- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Logitech Z906
- Asztrofotózás
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
k0c2k4
tag
Hali!
Van valmi mod ra hogy a gyari launcher is fullhd-ben fusson? Par program bezarasa utan ujrarajzolja mindig a hatterkepet, ugy is hogy memoria uritve van. Gyari rom, telefon rootolva van."Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
Wucky
senior tag
Basszus. Bocs. Úgy emlékeztem írtam. Ne haragudjatok.
Úgy gondoltam a függetlent hogy valaki szolgáltatótól vette és ki van függetlenítve. Így lehetséges igaz?
Nem akarom megvenni,hanem rámbíztak egyet hogy szabaduljak meg tőle. De közben a szomszéd megvette 115-ért.[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Quqesz
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #21503 üzenetére
Több helyen is sántít. Ha részletre ment, illetve előfizus, pénzért sem lehet függetleníttetni, csak feketén.
Ha kártyás csomagban lett függetlenítve, akkor arról meg kell legyen számla.
Előfizust (ha nem fizetik) pont olyan egyszerűen tiltanak ami egy összegben lett kifizetve, mint a részletfizetési konstrukcióban vásároltat.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quqesz
nagyúr
Pedig már többen írták, hogy a tmobil ha kifizette a telefont 7e pénzért kifüggetlenítette neki....amúgy meg ha veszek egy telefont szolgtól és kifizetem,akkor utána csak a szolgot tilthatja,telefont nem,hiszen már az én tulajdonom,kifizettem. Ha függetlenítem az is az én jogom,de hogy ne feketén menjen a szolgok is vállalják x forintért. Az hogy előfizus v kártyás tökmind1,a telefon a tulajdonom.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Vikooo
addikt
Van info a 6.0.1 -et mikor kapja meg a G4? Vajon jon vele ez a -szerintem- borzalmasan kinezo uj GUI?
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #21505 üzenetére
Ez csak részben van így. Csak akkor rendelkezel felette, ha az előfizetéses ár, és a listaár közötti különbséget kifizeted. Pont úgy, mint amikor 2 éves hűséggel 1 év után akarsz szolgáltatót váltani. Megteheted, ha kifizeted egyben kötbér formájában a fennmaradó havi díjat, illetve a készülék akciós ára és a listaára közötti különbséget.
Attól, hogy 20k-ért odaadják neked a 200e telefont, egész addig a tied, amíg a szerződésben vállaltakat teljesíted. Ahogy megszeged, először kifizettetik a listaár és az akciós ár közötti különbözetet, hiszen ez nekik sem 20k-ba került, és ők azzal kalkuláltak, hogy te 2 évig fogod fizetni havi 20k előfizetéssel. Ha te nem fizeted a havi számládat, akkor megszeged a szerződést, és ha nem fizeted ki a az akciós előfizetés ár és a listaár közötti különbözetet, akkor letiltják IMEI alapján. Pont.A részletfizetéssel vett telefon, és az előfizetéses "hűségidős" telefon letiltás szempontból egykutya.
Persze lehet terjeszteni a valótlanságot, de aki ezeknek "felül", és 170k-ért lesz egy csili-vili féltéglája, azt nem fogja vigasztalni.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Wucky
senior tag
válasz Quqesz #21503 üzenetére
Nálunk tuti ki van fizetve. Ott voltam :-)
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Quqesz
nagyúr
Tesó! Egyről beszélünk. Persze ki kell fizetni mindent csutkára. Aztán lehet vagánykodni. Ez így van ahogy írod.
Más
Itt vagyok a campona-ban és van ilyen wowfixit folyékony üveg a kijelzőre...nekem kamunak tűnik hatalmas reklámmal. Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #21511 üzenetére
Akkor csak elbeszéltünk egymás mellett.
Hozzáteszem, aki részletre hozza el, nem azért teszi, ha esetleg gond lenne, akkor zsebből kifizeti a horrorisztikus listaárat. Aki pedig nem fizeti a 20k előfizut, anyagi problémái miatt, mert pl megszűnt a munkahelye, kétlem, hogy az elmaradt 3-4 havi számláját + a telefon listaárát kifizetné. Ilyenkor jön az, hogy meghirdeti még a elején a problémák begyűrűzése előtt, kiveszi a lét a telefonból, a szolgáltató pedig 3-4 hónap után tiltja az IMEI-t.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quqesz
nagyúr
Toto
Nekem is gyanus volt. A csaj a pultban kirakot két iphone-t és ott kopogtatta a tapétavágó műanyag hátlapjával...na mondom ha a kalapácsot is kibírja jó lesz inkább maradok én is az üveglapnál...csak még nincs készleten, kicsit túl benyomtak a kínaiak az újév miatt rizspálesszal, oszt szarnak dolgozni.[ Szerkesztve ]
-
petya2012
őstag
sziasztok
megnéztem ezt az új LG telót a MM-ben,hát nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
Sziasztok
ma egész nap a telefonnal szórakoztam
akár mibe léptem be (telefon,naptár,beállítások vagy akár facebook) amint belépek amint előjön az ablak ki is dob 20-30x megnyitotam a beállításokat de folytatta a kidobálást ezután factory resetet akartam (hang le+ bekapcsoló gomb ) de nem akarta behozni ezek után beállításokat nagy nehezen sikerült megnyitni és ott tudtam nyomni egy rendszer visszaállítást.
Most hogy haza értem le akarom frissíteni 6.0-ra hátha jót tesz neki de ismételten az a hiba van hogy 49% nál errort ír ki és nem enged semmit se csinálni mit javasoltok ?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
-
zack
nagyúr
válasz Quqesz #21514 üzenetére
Ez a pár gondolat nyugodtan mehetne 1-es hsz-be, hogy aki betéved, és még csak tervezi a vásárlást, képben legyen, mire kell figyelnie vásárlásnál ha használtat szeretne, és ne legyen átverve.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quqesz
nagyúr
V10-nél még ez a másodlagos kijelző nekem tetszett. Ki volt rakva oda a kamera ikon és ha megnyomtam 1sec alatt bent volt, gyorsabban, mint a G4(olyan iphone érzés volt). Meg a zseblámpa is....
[ Szerkesztve ]
-
Userlook
tag
-
Quqesz
nagyúr
Olvasgattam az S6 topikban az mm frissítést...hiába vártak sokat, azért van bug benne. Talán több is mint nekünk volt decemberben......
-
ak76
senior tag
válasz Userlook #21525 üzenetére
A V20d egy hulladék,merül mint a Titanic,erősen megbántam hogy MM-re frissítettem,5.1 alatt másfél/két napos üzemidőket csinált a telefon,3,és fél óra átlag kijelzőidővel,most három óra tíz perceket hozok össze 23 óra alatt.
Plusz funkciók vannak,meg még simább működés (ami már MM előtt sem volt problémás..),de az akksi kezelése botrányos,és nem én vagyok az egyetlen akinél a nyeletlen balta sem merül jobban mint a G4-es. -
Quqesz
nagyúr
-
TeeJay
félisten
Jól látom hogy 100 körülre esett a G4 ára? Még a végén hamarabb csökken mint vártam
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Mikemend
senior tag
válasz killzone1987 #21481 üzenetére
No megnéztem, de a Magisto nem default app. Itt egy képet is találtam azokról, amik alapértelmezetten fent vannak (nekem is ezek voltak, plusz a vodás cuccok):
-
Wucky
senior tag
Amit én észre vettem,hog azok szívnak 6.0 alatt akik belakva ota frissítést toltak.
-
Deedays
tag
Kicsit fura számomra, mert én elégedetten használom a V20d-t már jó pár hete. De az utóbbi 1 hétben nekem is elkezdett merulni valamitől. Eddig minden franko volt vele. Nem tettem fel semmit azóta. 1 órája vettem le éjszakai töltésről és már 87%-on van...
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Lite
-
Wucky
senior tag
válasz Deedays #21538 üzenetére
Az utolsó pár 1000 hsz-ből én ezt szűrtem le. Belakva otafrissítés és el kezd gyorsabban merülni.
-
Plas
csendes tag
Sziasztok! Nemrég cseréltem le a G2-met G4-re és kettő dolog hiányzik nekem. Az intelligens képernyő és a ram tisztító widget. Ezeket meg lehet találni valahol? Válaszokat előre is köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
fornettisuti
veterán
válasz Viktor0610 #21545 üzenetére
rossz beidegződés még 2.2-es androidos időkből, azóta már az android jól kezeli a ram tisztítást saját magának
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
lukacsik
tag
Hali!
Egy hete használom ezt a telefont, azt vettem észre hogy ha elindítok egy játékot a gombok körül forrósodik a telefon. Normális ez? Hiszen mindenhol azt olvastam h ez a s.d.808 ez aztán nem melegszik...? -
MODERÁTOR
-
mouzrr
őstag
válasz fornettisuti #21546 üzenetére
Szóval ha böngészek, Messengerben chatelek majd játszom egy picit és tudom hogy 2-3 órára nem fogok a telefonhoz nyúlni, nem érdemes törölni a ramot hanem csak hagyjak mindent úgy és zárjam le a telefont?
-
Plas
csendes tag
válasz Viktor0610 #21545 üzenetére
Hiába 3 giga, de azt írja hogy átlagosan 78% le van belőle foglalva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest