- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatomi
aktív tag
válasz Fitzgerald #20640 üzenetére
Én nem tudom, milyen a Sharp kijelzője, de a G2 - ami szintén nem rossz panellel szerelt - ugyanazzal a témával mellette semmivel sem tűnik erősebbnek fényerőben. A feketéje sötétebb egy leheletnyivel és kb ennyi...
-
samu100
tag
válasz Just_Reboot #20650 üzenetére
Értem, köszi.
Ha este felrakom, úgyis kiderül minden kérdésemre a válasz, legfeljebb guglizok egy keveset.[ Szerkesztve ]
-
bkiky01
senior tag
D858 dual sim-hez mi a legújabb rom? Hogyan beszerezhető?
-
tutaj01
aktív tag
Ha már nem a gyári kamera app, akkor szerintem is az XCam a legjobb! De ez csak az esetben, ha a play-ből megveszed hozzá a beállításokat (400 Ft, nem összeg)!
Viszont utána eszméletlen!
Csak hogy pár dolgot soroljak:Minőség, Kontraszt, Élesség állítás!
Videó felvétel bitráta módosítás (10 mb/s - 60 mb/s) egyenként az összes felbontáshoz!
Záridő beállítás manuálisan, folyamatos vagy fix fókusz, automatikus éjszakai mód, zajcsökkentés, RAW fotó és konvertálás (.dng).... stb.
Mióta fut Lollival, semmi mást nem használok!LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Mobil vásárlás előtt állok, hozzátok fordulnék, kik mindennap használják ezt a készüléket, és elfogultság nélkül kérnék, egy-két érvet (akár mellette-ellene), hogy szerintetek miért vegyem a G3-at..
Pontosabban, hogy érdemes-e még G3-at venni, illetve másik kiszemelten a Huawei Ascend Mate 7 (ellene sajnos a méret és a hangzásvilág 'gagyisága' szól)..Főként netezésre, fb-re, zenehallgatásra (!! milyen fülessel?), olykor játékra és fotózásra kellene, egyszóval minden forintját ki akarom használni, amit kiadok érte. 2-3 évre tervezem. Frissítés előreláthatólag meddig érkezik rá? Mik a legnagyobb hibái, vannak széria hibásak? Mennyire kopogós(, megfogdosva nem éreztem a fémhatást)? Sajnos Telenor flottás készülékként venném, és csak fehérben kapható, mennyire koszolódok, ujjlenyomatokat nagyon gyűjti? Vsz flipflop tokot vennék rá, van olyan, ahol a kivágott karikán plexi van?
Bocsánat a sok kérdésért, csak nem szívesen adnék ki ennyi pénzt, egy olykor sárguló, recsegő-ropogó, akadozó készülékért.. (ezt nem az lg értettem)
Üdv,
Ádám -
gusthy
veterán
válasz ranlomadi #20658 üzenetére
Az általad említett hibák szerintem kb annyira gyakoriak, mint a hasonló hibák más, ilyen kategóriájú telefonnál. Lehet, hogy nem pont ugyanezek merülnek fel másutt, de hibák mindenütt vannak.
Nekem fehér van, nem koszolódik, és ez a recés, fémfilm bevonatú műanyag meglepően kevéssé csúszós, stabilabb a fogása pl a Samsungoknál.
Ha a tok kivágott karikán plexi lenne, nem tudnád használni alatta a kijelzőt.Ami az akadozást illeti, nekem abszolút nem akadozik, igaz, a gyári launcher helyett a Nova fut rajta, nagy különbség nincs a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz ranlomadi #20658 üzenetére
Frissítés előreláthatólag meddig érkezik rá?
Masfel evig meg biztosan.Milyen fülessel?
A gyari fules alapbol egy eleg jo minoseget ad. Ha nincs fulesed, elsonek megteszi. Kesobb esetleg beruhazhatsz egy Xiaomi Piston 3-ba. De szerintem a gyari megfog felelni.Mik a legnagyobb hibái, vannak széria hibásak?
Vannak, elso hsz leirtak alapjan.Mennyire kopogós(, megfogdosva nem éreztem a fémhatást)?
Kompakt erzest ad, de erezhetoen nem fem. Nem recseg, nem ropog, nem hajlik. Ha a sotet modellt veszed, akkor a karcok se lesznek eszrevehetoek a kesobbiekben. Ujjlenyomatot nem gyujt.Vsz flipflop tokot vennék rá, van olyan, ahol a kivágott karikán plexi van?
Ebay-en kereshetsz ilyen gagyikat, de nem hiszem. A kivagas a lenyeg... Itt apron is talalni mar par ezerert eredeti QC tokot.Tipp: Bar Vodanal nem neztem hogy kapni-e, hosszabb tavon inkabb a 32/3-as varianst ajanlanam.
[ Szerkesztve ]
-
ranlomadi
tag
Köszönöm a válaszokat!
Nem egy olyan készülék van, amin van plexi (lsd. mate 7 flip cover: [link], de sok mást fel lehetne hozni,) amit attól függetlenül ugyanúgy lehet tapicskolni azon keresztül, és nem sérül meg egy esetleges zsebben lévő kulcstól sem. -
Just_Reboot
addikt
Melyik most a legfrissebb gyári rom? Abból kellene nekem a modem.img. Valaki tud segíteni?
-
bkiky01
senior tag
Van aki dual simeset használ? Támogatás ott is oké?
-
DirectorX
tag
válasz vatomi #20654 üzenetére
Nem tudom kinél hogy, de nálam telepítés után sötét képernyő- hangerő gomb nyomvatartásra rezzent egyet a teló de nem jőtt elő a kamerakép- majd feloldottam a képernyőzárat és ott volt a kérdés hogy melyik induljon, a gyári vagy az xcam. Azóta is azt indítja.KK 10n
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz bkiky01 #20668 üzenetére
Talán 1 embernek volt innen dual simes változat. Támogatása a nyomában sincs az international/855 verziónak. XDA-n nézz szét, sok mindent nem találsz rá szerintem...
(#20666) Justreboot: a V20k a legfrissebb, de a cloudy v2.2-n kívül én még nem láttam A kövi az arab V20i, valamint ami van európai változat is, a V20h
Itt a prerooted V20H modeme: [link][ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
zoleeno1
veterán
válasz Just_Reboot #20672 üzenetére
azt mindjárt nézem, hogy hol lehet eldugvaja az is jó lesz? akkor nincs mitszerk2: kicsomagoltam a cloudy-t, de b@zira nem találom benne a modem.img-t
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
tutaj01
aktív tag
válasz vatomi #20659 üzenetére
Most hogy mondod, nekem sem megy! Régebben mindig megkérdezte, hogy melyik legyen az alapértelmezett! Érdekes...
Esetleg Link2Sd? Azzal lehet rendszer alkalmazássá alakítani.(#20660) Justreboot Őszintén szólva fogalmam sincs hogy CM alatt mit produkál... Az tény hogy jó dolog! Majd teszek fel összehasonlítást 100%-os kivágással.
(#20663) gretzky77 Így van, pontosan. 720? Még a G2-es korszakban vettem meg, akkor még nem ennyi volt. Amúgy meg amit tud, azt szerintem semmi nem fogja tudni, emiatt is szeretem.
[ Szerkesztve ]
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
scope2007
addikt
üdv
az mitől függ, hogy mikor jön a frissítés a telóra?
egyik ismerős 3hete vette, neki talált lajospoppot, míg akinek megvan 2hóonapja, az nemCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Fitzgerald
veterán
Nemtom volt-e már, de a gyári kamera appot nem lehetne valahogy portolni, hogy CM alatt is menjen?
-
bigsee
addikt
válasz scope2007 #20676 üzenetére
Eszerint nemsokára jön a Lollipop G3-ra... Nem igazán értem egyébként, nekem már kezdetek óta az van rajta, talán az 5.01, vagy újabb jöhet...?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
vatomi
aktív tag
TWRP-ből szeretném flashelni a legújabb rootolt, de stock lollipop romot 32/3GB készülékemre. Valaki esetleg linket tud? XDA-n mindenféle főzött romot találok csak
-
bigsee
addikt
válasz Fitzgerald #20687 üzenetére
OTA igen, amióta megvettem azóta ez van rajta, biztos nem flash-el került fel, hanem OTA... Ezért nem értem... Nah mindegy, megvárjuk 7-ét
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
mike710
aktív tag
Sziasztok, telefon vásárlás előtt állok és jelenleg sajnos csak az x hónapja megadott cikkekből tudok kiindulni. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy még mindig laggol a telefon? Az üzemidő javult valamelyest?
-
samu100
tag
válasz varmi2 #20692 üzenetére
Még nem is lenne gond ha nulla napos reg lenne, mert akkor feltételezhető, hogy fogalma sincs a fórumozásról, de mivel már tag így tényleg gáz .
Én egyébként azt csinálnám, hogy minden egyes új hozzászólás esetén az összefoglalóból lenne 3-4 kérdés azokra darabonként 4 választható válasz és ha sikeresen válaszolt mind a négy kérdésre, akkor elküldi a hozzászólást. Ha nem sikerül, mert hibás választ adott meg, írhatja újra a hozzászólást és új kérdések követik. Előbb utóbb megtanulná az ember, hogy olvassa el az összefoglalót
[ Szerkesztve ]
-
ranlomadi
tag
Valaki használta már egy Xiaomi Piston 3-mal a készüléket?
-
TODI1111
veterán
válasz SlyChocolate #20686 üzenetére
Köszi közben megtaláltam a zavaró üzeneteknél a beállítást.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest