- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok srácok!
Mint írta vatomi kijött a loli a g2-re,de az értesítő led gmail esetén nem jelez. Volt a héten pár frissítés a gmailből és az lenne a kérdésem,hogy nálatok a lefrissített gmail esetében is jól jelez a led?[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DonLaca@
senior tag
válasz Just_Reboot #20550 üzenetére
Azt már én is írtam hogy napsütésben, jó fényviszonyok között egész jó képeket csinál CM alatt is. Kiránduláskor jó de egy zúzós esti bulit már nem érdemes vele végig fényképezni.
-
-
boomoz8
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem LG G3as telót, majd tegnap vettem hozzá tokot, egyszerűen nem akar tökéletesen belemenni. Nem merem erőből feszegetni, mert szerintem már rég bele kellett volna pattannia.
Tuti, hogy nincs benne rendesen, hiszen a fedél rá sem tud csukódni, mert félúton megfeszül. Valaki járt már így G3as tokkal? Keddig várhatok míg visszaviszem, és remélem számla fejében (ha ott sem sikerül rátenniük), kicserélik normálisra. (bár idegesítő,mert így is napokat kellett rá várnom míg jött feketében, most is gondolom lesz akár 1 hét is, mire jön másik)
Persze ha van vmi egyszerű trükkje írjátok, de egyelőre úgy néz ki hogy nem az én bénaságom miatt nem passzol...
köszönöm a válaszokat!
-
gretzky77
veterán
Ha már fotók esetleg valaki tud jó fényképező progit amiben lehet záridőt állítani?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
boomoz8
újonc
válasz sereeff #20561 üzenetére
Szia!
Nem egészen értem a kérdést sajnos, kinyitom a tokot,és próbálom belepattintatni a helyére, majd rácsukni a fedélt. Hogy érted,hogy a hátlap helyére?
ilyen csak feketében, enyém most nincs itt,mert melóhelyen vagyok, de ugyanez a megjelölés van rajta, arról is lesz kép később ha kell.
-
boomoz8
újonc
Köszönöm szépen a válaszokat!
Így értem, elnézést, de nem gondoltam,hogy ennél a megoldásnál le kell vennem, mivel G2esem volt előtte (ezúton is üdvözlöm a szíves megtalálót ), ott ugye eleve le sem lehet venni a hátlapot,meg nem is kellett hozzá.
legközelebb utánaolvasok mielőtt veszek tokot, mert így már annyira nem örülök neki mivel nem folyton akarom tokkal használni, és kumma böszme nagy kezem van, kínszenvedés levennem a hátlapot,így meg rá leszek kényszerítve folyamatosan
amúgy ez a megoldás csak nekem teljesen új,vagy már máshol is előfordult,h csak így lehet tokba helyezni bizonyos telókat?
-
hanics
aktív tag
-
blt.62
őstag
A G3-nál belehet állítani a naptárt úgy,hogy mutassa az egész hónapot alatta pedig az aznapi bejegyzéseket?
MegtorloXp
-
boomoz8
újonc
-
wertigo1984
őstag
válasz motoflug #20491 üzenetére
Korabban ugy voltam vele, hogy LG-t sem autohifiben, sem telefonban, sem tv-ben nem fogok venni mert Samsung koppintasnak ereztem az egeszet. Amiota a G2 megjelent es volt alkalmam kiprobalni azt, ez az ellenerzesem teljesen megszunt. Ahogy kijott a G3, elhataroztam hogy a lehetseges jeloltek koze teszem ha veszek telot. Jelenleg 2/16+16ost hasznalok lollival, es nekem nagyon nagyon bevalt. Zene+net+katek+sok telefonalgatas es keves kamerazas nalam, szeretem ezt a telefont. Nagyon jo az S4.-S5-Note3 is, de nekem az amoled volt ami taszito tenyezo. Ahogy sokan igy en is ajanlani tudom a G3at.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Fitzgerald
veterán
válasz wertigo1984 #20574 üzenetére
Note 3 volt az én másik jelöltem is, szintén az amoled + a fix belső tárhely miatt nem lett az. + abban nincs optikai képstabilizátor ha jól emlékszem, bár attól még elég jó képeket lő.
-
motoflug
őstag
válasz wertigo1984 #20574 üzenetére
Nálam semmi ellenérzés sincs a márkával kapcsolatban. Ami "megijesztett" inkább az csak a sok helyen olvasható elégedetlenség a szoftverrel kapcsolatban, meg az, hogy a QHD-val hogy bánik a 2gb ram.
-
hanics
aktív tag
-
blt.62
őstag
Hívásszűrést nem találom. Nincs benne?
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
varmi2
nagyúr
Szerintetek, van-e értelme várni e telefon megvételével, míg el nem jut hozzánk a G4? Olcsóbb lesz-e lényegesen, esetleg, G4 induló ára mennyire lesz vajon vészes? Kiindulásként, ennek mennyi volt a kiinduló ára, megjelenéskor? Abból lehetne következtetni a G4 árára.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Kasya
nagyúr
válasz varmi2 #20581 üzenetére
Bar nem vagyok elemzo, szvsz 180k korul fog indulni. Mivel ho vegen jelentik be, igy legalabb masfel-ket honap mire piacra kerul itthon is. A fuggetlen ara 5-10-et fog talan lejjebb menni, de az amugy is amortizalodna az ido mulasaval.
Ha nem akarsz varni, vedd a G Flex 2-t, vagy ha nem jon be, a G3-at. Ha van meg ket honapod varni, de legalabb 3 heted a bejelentesig (es lehet nem leszel meggyozve), akkor varj...
-
varmi2
nagyúr
A flex2 tuti nem, nem tetszik, nem vagyok oda, a hajlított kijelzőért. Minimum a G3, vagy G4, de 180k-t nem ér egy teló sem, szerintem. Nekem valahol 140k a lélektani határ, ami fölött nem vennék telót. Időm van még várni,de tuti nem 2-3 hónapot, max egyet várok. Ebben a hónapban várok egy kis pénz magocskát befolyni a kasszába, és 100-120k-t tudnék telóra költeni. 98%, hogy G3 lesz a befutó, kőrdéses még a 2 vagy 3GB verzió, ér-e 20k-t egy Gb ram? A háttértár az nem számít, mert most 8Gb van, és az is elég nekem, így hogy 32Gb az nem jelent előnyt nekem. Majd, ha meg lesz a lóvé, jelentkezem hozzátok indóért.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Fitzgerald
veterán
válasz varmi2 #20584 üzenetére
Én megvenném a G3-at. Ár/érték arányban most lényegében verhetetlen az A brandes készülékek között.
LG-t amúgy nem érdemes megjelenéskor, és az azt követő 6-8 hónapban vásárolni. Rettentően gyorsan esik az áruk. Jövőre ilyenkor valószínűleg a G4 lesz a bestbuy cucc. De aki pl. júliusban veszi majd mondjuk 180 ezerért, az közel egy százast fog bukni rajta kevesebb mint 1 év alatt.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz varmi2 #20584 üzenetére
Szvsz akkor G3 32/3-as varians. Mivel most veszed, igy a nagyobb ram mar inkabb jelent elonyt a jovore nezve. 130k aron mar most is kapni. Ennel lejjebb nem nagyon fog menni a G4 megjelenesevel se, mivel az igy is joval magasabb arfekvesben lesz. Nyarra esetleg...
1 honap mulva kb lemegy 150k lelektani hatarra a Note4...de ahogy latom az mar sok.
(#20585) cr33p: igaz. Havi 10-et esett a G3 ara is megjelenes ota, ha a hasznalt eladasi arat nezem. Ha ujkori arat, akkor havi otezret.
[ Szerkesztve ]
-
imis
senior tag
Sziasztok,
hol érdemes venni G3-at? megbízható, de olcsó bolt érdekelne
Bár lehet meg kellene várni a G4-et, az lejjebb nyomhatja a G3 árát -
SlausK
tag
Sziasztok,
Egy gyors helyzet jelentés. CloudyG3 2.2-t használok mióta kijött és megbízható társnak bizonyul. Viszont valamiért nem volt teljesen 'smooth' főleg a redőny lehúzásakor ha volt már 1-2 értesítés. De megoldottam hogy ez is elmúljon. 75°C-os thermal mod + spiderio takarékos tweakje. Teljesen folytonos lett és végre nem melegszik. Úgy érzem boldog vagyok, mert már nem kell kacsingatnom a CM felé.
Üdv, SlausK
-
Just_Reboot
addikt
Esti kép. link
-
Clander
tag
Sziasztok,
Lehet hülyeséget kérdezek, de az LG smart world regisztrálásnál a telefonszám megadása jár bármiféle költséggel?
Köszi. -
vatomi
aktív tag
Nekem hiányzik a full hd 60 FPS videofelvételi lehetőség. A G2 stock lollival is tudja a gyári kamera alkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs