-
PROHARDVER!
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
válasz Roxbury #21449 üzenetére
Így van. Bőr+műa.
Egyedül akkor lehet műa-t venni direkt ,ha a fehér gombra és hátlapra izgul az illető..Szerk.: Btw ebay-ről innen onnan, talán itt aprón is van nem tudom, lehet bármilyen műa hátlapot venni tetszés szerint, ahogy bőrt is, de bőr (fekete barna szokott, a további extra színekről érdeklődni lehet) (és talán műa. is) van a Váci úton is az LG-nél. Ez tuti eredeti és hamarabb is kézben van mint a rendelős.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Roland861010 #21441 üzenetére
Az előfizetésedhez tartozik LTE hozzáférés? Ahogy előttem is írták, van szolgáltató, ahol külön kell kérni. Illetve nem mindegy, hogy pontosan milyen típusú a telefonod (még mindig nem tisztázott, hogy mely Dual SIM modellek támogatják a 800 Mhz-es LTE-t, hivatalosan egyik sem, gyakorlatilag meg tudja a fene). A mobilnet beállításoknál be van állítva, hogy használhat LTE-t is?
Nálam semmi gond a vétellel.
-
Vikooo
addikt
válasz zombinyul #21437 üzenetére
Lehet benne valami mert az akkuk a lassu toltest szeretik, azthittem ez csak az elettartamara van kihatassal es arra nem, hogy mennyi ideig kepes tartani a toltest.
A heten valamelyik nap S6 gyorstoltojevel toltottem, gyorsabban is merult. Aztan lehet az egesz egy rohadt nagy placebo -
SybenX
őstag
válasz sszemtelen #21456 üzenetére
Nekem is 16 januári
-
Quqesz
nagyúr
Csatlakozom
Ma mm-ben megnéztem az új telókat és én sem cserélném le a G4-et az S7-re...jó telefon,meg ez most edge verzióban nem vágja a kezem,gyors....azért a multitask itt is töltögetett(jó kiállított darab), de nem éreztem ingerenciát rá. Arany színben volt kirakva..hát nekem kicsit giccses volt...az a fénylő arany hátlap(drágám aranybú van,tuti 24 kárátos) Hátlap zsírtenger.....
Viszont ki volt rakva a V10......szerelmes lettem élőben még nem láttam...jaj engem megvett(pedig ez fehér volt arany kerettel)...viszont jó volt még a N6P és a Mate8 is..
Ez a G4 jó telefon és birom is rendesen.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #21460 üzenetére
Soroksári/pesterzsébeti media markt az M5 mellett
Nagy, de megvesz kilóra! Baromi masszív, egyben van! Tényleg olyan érzésed van, hogy ez átmegy az ablakon karc nélkül! Kék színben venném!
Amúgy ahogy Stauff mondta, ha G5 olyan lesz mint a N6p jó lesz!!!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #21461 üzenetére
Mind2 bejön. Ettől függetlenül nem cserélném a G4-et, egyik legjobb telóm (az más kérdés hogy korábban alsó és középkategóriás voltam), na meg ugye a rablánc... Kb van még 1.2 év hátra, de ha váltok is, azt csak a G6 után fél évvel, most nem kapkodom el...
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Wucky
senior tag
Független G4-et 1 év garival mennyiért dobálnak?
[ Szerkesztve ]
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
-
Wucky
senior tag
Képzeld tudom. De ott nincsenek használtak. Vaterán néztem ott nagyon változó. Jófogáson hardver aprón nem néztem. De én a reális árra voltam kíváncsi.
Bocs hogy kérdezett az ember. A böffenet helyett írhattál volna árat is.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #21469 üzenetére
Megtennéd hogy lefotózod, mert én ilyet tuti nem kaptam a Telenortól... és nem tudom ilyenkor mi van (ha netalán pont kelene...)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hito
nagyúr
válasz Quqesz #21459 üzenetére
V10-re én is rá vagyok állva, megnyomorgatnám mielőtt pénzt adok érte. Viszont ezt nagyon utálom a MM-ban. Megkerestem a honlapjukon az áruházi elérhetőséget, feketére és a fehérre is azt írják, hogy sehol nem vehető át, nincs készleten. Na most már ha a soroksári áruház nekem kiesik és meg akarom nézni, hogy hol van kiállítva, ez alapján azt sem tudom meg, hiszen a soroksári üzletükre is azt írják, hogy nincs készleten, pedig ott ki van állítva Tehát innentől kezdve hiába írja a többire, hogy nincs készleten, nem megbízható, mert ahogy a soroksárira azt írja, mégis kint van, a többinél is ugyanez lehet. Most akkor járjam végig az összeset?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
G4-en van hasonló apk,mint az Optimus G-n volt (VideoWiz)?
Mert én még hasonlót sem találok...
Az optimus G-n alapból volt,csak sajnos max. 720p-ben tudott készíteni.
Aki nem ismerné az apk-t:
""Képekből(videókból) lehet videót csinálni zenei aláfestéssel,szöveggel.
Pontosan ugyan azt tudja, mint pc-n a Windows movie maker progi...""
Ha nincs a G4-en ilyen,megköszönném,ha kapnák 1-2 ötletet melyik apk tudja ezt,és lehetőleg FULLHD-ban is legyen képes készíteni...
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz killzone1987 #21473 üzenetére
-Magisto ami van alapbol és hasonlot tud.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Quqesz
nagyúr
Egy darab tuti volt,azt nyomkodtam, de hogy volt-e nekik több is nem toom. Viszont a honlapra sztem nem mindent raknak ki ami a boltban van készleten......
Wucky
Használt terén a hardveraprót tudom ajánlani, de ott nem tudom mennyi....[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #21453 üzenetére
Már nem tudom melyik fórumon beszéltünk a G4 lencséjéről és amit felrakot a kollega képet(G4 vs 950xl) ott írtad, hogy a G4 lencsején vmi bevonat van amitől a pl neom fénye furcsán oszlik szét. Nos ma mikor bent voltam az mm-ben lőttem direkt egy hasonló képet auto mód és nekem normálisnak tűnik:
[link]
Sztem a srác lencséjével lehetett vmi[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Dobj egy emailt a központi email címükre, hogy hol van kiállított példány. Nekem, munkaidőben 2-3 órán belül mindig válaszoltak ilyen témában.
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #21482 üzenetére
Koszi. Sima A4-es papirra van nyomtatva? Mert neten talaltam egy ilyen szoveggel, vagy a Telenor oldalan, vagy az LG-nel, sajna en nem kaptam ilyet. Ha kinyomtatok egyet, vajon ervenyes? Vagy van rajta pecset is?
-
Aryon87
félisten
válasz neo_xperia #21484 üzenetére
Egy kis kartyalap meretu van, de az LG-s. Akkor bemegyek jovo heten.. Remelem nem hajtanak el.
Koszi az infot.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SharpSA
veterán
Használ valaki CM13-mat a G4-en? Kíváncsi vagyok ott milyen a kamera képe a gyári rendszerhez képest.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
killzone1987
senior tag
válasz neo_xperia #21484 üzenetére
Szia!
Telekomoshoz is jár? -
Aryon87
félisten
válasz killzone1987 #21487 üzenetére
Tudtommal csak a Telenor ad 1 eves tores elleni garanciat
-
neo_xperia
senior tag
Passz..
-
zombinyul
addikt
Csak a Telenorosokhoz jár.
Aryon87: még mindig nem értem miért nem kaptál az extra garanciáról papírt. Szerintem ne menj be potyára, először hívd fel a 1220-at, és érdeklődj...
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
RAYBOMB
tag
válasz killzone1987 #21473 üzenetére
Adobe Premiere Clip
Csak ajanlani tudom. Ingyenes egyezeru...tokeletes.
En ezzel csinaltam karacsonyra noveremnek es csaladjanak egy videot. Kepeket es videokat egyarant belelehet raknim idore vagni a diavetitest. Es zenet alarakni. Par beallitas.
Probald ki! -
-
hito
nagyúr
válasz BigBlackDog #21479 üzenetére
& Quqesz: köszi Írok nekik. Inkább mint hogy fél napot kutyagoljak utána
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Mikemend
senior tag
válasz killzone1987 #21481 üzenetére
Fura, mert bár az enyém vodás, de ott külön nem volt ilyen. ez 6.0-án is megvan vagy csak esetleg 5.1-hez jár?
Más: érdekes bugot (?) fedeztem fel. Van egy telefonnal felvett videófájlom, amit sem USB-sen, sem AirDrive-on (Wifin) keresztül nem tudok rendesen áthozni, mert 0 bájtosnak látja, lejátszani sem tudom PC-vel. Viszont a telefonon le tudom játszani és az ES File Explorer is át tudta másolni.
Ez az MTP mód hibája vagy mi leet, hogy nullásnak látja? Sajnos egy videót már így bebuktam, mert azt hittem, átmásoltam és ezután töröltem a telefonról és utána derült ki, hogy nullást húzott át.
Találkoztatok ilyennel? -
-
-
-
Mikemend
senior tag
válasz Quqesz #21497 üzenetére
Ott nulla KB-osként mutatta a telefonon. A PC-n direktben az MPC-HC sem nyitotta meg még átmásolás előtt. (Ezután másolni sem volt értelme). Drive-ra nem teszem fel, két okból: mert sok lenne emiatt feltölteni, másrészt szerintem ha a telefonról indítom, akkor nem lenne baj, viszont valami miatt a PC nem látja jól az indexet (vagy nem jól indexel az MTP). Kábelnél persze a saját fehérje van.
Azért is írtam le, mert most a második ilyen alkalom volt és először én is a kábelre gyanakodtam és most wifisen akartam másolni és ugyanaz a jelenség. Gyári kamera appal vettem fel.
Volt az előző telefonomra egy újraindexelő cucc, de ahhoz szerintem root kellett (nem biztos), és azt lefuttatva már korrekt MTP eredményeket adott az a telefon is. Ott érdekes mód az volt a gond, hogy egyszerűen nem látta a mappákban a rögzített képeket, videókat, fájlokat. Pedig az 4.0.4-es volt és kártyáról beszélünk MTP módban.
Ezért gyanakszom az MTP bugosságára, jó lesz odafigyelni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy S24 128Gb Gray - Új, Euronics vásárlás,3 év Samsung garancia
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Desert Titanium Garancia: 2025.09.20.
- Oneplus 8 Interstellar Glow 8/128GB
- iPhone 14 Pro Max 128Gb Silver - újszerű, kártyafüggetlen, Apple garancia
- Hibátlan Huawei P30 128GB/6GB Kártyafüggetlen, Auróra Kék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest