- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz aytukabozs #11699 üzenetére
Nem halott a kártya. Kártya nélkül elindult a telefon, menet közben bedugtam, be is olvassa, de üresnek látja
Így viszont kártyaolvasóval még végigfuttatom, hátha talál valamit.
Kösz a tippeket. Nem tudom mi lelhette a kártyát
-
fricy81
tag
válasz macsek18 #11704 üzenetére
Tessék, itt van a Huawei FM rádiója, ne kérdezd ez miért került ki a Fusion romból.
http://www.sendspace.com/file/cmdkq0
Vagy itt ez a csomag, ebben más Huawei appok is vannak még, pl időjárás meg a profil app.
http://www.sendspace.com/file/0ut2cvEgyébként -elvileg- minden stock romban benne van az FM rádió kivéve a Fusionben és talán a LunaticPandorában, leszeded bármelyik romot, kitömöríted belőle a hiányzó .apk-t, és simán feltelepíted az asszony telefonjára...
[ Szerkesztve ]
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom az összefoglalóban: ha bl-t nyitok akkor azt már nem lehet úgy visszazárni, hogy esetlegesen garanciás maradjon a telefon?
Egy dolog állandó, a változás!
-
bostone
addikt
A képernyőzár háttérképe nem változtatható?
-
MIG21
tag
válasz szoszo1973 #11707 üzenetére
Igen, jól látod. [link]
@ (#11708) bostone:
Dehogynem! Változtasd meg a témát ("Témák" ikon), és megváltozik az is. -
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy telepítettem 2 játékot, vagy egy hétig megvoltak az ikonok, majd mappába raktam őket.
Nos vagy 2 nap múlva, az egész mappa szőrén szálán eltűnt.
Az egyik játékot megtaláltam mint mini alkalmazást, így le tudtam húzni az asztalra, de így nem az igazi, mert nem illeszkedik a többi ikonhoz méretileg(remélem értitek mire gondolok).
A másik is megvan mint telepített játék, csak nem tudom hogy lehetne neki ikont csinálni.
Át tudtam másolni is a külső SD-re, meg már újra is telepítettem, de akkor sincs ikonja.
Ezt az eltűnést már eljátszotta a Trackid is, az is csak mini alkalmazásként volt megtalálható, majd később egy újraindításkor előkerült az ikon is.A programok a belső SD-re voltak, vannak telepítve, nincs Root sem nyitás vagy bármi, max. ablak nyitás lesz, hogy kivághassam rajta.
Van valakinek valami ötlete hogy mit csináljak vele?Ja igen, nem gépre csatlakozáskor tűntek el a dolgok, és gyári B194 van rajta, ezen nem is kívánok változtatni.
Gyári visszaállítást is hanyagolni szeretném, és voltak újraindítási próbálkozások, hogy hátha előkerülnek az ikonok, de semmi.Van még pár érdekes apró "húzása" a telefonnak, de azokat most hagyjuk.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Répapüré
tag
Sziasztok!
Az y300-asomon a kelleténél több "képernyőt" hoztam létre, azaz már lapozhatok 6-ot, de nincs szükségem rá.
Hogyan tudom a két "plusz lapot eltüntetni?
Bocsi, hogy bénán fogalmaztam meg, de nem értek hozzá, ezért kérdezek.Előre is köszi.
-
peestike
őstag
sziasztok!
root-oltam a telót, eddig bírtam, hogy a ram fogy gyorsan....
root szépen megy, leírás klassz, köszönet érte!
Tré-s a teló, esetlegesen a hozzáértők meg tudnák mondani, hogy task manager-el miket NE tiltsak, mik azok amik feltétlen szükségesek a normál/stabil működéshez? mely app-ok ezek, amiknek feltétlen indulni kell bootolás után?
ja, első hiba: boot után: RendszerUI alkalmazás sajnos leállt...
és nincs felső menüsorom sem....
valaki helpesetleg?
köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Répapüré
tag
Sziasztok!
Az y300-asomon hogyan tudok mappákat létrehozni?
letöltöttem egy hangoskönyvet és ott van részenként a zenék között, de mappát szeretnék létrehozni és az egészet belemásolni a zenéken belül.
Másik...
Letöltöttem az Astro file manager-t ,de nem tetszett és töröltem.
Az ikon helyén eltűnt ugyan az "A" betű, de a felirat ott maradt és fölötte az ikon helyén olyan sötét folt maradt...
Fura...
Különben elégedett vagyok a telóval, most ismerkedem vele.
Előre is köszönöm. -
Répapüré
tag
válasz BeerBier #11726 üzenetére
Tegnap vettem meg életem első androidos telóját, mert ragaszkodtam a fémházas, régi nokiámhoz.
Kicsit szerencsétlenkedek, de alakul..
Az előbb írtam, hogy a letöltött fájlkezelőm ikonját csak részben sikerült eltávolítanom...
Azóta rájöttem, ha a maradékot felhúzom, kukába kerül.
Okos dolgok ezek, csak ismerkednem kel vele.[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
válasz peestike #11721 üzenetére
üdv ismét!
nah, a probléma megoldódott, kapott egy factory reset-et.
beindult, aztán a szöveg:
com.google.process.gapps leállt :S
továbbmenni nem tudok friss rendszerrel, gmail beálításnál visszalép,
problémát tudom mi, kigugliztam, de a beállításokba nem tudok belépni, hogy alaphelyzetbe állítsam a programokat.
megpróbáltal dload-os módszerrel a gyári romot, de failed van....
erre valakinek tipp?
köszönöm![ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Puro
aktív tag
Tokot és fóliát hol lenne érdemes venni itthon? eBay-en nem tudok vásárolni, pedig vannak jók.
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
hali, megcsináltam a rendszerfrissítést, nekem lejelneg a B199-es van fent. a leírásban kért egy factory restoret. szükséges ez mindenféleképp, vagy a nélkül is működnek a frissítések, a hibajavítások. köszi a választ
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
kicsizee
aktív tag
továbbá még mindig keresek olyan camera progit, amin nincs zárhang, és a képek minősége kicsit javul
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
-
Répapüré
tag
Én bementem egy GSm-boltba , ott 2500-ért akartak fliptokot adni.Bementem egy másikba, éppen akkor jött a szállító srác három hatalmas táska tokkal.A kedvemért egyet soron kívül átadott az eladónak és 1500-ért vettem olyat ami műbőr, de a hátul mindhárom nyílás ki van vágva. Mágneses.
Érdemes szétnézni GSM-boltokban.
Kérdeztem a szállítótó, ennyi tokot el lehet adni?
Válasz: Soha nem tudok eleget hozni.Jó üzlet lehet. -
Répapüré
tag
Na..lassan "belaktam" a telót...
Ha 3 napig cserélik, gondoltam kínzom kicsit.
A memória tényleg lehetne több, de ezért az árért végül is...Én jobban hiányolom az RDS funkciót a rádiónál.
Talán az még belefért volna a költségvetésbe...
A hangminőség is rendben van számomra az eredeti fülessel, bár fórumokon megijesztettek,annyira nem gáz.
TesztelgetemUF,Intimtorna ,Quimby ...Számomra megfelelő.
Ennyi a tapasztalatom 2 nap használat után . -
nyussznyussz
csendes tag
Kedves Viktor !Nem hirdettem én semmit! Azért mert leírtam az állapotát ? Vigyázok rá ennyi! Az hogy nincs rá szükségem? Nem egyenlő a hirdetésel.Láttál olyat hogy eladó? vagy árat esetleg?
Gabi
-
peestike
őstag
válasz peestike #11736 üzenetére
szerintem az a helyzet, hogy a win 8.1re hiába van a driver telepítve a win nem kezeli valahogy a telót. y200al semmi baj, ezt meg nem látja
se cwm se twrp nem megy fel így, csak waiting for device, aztán csak áll....42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
joestone
addikt
válasz peestike #11746 üzenetére
win 8.1 el használom a telót. Minden üzemmódban gond nélkül működik. (adb, Mass_storage,MTP, PTP, fastboot)
A fastboot(bootloader) módhoz engedni kell a windowsnak , hogy a win update-n keressen drivert.
@r3nat0:
Nagyvonalakban a rádióadás alatt szöveges üzenetek és egyéb infók megjelenítése a vevőberendezésen , ilyesmi a teletext is.
A képen a rádióállomás neve , a sugárzott dal címe mind mind az rds keretében érkezik a rádióra. -
Puro
aktív tag
Ha ezt akarom felrakni, akkor android 4.3 kell és CWM? Nekem 4.1 stock és TWRP van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest