-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotor
tag
válasz Diokhan #22950 üzenetére
Megértelek. Nekem is van egy SE2020, azon az iOS is "SE" verzió, nem egy lap a P30 Pro-val. Mindenki saját igényének megfelelően választ, nekem most a munka miatt jobb az iPhone, a Samsung egyszerűen csak nem jön be. Telefonálni és fotózni még bőven ok lett volna a Huawei évekig.
-
Piotor
tag
válasz wiggen123 #22955 üzenetére
Rendelj szalagkabelt ver.D-t, kb 1500 Ft meg ragasztót a hatlaphoz. YouTube van video hogy kell szétszedni. Fujasd ki a felső csatlakozot valamivel, mert a letört érintkezők benne tudnak maradni. Aztán reméljük megoldja. Gazdaságos? Ja. Ha akarsz bele akkut is, akkor is kijön 10 korul. De csak gyárit!!
[ Szerkesztve ]
-
Piotor
tag
válasz Attila9711 #22957 üzenetére
Notebook-alkatresz.hu 8504 Ft érkezés alatt
-
Tocso76
tag
Ajánlanátok bevált uv üvegfóliát flip tokhoz. 6000ft-ig.
A fekete sáv a fóliák szélén nem zavaró?
Köszi. -
Tutu7030
veterán
válasz Nikaré #22962 üzenetére
Az az uv reagens ragasztó. Képernyőt megtisztítod, a ragasztót a közepére rányomod majd a fóliát/üveget ráteszed óvatosan, hogy a ragasztó egyenletesen elterüljön. Vigyázz, hogy ne kerüljön be olyan helyre, ahová nem való! Ami kifolyik, azt töröld le rögtön. Utána jöhet a led lámpázás x ideig. De ennek a készlethez kapott leírásban is ott kellene lennie. A youtube-on találhatsz videót is, hogyan csináld.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-
Peace
nagyúr
Ki lehet valahogy szedetni egy darab szót az autocorrect memóriájából?!
-
petszol
tag
Sziasztok. Hozzáértő tulajhoz lenne egy fontos kérdésem. Sajnos a telefonom nem látja az 1-es sim kártyát. 😥
Nem rég cseréltem mikrofon+sim modult szalagkábellel egyetemben.
A csere előtt a mikrofon nem műkődött (telefonbeszélgetés minősége gyatra volt) az 1-es sim elindúlt de ledobálta random, az ujjlenyomat olvasó nem működött.
Mostani állapotban az ujjlenyomat olvasó működik, a beszéd tökéletes az 1-es sim eggyáltalán nem működik. A kártyákat felcserélve mindig csak a kettes megy.
Mit kellene még cserélnem esetleg? Van még esély vagy ez alaplap hiba lehet? Antenna modul vagy valami lehet a ludas?
Régebben tmx cserélt antenna modult ha minden igaz. Akkor egy ideig működött. Az antenna modul hol található benne? Hogy néz ki?
Ali-n elég sok alkatrész van hozzá.[ Szerkesztve ]
Üdv: Petszol
-
Diokhan
addikt
válasz petszol #22971 üzenetére
Szia.
Én is cseréltem szalagkábelt benne nemrég, viszont modult nem cseréltem, a mikrofon hiba így is megjavult.
Szerintem ha a kettes sim foglalat működik és lehet hívást bonyolítani, akkor az antennának nincs baja,felesleges lenne cserélni.
[link] így néz ki egyébként az antenna modul.Én abban az esetben, ha meglenne az eredeti sim panel, azt tenném vissza próba képpen, az új, jó szalagkábel mellett. Gyanítom, hogy a mikrofon és a sim problémát is megoldotta a szalagkábel csere.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Macika66
őstag
válasz Diokhan #22965 üzenetére
Természetesen kiválóan használható, a P30pronál nincs gond vele, csak az oldalsó gombokra kell vigyázni, ne folyjon bele a ragasztóanyag, mert utána gond lesz.
Olyan telefonoknál, ahol van hangszóró-lyuksor, ott az oda befolyt UV-ragasztó komoly károkat tud okozni.
Ezért jó, ha rutinos ember csinálja, mert könnyú többet ártani vele, mint amennyit használni.
Amúgy kiváló dolog, a 3-4. már sikerülni is szokott úgy felrakni, ahogy kell.
Első hiba az szokott lenni, hogy kézzel nyomogatják rá az üveget a szetterült folyadékra és kifolyik a szükséges ragasztómennyiség egy jelentős része oldalt, túl vékony lesz a ragasztóréteg és utána pár nap múlva elkezd a szélétől fejönni az üveg.
Aztán szokott az is lenni, hogy apró pici levegőbuborék marad az üveg és a kijelző között, ami az UV fény hatására véglegesedik, kiszedni többé nem lehet már.
Az ívelt üvegeknél viszont ezerszer könnyebb ilyet felrakni, mint egy sima, száraz full glue ragasztófelületest.
Ja, és a ragasztót nem kinyomni kell!!!!
Le kell törni a fejét, ami a kupak alatt van, majd le kell csavarni a másik végét, amitől magától kifolyik belőle.[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Firefox elkezdett összeomlani az utóbbi pár napban. Kaphatott valami remek frissítést. Gondol egyet random és kidob az asztalra miután széthullott.
-
Sztyepadzso
őstag
Hallo,
Elkezdett szarakodni a mikrofonom telefonáláskor. Kikapcsoltam a VoLTE-t, ahogy az egyik hozzászólásban is állt, @Piotor #22943 alapján a Google kereső se megy (utólag belegondolva a Google Assistant se kapcsolta az utóbbi időben).Ezek szerint akkor kábelcsere? Februárban kapott hivatalos úton új akksit, s bár csábulok, de még megy, nem akarom váltani. Hogyan hívjak az alkatrészt, amit cserélnem kell?
Aki cserélte magának, az mit javasol, ha ott vagyok alapon, akkor mit cseréljek még ki? Nem áll távol tőlem, hogy szétszedjem, a szerszámok 80%-a is megvan, de nem tudom, pl az iFixit hőpárnáját javasolnátok, vagy hőlégfúvóval melegítettétek? Milyen ragasztóval ragasztottátok? Anno ilyen célra T-7000 nevűt használtam, de épp pár hete dobtam ki az üres tubust.Köszi !
-
Diokhan
addikt
válasz Sztyepadzso #22978 üzenetére
Szia.
Ezek közül valamelyikre,
[link]
[link] - én ezt rendeltem meg, mert csak ebben voltam biztos, hogy "D" verziós az alkatrész. Kicsivel több, mint 2 hét alatt jött meg.
Erre pedig biztosan szükséged lesz.
[link]Hogy ne legyen gond a csavarokkal, vettem egy ilyet is hozzá [link] , tökéletesen megfelelt.
A szalagkábel "D" verzió kell, hogy legyen.
Én egy egyszerű hajszárítóval melegítettem meg, utána pedig szikével vágtam körbe óvatosan. A hátlap leszedését legkönnyebben a sarkokon lehet elkezdeni, feszíteni óvatosan kell, mivel üvegből van a hátlap.
Maga a szalagkábel cseréje nem tart sokáig, viszont a régi ragasztó letakarítása mindkét oldalról nekem sokáig tartott, mert nem használtam semmilyen oldószert. Ajánlott keresni youtube-on egy videót a műveletről és követni lépésről lépésre.
Mikor csinálod, figyelni kell a kamerákra, hogy amikor építed össze, minden kameralencse és a kamera takaró üveg belső oldala szennyeződésmentes legyen.
Bármi további kérdésed van, írj.[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Diokhan #22979 üzenetére
Köszi szépen!
Amazonról rendeltem, mert akkor elvileg holnap meg is jön:
Ragasztó
Kábel
A ragasztó képét viszont nem értem. A videókban egy vékony csík öleli körül a keretet, egyszerűen lehúzzák, a te linkeden egy nagy világoskék lap van(vagy a fekete az, a kék csak formában tartja?). Nekem meg ilyen dirib-darabok. Sebaj, majd látom.
Szerk: Valamiért a ragaszó linkje sz@r, itt lenne:
https://www.amazon.de/dp/B0BV157X2G?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details[ Szerkesztve ]
-
sajby
senior tag
válasz Sztyepadzso #22980 üzenetére
Csak a fekete az. A többi hordozó réteg.
-
Diokhan
addikt
válasz Sztyepadzso #22980 üzenetére
Engem mindkét link iphone7 uveghez vezet...
-
haladó
tag
Sziasztok,
Valakinek esetleg van-e új és felesleges szilikon tokja, amit eladna? Neten rendelni már késő, amit pedig boltban láttam azt inkább nem. Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
haladó
tag
Védőüveget szintén vennék. Nem ismerem őket, ajánlást elfogadok. Clearplexxel pozitiv a tapasztalat, de annál olcsóbb megoldást keresek.
-
Kekmen
senior tag
Van arra lehetőség, hogy a lezárógomb semmiképpen ne hozza elő a Google Segédet? Már magát a segédet kikapcsoltam, de szeretném, ha a lezáró gombot hosszabban nyomva egyből az újraindító menü jelenne meg.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Kekmen
senior tag
válasz bontabela73 #22987 üzenetére
Köszönöm! Sok egyéb hasznos dolgot is találtam a menüpont alatt!
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Diokhan #22979 üzenetére
Nos kész vagyok, eddig minden jó, mikrofon megy, meg a telefon is .
A videókon látható kábelhibának viszont nem volt nyoma, ennek ellenére kivettem azt, és beraktam az újat, (mindkettő ver d volt), ami kb 1 mm-rel hosszabb lehetett, mint a régi, és emiatt felpúposodva állt az akku felett(5-8mm). Kiszedtem, hogy ránézzek, aminek eredményeként a pinek kb 15%-a, a jobb felső érintkezőben maradt......
Szóval piszkálhattam vagy 15 percig, mire kitakarítottam belőle, és visszaraktam a régit, azóta megy rendben minden.
Köszi még egyszer! -
Diokhan
addikt
válasz Sztyepadzso #22989 üzenetére
Nos, ez egy felettébb érdekes és váratlan fejlemény.
-
spileraaa
senior tag
A mate 20 pro teljesen kihalt úgy néz ki azt már a többség lecserélte. Ezért rá kérdezek itt is mert hátha itt is volt hasonló éspedig
Két napja este beraktam a töltőbe a telefonomat huawei mate 20 prot és ott hagytam 20-precre
Utána kivettem és ez a felirat fogadott Huawei
a recovery módba hiába indítottam újra akkor sem indul el csak a Huawei feliratig jut el
valaki járt így?
ezt még helyre lehet hozni?
szervizben letudják róla menteni a képeket az utolsó mentésem 2 hónapja volt így 2 hónap veszne odaElég peches is vagyok mert ép most hétvégén volt tervbe hogy mindent mentek róla és ezután az utódját a Honor magic 5 pro használom
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
veterán
Sziasztok!
EMUI 12 van a telefonomon, de egyszerűen nem találom, hogy ennek mi az android verziója?
Fel akartam tenni egy játékot, ami tudtommal android11-et kér, és azt írja nem kompatibilis a készülék.https://tinyurl.com/rasoapro
-
bontabela73
aktív tag
válasz rasotamas #22992 üzenetére
Szia!
Sajnos, 2019-ben a Huawei-t tiltólistára került az usa-ban és így a 2019. május után megjelent Huawei készülékeken nem lehet GMS (Google Mobile Services). Az újabb Android verzióhoz (Android 11) pedig a Google tanúsítványára lett volna szükség.
Évekkel korábban pl. a P9 esetében volt vita a Huawei és a Google között. A Google nem adott tanúsítványt az Android 8-hoz, így Kínán kívül maradt az Android 7 a P9-en, Kínában viszont a P9 megkapta az Android 8-at, mivel Kínában a készülékeken nincsenek Google szolgáltatások.
A P30 Pro-t másvalaki használja a családban, most Mate 40 Pro-t használok, ezen EMUI 13 van, Android 12-vel (november elején jött a nagy frissítés, előtte itt is EMUI 12/Android 10 volt).
A telefon névjegyében tényleg nem szerepel az Android verzió, de bizonyos appok kiírják azt. pl. a Chrome vagy a Brave böngésző névjegye, illetve olyan appok, amelyek a telefon hardver- és szoftverinformációit jelenítik meg.
Da pacem, Domine!
-
bontabela73
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Da pacem, Domine!
-
Nikaré
őstag
válasz bontabela73 #22999 üzenetére
Szia!
Boldog karácsonyt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Dell notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest