-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz DJ. Ru$y #27000 üzenetére
"Érdekesség hogy amióta az Android létezik ilyen telóim voltak,szóval nem vagyok teljesen sík a témához,de hogy a fentebb írt módszerektől ennyire elhasaljon egy teló erre még példa nem volt mióta az eszem tudom,megjegyzem minden a leírtak szerint végezve,de nekem mégsem jöttek be.
Futott más is ilyen problémákba vagy csak én voltam az elátkozott ezzel a készülékkel,esetleg valami gyártási hiba előjele lehet e a jelenség?Várom megtisztelő válaszotokat! "
...hát barátom ha neked ez pár sor bántó volt,vagy fellengzősnek vetted,akkor ott komoly a baj a fejben!
(szerintem leginkább tisztelettudó,és csak azt közöltem hogy nem először van Androidos készülék az életemben,másrészről közel a 40-hez nem hinném hogy a segítség kérés miatt ilyen választ érdemelt volna a kérdésem,vagy a személyem...)
További szép napot!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz saintex72 #27001 üzenetére
Na a mobiltárca az aminél már én sem feszegetnem... Ott már erősen pénzről van szó, meg is értem. Tudom mennyire kényelmes, NFC kártyám volt régen a telefon hátuljára ragasztva.
csampei
Elég érzékenyen érintett az a másfél sor. Remélem azért aludni tudsz majd éjjel. Nem értem mi volt bántó abban a hozzászólásomban.Neked is!
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Quadgame94
őstag
Helló! Most akarok ilyen telót venni! A pénzemért ez a legjobb (papíron) amit kaphatok. Mi a vélemény? Negatívumok, pozitívumok? Akadások? Mindennapi használat mellett mennyire gyors? Melyik android a legfrissebb jelenleg rá hivatalosan?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Quadgame94 #27004 üzenetére
Droid: 5.0
Többi kérdésedre a válasz a téma összefoglalóban megtalálható, olvasd át.
-
laci1892
őstag
Valamelyik nap kutakodtam az interneten, s g3-hoz 4 máttyásért találtam 3600mAh akkumlátort.
A 600mAh szerintetek hoz annyi plusz üzemidőt hogy megérje vele foglalkozni?Természetesen utángyártott akkumulátor
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
-
Pszihonaranc
senior tag
Városon kívül nekem nagyon gyakran eldon ha, de még városon belül is elő szokott fordulni.
Ez a nem vagy elérhető, és csak utólag kapsz egy sms-t, hogy volt nem fogadott hívásod az nálad előfordul?Igazából nem tudom, hogy megéri-e frissíteni a rendszert, v20h-ról, mert eddig többször bántam meg frissítést, mint , hogy jól jött volna. Aztán véletlenül sem szeretném, hogy még a jelenleginél is gyengébben működjön valami.
-
bigdigit
addikt
válasz Pszihonaranc #27009 üzenetére
Nekem 20t óta 0% a nem rendelkezésre álló idő.Mikor vettem a telefont volt néha 20% is.Igaz nem volt ennyi 4g sem elérhető akkor még.
-
Kloss
őstag
válasz Pszihonaranc #27009 üzenetére
A v20t-t próbáld ki, azt javaslom. Eddig hívásértesítő sms-t csak akkor kaptam, mikor beszélgetés után vissza akart hívni a partner, mert eszébe jutott valami. Kb 10-15 másodpercre szakadt csak meg.
De ez is csak egyszer és lehet akkor még nem is a v20t volt fent.bigdigit: ezt hol tudom megnézni?
[ Szerkesztve ]
-
oshua
újonc
Sziasztok!
Ma sikeresen pofára ejtettem a készüléket. Mondanom sem kell, hogy ripityára tört a kijelző. Több videót néztem a kijelző cseréről, teljesen tanácstalan vagyok. Az üveg és a kijelző elválasztható egymástól?
Azt tapasztaltam, hogy maga a kijelzőn nincs folyás, vagy elszíneződés, viszont nem reagál semmire. Isten adja hogy csak az üveg sérült. Az ebay-es kínai utángyártott cuccok mennyire válnak be?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Balázs1986
addikt
Az ebay-es utángyártott kínai cuccok beválnak, ha megbízható eladótól veszed. Viszont a gond az, hogy az előlapi üveg (és rajta a digitizer) folyékony UV ragasztóval van a kijelzőre fogatva, teljes felületen. Kb. 100°C körül kell tartani a teljes üvegrészt, illetve nagyon vékony szálat kell az üveg és a kijelző között végighúzni keresztbe (pl. damil). A legkisebb akadáskor elpattanhat a kijelző. Nézz szét itt, a hardverapro rovatban, van aki jó áron ezzel foglalkozik. Otthoni megoldást nem hiszem, hogy bárki merne innen ajánlani, még akkor se, ha peremen ragasztott üveget már cseréltél. Ez még mindig olcsóbb lesz, mint a kijelző+digitizer+üveg kombó.
Az új üvegre pedig ajánlom a tempered glass használatát, nagy haszna van, főnököm G3-ja is megúszta a kijelzőtörést.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
mennyi reális ára ennek a telonbak?
én láttam 85ért egy év garival."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Joe Swanson
senior tag
válasz Joe Swanson #27013 üzenetére
Illetve, beírtam a megadott kódot, amivel csekkolni tudom a függőséget, de csak valamit tölt, és utána ennyi, nem ad még egy menüt... így hogy tudom csekkolni? Valami cyanogen szar van rajta.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Joe Swanson #27016 üzenetére
A rejtett menuk csak gyari ROM-on, esetleg gyari alapu ROM-okon mukodnek.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Joe Swanson #27018 üzenetére
Google, esetleg? LG D855 KDZ file download
-
Joe Swanson
senior tag
-
csampei
senior tag
válasz Joe Swanson #27020 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz csampei #27021 üzenetére
Köszönöm! Nah, de akadt egy kis error. 5 perce itt állunk, a teló 0%-on...
-
csampei
senior tag
válasz Joe Swanson #27022 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz Joe Swanson #27025 üzenetére
Akkor rossz képet linkelték mert azon csak egy not found van vagy mi.
Hogy állt meg? milyen hibával nem látja az USB-t vagy egyéb?
Ha egyéb akkor:
"◆10: Ezután elindul egy LG gyári program, ami elkezd töltögetni. Egy kis idő után feldobja hogy nem tudja letölteni a kívánt fájlt így megszakad. Na itt FONTOS hogy csak hagyd úgy, ne okézd le a hibaüzenetet mert leáll a folyamat. Ha megnézed a telefonodon elindul a folyamatjelző és elkezdi feltölteni a romot a telefonra."
Ha USB akkor kihúz és másikba átdug! Amíg 0%-on áll addig nem csinál bajt
Szerk: a kép alapján driver gond úgyhogy USB akkor kihúz és másikba átdug majd ÚJRA!
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz Pszihonaranc #27023 üzenetére
Beállításoo-->akkumlátor--> akkumlátor használat--> telefon készenlét--> és ha van jel nélküli idő, akkor itt írja százalékban. Ha nincs jelnélküli idő, akkor nem jel3nik meg ez a sor.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Joe Swanson #27025 üzenetére
Húzz ki mindent, lőj ki minden LG szoftvert, töröld az LG drivereket, tedd fel ezt (jelenleg legújabb), illetve, ha van USB3.0 és 2.0 port is a gépeden, akkor utóbbit használd, és részesítsd előnyben a direkt alaplapi portot, ne előlapi vagy egyéb kivezetést használj. Aztán próbáld újra az egészet.
Kloss
Szerintem nem csak az én érdekem és nem csak rám tartozik, hogy ne menjen olyan irányba a topik, amibe nem kellene.Ennyi erővel ezt is megírhattad volna privátban. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
válasz DJ. Ru$y #27028 üzenetére
Én vegyek vissza?!?!?!
Te vagy a "topikgazda" A te dolgod is az lenne,mint mindenkinek egy fórumon,hogy segítsen a másiknak ha tud! Nem tudom eddig hol fórumoztál vagy mit tudsz az egészről (valószínű nem sokat) de a nemzetközi fórumokon az ilyen hozzáállással hogy "guglizz,meg tanulj meg olvasni" még szimpla USER se lehetnél nem topikgazda!
Ezt mérlegeld kicsirigó,és vegyél vissza Te magadból,mert ha valaki segítséget kér nem azért kéri mert "olyan napja van,és unatkozik" és arra nem az a válasz hogy elküldjük a 3.14csába!
Ezzel jobb ha tisztában vagy kedves "topikgazda"!
Összegezve: Vagy segíts másoknak,vagy told el bringát,de ha segíteni nem akarsz akkor ne vállalj ilyen "szerepkört"
Hallgass egy vén **arra,nem akar rosszat...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
+csampei
Lezárom, de elmagyarázom, akkor neked is, hogy nehéz beírni a keresőbe annyit, hogy KDZ ugye? Spityu27 hozzászólásában már ott van a megoldás, vagy Balázs1986 hozzászólása is ott van. Bárki használhatja a keresőt, nem ranghoz vagy bármi máshoz kötött. Naponta írjuk be ugyanazt a fórumba, még így sem megy a megtalálás.
-
Tawaga05
tag
Úgy tudom ez a legújabbbbbb. 20W ......
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073
Az 1696-odik hozzászólásban van a KDZ -file linkje.
Az elsőben a ZIP-file van...
Full wipe + format DATA
Flash rom
Flash supersu zip[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
+1
(#27033) DJ. Ru$y!
Részemről téma lezárva privát visszament!
Én maradok a segítségnél ha tudok,aztán nem muszáj egymásba akadnunk.
PEACE!
[ Szerkesztve ]
-
dre75
tag
Sziasztok!
Mikorra várható kb a G3 frissitése? -
-
motofi
aktív tag
válasz Balázs1986 #27014 üzenetére
Szia!
A tempered glass üveg használata nem befolyásolja a kijelző érzékenységét? Gondolok itt például a kettös koppintásra történő feloldás lezárás funkció, meg úgy általában? Több helyen is hírdetnek ilyen védőüveget, nagyon széles értékskálán. Ti kitől ajánlanátok? Találtam itt http://www.xprotector.hu Ez árban még elfogadható számomra.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz motofi #27038 üzenetére
Nem befolyásolja, ahogy a fólia sem, ha minőségi. Simán felébred a kijelző, KnockCode-ot is hibátlanul érzékeli. Ha nem akarsz várni (ebayről más helyről), akkor Xprotector-ról megveheted igen.
-
Balázs1986
addikt
válasz motofi #27038 üzenetére
Ha normális minőséget választasz, akkor nem. De ez fóliára is igaz, ott is van ami gyengít az érzékenységen, ha olcsó vacak. Valamit meg úgyis illik tenni egy ilyen kategóriás telefonra. Főnök (G3), ill. családon belül (Samsung, Xiaomi) mindenki azt mondta, mindegy mit teszek rá, csak olcsó és jó legyen. Ez 9H minőségű, 700-1000Ft közti eBay rendeléseket jelentett készülékenként. Azok sem rosszak, főnök már "tesztelte" az ütésállóságát, megmaradt a telója, csak az üveget kellett cserélni. Viszont azok gyűjtik a zsírt. Nekem Nilkin 9H van, erre a zsír sem tapad úgy, cserébe 2000Ft. Persze van ennél drágábban is, azok még erősebbek / jobbak.
Személyes véleményem, hogy még ha nem is nézzük az ütésállóságot, érzetre is sokkal jobb az üveg, mint a fólia.
Vásárlás: én úgy csináltam, hogy Hardverapro-n rendeltem egy sráctól, az pár napon belül megjött. Közben pedig leadtam az eBay rendelést Nillkin-re is. Most már utóbbi van rajta, mert sárgulás+repedés miatt beadtam a telót garanciába. De előbbi is jól tette a dolgát.DJ. Ru$y: Na mire lekörmöltem, megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
válasz Balázs1986 #27041 üzenetére
Azért köszönöm a választ! Leadtam a rendelést az XPRO-nál egy Tempered Glass 0,33mm. 3490 ft szállítási költség nincs.
Egy Spigen Slim Armor tok pedig már van rajta amit Super gamer.hu-ról rendeltem. Nagyon jó minőségű hátlap tok. -
Kloss
őstag
válasz Pszihonaranc #27044 üzenetére
t,u,s,v is van.
Én maradtam a t-nél, nekem bevált. Ha jól tudom csak a biztonsági javításokat tartalmazzák ezek a verziók. Bár korábban valaki írta, hogy a t a legpörgősebb.Szerk: mint korábban is írtam, én javaslom. Sokkal hűvösebb vele a teló.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz Pszihonaranc #27043 üzenetére
Nem rossz
-
Joccc07
addikt
Jó nektek!
Nekem még fel sem ajánlotta a frissítést.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
varmi2
nagyúr
válasz Pszihonaranc #27047 üzenetére
A 20t a hivatalos ota-n is megjelent frissítés, így azt fogja feltenni.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Joccc07 #27048 üzenetére
KDZ-vel bármilyen frissítést felrakhatsz, bármikor!
Pszihonaranc
Felrakhatod a legújabbat is, nem lesz baja. Amúgy a frissítésnél mikor rákeres a készülék ki írja, hogy melyik frissítést töltené le és tenné fel nézd meg. A T egy bizonyos régióra vonatkozik, ha nem abba a régióba szánt telód van, lehet fel sem ajánlja/ajánlaná a T-t, SEA régióra a 20i a legújabb még mindig. Nincs W meg ilyenek, de a 20i egyenlő lehet a 20t-vel, mert más régió.varmi2
Nem teljesen igaz. Ha van újabb hivatalos, akkor nem biztos, vagy más régiós a szoftver, mint a telefon.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest