- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. P30 Pro-ban lévő Huawei NM Card-ra lehet appot telepíteni?
-
MidnightBB
tag
Sziasztok
Egyik napról a másikra van egy olyan hibajelenségem amire nem tudok magyarázatot.
Felcsatlakozok wifi-re.
És egy idő után használat közben le-fel csatlakozik.Mi lehet ez?
Köszi
-
sajby
senior tag
válasz MidnightBB #22004 üzenetére
Ha minden más eszköz stabil azon a wifin először egy modem (router) reset, ha nem oldja meg, egy hálózati beállítások resettel próbálnám a telón.Ha úgy sem, jöhet a hard reset. 😀 Aztán hátha.
[ Szerkesztve ]
-
vityax82
tag
Sziasztok!
Nálatok is előfordul, hogy pl facebookozás közben megál, mintha lefagyna, feldobja hogy az ablakot hogy bezárjam, várakozzak, aztán ha várakozok akkor kis szöszmötölés után elindú. Van amikor a böngésző, van amikor a galériában böngészve fagyogat.
Mi lehet a baj?
A legújjabb szoftver van rajta.
Ja és a play áruházban is amikor frissíteni szeretném az alkalmazásokat, elég sokat szokott várakozni mire betölti a frissítendő alkalmazás listát.
A teló egy P30 pro New Edition, szóval elvileg úgymond második generációs!
Emui verzió: 12.0.0.149 Napra kész! -
Foose
addikt
Srácok! Tudja valaki, miért csinálja a teló azt hogy fel akarom oldani (ujjlenyomat, arc, pin minden van neki adva) és azt írja hogy ujjlenyomat felfüggesztve, próbálja X perc múlva? Mondom jó, akkor pinnel oldom fel, de arra is ugyanazt írja. Muszáj voltam megvárni amíg az írt perc letelik. Ilyet nekem eddig nem csinált a 3 év alatt.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
sajby
senior tag
válasz MidnightBB #22015 üzenetére
Jó hír, maradjon is így
-
Pinyo16689
senior tag
Tudom, ez már egy több, mint humoros kérdés tőlem, de van még valaki 144-en? Mármint rajtam kívül...
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Pinyo16689 #22018 üzenetére
Van
-
Foose
addikt
Jah. Én is 144-en vagyok.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
kenzoli
csendes tag
Szintén zenész
-
Pinyo16689
senior tag
válasz kenzoli #22021 üzenetére
Beszéltem a Huawei ügyfélszolgálattal, utánanézek, és azt mondták, az enyémre nincs frissítés. Rendesek voltak, próbálták segíteni, de nem sikerült megoldást találni. Nektek van patch01 a telefonotokon? 12.0.0.144(C431E3R2P2 patch01)
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
kenzoli
csendes tag
válasz Pinyo16689 #22022 üzenetére
Igen, van vodapaccsom, az az eddigi legutolsó frissítés
-
zeon.hu
nagyúr
Tiktok -ot használ itt valaki?
Lányom frissítette (tegnap talán) és azóta el sem indul nála.
(12.00.149, Emui 12.0.0, play system update 2023.04.01.)#?*@&!
-
hockeyapu
aktív tag
Olyan nagyon sokáig nem ült a dxomark trónján az Oppo !
[link]
A következő telóm !
De a jó öreg P30 protól sem válok meg ![ Szerkesztve ]
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
Lacccca87
addikt
válasz F-ECT$ #22028 üzenetére
5g hianyat nem erzem a mindennapokban. 4g is eleg mobilnet sebessegben, meg egy ideig nem lovik le az biztos.
Ennek az uj variansnak inkabb a last gen soc a baja, es az hogy next gen áron szeretnek adni. Meg az android frissites hianya.
Sajnos ennek a markanak telefonba annyi (legalabbis kinan kívül)
-
Macika66
őstag
válasz Kis Tigris #22003 üzenetére
Jó ég, kevés a 128 GB? Az komoly.
Nem tudok róla, hogy lehetne, elég régen letiltotta már a Google ezt a lehetőséget az Androidban.... -
vityax82
tag
A Gmail alkalmazásban csináltam több email fiókot. Mivel mostanában makacskodik a telefon, sokat várakozik, fagyogat, ézért vissza akarom állítani gyárira.
A kérdésem csupán csak annyi lenne hogy tudom lementeni az összes email fiókomat, hogy ne kelljen majd később eggyesével beirogatni.
Hálás köszönet érte! -
vityax82
tag
válasz Sztyepadzso #22032 üzenetére
Szomorú vagyok ☹️
-
knox83
senior tag
Nagyon vártam a magic 5 prot, de nem lesz váltás marad a p30 pro. Megnéztem a mobilarena tesztes képeket és nem tetszik..ez az akvarell festék hatás vagy nem is tudom minek lehet nevezni az algoritmust ronda számomra. P60 prohoz képest ég és föld, arra jó ránézni, belenagyítani..Egyre inkább érik nálam a hms mert egyszerűen nincs más..
-
F-ECT$
titán
válasz hockeyapu #22034 üzenetére
Lehet nélküle élni, csak ha az ember 3-4 évre vesz telefont (pláne ennyiért), akkor nem érdemes olyat választani, ami már most le van maradva technológiailag. A 2G szinte csak hívásra jó, a 3G-t már szinte minden szolgáltató lekapcsolta, szóval a 4G-5G marad, ha ebből az egyik nem elérhető a telefon miatt, az lehet szívás bizonyos helyzetekben.
De tudom, egy elvakult hívőt az ilyen érvek úgysem tudnak meggyőzni
Dive ever, work never.
-
punky10
addikt
válasz Lacccca87 #22038 üzenetére
Aha. És ezt egy 4 éves telefon topicjában írod, ahol minden 2. HSZ arról szól, hogy nem tudják mire cserélni a régi telefont...
Megveszi, eltelik 4 év, bevállt a telefon, de le kell cserélni, mert kivonhatják a 4G-t.És megint nem tud majd telefont találni...
Bár szerintem tovább bírja a 4G,mint 4-5 év...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Nikaré
őstag
Ahogy alakulnak a fejlesztések fölözése, multik, szolgáltatók szorongatása... Nem lesz itt 5 vagy 6G egy emberöltőn belül!
Marad még a 4 sokáig.[ Szerkesztve ]
-
hockeyapu
aktív tag
+ az 5g-s hálózatok irgalmatlanul sok energiát igényelnek, hát pusztítsuk csak a földet tovább, úgysincs már sok neki !
"Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben" Galactica Enciklopédia...
-
laczkaba
aktív tag
Lehet lecserélem a telót,pedig elégedett vagyok.A kínai mók 100%-san működik.
-
Balúkapitány
tag
Szia! Mi az a "chace partició" ?
Köszönöm a válaszod!
-
Balúkapitány
tag
hopp...a #22007 -re ment a kérdés!
Köszönöm a válaszod!
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Balúkapitány #22049 üzenetére
Egy olyan partÍció a telefonon, amit a frissítések és a működés során tele tud szemetelni. Magától, ki/bekapcsolás miatt nem törlődik, neked kell, így:
https://www.hardreset.info/devices/huawei/huawei-p30-pro/wipe-cache/
Sok problémának lehet a megoldója. Adatot nem vesztesz, de a telefon jobban működhet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LEGO klub
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs