- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Ilyen fóliát nem használ valaki esetleg? Vélemény kéne róla milyen a fény áteresztő képessége.
A mostanit már nagyon unom sokat ront.
-
Ferenczi Áko
addikt
erre valaki esetleg?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
SUPREME7
addikt
válasz Ferenczi Áko #41703 üzenetére
Ez alapján telepítsd a stock KDZ-t:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2420219
Sajnos a "hungary" stock romok az LG oldalán "not found", de az XDA-s tárhelyen van "Germany" és "France" stock rom, amik szerintem szinte semmiben nem térnek el a magyartól, mindkettő ugyanakkora méretű is, úgyhogy nyugodtan feldobhatod (max a build.prop-ban tér talán el a lokalizáció ... )
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz SUPREME7 #41704 üzenetére
Köszi, ez alapján updateltem, csak picit fosok a downgrade-től, nehogy tégla legyen a telóm. Hivatalos kdz file-t raktam fel, szóval nagy hókuszpókuszt nem csináltam és bízom benne, hogy a Downgrade is ugyanolyan simán megy majd..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
bordi10
senior tag
Erre valaki? Mi a 20f kernelverziójának dátuma, valaki nézze már meg, akinek ez van fent? köszi
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
addikt
válasz spuros #41687 üzenetére
Szerintem mindig érdemes a legújabb szoftvert telepíteni (főleg ha már jó ideje kint van és nem vonták vissza, tehát nem tartalmaz kritikus hibát).
A 20C és a 20F között ha jól emlékszem, inkább már csak biztonsági javítások történtek, már a 20C is elég hibamentes szoftver.
Rajtad áll, hogy frissíted-e.beresjoco (#41700):
Fel tudod rá tenni igen.
A további kérdéseidet pedig megválaszoltam ezen hozzászólásom felső részében.Lehetséges telepítési megoldást meg az ezt megelőző hozzászólásomban találsz.
bordi10 (#41697):
Miért akarod pont OTA előtt root-olni a rendszeredet?
Ha beleolvasol az Összefoglalóba, ott is találsz rá utalást, hogy OTA telepítést root-olatlan rendszerre érdemes ereszteni, különben galibák adódhatnak (konkrétumokra most nem emlékszem).
Előtte-utána pedig ajánlott HR-et végezni.20F-et nem tudom lehet-e root-olni azzal, amit említettél, de az Összefoglalóban található megoldásnak is működnie kell.
vatomi (#41692):
Igen, ha tudtam volna, hogy ilyen sokat kell várni 1.3-ra, már rég 1.2-n lennék.
Direkt maradtam 1.1-en, mert abban bíztam hamarabb fognak jönni újabb verziók és hogy ne kelljen minden héten újralaknom a telót, úgy terveztem átugrok mindig egy verziót.
Ha pedig most telepíteném az 1.2-t, lehet lennék olyan szerencsétlen, hogy holnap meg kijönne már az 1.3.[ Szerkesztve ]
-
Fredy02
tag
Lehet hülye kérdés, de honnan tudom meg hogy 20f, 20c, stb van a telefonomon?
S23U
-
eladogeppc
veterán
Pici felületes sekélyvíz:
Sajnos az Optimus G3 V1.2 akkuideje nem az igazi.
1 nap + 1 pici.Stock 20D-nél 1.5 - 2 nap megvolt.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
vatomi
aktív tag
válasz eladogeppc #41721 üzenetére
A Cloudy 1.2 nálam simán bírja a két napot kb 4-5 óra kijelző idő mellett. Mobilnet vagy wifi mindig megy...
-
pestibenji
senior tag
válasz eladogeppc #41721 üzenetére
Nálam 2 nap bőven 4-5 óra kijelző idővel
-
vatomi
aktív tag
A Cloudy G3 1.2 rom milyen ismert bugokkal rendelkezik? Pár napja használom és nem tudok belekötni...
-
vatomi
aktív tag
válasz rayoliviero #41726 üzenetére
Oké, ezt letesztelem
-
gdevil
aktív tag
Van még 1db 5000 ft-os kuponom, Telekomos, ONLINE készülék vásárláshoz.
Elküldöm szivesen valakinek, de kérem csak olyan jelentkezzen, aki biztosan beváltja, ne vesszen kárba.... -
pit450
aktív tag
Hol lehet a kezdő képernyőt 6x6 mezősre állítani?
-
xSide
őstag
válasz vadászcsiga #41734 üzenetére
Nem ez volt a kérdés, ám nekem egyszerűbb (Apex)
Tweaks-el a betűméretet, ikonméretet nem lehet kisebbre venni. -
alolamkrem
csendes tag
Vizet kapott a telefonom...Fényérzékelõ halott,hivàsnàl nem hallom a másikat, és folyamatosan azt érzékeli fülesen van... mire szàmitsak javitási költség terén?
-
bordi10
senior tag
válasz darnyi #41731 üzenetére
Köszi. Vágom a sorrendet, csak először a 20d-ről kapom le a root-ot, hogy jöjjön ota-n a 20f, majd vissza a towelroot
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Tomi487
csendes tag
Sziasztok. Kicsit hosszú a szöveg, bocsi
Felraktam a max payne játékot, ami nem indult el. Mondták, hogy lehet hogy rossz mappába másoltam az adatfájokat (ami 1,3 gb), ezért áthelyeztem a data/app mappába. Ma le akartam törölni az adatfájlokat de a fájlkezelőben nem találtam a mappáját. A pc-n viszont látható volt a mappa és a fájl is benne. A pc-re rákötve le is töröltem a fájlt, de nem szabadult fel 1,3 gb hely. Olyan mintha még rajta lenne, de nem látható a fájl. Pc-n összeadtam a mappák (rejtett fájlokat is) méretét, ami kb 3,9 gb, tehát pont az az 1,3 gb hely hiányzik, mert a 10,6 gb-ól csak 5,5 gb szabad.
Mit lehet tenni? factory reset? -
Thauxeeb
tag
Azt tudtátok, hogy az iPhoneos headset-távkioldó trükk ezen is működik? A headset hangerő gombjaival lehet képet csinálni.
-
nagyúr
válasz alolamkrem #41736 üzenetére
Sz.tem jobb ha meg se próbálod javíttatni! mert kitéped a hajad! Alaplap(főpanel) csere ~55-60.e környékén mozog, hivatalos LG márkaszervizben!
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz vadászcsiga #41744 üzenetére
még 1x megpróbáltam, most már nálam is jó.
mivel az előbb dugtam be először a fülest, inicializált, így valszeg kellett neki egy ki-be...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
expendables
aktív tag
Sziasztok.
Nekem gyári 20c rom van fent. Ha frissítem 20f-re,akkor mi fog változni? Vagyis milyen újításokat hoz a frissítés?
Köszönöm. -
gemzoli
csendes tag
Sziasztok!
Hol lehet bekapcsolni a telefonon az USB hibaelhárítást?
Köszi -
gemzoli
csendes tag
válasz expendables #41749 üzenetére
Nekem nincs olyan fül!Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs