- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mobilis gaming monitorok a ViewSonic elképzelése szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
Nálam teljesen jó minden, ismerem azt a asus launchert, az előző tabon az volt, igen nagyon jó ( az egyik legjobb ), de ezen a gyári is nagyon tetszik, úgyhogy azt használom.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Nektek a Viber megy a tableten, telefonon egyszerre? Régi tableten gond nélkül ment, de itt mintha telefonnak érzékelné a tabletet és azonnal deaktiválja a telefonon lévő vibert ha aktiválom a tableten. Normál esetben vonalkódot kéne kéne beolvasni a tabletről.
-
-
Bailey
senior tag
válasz Trooper82 #307 üzenetére
Nekem is ugyanez van. Szerintem itt a Viber app, vagy a Play Store lesz a hibás, mert az M3-at telefonként azonosítja, és vagy a telefonos verzió töltődik le (ha van kétféle verzió), vagy a Viber indul ilyen üzemmódban. Lehet persze hogy rosszul gondolom, de pl. a Play Store a Whattsappot, vagy az Allo-t nem engedi az M3-on letölteni, azt írja hogy az app nem kompatibilis, ez a két app pedig direkt csak telefonra van. Leveleztem a Viber ügyfélszolgálattal, kértek tőlem képernyőmentést az aktiválás minden lépéséről, majd aztán küldtek egy sablon mailt hogy a fejlesztőik folyamatosan dolgoznak hogy jobbá tegyék a Vibert. Lehet a Huawei-nek kellene írni a problémáról, és ha ők érdeklődnek a Viber-nél, annak nagyobb súlya van.
[ Szerkesztve ]
-
neophyte79
tag
válasz Space marine #283 üzenetére
Ilyet rendeltem én is. Stabil, kemény, minőségi.
-
Buvana
aktív tag
Skacok én tisztában voltam vele még a vásárlás előtt, hogy a viber, whatsapp és társaik telefonnak fogják látni, és ez nekem pont jó! Ez egy 8.4 es telcsi 😃
[ Szerkesztve ]
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Bailey
senior tag
Én is tisztában voltam vele, nem is élet-halál kérdése a dolog, ennyi pénzért meg ennél jobb tablet nincsen a piacon. De azért ha fekszem az ágyban, böngészek rajta és hallom hogy a másik szobában lévő telefonomon Viber üzenet jön, hiányolom ezt a dolgot .
[ Szerkesztve ]
-
El Joe
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Tegnap a T-nél beruháztam egy LTE-s 64GB modellre, egy duonet kártyával, így az előfizetéshez tartozó netet a tableten is fel tudom használni. Mindent beállítottam, betettem a kártyát, felismerte, öröm boldogság. Mivel itthon végig wifin voltam, ezért csak ma tűnt fel, hogy nem megy a mobil net. Már minden beállítást átnéztem (amit tudtam). Valakinek valami ötlete? -
törölt tag
A Huawei-nél hol lehet regisztrálni a tabletet ?
-
törölt tag
-
Trooper82
senior tag
Ma írt a viber support. Azt írják tesztelték az altalam leírt hibát és a mai frissitestol kezdve mennie kell telefonom, a tabon is. Este ha nálam lesz a tablet akkor proba. Jelenlegi vibert deaktivalni kell, ujratelepiteni a legfrisebb verziót először a telefonra, majd a tabletre. Ezek után a tableten is megadhatjatok ugyanazt a telefonszámot mint telefonon majd qr kodot general a tableten azt be kell olvasni a telefonnal és elvileg mától mennie kell!
-
Space marine
aktív tag
válasz neophyte79 #312 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint nem volt rossz választás melyik színt rendelted?
-
aktív tag
Sziasztok,
Ma kaptam meg frissen a 64 Gb-os LTE verziós M3-amat.
Van valami, amire szerintetek külön érdemes odafigyelni használatba vétel előtt/közben? Bármilyen javaslat, mielőtt beüzemelem?Shit happens. Size matters. Time flies.
-
Space marine
aktív tag
válasz Litván Zongora #326 üzenetére
Szia!
Ne dobd el! viccen kívül semmi kül nem volt nálam.. még a fólia se került rá.. -
Joe.36
addikt
válasz Space marine #327 üzenetére
Fóliát szerintem érdemes felrakatni rá mert nagyon jó minőségű!
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
szkuvi
tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem, de nem kaptam -még- választ, talán majd most
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan teljesít a tablet játékok terén? Elsősorban Hearthstone érdekelne. Valamint ha bekapcsolom a ROG-ot (azt hiszem így hívják azt a funkciót, amikor FHD-ra csökkenti le a készülék a felbontást), mennyit javul teljesítményben játékok terén?
Hétvégén volt lehetőségem kipróbálni a tabot MM-ben, nagyon király csak játékokkal nem tudtam megizzasztani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
aktív tag
Eddig annyi a problémám az új eszközzel, hogy a PC-n nem tudok hozzáférni a tárhelyéhez. Magát az M3-ast látja a gép, de fájlokat nem enged rátenni... a könyvtárszerkezetét se látja. Erre volt már ötlet?
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
aktív tag
válasz Litván Zongora #332 üzenetére
Közbe' rájöttem, bocsi, törölve...
-
Trooper82
senior tag
Hasznos lehet a ROG mód ha játszol. Viszont nem arra a felbontásra van optimalizálva a rendszer. A betűk nem szépek ROG módban, ha a tab menüjébe belépsz látod. Lehet trükközni kisebb betűk, stb., de valahogy nem lesz az igazi. És nem a fullhd felbontással van baj, bőven jó lehetne, de nem az. De pillanat alatt visszaállíthatod az eredeti felbontást miután kiléptél a játékból. Játék alatt szép minden ROG módban is. És sok esetben jelentős a sebesség különbség. ☺️
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
Hali,
Korábban valaki jelezte, hogy sikerült föltennie a 009-es firmware-t. Ha olvasod ezt, elárulod, hogy csináltad?
Nekem nem ajánl föl frissítést sehogy, pc-ről se.Shit happens. Size matters. Time flies.
-
Joe.36
addikt
válasz Space marine #338 üzenetére
Olyan mintha rajta se lenne.
-
neophyte79
tag
válasz Space marine #324 üzenetére
Szürkét. Nagyon stabil, kemény, jó minőségű. Nem volt olcsó, de ennyit megért. Van rajta mágneses zár is. Megérdemli az M3, nagyon jó készülék.
-
gps76
őstag
Arra tudtok valami megoldást, hogy az alkalmazások ne telefonként kezeljék megjelenítésben a tabot? Tudom, hogy dpi-t kellene váltani, de ez root nélkül nem megoldható.
Jelezni kellene fejlesztőknek a 7-es rendszernél legyen valami kapcsoló, mint az ROG módnál amitől tablet módba váltana. Pl. chrome is használhatóbb tab módban. Padfone S-ből vettem a példát telefon megjelenítésnél abban a módban van, beletéve a tabletba átvált tab megjelenítésbe. -
aktív tag
Igen, ez nálam is kifejezett igény lenne. A weboldalak nem a megszokott formátumban töltenek be, hanem a mobilosban, ami idegesítő, és nem lehet rávenni őket, hogy ne tegyék.
Még egy kérdés: aki mágnesesen záró tokot használ, az tudja ritkítani ez úton a ki/bekapcsológomb használatát? A lehető leghülyébb helyre tették, az oldal kvázi közepére, szinte nem lehet megfogni úgy a készüléket, hogy akaratlanul ne kapcsolna be vagy ki. Még nincs hozzá tokom, s most azt remélem, az kissé javít ezen a szituáción...
-
törölt tag
válasz Litván Zongora #343 üzenetére
-
Buvana
aktív tag
válasz Litván Zongora #343 üzenetére
Olyannyira javít, hogy soha nem kell megnyomni a power gombot.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
aktív tag
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Mi a különbség ezek között a típusok között:
Huwei MediaPad m3 8.0 BTV-DL09, BTV-DL09B, BTV-WL09A, BTV-WL09B
Azt látom, hogy a DL-ben van LTE, a WL-es pedig csak wifis. De mi a különbség a két DL-es és a két WL-es között?
Aztán találtam olyat is amihez oda van írva ez is: Beethoven
A Beethoven mitől drágább mint a sima?
Szóval mi a különbség, mert én nem jöttem rá!?
Mindegyik kiszerelés (doboz) tartalmaz
USB kábel
töltő
AKG headset
kijelzővédő fólia
gyorsútmutató?
Vagy ezek csak a telekomnán vannak benne?Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest