- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
G2-ről akarok váltani! /Családba marad /
G4-re vagy V10-re!A V10 mellett szólna:
- Nagyobb kijelző
- Több RAM
- Dupla előlapi kamera
- Anyaghasználat
- Még pár dolog amit most nem sorolok felDe a G4 azért jóval kedvezőbb árban!!
Azt nem tudom eldönteni, hogy a többletárat vajon megéri e V10...
Vélemények?
-
hito
nagyúr
válasz Faresz29 #22302 üzenetére
Ha van rá pénzed mindenképpen a V10-et javaslom. Valóban elég nagy az árkülönbség. Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy megérik-e az extrák neki a felárat. A G4 is baromi jó kis készülék. Nem gondolnám, hogy megbánnád ha azt választanád. Értsd: nem tudsz rosszul dönteni
Mindkettő volt már a kezedben? Ha nem, és pesti vagy, javaslom látogass el a Westen MM-ba. Mindkettő ki van téve, meg tudod nyomkodni, fogdosni őket. Utána szerintem könnyebb lesz dönteni.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
bigrock
addikt
Egy kis adalék a dual sim verzióhoz: a H-818 P modell a Miskolc-Gyöngyös szakaszon végig hasított 4G-vel. Ezen a szakaszon az előző telefonom (Xiaomi MI4c) nagyon sok helyen csak kínlódott Edge alatt. Tehát a 818P tudja a B20-at.
Egyre jobban tetszik ez a cucc. Utoljára a Nexus 5- nél jött ez a fíling. -
Stauffenberg
nagyúr
Én nem jutottam ugyanarra a következtetésre, amire te, legalábbis a szenzort tekintve. A színzaj mértéke ugyanolyan, ebben nincs marginális különbség. Már alacsony ISO mellett is jól láthatóan megjelenik a színzaj a sötétebb részeken, emelve az érzékenységet meg belecsúszik a teljesen élvezhetetlen kategóriába.
Fehéregyensúlyt manuálisan állítottad vagy az auto?
Ami az élességet jelenti, valóban lehet valamennyit a V10 javára írni, talán új optikai elemeket kapott, de az is lehet, hogy ekkora a gyártásnál keletkező minőségi szórás. Az első G4-em például decenteres volt (alapesetben a képközép a legélesebb pont, nálam ez eltolódott az egyik irányba), de a mostanival semmi bajom.
-
TrueWhitee
tag
válasz Technoman #22296 üzenetére
Nem tudom, hogy esetleg a Fotoplus-nál nem tudod e kipróbálni a tripodos verzióját (9000 Ft körül mozog az ára), ami szintúgy tartalmazza az mclampet. Mivel eredetileg tőlük rendeltem, de sajnos nem volt (és ajánlották ezt helyette, de a Sunpak állványom mellé felesleges lenne egy kis törpeség), így jött képbe a 220volt, igaz, 100 valamennyi Ft-tal volt drágább, de még így is megérte. Tok, vagy fólia nem lesz most rajta, mert kiköltekeztem magam rendesen, de az idők folyamán, ha úgy van, beszerzek még ezt-azt hozzá (majd jöhetnek az ötletek, tokra, fóliára.. powerbankra erre fog esni a választásom).
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #22306 üzenetére
Nem nyúltam a WB-hoz, szerintem azt mindkettő jól belőtte. Az összes képen sárgásabbak a G4 fehérjei. Én színzajban is jól látom a különbséget. Mondom, a magas iso-s képen nagyítás nélkül nézd meg egymás mellett a képek jobb oldalán lévő épület alatti sötét részt. Egyik sem egy bajnok, de a G4 már szinte átmegy pirosba, míg a V10 hellyel-közzel marad fekete, persze nagyítás nélkül.
De szerintem ezek tényleg elhanyagolható különbségek, és 1000 felhasználóból jó ha 1 nézi, érdekli. Tényleg semmi jelentősége.
Érdekes még amit írsz a minőségi szórással kapcsolatban. Talán ez is lehet magyarázat. Én azt látom hogy ugyan egy paraszthajszállal, de az LG-nek sikerült megfejelnie a G4 amúgy is brutál kameráját (ha nem a gyártás következtében fellépő minőségi különbség a megoldás).
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz zombinyul #22301 üzenetére
zombinyul Lekapcsolt képernyővel? mert -ahogy írtam- én úgy hallgatom.
TrueWhitee: A Manfrotto MCLAMP kipróbálása úgy néz ki megoldva. Találtam egy eladót a vaterán. Majd referálok.
Scooter74 Céges wifi-vel.
Szerk: Most úgy néz ki, müxik, már a második track-et hallgatom. Majd tesztelgetem.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
"nagyítás nélkül nézd meg egymás mellett a képek jobb oldalán lévő épület alatti sötét részt."
Az ott inkább csak egy vörös "cast", önmagában a színzaj jellege ugyanaz.
"de az LG-nek sikerült megfejelnie a G4 amúgy is brutál kameráját (ha nem a gyártás következtében fellépő minőségi különbség a megoldás)."
Én szeretek praktikusan gondolkodni, szerintem a gyártó nem variál a kamerával, ha ugyanaz a szenzor és az objektív is egyezik paramétereit tekintve, akkor egyszerűen nem racionális azt gondolni, hogy a gyártó csinál egy új gyártósort, hogy egy minimálisan jobb alkatrészt gyártson a V10-be. Olyan is lehet, hogy a gyártás előrehaladtával finomítottak az objektívek megmunkálásán és ez mutatkozik a V10-nél, viszont akkor az újabb G4-eknél is meg kell jelennie.
-
hito
nagyúr
válasz Stauffenberg #22311 üzenetére
Hát passzolom. Találgatni többet nem akarok, mert információ hiányában az csak tippelgetés lenne. Ahogy mondtam is, videóban domborít nagyot, állóképben minimális a különbség, de valami tényleg van. A miértjét meg egyelőre nem tudni, viszont a dolog súlyát tekintve foglalkozni sem érdemes vele igazán.
-
nünüke1975
aktív tag
Mégegyszer megkérdezem .Milyen a g4 android 6 alatt az 5-höz viszonyítva?
-
Deedays
tag
válasz nünüke1975 #22313 üzenetére
Szia. Nekem v20d van fent nincs gondom vele. Meg vagyok elégedve mint átlag felhasználó
Huawei Mate 20 Lite
-
campers
tag
Sziasztok!
Az első hsz.-t elolvastam, tisztában kerültem a fogalmakkal. A kérdésem az lenne, melyik a legjobb Android verzió az akkuidőt tekintve.
Jelenleg 6.0-m van, V20d-EUR-XX- de az akkuidő jelentősen romlott a frissítés óta. -
Aryon87
félisten
válasz campers #22315 üzenetére
Frissites milyen verziorol volt, es volt-e utana gyaluas? (gyari visszaallitas es tiszta belakas)
Ha jol emlekszem nalam a V20B volt a legjobb, de a mostani verziorol visszamenve mar nem produkalta azt a kimagaslo teljesitmenyt, igy mar mindegy nekem mire megyek vissza, a helyzet ugyanaz. Az ujabb frissitest varom ami javithat ezen a bibin.
A D se rossz, viszont sajat eszrevetelem szerint a mobilnet jobban meriti mint elozoleg levo verziok. Otthon wifin a 17-18 orat siman hozza 4-4.5 oras SOT idokkel. Ugyanez munkanapokon a fele ertek.
A felhasznaloi tartalom ugyanaz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Gabesz77
senior tag
Urak, van esetleg olyan téma a telefonra, ahol az óra ikon mutatja az aktuális időt? Tudom, apróság, de én kimondottam szeretem ezt.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem viccelek, de ez tényleg egy megválaszolhatatlan kérdés.
Mindenki mást mond, van akinél a V20d tökéletesen megy, van akinél meg nem. A korábbi verziók esetén is erősen megoszlik, hogy ki melyiket tartja a legjobbnak üzemidőben.
Nálam személy szerint eddig egyetlen verzióval sem volt gond, sem teljesítményben, sem pedig üzemidőben. De hát ugye nincsenek egyformán belakott rendszerek és ki tudja, hogy ki-milyen appokat és beállításokat használ, amik rontják a teljesítmény.
-
campers
tag
válasz Stauffenberg #22319 üzenetére
De brutálisan romlott az akkuidő a 6.0val. Előtte még meg is lepődtem, hogy ez a teló ennyire jól bírja. Aztán jött a 6.0 és egy darabig nem volt gyalulás. Tehát a felhasználás ugyanolyan volt mint az 5.x-el. És borzasztó lett most...
-
Nektek az LG Bridge elindul windows 10 alatt?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Mikemend
senior tag
válasz campers #22320 üzenetére
Én passzolom. Talán ha csak körbenéztem a telefon megvétele után és aztán egyből ment fel a Bridge-dzsel a 6.0, V20d. Még factory resetet sem csináltam, csak belaktam. És kész. Nekem jó az akkuidő, bár tény: nálam a fényerő Auto módban van, és nem használok adatforgalmat (mindenhol van wifi, ahol kell).
A játékok zabálják az akkut, fél óra 10% sacc, de mit vár az ember egy ilyen procizabáló apptól? Kamera is eszi persze, de inkább a kijelző a ludas szerintem. Használok bőven appot, olyat is, ami a háttérben megy: időjárás, vízivós, az LG Health és még a Night Owl (kékfényszűrő - kíváncsi leszek, mennyire hasznos, ma tettem fel) is felkerült rá, amik a háttérben állandóan futnak, de nekem jó volt az akku.
Szóval passzolom. Talán ha autora teszed a fényerőt és kikapcsolod az adatforgalmat, akkor nézd meg újra az időket.[ Szerkesztve ]
-
Deedays
tag
Tedd fel újra full gyalulássak és jó lesz az aksi időd. Nekem is 2 hét után elkezdett merülni mikor feltettem nyimtam egy teljes gyalulást feltettem ismét a v20d-t és azóta teljesen rendbe jött az aksi idő. Nelem a fiókok szinkronizázása és a facebook alkalmazás ette nagyon az aksit. Ezeket mellőztem.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Lite
-
Mikemend
senior tag
válasz Deedays #22327 üzenetére
Mondjuk nálam nincs fent Facebook, csak a Lite. Az előző telefonomon is a Facebook zabált, és ez már hivatalos is. A Lite meg kifejezetten szinte semmit, mert azt optimalizálják és még Messengerre sincs szükség. Az is igaz, hogy a wifi is akkor megy nálam, ha használom, máskor kikapcsolom, bár ahogy egyszer véletlenül bekapcsolva hagytam az sem zabált sokat kikapcsolt kijelzőnél.
-
jimmedly
senior tag
válasz nünüke1975 #22313 üzenetére
Ha nem használod sokat mobilnettel, akkor jó. Mobilnettel merül, melegszik.
-
Gabesz77
senior tag
Lezárt képernyőnél nem jelez hanggal a Messenger, erre van valami megoldás?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
-
MODERÁTOR
Koruton az LG szekhaz oldalarol epp most kaparjak le a G4 reklamot. Gondolom kezdodik a G5 promo.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz OPiiPO #22336 üzenetére
Egy korábbi felvetés szerint mindkét verzió tudja elvileg a B20-at, de ugye 100%-os magabiztossággal nem tudjuk megmondani, hogy mi a nagy igazság. A gyártó weboldalain sehol sincs feltüntetve, ami viszont nem jelenti, hogy nem is tudja.
Szívás ez azért, az LG igazán fejlődhetne abban, hogy ilyen cseppet sem lényegtelen dolgokat egyértelműen leír legalább a hivatalos adatlapján. Lásd még: Azt sem tudják eldönteni, hogy a memória 128 GB-ig, 200 GB-ig vagy 2 TB-ig bővíthető.
-
fornettisuti
veterán
tudja valaki mi s kulonbseg v10d es v10e kozott?
nekem v10d-re erkezett a mm, v10e nem is jott mm elott.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
Remélem nem sértem ezzel a szabályzatot de a hirdetéseim közt találtok gyári új gyorstöltőt, ha valaki épp keresne.
-
MODERÁTOR
Félig off, milyen powerbankot ajánlotok van vmi bestbuy? azt néztem, hogy ebayen kb 4-ed annyiba kerül mint itthon. Vmi 20 vagy 50ezres kéne.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
killzone1987
senior tag
Színtelítettség állítása lehetséges valamilyen szervízkóddal?
5.1 lolly alá kéne,és nem app formályában... -
Vikooo
addikt
válasz killzone1987 #22346 üzenetére
Kisegito lehetosegek-Latas?
-
iTomi81
tag
Tapasztalta e valaki a giroszkóp meghibásodását? Az új telcsimnél egyik pillanatról a másikra nem működik semmi ami ezzel kapcsolatos. Még a kijelzőt sem forgatja el. Van esetleg valami ötlet valakinek?
Várom mert idegesít picit.... Szerviz esetleg vagy...?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5 Pro teszt
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok