- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fredy02
tag
Örülök akkor hogy összességében jók a tapasztalatok a tokról. Ahogy megjön a képernyővédő (aug. vége) megírom az észrevételemet ha van rá igény.
A kameralencse védelmével kapcsolatos dologgal nincs senkinek mondanivalója?
zsolt320i [link] szerintem ezzel meglehetne oldani a szétszedést, igaz hogy kína nem itt van
[ Szerkesztve ]
S23U
-
gretzky77
veterán
válasz vadászcsiga #41201 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, sajna csak egy csatlakozó van a külső vinyón Így nem tudok neki hogy adni!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
Ennek hogy kéne kinézni mert láttam van többféle!? Ugye megy egy miniusb a vinyóba azon kap tápot a másik oldal pedig microusb és egy mondjuk szintén microusb ami megy egy töltőfejbe? Köszi esetleg vki tudja hol kapok ilyet? Nincs kedvem kintről rendelgetni! Köszi meg ugye egy meenovahoz hasonló cucc is kéne!
-
Magnat
veterán
válasz Danny365 #40999 üzenetére
Attól, h a Playen nem látszik, még nem jelenti azt, h nem is működik... a whatsapp messenger sem látszik pl Nexus 7 alól, de ha G2-ről kimentem az apk-t, simán működik.
Más téma, az iránytűt valaki összehasonlította esetleg igazival? Feltettem egy appot a G2-re meg a Nexus 7re és azonos pozícióban kb 30 fok eltérést mutatnak egymáshoz képest... nemtom melyik lehet a korrekt.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
TomPack
őstag
-
Sziasztok.
Tegnap este megvettem a G2-t,nagyon tetszik,odáig vagyok érte.
S2 után nagy előrelépés minden téren.
2 éves LG garancia van rá,ezt be lehet úgy regisztrálni mint a Samsungot,hogyha ne adj isten valami baja lenne akkor háztól-házig hozzák-viszik?? -
-
-
Mozart62
csendes tag
válasz adamzflash #41217 üzenetére
Szia !
Én egy kis cellux-al letakartam a felső mikrofont, azt mondják jobb lett a hang.
-
rayoliviero
veterán
válasz adamzflash #41221 üzenetére
Na, az már tényleg baj.
Másik ROM alatt is ez van? Vagy gyári szoftvert használsz? Aláírásod alapján nem...
[ Szerkesztve ]
-
expendables
aktív tag
válasz adamzflash #41221 üzenetére
Akkor nálad valami szoftveres gond lehet,mert ha kihangosítva jó,akkor az nem mikrofonhiba. Próbáld meg újrarakni a romot,hátha megoldódik.
-
addikt
válasz szab.tam #41167 üzenetére
Én olvastam már itt a topikban olyan eset(ekről), amikor ilyen edzettüveg fóliás telefonokat leejtve, kijelzőt mentett ilyen üveg. Igaz, az viszont bepókhálósodott teljesen, de azért pár ezer forint mégis olcsóbb, mint 3x ezer forintnyi kijelzőcsere.
Azt viszont nem tudom, hogy azokon a telókon volt-e pluszban tok. Hátha, akivel ilyen történt, olvassa és ő is ír a témában.Mindenestre nekem folyamatosan tokban van és ha tényleg olyan szinten képesek kijelzőt menteni ezek az üveg fóliák, mint ahogy fentebb említettem, lehet érdemes berendelni valamelyikből többet is egyszerre.
De nem annyira könnyen szánom rá magam, mert így jelenleg fóliával (túl szépen sikerült felhelyeznem, hogy csak úgy levegyem) és tokkal úgy érzem nincs égbekiáltóan szükségem üvegfóliára.
Majd esetleg ha már csere érett lesz a mostani fóliám.zack (#41187):
Azt tuti nem fogsz kapni.adamzflash (#41217):
Szádhoz teszed rendesen a telót telefonálás közben?[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz toto0569 #41226 üzenetére
Biztos vagy ebben?
THL 5000 Ultraphone.Gazsi00:
Amikor válaszoltam neki, akkor még csak azt a hozzászólását láttam, amiben nem azt írta, hogy egyáltalán nem hallják, hanem csak hogy nem hallják.
Mert az nem mindegy.
Szerk: Utána már késő volt hozzászólást szerkesztenem.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz gzbotii #41230 üzenetére
Meg az sem mindegy, mi szerint rendezzük a sort ... Endurance rating alapján tényleg nem annyira jó, de Custom rating alapján minél feljebb húzzuk a csúszkákat, annál jobban teljesít ... ez ha jól értem annyit takar, h készenlétben több telefon jobb, de ha csinál is valamit rajta az ember, akkor egyre erősebb a G2.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz fery02 #41225 üzenetére
thx.
egy olyenből egy jobbfajta mindenképpen fel fog kerülni.
és majd ott veszem meg, ahol gyakorlott kézzel fel is teszik.
nem én fogok csámpázni.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz szabyka95 #41236 üzenetére
a 9h egy strapabírósági besorolás?
nekiálltam guglizni, de mintha ez a típus itthon nem is létezne...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
addikt
válasz szabyka95 #41236 üzenetére
Igen valóban te voltál az, akire emlékeztem konkrétan, csak nem voltam benne biztos és nem akartam nevet írni.
Akkor is ez a nillkin 9h volt rajta?Egyébként most hogy írod, hogy pofára esett, így már nem akkora szenzáció.
Nagyobb eséllyel szokott törni a kijelző, ha sarkára esik a telefon és úgy viszont már lehet az edzettüveg védő sem érne semmit se. -
addikt
válasz szabyka95 #41240 üzenetére
Lényeg az, hogy akkor nem tudnak csodákat tenni ilyen esetben az üvegek sem (érthető is valahol).
Nem olyan sok előnyüket látom már így jobban belegondolva a sima fóliákkal szemben, de egyet már csak azért is kipróbálok majd, ha a jelenlegi fóliám lerohad a telómról. -
szabyka95
őstag
válasz fery02 #41241 üzenetére
most sima folia van a telomon, ahol karcos, ott a feny sz.rul torik meg s zavaro, uveg foliaval ilyen nem fordul elo + tapintasa is jobb, s a zsirt se gyujti annyira
ha tarsitod egy jo tokkal ami ved, s nem fel meter vasag, pl quickwindow, akkor elmondhatod hogy mindent megtettel a vedelem erdekeben[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Az létezik, h stock v20f-en a beállítások/alkalmazások alatt a chrome nem látszik sem az összes, sem a futó programok között, miközben a programlistában ott van és indítható is?
-
senior tag
30-As patika lg g2-t független sony xperia z ultrára megérné elseftelni?
Illetve nem bukós lenne a dolog?
A tárhely a legfőbb szempont.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
gretzky77
veterán
Köszi szétnézek hátha kapok itthon is bár akkor sok reményt nem fűzök hozzá! Az egyik csati microusb ez megy a G2-be plusz kell egy olyan amilyen a külső vinyóba kell plusz egy ami a töltőfejbe jó? Köszi
-
zack
nagyúr
válasz gretzky77 #41247 üzenetére
Nem használtam Y kábelt. Az egyik megy a telefonba a másikról meg kapja a + naftát. Így kellene működnie.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
szab.tam
nagyúr
ígértem, hogy beszámolok az akksitesztről.
pontosan 4 napnál, (gyk. 96 óra), tartok.
minden ki van kapcsolva, semmi nem fut.
semmire sem használtam, csak telefonálni:
120 perc beszélgetés, ennek nagy része teljes hangerőn kihangosítva.
akkumlátor 72%-on áll...eszméletlen készenléti ideje van.
kíváncsi vagyok, hol a vége, de úgy látom, hogy napi fél óra telefonállással kb. másfél hét...
elképzelni nem tudtam, hogy oksotelefonban ilyen létezik...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs