- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répapüré
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nehéz jóslatokba bocsátkozni, de Ti jobban figyelitek a mobilos eseményeket mint én, ezért rákérdezek.
Nincs gondom, a gyári androiddal, de szerintetek a gyártó fog az y300-asra új androidot küldeni és mikorra várható?
A másik kérdésem az, hogy a Telenortól várható újabb szoftver a készülékhez?Köszönöm.
-
moriarty
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Véleményetek szerint, hogy érdemes jobban megvenni ezt a készüléket? Kártyfüggetlenként, vagy szolgáltatónál?
Én Vodafonos vagyok, de ők nem forgalmazzák.
Telenornál láttam jó áron, meg függetlenként drágábban.
Viszont az hallottam, hogy a szolgáltatók teleszemetelik a szoftvert fölösleges/eltávolíthatatlan dolgokkal.
Ez igaz? (Nem volt még "okos telefonom".) -
sgergi
veterán
válasz Répapüré #12851 üzenetére
Szinte kizárt, hogy a mostani 4.1.1 helyett nagyobb verziószámú droid jöjjön. Régi telefon, nem éri már rá új rendszert kiadni, igazából az eddigi frissítéssekkel is boldogok lehetünk, végülis már van B199 is, Telenornál talán a B194 a legfrissebb. Talán kiadják a B199-et, mert eddig is jöttek, de a telefon tényleg nem lesz már fiatalabb.
[ Szerkesztve ]
-
sgergi
veterán
válasz moriarty #12852 üzenetére
Nyilván, ha Vodás vagy, akkor a Telenor nem nagyon opció, hacsak nem akarsz szolgáltatót is váltani, bár ahhoz azért több dolog kell, mint egy teló vásárláshoz. Igazából ezt neked kell eldöntened a percdíjak, az előfizetési díjak, stb. alapján.
A teleszemetelésben van valami, van rajta 1-2 szolgáltatóspecifikus program, de igazából egyáltalán nem veszélyes a helyzet, ha nem kellenek, akkor letilthatóak, ha rootolsz, akkor pedig törölhetőek. -
nyisziati
veterán
válasz moriarty #12852 üzenetére
Én egy hónapja vettem előfizus akcióban a Telenortól, pedig én is vodás vagyok, de tőlem 18 ezret, anyámtól 80-at (!) akart kérni a voda, ezért lemondtunk róla. Így online akcióban 4.500-ért megkaptam a telót + 3200 Ft első havi díjat kellett még a postásnak kifizetni.
.
Azért döntöttem az előfizu mellett, mert amúgyis minden hónapban töltök 3000-et a kártyára, amit hamar lebeszélek + az adatforgalom is drága, akkor már inkább legyen egy kedvezőbb percdíjú konstrukció + még ingyen 200 mega is van hozzá. Ráadásul ha elfogy, akkor csak lassítják a netet 32 kb/s-re. -
-
moriarty
csendes tag
válasz sgergi #12854 üzenetére
Igazából a Vodához nem köt semmi, feltöltőkártyás vagyok, ezért pl nem lenne akadály szolgáltatót váltani.
ahogy néztem a feltöltőkártyás percdíjak közt szinte semmi különbség nincs, az előfizetés nekem nem érné meg. Feltöltőkártyásként ha jól néztem 29990 lenne, függetlenként meg 39990.
Tehát ha nem gáz a szolgáltató által felpakolt cucc akkor nyilván az olcsóbb megoldás a mérvadó.
Rootolni egy vadi új garis telót nem igazán szeretnék, meg mint mondtam első ilyen telefonom lenne, ezért nem is szívesen vágnék bele ilyesmibe.
Köszönöm az infókat! -
stigma
addikt
Hali, sikeresen telepítettem a FusionX-et csak egy apróságot szeretnék javítani, ami a recovery frissítés.
Egyenlőre BL nyitás után TWRP helyett CWM-ot tettem fel 6.0.4.4 de valahogy nem volt olyan menüpontom mint régebben, hogy go back így sokat szívtam a telepítéssel is.
Ehelyett most CWM recovery-be nem tudok belépni a Hangerő + LE gombbal, lehet azért mert a fastboot be van kapcsolva?Illetve másik kérdésem az lenne elég recovery módban egy "install to Zip " metódussal az újabb cwm recovery 6.0.4.5-öt feltenni?
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
sgergi
veterán
Frissült az összefoglaló:
- BL kód kérésre berakva a honlapos lehetőség
- hangerő gombokra való teló ébredés
- build.prop szerkesztési lehetőségek
- szépítgetés, hibajavítások -
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Már többször előfordult, hogy egy AlarmManager nevű valami folyamatosan ébren tartja a telefont.
De a futó folyamatok között nem találok ilyet.
Valakinek van ötlete, hogy ez mi lehet?Egy dolog állandó, a változás!
-
donmackó
addikt
-
ensziajesz
csendes tag
Sziasztok valaki tudna segíteni az lenne a problémám hogy ki rootoltam a telót sikerólt minden felraktam a windows bat file-t is működöt minden de le szerettem volna frissíteni a rendszert mert a viber meg google javítások jól jönnének na és innentől vagyok bajban mert át lett írva a build prop és olvatam hogy unrootolom a telót és engedi felrakni az ota frissítést de mondom előtte vissza írom a build prop-ot és utána unrootoltam leszedtem a frissítést de mikor újra indult a teló elkezdte a recovery-be ellenőrizni és valami build prop hibát ír ki és nem telepíti a frissítést ilyenkor mit lehet csinálni ?
-
sgergi
veterán
válasz ensziajesz #12867 üzenetére
Úgy látszik nem sikerült a puild.propot teljesen visszaállítani, ezért elszáll a frissítés. Két út van előtted:
- szerzel valakitől/ valahonnan egy gyári, módosítatlan puild.prop fájt, ami jó neked, és úgy próbálod meg az OTA frissítést felrakni.
- kinyitod a bootloadert és felteszel egy custom romot. -
Szakáczki
csendes tag
5 napja tettem fel az Illusion B197-et. Eddig tökéletesen megy, gyors semmi akadás. Olyan játékok is mennek vele hiba nélkül, ami a gyári T-s 176-osal nem ment, csak laggolva. Szóval merem ajánlani mindenkinek, aki a gyári rendszert szeretné lecserélni.
Viszont két hibát találtam benne eddig.
1. Nem tudom tölteni kikapcsolt állapotban, mert ha bedugom a töltőt, akkor csak a Huawei logó jön be és nem tölt.
2. Én eddig IM+-t használtam a google chat-hez (mert a hangouts-tól a hideg kiráz), eddig szépen működött, viszont ezzel a ROM-al nem kapom meg az üzeneteket, ha nem fut a program. Talán túl jó a memória kezelése és kilövi a háttérben futó IM+-t.Ezért az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet megmondani neki, hogy ezt a programot engedje mindig futni a háttérben? Vagy ajánljatok egy jó chat programot ami kezeli a google fiókot.
Köszi. -
tarcsika
tag
Üdv! Sikeresen téglásítottam telenoros y300amat!
Valaki tuna egy részletes leírást csinálni hogy hogyan hozzam vissza?
Linkek, meg minden kellene!
A gyári Recovery és a fastboot megy!
A bootloader nincs nyitva, de szerintem nem is tudom kinyitni mert a product ID nincs meg mivel a tárcsázóba nem tudom beírni azt a sok számjegyű kódot!
A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Szakáczki
csendes tag
-
Harlond
tag
Sziasztok!
En azt szeretnem kerdezni, hogy ha az en telefonom T-mobile (Telekom) fuggo, attol meg fel tudok tenni ra egy Fusionx Romot? Vagy a fuggesnek semmi koze ehez?
Elore is koszonom a valaszt! -
Armi5
tag
válasz sgergi #12879 üzenetére
Telenortól vettem a telefont, gondolom elvesztődik a garancia ha felrakok idegen ROMokat, igaz?
Annyi embernél látom, hogy rakosgatják fel őket, .. ti hagytátok veszni a garanciás dolgot, vagy megvártátok és utána mókoltátok?“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
gkawka
tag
Vissza lehet állítani úgy, hogy nem (feltétlenül) bukod a garit. Persze ha a szerelőnek ki van adva, hogy aznap már sokat vettek át garis hibával, akkor úgyis talál okot, h ne javítsa meg, ha mókoltál, ha nem
Nekem sajna kényszerpálya volt egy fél-téglásítás után, de nem bántam meg, mert a telenoros gyárinál sokkal jobb a mostani Cyanogen ROM-om. Ha elromlik úgyis csájnából rendelek egy másikat, ezt meg olyan akcióban vettem, h nulla forint volt +2 év hűségért cserébe
-**- szarnak, kárnak nincs gazdája -**-
-
Répapüré
tag
Szia!
Azért, mert sokan csinálják, Neked nem feltétlenül kell.
Ha alapvetően elégedett vagy az eredetivel akkor fölösleges.
Én sem változtattam, nekem a gari fontosabb és nem fontos, hogy 2 perccel tovább bírja az aksi ha van konnektor.
Ráadásul ha visszaolvasgatsz voltak akiknél járt némi stresszel ha a változtatás után valami ami addig működött ha átmenetileg is, de utána nem.
Ha elégedetlen vagy az eredetivel akkor érdemes./szerintem/ -
nyisziati
veterán
Szia! Én sem cseréltem a ROMot a gépben, szerintem abszolút felesleges. A gyári-szolgáltatói appok könnyen eltüntethetők a menüből és a RAMot se zabálják. Max. egy pár megányi helyet vesznek el a tárhelyből, na bumm. Ehhez képest a mókoltak gyakran hibaforrások. Olvastam olyan kommentet valahol az első 2.000 közt, hogy valaki visszarakta a gyárit, és szabályosan fellélegzett, annyival stabilabb lett a rendszere.
-
MIG21
tag
válasz gkawka #12881 üzenetére
Ez nem igaz. Nincs semmi ilyen a szerelőknek kiadva.
Hivatalos formában van szabályozva, hogy mi jár garanciavesztéssel. Ezt a jótállási jegyen is elolvashatod.
Többször szóba került már a fórumban, hogy a rootolás és a BL nyitás garanciavesztéssel jár, amit a Huawei Technologies Hungary Kft. is megerősített. Ilyen esetben nem kell csodálkozni, ha megsemmisítik a jótállási jegyet.Nincs itt semmiféle kényszerpálya. Ha telefonod elromlik (vagy nem úgy működik, mint régen), akkor elviszed a szervizbe, ahol megjavítják hivatalos jótállás keretében.
[ Szerkesztve ]
-
szabeska
addikt
válasz nyisziati #12883 üzenetére
Ha valaki nightly-t tesz fel, vállalja is a rizikót. Én állítom, a főzött romok nagy százaléka stabilabb a gyárinál, csak nem mindegy, melyiket teszed fel... Ez az állítás, hogy stabilabb lett és fellélegzett, totál hülyeség, legalább is általánosságban kijelentve biztosan.
F1
-
KamuMazsola
őstag
Ezzel csak az a baj, hogy akár egy hét mire frissítik a rendszerszoftvert. Ezértis van még mindíg b178 rajta. Mi lenne, ha a tisztelt szervíz kérésemre elküldte volna e-mailben a szügséges softwaret, vagy letöltőlinkjét? Nem tudom nélkülözni a telefont, helyszínen meg nem tudják megcsinálni. A hiba csak annyi, hogy nem talál online frissítést.
Üdv.: KamuMazsola
-
Ace Ventura
addikt
Na csak beérett a napok óta tartó gyenge akkumlátoros üzemidő.Ma reggel 100%-ról indulva 11 órakor már csontra lemerült, úgy hogy semmit nem használtam, csak a zsebembe volt.A készülék hátulja meleg volt érzésre.
Aztán kikapcsoltam, és úgy töltöttem 1-2 órát.Akkor felment 30%-ra.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
haxiboy
veterán
Más is találkozott azzal hogy a külső/belső tárhelyet unmountolja? nem egyszer fordult már velem elő, a gyári romokkal, illetve azok változataival. Swiftkey nem tudja menteni a nyelvi modult, nem lehet fényképezni stbstb.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Armi5
tag
válasz Ace Ventura #12888 üzenetére
Gyári alapbeállításokra állítsd vissza ha nincs sok vesztenivalód, ha van, akkor is igazából.. lehet, hogy megszűnik a probléma így, ha még így se akkor.. passz garancia?
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
Joe974
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm 3 napja vett Y300-at. (Telenoros B197 rom). Mivel állandóan jelezte neki, hogy új frissítés van (B199) megkért frissítsem neki. Le is lett töltve, biztonsági mentés rendben lezajlott. De a telepítés után újrainduláskor a készülék a bootlogónál tovább nem jutott. Gondolom vigye vissza az üzletbe ugye? Nekem is Y300-am van. Azon pedig már rootolás és bootloader nyitást is csináltam. Főzött rom van rajta jelenleg is. De ez a frissítés valamiért nem jött össze. -
Armi5
tag
válasz Joe974 #12891 üzenetére
Állítsd vissza gyári alapbeállításokra ahogyan az első hsz-ben van leírva, azt hiszem az ilyen esetekre van, vagy vidd vissza ha nem vált be és még visszavihető!
Ezt keresd ”Mit tegyünk, ha telefonunkon nem érjük el a „Gyári adatok visszaállítása” opciót?”
[ Szerkesztve ]
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
tarcsika
tag
Én meguntam vele a kínlódást és Gflex lett belőle!
Ha valakit esetleg érdekelnek a megmaradt alkatrészek, írjon privátot!
(gyári töltő fej, adatkábel, hátlap karcmentes, aksi hibátlan, gyári headset, doboz)
A hátlap és az aksi azért nem sérült mert nem voltak benne/rajta mikor átalakult![ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Ha játszok a telón, akkor kiveszi a háttérképet és eltűnik az állapotsáv. Ami nagyobb baj, a háttérképet vissza se adja. Rendben van ez így? Gyári B199.
-
fricy81
tag
válasz v.attis #12896 üzenetére
Gyári rom alaphibája, minden verzióban benne van sajnos ez a bug. Hülye az alapbeállítás, ha kevés a rendelkezésre álló ram akkor a rendszer kilövi a systemui-t, és így eltűnik az állapotsor és a háttér.
Ha BL nyitott a telefonod, akkor van megoldás, szedd le innen az első postból a .zipet, és twrp-vel vagy cwm-el telepítsd, utána cache/dalvik törlés. Ha teljesen gyárit használsz, akkor sajnos tűrnöd kell, vagy lehet anyázni a Huawei supportnál.
http://www.modaco.com/topic/369050-modfix-systemuiapk-fc-with-low-ram-stockbased/
[ Szerkesztve ]
-
kicsizee
aktív tag
hali, annyi kérdésem kérésem volna, hogy a facebook nem jelzi ki az értesítéseket, se az rétesítési panelen, se pedig a facebook applikáció logónál. összes többi készülékemen ezek a funkciók gond nélkül futnak. ez típus probléma, vagy csak az én készülékemben van a gond. köszi
Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest