-
PROHARDVER!
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Az alábbi problémával küzdök:
Ha kapok emailt, vagy viber, face üzenetet, akkor a led értesítő fény nem villog.
Kell valami extra dolgot állítani?[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
David3
őstag
válasz Sziszifeca #31001 üzenetére
Beállítások - Hang és értesítés - Értesítési Led: itt legyen bekapcsolva. : )
-
Aryon87
félisten
válasz Sziszifeca #31003 üzenetére
Pedig akkor is kellene villogjon.
Nincs letiltva az alkalmazasokhoz az ertesites?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Emberkeman81
aktív tag
Hali. Nekem olyan power otg kábel kellene ami film nézés vagy zene hallgatás közben tölti a telót és közben egy aktív usb-s hangszóró menne a telóról. Elvileg lehet csinálni is. 4-es 5-ös lábat össze kell kötni egy 100 ohmos ellenállással de nekem nem jött össze. Valaki tudna egy linket dobni vagy a készítésről vagy vásárlási lehetőségről? Ja és persze egy apa, egy anya usb, valamint egy mikro usb van rajta.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz Khelben #30356 üzenetére
Megjött a telefon a szervizből (telemax). Mikrofon repedéssel és térerő ingadozással küldtem be. Keretet, érintőt, hátlapot, csengőt és hangszórót cseréltek. Utóbbi kettőt nem tudom, miért. Csatoltak még egy csomó mérési eredményt, ami szerint minden ok, nincs térerő probléma. De valamit biztosan csináltak a térerő résszel is, mert azóta nem dobálja. Néha ingadozik, de a jel nélküli idő 10-15% volt, most meg nulla.
[ Szerkesztve ]
-
marco0007
aktív tag
Erre valaki esetleg?
-
-
-FreaK-
veterán
válasz Khelben #31007 üzenetére
Nekem volt egy olyan gyanúm korábban, hogy ez valami érintkezési hiba (is) lehet, mert egyszer vettem egy új antenna modult hozzá, amit kicseréltem, és azzal rosszabb lett, mint a gyárival. Ezért aztán vissza is tettem a gyárit, amivel aztán ugyan olyan rossz volt mint a cserére vásárolttal. Próbáltam még utána játszani a csavarok meghúzásának erejével, de nem hozott eredményt.
Aztán még az elején idővel javult nekem a dolog, de könnyen lehet hogy a szoftver frissítések miatt csak. Volt nekem is ilyen időszakom amikor érezhetően jobb volt, és volt 0-ás jel nélküli időm is. Csak aztán én is megpróbálkoztam a szervizzel, cseréltek burkolatot, a térerő ingadozást meg szoftver frissítéssel próbálták orvosolni ( ), aztán amikor vissza kaptam rosszabb volt mint előtte, ismét. Nyilván a megbontás miatt.
-
veterán
válasz Emberkeman81 #31006 üzenetére
Lehet kapni jó ilyesmi jó kis otg kábelt, de ott is vagy töltöd, vagy otg funkció...nem vagyok benne biztos, hogy a kettő tud e menni együtt.
https://gamergep.hu/
-
twon
tag
Mitől lehet hogy a wifit ledobálja a telefonom? Nehezen csatlakozik újra majd eldobja ismét!
Milyen beállításokat kellene megnéznem?Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
DonLaca@
senior tag
-
dajkapeter
senior tag
Ma eddig 2 és fél óra alatt 3x dobta el a hálózatot a telefonom. Ha beviszem a váci úti szervízbe számlával és garancia jeggyel akkor megcsinálják nekem a telefont? Ill., a garancia meghosszabbodik-e?
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
dajkapeter
senior tag
-
törölt tag
válasz dajkapeter #31023 üzenetére
Értem, köszönöm!
-
atosan
veterán
válasz dajkapeter #31023 üzenetére
Azt sem találtam, jó volna olyasmi, hogy xy személynél ilyen vagy olyan színű legyen.
[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
Tibor7878
tag
6.0 alatt használ valaki feloldó mintát vagy knock kódot, akármit feloldáskor? Vissza tud állni a sima "huzza" módszerre? Mert ugye az halvány, nem merek mást használni mert mi van ha nem tudom aztán visszakapcsolni.. :s
Plusz érdekesség, hogy a "semmi" lehetőség pár napja eltünt. Pedíg sokszor én azt is használtam előző szoftvereknél. Hát nagyon érik már, hogy töröljem ezt 6-ot.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz atosan #31025 üzenetére
Tolsd le playrol a Light managrt, az tudja kezelni a tobbi szint is. Programon belul valtakozo modba kell tenni ahhoz hogy helyesen mukodjon. Sok embertol olvastam hogy nem mukodik a progi, pedig igen. G4, Xperia SP, SE LwW telokon mukodik.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
MaciG
addikt
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg "érdemes-e" még ilyen telefont venni? Tudásban tökéletesen megfelel, csak kérdés meddig lesznek frissítések (meg hogy működnek-e rendesen). 2 évig tutira használnám (hűségidő)
BANZAII
-
veterán
-
dajkapeter
senior tag
Inkább függetlenül vedd, ha van kp-d rá. A független 3/32-es szerintem jobb döntés, mint a függő 2/16-os. De te tudod! Én nagyon szeretem, egyedül a kamera tudása tetszik a G4-ben jobban. De nem váltanék, megvárom a G5-öt.
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
aTe014
aktív tag
válasz Tibor7878 #31026 üzenetére
Kipróbáltam a KnockCode-ot, működik rendesen (csak ugye 6.0-n már legalább 6 koppintásból kell állnia), utána a beállított feloldás-minta megadással vissza tudtam állni a "Húzza" lehetőségre (csak figyelmeztet, hogy "A készülékvédelmi funkciók ki lesznek kapcsolva.").
Aztán pedig a "Húzzáról" egyszerűen át lehet állni a "Semmi"-re (én alapból "Semmi"-vel használom, szóval alapból nem kellene eltűnnie).[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
-
-
MaciG
addikt
Köszi a gyors válaszokat!
dajkapeter: Nekem csak a szolgáltatós változat játszik most, mert céges flotta, így elég jó árban el tudom hozni. Eddig LG f6 -om volt, teljesítménybe az is megfelelt, de mivel lassan lejár róla hűség gíy kedvezményesen vehetek újat, és megtetszett a nagy kijelző, meg az LG-t is megszerettem
BANZAII
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Panaszkodtam, hogy nem él a zároló képernyő beállításain belül a "semmi" és a "húzás" lehetőség. Sajnos nem oldotta meg a tanusitványok törlése sem. A rom újrarakása viszont igen! Szóval ha valakit zavar, meg lehet próbálni.
Más: Az időjárás effekt ugye meg van oldva kitkat és lollipop rendszerre. Ezeknek a javított LGKeyguard fájljait szerintetek érdemes lehet lecserélni a 6.0 fájljaival? Vagy ez nem így megy? Hozzá kell tenni, hogy még nem is találtam meg hogy 6.0-ban merre rejtőznek ezek a fájlok. (nem a megszokott helyen) Esetleg ötlet a dologhoz? Milyen progival keressem a fájlokat? (aminek működik is normálisan a keresője)
Köszii! -
laca.1
aktív tag
N&N 1.6 rom próbálta valaki?
-
laca.1
aktív tag
Itt nem nagyon megy a romolgatás.mint G2.miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest