- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Nem használ valamelyikőtök GoKeyboardot?
Az istenért nem tudom tanítani a T9 szótárát..
Lehet nem is jól csinálom..
2 módban használom a billt :Hagyományos kiosztásban, és telefon billentyű kiosztásban (így baromi gyorsan lehet írni t9 segítségével, de elég hiányos).
Eddig azt hittem, hogyha hagyományos kiosztásban írok, és számára ismeretlen szó kerül beírásra, akkor ha beírom, és felül rábökök, akkor bekerül a megjegyzettek közé. Elvileg be is kerül, mert ha egyből utánna próbálom írni, már felajánlja.
De ha pár óra múlva nézem, próbálom, már nem!
?!?havri
-
tome0001
senior tag
Erre valaki esetleg?
-
Dzsuri89
őstag
Gondolom kell alá a Google Apps, (gapps). Az ilyen Gmail, Youtube, Maps és társait a PLAY-ről kell leszedned.
A kolléga megelőzött.
---------------------------------------------------
Más: Felraktam tegnap próba szinten a NOVA Launchert és szerintem most ez a leggyorsabb launcher. Az Apex elég sűrűn eljátszotta, hogy el kezdett szaggatni, aztán máskor meg szépen ment. APEX ROMOT nyúzom és már több mint egy hete, de semmi hiba! A Matr1x 19.5 CFS egyszerűen hibátlan! Az eddigi legtökéletesebb custom kernel!
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Köszi most hogy mondjátok ott van alatta a link.
-
Asbee
veterán
válasz lord.lakli #16911 üzenetére
-
Asbee
veterán
válasz lord.lakli #16913 üzenetére
Én onnan leszedtem egyet az nem ment. Ez az tuti.
-
nexusking
aktív tag
Meg is volna az első gondom az AOKP-val. Mx playerrel akartam filmet nézni, de a 720p HD és a sima divx is megakasztotta a rendszert(vagy a playert), mindkét filmnél pár másodpercet bírt csak amig le nem fagyott. Utána letöltöttem a Moboplayert, azzal sokáig nézhettem volna a divx-et, de összevissza játszotta, egyszer gyorsabban, egyszer lassabban mint kéne. A HD-rol meg inkább ne is beszéljünk.
Most nem tudom hogy az MX csak egy rossz párosítás ehez a romhoz, vagy inkább elfelejthetem a divx filmezést telefonrol...A fentieket produkálták 1200 és 1300MHz-en is.
-
-
havri1
félisten
Más:
Csak upgradeltem 2.5.18 ról 2.5.25 re (MIUI).
A 18asban benne volt a monitor.apk, ebben meg nincs.
Viszont ma előjött egy értesítés, hogy adathasználati értesítés, felkiáltójellel, de nem tudom megnézni. Ha kilövöm, 2 perc és visszarakja..
Ötlet valakinek?havri
-
havri1
félisten
válasz nexusking #16921 üzenetére
Mindjárt visszakeresem, van pár buildom apk-ban
720p teszt
Ezt csekkold le pls![ Szerkesztve ]
havri
-
nexusking
aktív tag
válasz mgTerminator #16925 üzenetére
Asszondod?
Most az előbbi 1080-as videót ugyanúgy 1300MHz-en néztem, az előbb leírt eredményekkel.
Miből gondolod hogy a húzás lehet a gond?
Nemtudomhogy , de megszereztem a Dice 1.4-es verzióját, ha kell valakinek a teljesen törvényes megszerzés, az szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
master90
aktív tag
Ki milyen romot ajánl ? Tapasztatok alapján melyik a legjobb !
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Kb csak arról van szó.
havri
-
nexusking
aktív tag
válasz master90 #16935 üzenetére
Mostanában ami népszerű és nagyon jó, az az APEX rom Matr1x19.5 kernellel.
Kisérletezek vele, és ezen a videós dolgon kívül az AOKP Milestone5 is nagyon jó rom ugyanezzel a kernellel párosítva.
Mindenki: Gondolom sokan ismeritek már az oldalt, de érdemes gyakran nézegetni, asszem minden héten beraknak egy cikket az aktuálisan legjobb rom+kernel kombóról:
nexusshacks.com -
ricsi0307
senior tag
Üdv.
Valamelyik kedves fórumtárs akinek még 2.3 van a telóján letudná nekem menteni a "kivérzésjelző" nevű live wallpaper-t mert a gugliba nincs fent
Erre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
Én is most raktam fel az apex rom + martr1x 19,5 kernel kombót. Csináltam wipe data/factory resetet, de nem törölt semmi adatot a telómról. Kérdés hogy nem is kellett volna neki?
Illetve hiába raktam fel a gapps-ot, a rom után, de még a kernel előtt, nem találok egy darab goole alkalmazást sem a play áruházon kívül (mondjuk ezeket tudom őótolni a play-ből).
Valamit rosszul csináltam, vagy ez normális?
Amúgy MIUI után eszméletlen pörgősnek tűnik a fent említett rom/kernel kombó.
-
havri1
félisten
válasz tome0001 #16944 üzenetére
MIUI-val sokat kell finomhangolni, hogy valóban jó legyen.
Ha factory restetet csinálsz, akkor pedig ugrik minden telepített program stb, az a gyári állapotra, illetve a rom eredetijére állít vissza..
Biztos, hogy azt nyomtad?
Ha a play fent van, onnan tudsz mindent telepíteni. Attól függ, milyen packot tettél fel[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Unatkozom.
Feltettem az AOKP romot tesztelésre, de AIR kernellel.havri
-
tome0001
senior tag
válasz havri1 #16945 üzenetére
1, Wipe data/factory reset.
2, Wipe cache partition
3, Wipe dalvik cacheEzeket, ilyen sorrendben nyomtam a recovery-ben.
A fájlrendszer szerkezete megmaradt (pl. MIUI, DCIM mappa tartalma nem törlődött), de a progik természetesen nem maradtak fent. Mit csináljak? Kezdjem előröl, úgy lenne az igazi?
[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
Találtam HTC Sense témát CM9 és AOKP ROM-hoz. Apex ROM-ra nem lehet valahogy témaválasztót rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Autóhifi
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest