Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Az én személyes tapasztalatom Berettyóújfalu városában:

    Szolgáltatás Rendelkezésre állási időben a legjobb:

    1. Magyar Telekom xDSL-en szolgáltatnak, ebből fakadóan még akkor is van szolgáltatás (UPS esetén), ha házban nincs áram, a VoIP Telefon is működik. Hibaelhárításban is jók. Egyetlen probléma, hogy 50 Mbps-ot kínálnak leggyorsabb sebességként és ebből lejön az IPTV sávszélessége. Csak az Internet nem tőlük van az IPTV, a VoIP telefon, és az HBO Szuper csomag is Telekom szolgáltatás nálunk.

    2. Invitel. Összesen egy alkalommal esett meg az, hogy több mint 24 óráig nem volt szolgáltatás (átvágták a városban valahol a gerincet), de bár 1,5 év alatt több alkalommal is volt szolgáltatás kiesés olyan nem nagyon volt, hogy a hibaelhárítást ténylegesen ne azonnal kezdjék meg.

    3. UPC. Szeptember hónap óta vagyok náluk, tehát már túl vagyok ugyan a féléven, de ezen idő alatt kétszer gyűjtöttem be olyan tapasztalatot, hogy az Ügyfélszolgálat azt mondta, hogy majd másnap délután tudnak szerelőt küldeni. Az Invitelnél ilyen nem volt, ott a mókus már fent lenne az oszlopon. Cserébe olcsóbb mint az Invitel, és a Telekom elméleti maximumánál 5x nagyobb sávszélességet kínál letöltési irányban és 4x gyorsabbá feltöltési irányban. A zöldek pedig 100 Mbps-os adnak lefelé és 8 Mbps-os felfelé annyiért ami még majdnem 1000 Ft-tal több is mint a UPC-nél.

    Áprilisban volt 2 éve, hogy kábelinternet Előfizető lettem. Vegyesek a tapasztalataim. Csak a sávszélesség többlet az amiért nem megyek vissza VDSL2-re. Ha a Magyar Telekom itt is elérhetővé teszi a GB-os Internetet akkor egyértelmű, hogy dobbantok, a sosem többet légkábeles kiépítésű EuroDOCSIS Internettel!

    Mert 2 év alatt több negatív tapasztalatom volt vele, mint az xDSL-lel 12 év alatt.

Új hozzászólás Aktív témák