- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Nálunk nincs más alternatíva internetre. Még kedden kötöttek be csak 50/8 megás netet -így a 2 év szinte meg fog egyezni a szolgáltatás 2 évével, ha csak nem a mall melldtt döntök. (+ anyi a bajom, hogy az új h368n-es elosztó nem dob be 1-2 oldalt, meg nincs telefon, mióta behúzták az új cuccot, de a T szerint nincs hiba náluk)
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
törölt tag
Nálunk ez nem jelent dolgot, mert a házunkban is, meg a lakásunkban is mind a két helyen Telekom szolgáltatás (is) van (UPC mellett), eddig vettünk a Telekomtól így:
- Nexus 7 táblagépet (48 290 Ft-ért újan, akkor amikor 80 000 Ft volt mindenhol)
- Sony LCD TV-t
- LG 32LF632V Full HD LCD LED TV
- LG 43UH6207 4K UHD TV
- Huawei E5776 Mobile Hotspot
- Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB Memory, 4G/LTE -
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Huawei theme editorral sikeresen elállítottam a betűtípust. Sehogy nem tudom visszaállítani a gyarira. Töröltem az appot kivalasztottam a gyári témát, semmi. Nem akar visszaállni. Valakinek ötlet? Nem értem a megjelenitesi beállításokban miért nincs betutipus.
-
Trooper82
senior tag
Siker. Theme editorral le tudtam tölteni a gyári betűtípust.
-
Hyena
senior tag
Lhetseges valahogy tobb tema letoltese vagy csak az a 3 van ami gyarilag fel van telepitve?
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
ghiottone
nagyúr
Anno mikor a Mediapad M2-t használtam akkor innen az EMUI Google+ közösségi oodalról halásztam össze témákat.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
balazs1011
aktív tag
Segítsetek légyszíves, vettem az előfizetéses telefonom előfizetéséhez egy adatkártyát de sehogy sem bírom a tabletben életre kelteni a netet. Mit és hol kellene beállítani? Már végig próbáltam mindent. Segítsetek.
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
ghiottone
nagyúr
Imádom a Telekomot. - emailben küldik az eszköz megrendelés dokumentumait. Megrendelt eszköz: Huawei Mediapad T1 7.0. - ??? Ezt most hogy sikerült összehozni nem tudom, de már reklamáltam is az online felületen + holnap ha hívnak kedvesen és készségesen elküldöm őket. 😤
-
El Joe
tag
válasz balazs1011 #568 üzenetére
Amikor vetted, ott helyben összelőtték az előfizetéses kártyáddal? Én a Tré-nél vettem a készülékkel együtt, ott berakták, mire kijöttem az üzletből, már működött.
-
balazs1011
aktív tag
Az eladó azt mondta hogy beállítja, csak én ezt nem ellenőriztem le, otthon meg wifit használtam. Itt németben meg nem működik.Pedig a tableten a térerő ikon mellett látszik a R roaming jel, és hálózatként az e-plus hálózatot látja automata keresésben.
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
ghiottone
nagyúr
válasz balazs1011 #571 üzenetére
Apn beállítások rendben vannak? Nincs még ilyen tabletem, de a beallításokban nincs valahol olyan lehetőség, ahol az adatbarangolást be kell kapcsolni? - Moto Z Playen - igaz az stock android - van ilyen lehetőség és anno én is jártam így, hogy nem ment az adat hiába volt roaming, de ezt is be kellett kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1011
aktív tag
válasz ghiottone #572 üzenetére
Már minden olyan "kapcsoló" be van kapcsolva aminek esetleg köze lehet a nethez.
-
MLA
tag
Sziasztok. Megnézné valaki akinek van M3, hogy a Cradle of Empires játék telepíthető-e rá? Előre is köszönöm.
-
Hyena
senior tag
Ehhh szivas.
Lecsereltem a telefonom es most igy ujra kell hitelesiteni a dpi valtoztatassal "ra" heckelt vibert.
Johetnek megint az adp utasitasok...harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
törölt tag
Mivel a UPC oldaláról masszív kis szolgáltatáskiesésem van így a táblagépen bekapcsoltam a Wi-Fi HotSpot funkciót
-
Hyena
senior tag
en meg a 6os rendszeren vagyok es itt ha screen mode-ot smallra teszem akkor a youtubenal nem tudom megnezni a feliratkozasokat mert rogton kilep az alkalmazasbol.
megnezned, hoy neked is igy van e?
amugy milyen nougat rom amit hasznalsz?
en varok a gyari ota frissitesre....harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
MLA
tag
Szintén ma kaptam meg MM-nél rendeltem 29.-én hat-tíz napra írták a szállítást, de ugye közbe volt egy hétvége meg május 1, úgyhogy négy nap alatt ideért. Eddig minden nagyon tetszik, az biztos, hogy az akksi nem lesz rossz, reggel negyven százalék körül kapcsoltam be, és most tizenhét százalékon van. Jó nem nyomkodtam egész nap, dolgoztam is (egy kicsit) Témáknál kellemes meglepetés ért, az "én" fülön ott volt az összes kedvenc témám amit a P9-el töltöttem le. Szóval öröm-boldogság. Plusz nekem nem hiányzik a 7-es android, a P9 üzemideje is a 6-oson volt tuti a 7-en majd a felére csökkent. Úgyhogy azt sem várom.
-
ghiottone
nagyúr
Nekem tegnap hozták volna a T1 7.0-t miután előtte való nap a visszatörlést elindítottam az ügyfélszolgálaton. Retardált egy banda, így elszúrni a rendelést.
-
nagyúr
Ilyen reklámszerződést mint amilyen GoodSpeed fórumtársnak van hogyan lehet kötni a Huawei-el? Már csak azért kérdezem mert minden hozzászólásába leírja, hogy Huawei MediaPad M3 8.4, van, hogy többször is egyetlen hozzászólásba ezért gondoltam, hogy ingyen kaphatta cserébe pedig ki kell írni a nevét rendesen mindig.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
MLA
tag
Úgy tűnik baromi lassú ez a töltő ami hozzá jár. Szerintetek mit szólna a P9 gyors töltőjéhez? Végül is a töltő fejben van a túltöltés védelem, nem? Mármint, hogy csak 3/4-ig tölti gyorsan, aztán vissza vesz a sebességből normálisra?
-
törölt tag
Kedves Narxis , ennek az az oka, hogy a SwiftKey így segítve a gépelési hatékonyságot automatikusan kiegészíti a szavakat, ezért is készül ez a videó, demonstrálandó, hogy miképpen néz ki ez a gyakorlatban.
Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépen:
A válasz:
Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB ROM, 4G/LTE - SwiftKey - YoutubeRemélem megmagyarázza
(#591) dedike: +1
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #594 üzenetére
Ja, és hogy ne menjen át itt offba a topic:
https://logout.hu/bejegyzes/goodspeed/huawei_mediapad_m3_8_4_4_gb_ram_64_gb_rom_4g_lte_s.html -
Bailey
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest