- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
siti23
csendes tag
-
samu100
tag
-
limahl 11
tag
újabb ll javitás,5.1.1 ez már kezd szánalmas lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Pietro 22
aktív tag
2 napja azt csinalja a telefonom, hogy a masik fel csak akkor hall ha kihangositom a telefont. Ez mitol lehet? En hallom ot, de o nem hall engem. Barkit hivok ez van. Otlete van valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
siti23
csendes tag
Sziasztok! Nekiálltam a Rootolásnak és a recovery telepítésének. Mindent elolvastam előtte. A root simán ment, kész is van, de a recovery telepítése nem az igazi.A TWRP-t szerettem volna felrakni, települ, majd mikor rányomok a reboot ra, akkor az LG logó felvillanása után csak a piros kék led villog és nem történik semmi, a kép is fekete. Ezt csinálja egy ideig majd újra indul a telefon. De a recovery nem indul, nem tudok belépni, gombkombinációval sem. Mit csinálok rosszul? Köszönöm!
SiTi Samsung Galaxy S6
-
samu100
tag
válasz siti23 #20807 üzenetére
Többen írták már, hogy ezen leírás alapján sikerült megcsinálni könnyedén a root + twrp kombót. Javaslom az összefoglaló alapján KDZ flashelj egy Lollipopt, majd az előbb írt módszer segítségével könnyedén rootolhatod. Ha bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz.
szerk: figyelmesen olvasd el a leírást, nem vállalok felelősséget, ha mégsem sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
Sziasztok! Üdvözöllek beneteket, mint új G3 tulajdonos!
Lenne egyből egy olyan kérdésem felétek, hogy az első oldalon lévő leírásban a rootoláshoz szükséges dolgok működnek 5.0-ás androidon is?https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
válasz DJ. Ru$y #20810 üzenetére
Köszönöm! Nem is figyeltem a felettem lévő hozzászólást. Nem tudok angolul sajnos, de majd kisilabizálom valahogyan.
Akkor viszont felmerül az unroot hogy hogyan kell, ha netalántán szervizbe kéne vinni?ui: Na ez nekem bonyolult! Leírná nekem valaki lépésről lépésre? Akár privátban is jöhet.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Probert75
addikt
válasz Fitzgerald #20812 üzenetére
Nekem ez a KDZ is magas, bocs. ZTE Blade Superről váltottam és annál nem voltak ilyenek. Az G3-on a legfrissebb Telenoros rom van és éppen most fejeztem be a belakást. Két program miatt szeretném rootolni. Az egyik a Llama, a másik meg Greenify.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Fitzgerald
veterán
válasz Probert75 #20813 üzenetére
Akkor azt javaslom neki se állj egyenlőre a dolognak. Inkább olvasd végig, értelmezd az összefoglalóban leírtakat. Magyarul van az egész.
Igazából leírhatná neked itt bárki lépésről-lépésre hogy hogyan kell csinálni, de ha nem tudod mit csinálsz, még úgy is mellényúlhatsz, ami nem lenne jó szerintem. Ilyen ez. Ahány gyártó, annyiféle eszköz, módszer áll rendelkezésre a flasheléshez, modoláshoz (A brandes készülékeknél legalábbis).[ Szerkesztve ]
-
samu100
tag
válasz Probert75 #20813 üzenetére
Az összefoglalóban le van írva a KDZ flash. Ha az se megy, inkább neki se kezdj az egésznek (csak tanács). Annál értelmesebben senki nem fogja neked leírni, eléggé ki van maxolva a leírás.
(#20814) macii97: Remélem én is, nem lenne amúgy semmi bajom a gyári launcherrel ha nem töltögetne újra, és nem lenne olyan lassú. Tudom az újratöltögetések száma nagymértékben lecsökkent a kezdeti időszakokhoz viszonyítva, de azért előfordulnak, sajnos.
(#20815) cr33p: mire megírtam a hozzászólást, te is ugyanazt írtad kb.
[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz Fitzgerald #20815 üzenetére
Köszönöm a tanácsot! Egyszer már elolvastam, de neki fekszek megint. Csak egyszerre sok az infó nagyon.
Mindenképpen kell a KDZ flashelés a rootoláshoz? Mert én nem akarám lecserélni a Telenoros romot. Ha nem megy másképp, akkor marad gyári.(#20816) samu100 Köszönöm neked is! ZTE Blade Superem előtt pedig Samsung Galaxy Ace 1-esem volt. Szóval a rootolás miértjével tisztában vagyok, csak a menetével nem. Tudom, hogy minden eszköz más és más, de az említett bizonyos progik miatt szükséges lenne.
[ Szerkesztve ]
-
samu100
tag
válasz Probert75 #20817 üzenetére
Szintén az összefoglalóban megtalálod a linket, amibe beleírva az IMEI számod, megkapod a legfrissebb KDZ linkjét ami a telefonodra illik (telenorosat, a te esetedben). Az LG hivatalos oldala, nyugodtan beírhatod az IMEI számod.
Javaslom olvasd át az egész összefoglalót, az összes eddigi kérdésedre megtalálod benne a választ, illetve a következő 10 kérdésedre is (garantálom ).
-
beremend
csendes tag
Segítsetek kérlek!
Hard reset után nem települnek az LG alkalmazások! A frissítési központban sem jelennek meg,és az FM rádió nagyon kéne! -
Probert75
addikt
"◆ ART bekapcsolása:
A Fejlesztő opciók alatt a futásidő kijelölése menüpontban nyomjunk az ART használata lehetőségre. A telefon ezután azonnal újraindul és elkezdi a telepített programok átállítását az ART-ra. Legyünk türelemmel, ez eltarthat egy kis ideig."Erre miért van szükség és mi ez? Ez nem derült ki számomra.
[ Szerkesztve ]
-
SlyChocolate
senior tag
Srácok jól mondom ha mod romot teszek fel az nem jár együtt a rootolással?
Másik kérdés jól látom CM rom nincs stabilban?
Jól gondolom?
Másik kérdés!
Friss gyári T-s rom telepítése (visszaállítás) után 7.4GB van szabadon a többit a rendszer pogik eszik meg?
Na de 8.6Gb-ot!!![ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz SlyChocolate #20827 üzenetére
Nem, nem azonos. A Rom csere meg a root két külön dolog. De a custom romok már alaból rootoltak. Viszont root nélkül nem tudsz custom romot felrakni. CM-ből nincs stabil és nem is lesz, most már csak Snapshotot adnak ki. De a Nightlyk is jól használhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
SlyChocolate
senior tag
válasz Just_Reboot #20829 üzenetére
Köszi, értem.
Akkor először root és utána CM?
CM esetében kb mennyi marad szabadon a 16GB belsőtárból? -
Just_Reboot
addikt
válasz SlyChocolate #20830 üzenetére
Igen, root majd TWRP és abból a CM. CM alatt 11,27 marad szabadon.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz Just_Reboot #20831 üzenetére
Hoppá több mint 11GB!!!
Köszi az infókat!
Akkor a legfisebb nightly is stabilan használható?[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz SlyChocolate #20832 üzenetére
Igen, bár nekem már több hete ResurrectionRemix van felrakva. Hibával idáig nem találkoztam.
-
Misi1980
senior tag
válasz Just_Reboot #20800 üzenetére
Ezt a ResurrectionRemix romot Te próbáltad?Érdemes kipróbálni?
Nem voltam elég gyors meg is adtad a választ a kérdésemre.[ Szerkesztve ]
-
SlyChocolate
senior tag
válasz Just_Reboot #20831 üzenetére
A play nincs benne igaz?
-
Just_Reboot
addikt
-
SlyChocolate
senior tag
válasz Just_Reboot #20837 üzenetére
Esetleg CM-hez való Gapps linket tudnál adni ha nem gond?
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz SlyChocolate #20838 üzenetére
Nem gond. [link]
Te nem nexus 5-ről jöttél át? Ismerős vagy az N5 topicból, de lehet keverlek valakivel.
-
Fitzgerald
veterán
válasz SlyChocolate #20838 üzenetére
Itt van többféle moduláris pakk is. A 170 megás tartalmaz nagyjából mindent, amire a legtöbbünknek szüksége lehet.
[ Szerkesztve ]
-
SlyChocolate
senior tag
Köszönöm a linkeket!
-
gretzky77
veterán
Hali! Lg Xcam progim van fent illetve megvettem hozzá a beállításokat amit tutaj kolléga mondott! Viszont az általa említett záridőállítást nem találom benne! Esetleg valaki? Vagy esetleg másik kamera app amiben van záridő és jó is? Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
tutaj01
aktív tag
válasz gretzky77 #20842 üzenetére
Üdv! Hülyén fogalmaztam... Nem a záridő hanem az exponálási időre gondoltam... Amire azt mondom hogy jó, és állítani tudod a záridőt, szerintem a Camera FV-5-öt próbáld!
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
donbos12
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok....
G3 és Z2 a kiszemelt....
Arra lennék kiváncsi ,hogy az akadozás mennyire vészes illetve Lollipop alatt is észlelhető?Ez a probléma a 3GB verziónál is fennáll?Köszi,üdv
PSN ID : bosco111
-
wertigo1984
őstag
válasz donbos12 #20845 üzenetére
Erdemes elolvasni ha tudsz kicsit angolul.
Mindketto jo telefon szerintem.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Kasya
nagyúr
válasz wertigo1984 #20846 üzenetére
En a lassan egy éves cikket mar nem javasolnám. Inkabb nezzen be a z2 topikba és olvassa el ott is az összefoglalót es keressen ra a garancia szora akar.
De roviden a valasz a kerdeseire: nem
-
mzsolty
tag
Sziasztok.
Én is azt hiszem ez mellett fogok dönteni, visztont abban nem tudok dönteni hogy kell-e ebből a 3 GB-s vagy elég a 2. Tudom hogy általában a több jobb, de ahonnan meg merném venni, ott csak 2 GB-s van. Rendelni nem merek mert nem nagyon bízom a webáruházak által ígért garanciában.
Szóval szerintetek jobban járnék a 3 GB-s verzióval? -
Tawaga05
tag
válasz donbos12 #20845 üzenetére
A Z2 nek nagyobb a pereme ami zavaró.
Gumi boritás van a csatlakozókon és ha ez torzul akkor lőttek a vizállóságnak.
Van a gumi alatt egy fehér "protector" ha ez elszineződik akkor a garancia ugrik.
Ha melegszik egy játék miatt akkor sárgulhat a kijelző és elengedhet a hátlapi ragasztás,
mivel nem leszedhető a hátlap hanem ragasztott.
(tapasztalat)G3...... lehetnek ennek is bajai de orvosolható és én nem bántam meg a cserét.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest