- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex devil
senior tag
Meg tudom csinálni stock 4.4.2. romon azt, hogyha a képernyő aljáról felhúzom az ujjam, a google keresés és vágólap helyett más opciók legyenek? Nem találok ilyen beállítást.
S23
-
szabyka95
őstag
válasz alex devil #41951 üzenetére
Root nelkul, ill. G2, v g3 tweaksbox nelkul nem
-
cettlee
őstag
az mennyire art az akksinak ha egesz ejjel tolton van a telo? tehat fullra toltes utan is meg tobb orat
-
Laca0
addikt
válasz cettlee #41954 üzenetére
Én is szinte mindig így töltöm, mindig is így töltöttem minden telómat. Este rátettem, reggelig ment. A leghosszabb idő 3 év volt, ameddig egy telefont használtam, szinte semmit sem csökkent az akku kapacitása a "futamidő végéig"
Más kérdés, hogy én egy kisebb teljesítményű töltőt használok, nem a gyári gyorstöltőt.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Thomas16
tag
válasz rangersanyi #41932 üzenetére
És azt nem tudod milyen kód tartozik a mi régiónkhoz, hogy a hivatalos szoftverfrissítővel is lehessen frissíteni?
-
boken
senior tag
Sziasztok,megígértem hogy írok pár dolgot a G2 és a BB Z30 közötti különbségről,a saját tapasztalataim alapján.
Szívesen fogadok minden észrevételt negatív és pozítiv irányban is,addig ameddig az a cikkhez kapcsolódik.
cikk
[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
cettlee
őstag
helo!
azt valahogy meg lehetne oldani hogy mondjuk pirosan vilagitson a ledes ertesitő, amikor a telon nincsen térerő? lg g2m van kitkattal, egyenlore root nelkul.
sajnos sokat vagyok olyan helyen ahol bizonytalan a terero, es nem veszem eszre ha elerhetetlenné válok. -
szabyka95
őstag
válasz tothgergo90 #41955 üzenetére
ja sorry, most latom hogy stock
amugy g3 tweaksbox kompatibilis a g3 stock alapu romokkal is -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Most vettem eszre, hogy ebbol van 16GB es 32GB-os verzio.
Van valami kulonbseg a 16GB es 32GB-os kozott a tarhely mereten kivul?
A 32GB-os verzio melyik orszagokba keszult? -
istnag
addikt
Ha valaki szeretne kicsit élénkebb színeket, a képeken, jobb HDR fotót, ajánlom a Snap Camera appot. (500 Ft körül van) Nekem bevált és váltja is a gyári appot. Mindent lehet benne állítani, a "grafika" lehetne szebb is, de legalább ötletes.
Egy dologra nem jöttem rá, hogy a programon belülről, hogy érem a galériát. -
törölt tag
Sziasztok, a full poweramp-el szebben szól a telefon, mint a gyári zene lejátszóval?
Le van akciózva és érdeklődöm, hogy megéri-e -
rangersanyi
tag
Sajnos nem tudom mert még csak pár hónapja vagyok G2 tulaj, előtte évekig csak Sony-m volt, ott volt ilyen, hogy a build.prop-ban átlehetett írni a régió kódot és aztán frissíteni a Sony Update-el. Az LG-nél nem hiszem, hogy lenne ilyen lehetőség, máskülönben az összefoglalóban benne lenne. Itt csak kdz-vel vagy twrp-vel lehet szoftvert cserélni.
IPhone 14 pro
-
istnag
addikt
válasz sitotomi #41965 üzenetére
Hirtelen csináltam egyet:
Gyári Kamera APPDirekt húztam kicsit fel a szaturációt, természtesen lehet lejjebb, de még feljebb is.
Állíthaó az élesség, ISO, kontraszt és szinte minden.
Ismételm nem azt mondom, hogy második jó, mert kicsit túlhúztam, de működik ezt próbáltam ki.
(A JPEG minőség a legjobbra van állítva, ~ 1,5 -2 MB méretkülnbség van aképek közt.)[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz istnag #41968 üzenetére
Nem kimondottan ehhez kapcsolódik de hátha tudsz segíteni! Most adtam meg a bankkártya adatokat és megverték a snap camera progit de előtte jött még egy 300 Ft-os terhelés ez valami egyszeri ellenőrzés vagy mi? Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Laca0
addikt
válasz istnag #41968 üzenetére
Vessetek meg, de én szinte nem is látok különbséget a 2 kép között... a gyári talán egy picit fakóbb...
Kinagyítva már látszik különbség, az új progival részletgazdagabb a kép... na nem annyira, de azért látható...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz istnag #41974 üzenetére
Azt láttam, de írtad is, hogy a szaturációt megemelted, tehát a színtelítettséget nem is említettem. Azt ugyanúgy el lehet érni a gyári programmal is. Én a többi különbséget néztem. Egyébként egy 24"-os fullhd monitorom van, úgyhogy nem hiszem, hogy azzal van a baj.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
-
Laca0
addikt
válasz istnag #41978 üzenetére
Basszus tényleg!!! Bocsánat!
Fel sem merült bennem, hogy nincsenek ilyen alap funkciók a programjában! Eddig még nagyon sokat nem fotóztam, bár azt már megjegyeztem itt a fórumon is, hogy nem vagyok túlságosan megelégedve vele, csak "elmegy" kategória.
Na akkor én is megveszem ezt a progit, hátha többet is ki lehet hozni ebből a kamerából.[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
válasz anonym1s #41981 üzenetére
Tudom, hogy nem ezt kérdezted. Azt már írták a többiek, hogy egyéb különbség nincs. Én csak azt akartam jelezni, hogy 7-8GB-ot lefoglal a rendszer ezért kínos lehet, ha a 16GB-os valójában csak 8GB-os. Fontos, mivel SD kártyával nem bővíthető.
-
anonym1s
őstag
Igen, azt tudom, kisse zavart is, de egy ilyen ket vegu pendrive-al megoldhato a tarhely bovites, bar nekem eleg a telefonban levo is.
-
sgery
őstag
Beadtam a telefont a szervízbe a gyenge gps miatt. Át is vették illetve mondták, hogy mivel ez a 3. nagyobb javítás rajta, a központtal beszélnek és valószínüleg adnak egy új telefont. Viszont elmondta ennek az eljárását és van pár dolog, amit nem értek. Mondta, hogy kell majd hozzá a számla és minden gyári kiegészítöje, ezeket beküldik a központba, ott kiállítanak egy papírt amivel a vásárlás helyén adnak egy új telefont. A kiegészítök mind megvannak, viszont a számla már nincs meg hozzá. További gondot jelent, hogy nem is tudok igényelni számlát onnan, ahol a telefon vásárolva lett, mivel az a cég megszünt, így igazából az új telefon átvétele is gondot okoz, mivel nincs hol átvenni azt.
Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni? Vagy van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztata?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Kerestem a hozzászólások között, de nem jártam sikerrel, hogy meg fogja kapni a 4.4.4-et ez a telefon, vagy meg kell elégednünk a 4.4.2-vel? Remélni tudom csak, hogy a G3 miatt nem fognak elfelejtkezni a G2 tulajokról sem az LG-nél.
előre is köszi a válaszokat!
Ákos.Csak egy lelkes felhasználó...
-
neo_xperia
senior tag
válasz #13908480 #41966 üzenetére
Szia!
Ez nem kérdés, a poweramp magasan a legjobb zenelejátszó program.
Igen, most akciósan 468 ft, én is a héten vettem meg. Simán megéri. De ha nem ismered, előtte töltsd le az ingyenes időkorlátos verziót, ugyanaz mint a full verzió és tesztelheted 15 napig Egyébként is kell a full verzió mellé. -
ttimeea
csendes tag
Sziasztok!
Ma megrendeltem én is a G2-t. Kényszervásárlás volt, mivel a Optimus Black 970-em kezdte megadni magát. Vacilláltam a G2, G3, G2mini, Samsung S4 LTE között. Beleolvasgattam a fórumokba és végül az győzött meg, hogy mennyire dicséritek a akksi üzemidejét. A Black-emet nagyon szerettem, annó 3 éve az egyik legjobb cucc volt a piacon sztem, ezért nem is mertem márkát váltani.
Holnap jön meg a telcsi és most jutott eszembe, hogy tokom viszont nincsen hozzá. Melyiket ajánlanátok a legjobban? Nagyon tetszenek ezek:
http://www.mobiltokshop.hu/cikk-32044-LG-G2_D802-NILLKIN_muanyag_vedo_tok_hatlap_oldalra_nyilo_flip_intelligens_kivag.html
Megéri az árát?
-
istnag
addikt
válasz neo_xperia #41991 üzenetére
De jó, hogy írtad, meg is vettem.
-
addikt
válasz schferenc77 #41847 üzenetére
Szia!
Ilyen GPS-es akksimerülésem nekem is volt régebben DM Rom-on.
Igaz, nekem az Időjárás és az Ingress csinált ilyet, ugyanúgy kikapcsolt GPS mellett.Viszont az az érdekes, hogy ennek ellenére úgy éreztem, hogy csak az adatok szerint húzta az akksit, valójában viszont a gyakorlatban semmi panaszom nem volt a teló merülésére.
Lehet nálad is inkább csak "látszat merülés" és inkább a Google Szolgáltatások rágja a telefonod.
Sajnos jelenkeg én is ezzel a nyűggel vagyok. Alig várom, hogy kijöjjön újabb G3 alapú ROM és cserélem is le a jelenlegit rá.
Aztán ha azzal is behülyül a Google Szolgáltatások egy idő után, akkor megunom az egészet és felcsűrök valami nyers androidot.anonym1s (#41980):
Szerintem csak azt nézd, hogy D802-es modellszámú legyen és azzal nem fogsz mellé ilyen téren.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest