- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz JoeCockBill #40819 üzenetére
Nálam a napokban márvány kőre esett pont pofára a a g2, (kb fél percig fel sem mertem venni ) és van egy olyan gyanúm hogy pont a Nilkin tok miatt nem szőtték be a pókok a kijelzőt.
Ugyanis egy az egyben lerepült róla (visszapattant), ergo az kapta az ütést.
A teló és a tok is karc és törésmentesen megúszta.Szal véd ez.
Nyilván ha murvás betonra esett volna, az is más kérdés. Ott nincs az a tok ami megvédi (max a belebújtatós bőr) -
Maxtreme
addikt
válasz szabyka95 #41157 üzenetére
jah csak az meg szarrá karcolja a kijelzőt
szerk: Többek között nekem is pár hét alatt rendesen megkezdte a fóliát (külföldi forumokon is rengetegen panaszkodnak rá) páran itt azt javasolták h fos a fólia, vegyem le, használjam úgy.
Még jó hogy nem hallgattam rájuk (eladtam) mert rá pár napra jött egy másik G2 tulaj aki szintén ebben a cipőben járt, pedig Ő fólia nélkül használta a tokot.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szabyka95 #41157 üzenetére
és is most a tokokat nézegetem, csak az a bajom, hog ami véd is rendesen, azt nem lehet mögéhajtani.
az lenne az igazi, amelyiknél a sarkoknál meglenne a vastagság, ha képernyőre esik kinyitva, akkor valamelyiken felfeküdjön a becsapódáskor.
de a zsanér megengedje a teljes hátrahajtást.
használat közben, (pláne 2 kezezésnél), útban van ez a lifegő izé...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
senior tag
Valaki linkelhetne egy edzett üveg kijelzővédőt, ha már az egyik kérdésemre sem válaszoltok.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
SUPREME7
addikt
válasz geryboro #41163 üzenetére
Ebay játszik?
Tempered lg g2 screen protector a kulcsszó
Ez 4K-ért nem tudom mennyire frankó, de biztos pipa lennék ha elcseszném a felrakását
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz SUPREME7 #41164 üzenetére
biztos volt már ez is 100x téma, de:
ezek az edzettüveg fóliák csak kisebb ütések, karcolások ellen védenek, vagy akár leejtésnél is számíthat?
vagy ott már csak a merev sarkos tok?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
SUPREME7
addikt
válasz szab.tam #41167 üzenetére
Fogalmam sincs, a párszázforintos "edzett" fólia gondolom csak placebó, a drága meg már lehet, hogy parasztvakítás és ugyanúgy ripityára törik ha pofára esik. Akinek csak arra kell a fólia, hogy zsebben kulcs-aprópénz mellett se karcolódjon annak szerintem elég az olcsóbb is.
-
szab.tam
nagyúr
válasz SUPREME7 #41168 üzenetére
20-ból szeretném megoldani a kapacitív ceruzát, pendire-ot.
és valami tokot.
de lehet, hogy több lesz.
egy jó fólia, és készítettek hozzá egy protektoros, hátrahajtható flippes tokot,a miben a kiegészítők is elférnek.
és akkor legalább olyan lesz, amit akarok.
munkanélküli tásákás fél nap alatt bő 10-ért megcsinálja.
csak fel kell kutatnom.
bőrt nem tudok varrni.
2 évig úgyis ez lesz a telefonom, megéri....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
senior tag
Köszi, valszeg akkor nilkin lesz a dolog.
Amugy egy s-line tok páros lenne, nekem ez ami bejött, habár egy kicsit gagyi hatást kelt a müanyag, de legalább tompitja az ütést.Kérdéseim:
Augment reality (mondjuk xperia z1) kamera portolása lg g2-re lehetséges-e?Valamelyik programmal telepitett alkalmazás rendszeralkalmazássá tevése lehetséges-e?
Titaniummal nem tudtam, lucky patcherrel 4.-nél boot loop lett a vége.
Nem volt backupom kdz huzhattam az egészet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok bluetooth sztereó headsettel a telefon, mennyire merul jobban? Illetve van olyan jó a hang minősége, mint mondjuk egy vezetékes fülesen?
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz DroiDMester #41123 üzenetére
És dalvikon, ha vissza vàltok, mièrt nem telepűl az az apk mi? A màsik kérdés meg az volt mièrt nem vàlt vissza rendesen dalvikra? Csak 30valahànyt optimalizàl.
We live in a simulated world...
-
Nordik
őstag
válasz gretzky77 #41178 üzenetére
Most vettem én is QuickWindow tokot, remélem nem bánom meg. Gondolom úgy karcolja meg a kijelzőt, hogy a kosz, porszemcsék beleülnek a hasított bőr felületébe és ahogyan a zsebedben mozgolódik, összekarcolja. De én se hinném, hogy ez így előfordulhat nagy mértékben.
-
MODERÁTOR
Nos, a felháborodó embereknek én jó leszek azt mondani, hogy ott a mélyvíz topik, tessék oda fáradni, ha olyan témátok van, ha untat az általános eszmecsere, akkor meg ne olvasd?
Remélem igen, mert legközelebb akkor nem csak törölgetni fogok..
A Mobilaréna olvasótáborának nagy százaléka nem azért jön ide, hogy a vásárlás után másnap már 3 féle ROM-ot teszteljen a telefonján, ellenben tokot, kijelzővédőt, tartozékot lehet szívesen venne, vagy kíváncsi rá, valamit hol talál, hogyan csinálja. Higgyétek el nekem, nem ti 10-en(hasraütve) vagytok a G2 vásárlók java. Ott a mélyvíz topik, azért lett, ott lehet ROM-olni, akit érdekel, oda fog találni, akit nem, viszont ne itt olvassa hosszú hozzászólásokon keresztül.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
takika258
tag
szerintetek meg fog jelleni rá a hivatalos Android L ?
Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3
-
senior tag
meg
-
törölt tag
válasz SztiviVander #41177 üzenetére
Koszonom
-
-
xSide
őstag
válasz Danny365 #41193 üzenetére
Nincs, marad az eddigi custom r hiányában (ennyire nem mókolom a telót), esetleg explorer-el bemásolom a 72 fájlt, a permission-t pedig egyszerre megadom könyvtáranként
Körülményesebb lett így, mint a telepítős korábbi verziók...
Milyen javulás tapasztalható a changelog-ban leírtak szerint nálad?[ Szerkesztve ]
-
Fredy02
tag
Szintén a tok és kijelzővédőre visszatérve: rendeltem egy[link] ilyen tokot mert ilyen fajta volt az előző telefonomon és akkor elég jól szerepelt most kipróbálom a g2vel is. (mondjuk arra kíváncsi lennék hogy mi az a kis lyuk a kamera és a vaku felett a tokon) Valamint egy ilyen [link] tempered glassnak nevezett kijelzővédőt is mert egy próbát miért ne érne meg. Most csak azon gondolkodom hogy a kamera lencsét érdemes lenne-e valamivel védeni mert sajna sokszor beletapogatok és a törölgetéssel nem szeretném összekarcolni.
[ Szerkesztve ]
S23U
-
Gaberking
senior tag
Slim armor tokot használok mióta megvan a telefon, nekem nagyon bejön!
-
gretzky77
veterán
Mégegy kérdésem lenne! Van ez a meenova cucc ami ugye pici,microusb- s és lehet bele microsd karitatív tenni! Ehhez hasonlót lehet itthon kapni,nincs kedvem kintről rendelgetni! Lényeg,hogy kicsi legyen és bele tudjam tenni a 32gb-os memkarimat! Köszi előre is
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Bocsi közben lenne mégegy kérdés! Van egy 500 gigás külső vinyóm ezt valamilyen úton módon rá tudnám kötni otg-n keresztül? Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest