes véleményed róluk?
Lehet akkor én néztem el valamit, mert már a Note 3 Pro topikban elég sok oldalt felsoroltak, többek között külföldi webshopokat is, melynek van európai raktáruk, ezen felül a [link]-n is már kapható, ha jól látom a Note 3 Pro. Vagy félreértettük egymást? Én arra gondoltam, hogy hasonló koncepcióval hol lehetne G4-et venni baráti áron?
-
Quqesz
nagyúr
válasz acumen880711 #22929 üzenetére
Xiaomi:rosszabb kamera,support lassabb
LG: gyengébb aksi,ár magasabb
Szal ha van pénzed v fontos a kamera, akkor G4, más esetben.....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
jolti05
őstag
Köszi a választ.
Tehát a P betűjelűt alapvetően érdemesebb megvásárolni, ha jól értem.
Ezen kívül csak arra vagyok kíváncsi, hogy amikor mondjuk megérkezett a 815-re az android 6.0, akkor a 818-asok is ugyanúgy (ugyanakkor) megkapták a frissítést?
-
Trespa
tag
LG G4
H815 (EMEA),H815TR (Turkey), H815T (Hong Kong), H815P (LATAM, South Africa), H812 (Canada), H810 (AT&T), H811 (T-Mobile), LS991 (Sprint), VS986 (Verizon), US991 (US Cellular)
verziók vannak.LG G4->Samsung GS4->Nokia Lumia 800->SE Xperia X10 Mini-Mini Pro->X8->Nokia N97-N97mini->Thosiba TG01->Nokia 5300 xpress music-> és már ki tudja ..:D
-
bigrock
addikt
válasz jolti05 #22931 üzenetére
Én Xiaomi MI4c-ről váltottam, kizárólag a kamera miatt. Abban fényévekkel jobb a G4, 1ébként meglepően stabil, jól összerakott cuccokat csinálnak XI-ék. Meg, ahogy említették, jobb a supportja az LG-nek, illetve a MIUI-t szokni kell.
#22931:
Nekem még nem jött meg a 6.0 frissítés (818P), de őszintén szólva, nem is várom annyira. Egyelőre nagyon jól elvagyok 5.1-en, számomra megfelelő akksi idővel.[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz bigrock #22933 üzenetére
Nézegetem ez 818P-t én is a sima G4-em helyett (2 telót nem akarok hurcolni), elvileg ez tud minden LTE sávot ahogy olvasom itt (Voda). Meg ahogy azXDA-n nézem erre is van valami 6.0 ami a szokásos LGUP-al felmegy (bár nekem az 5.1 is jó volt). Egyébként van vmi különbség a sima G4-hez? (más dualsimesben nem gondolkodom ).
-
nünüke1975
aktív tag
A Telenornál hiánycikk lett a G4?Nem mindegyik üzletben van .Ahol nincs ott nem is lesz.Ezt mondják.Elég korai nem?
-
nheben
csendes tag
válasz nheben #22918 üzenetére
Nah, megvan a megoldás, hátha érdekel mást is:
A LUX okozta a problémát.
Először:
Alkalmazások -> Beállítások -> Alkalmazások konfigurálása -> Más alkalmazások felülírása -> Lux -> Nem-re kell állítaniMajd:
Alkalmazások -> Lux -> Engedélyek -> És itt a tárhelyet tiltani kell.Ezek után már megy a telepítés.
Persze e LUX ettől "fényt kap" és leáll, de a telepítés után mindent vissza és mehet tovább. -
Wucky
senior tag
válasz nünüke1975 #22935 üzenetére
Tegnap este még online sem volt rendelhető. De szerintem átmeneti.
[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Bass
addikt
válasz nünüke1975 #22935 üzenetére
Mult heten Pecsen kozponti telenornal sem volt igertek hogy jovo het de kozben utolso darabot talaltam a tescoban levo telenornal. Lesz mindenhol csak mondtak hogy fogy 😀
-
nünüke1975
aktív tag
Dombóváron azt mondták hogy rendeltek,de visszautasították.
-
acumen880711
tag
válasz Quqesz #22930 üzenetére
Köszi a válaszodat!
Igazából én magam sem tudom, hogy mennyire fontos az, hogy a kamera "jó" (értsd: jobb, mint...) legyen, de az tuti, hogy nagyon szép képeket lő az LG...azért azt gondolom, hogy annyira talán nem kutyaütő a Note 3 Pro-nak a kamerája...vagy mégis?
Még egy dolog ami egy kicsit megfogott, és az a design-ja a G4-nek. Legalábbis nálam egy fokkal jobb, mint a Note 3 Pro. Ezen két dolgon kívül más az én olvasatomban nem szól az LG mellett, mivel a support annyira engem nem lomboz le, azon simán túl tudom magamat tenni
-
Aryon87
félisten
válasz acumen880711 #22941 üzenetére
Jo a G4. A Xiaomi RN3 is jo, de ugye o mas kategoriaban jeleskedik. En pl a RN2-vel szemezgetek mint masodlagos telefon.
A Miui bejovos, egy osregi telomra feltettem.
Erdemes a topikjaba is bekukkantanod.
1 hatranya van, ha jol tudom csak angol nyelvu a rendszer, bootloader nyitas nelkul nem lehet feltenni a magyarul tudo valtozatot, bar lehet azota mar megoldottak.[ Szerkesztve ]
-
jolti05
őstag
válasz bigrock #22933 üzenetére
Nagyjából tisztában vagyok a G4-gyel és képességeivel, kifejezetten a dual simesek felől szeretnék érdeklődni.
Annak nem túlzottan örülök, hogy a hivatalos frissítések később (vagy nem) érkeznek ezekre a modellekre.A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Bass
addikt
válasz acumen880711 #22941 üzenetére
Ha neked nem hianyozna a b20 akkor nyugodtan vehetsz xiaomit is. Nekem volt is szerettem is de a b20 hianya miatt addig nem lesz tobbet amig nem rakjak bele. Nem tudom mennyi a 3 pro de a G4 egyedibb telo,nem tucat designal ,jo hw,jo kamera.
-
acumen880711
tag
válasz Aryon87 #22942 üzenetére
Köszi a válaszodat!
Nekem még azért fontos a magyar nyelv, bár úgy tudom, hogy akad rá már egyre több megoldás, csak épp nem biztos, hogy azokba én belevágnék...
Te sem tudsz akkor esetleg olyat (vagy valaki más), hogy ÁFA és VÁM-mentes webshopból, EU-s raktárból viszonylag kedvező áron elérhető lenne G4? N3 Pro-nál elég sok variációt találtam, nem gondolnám, hogy G4 esetén ne lenne ilyen webshop...(azért az, hogy mindenhol Mo-n 105-110e, annyira nem fekszik, jó lenne ebből lefaragni...)
Köszi!
-
Bass
addikt
válasz acumen880711 #22945 üzenetére
Hat sokat nem fogsz faragni belole az a plusz nekem pl megert ket ev garit es egy ev tores garanciat.(107000ft volt)
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz acumen880711 #22945 üzenetére
105-110-ert mar szinte ingyen van.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Bella0707
csendes tag
Most tervezem én is, hogy veszek dualsimes G4-et, de elgondolkoztatott, hogy tényleg nem jönnek majd rá úgy a frissítések, mint a "sima" változatra?
-
GRaul
őstag
Sziasztok,
A telenor is csak 1 ev garival adja?
Marmint nem vallal ket evet mar a teloira amit ertekesit?Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs