- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz jackbacsi87 #16541 üzenetére
Mennyi idő után jön elő ez a jelenség? Tegnap este próbálgattam full sötét szobában, Dead Sapce, meg Opera alatt, de nem jött elő. Szépen vissza vette a fényerőt és úgy is maradt 20-25 percig.
RAID 2
Rom csere után minek wipeolsz? Szerintem fölösleges, viszont érdemes lehet úgy csinálni ahogy havri1 is írta, én is leformáztam mindent, utána, rom, gapps, kernel, superuser.szerk:
nem lehet hogy valamiből a nexuss4g-t szedted le véletlenül?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
RAID 2
aktív tag
Erre van valakinek ötlete?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz havri1 #16546 üzenetére
Az lehet hogy kevés....a stocknál is annyi volt, és amikor teljese elfogyott a memória, akkor kilépett mindenből, kezdhettem újra a dolgokat.Sok mindent futtatok egyszerre, nem bírta
(#16554) N_A_Sipróbáltam. Be takaró alá, plusz még letakartam a fényérzékelőt, mert bevilágította az egészet, így a visszaverődő fény nem befolyásolta.Pár perc múlva el is kezdte állítgatni a fényerőt
Reggel nem ébresztett a teló. Nyomkodom, semmi. Csak akku ki-be segített.
Viszont! Lehet, hogy mindent formázni kell felrakás előtt, és az megold mindent....
Csak wipe cash-t, meg wipe data/factory-t nyomtam, mikor felraktam a romot.
Szóval most, hogy nagyjából beállítottam mindent , kezdem újra az egészet, előtte törlök mindent... -
havri1
félisten
válasz jackbacsi87 #16562 üzenetére
Nah, megnéztem, össze vissza ugrál..
Van, hogy 45 mb van szabadon, és most pl 146..
Bár hozzá kell tennem, hogy fut 2 alkalmazás, ami sok memet eszik.
messenger+viber + go keyboard
Ezek alapból 22+18+14 mb[ Szerkesztve ]
havri
-
Dzsuri89
őstag
Nem nekem szólt a kérdés, de mivel én is szenvedek a hibában ezért írok.
Tegnap lefekvés előtt kicsit lökdöstem a golyókat a lyukba (nem kell "rosszra" gondolni ), szóval golfoztam és nagyon irritáló volt, hogy hol genyge, hol pedig vakító fényerejű volt a kijelző. :S Ez a jelenség előjöhet másodpercek alatt is.
Super Stickman Golf a játék neve. -
N_A_S
veterán
válasz jackbacsi87 #16562 üzenetére
Úgy emlékszem hogy azt írtad más rommal is csinálja, nem lehet hogy hardveres baja van a fényérzékelődnek?
Dzsuri89
Ez neked is szól, ha tényleg hardveres baj van amikor lökdösöl valamit a lyukba, akkor nagy sz@rban vagy cimbora---------------------------------------------------------------------------
Tudnátok ajánlani valami jó zenelejátszó progit? Hogy tudom a legjobban kihasználni a Wolfson audiochipet? Mivel érem el a legjobb hangzást?
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
jackbacsi87
senior tag
Ilyen problémám még nem volt. Az automata fényállítást nem is nagyon használom, szóval ez még nem válóok.Viszont ha hosszabb ideig nem használom, és megint nem tudom életre kelteni...na akkor!
Wipe dalvik cash, wipe data factory, wipe cash, format sd, aztán fel rom,gapps,matr1x....és ugyan úgy váltja a fényerőt.
-
Dzsuri89
őstag
Az, hogy nagy sz@rban vagyok-e, függ a lyuk számától.
Amúgy a telefonos problémára visszatérve. Eddig ezt a hibajelenséget csakis APEX, illetve CM9 alatt tapasztaltam, de lehet volt még más ICS alapú főzött romnál is. Gyári 4.0.4.-nél tökéletesen működikk és az összes Gingerbread alapú főzött romnál.
Mondanám, hogy okozhatja a fólia is, de ha gyári 4.0.4. alatt nem jött elő a hiba, akkor itt se kéne...Nincs valami mocskos beállítás a menüben, amit ha kikapcsolok, akkor megjavul?
(#16568) jackbacsi87
Kikapcsolt auto fényerőnél is szarakodik nálad a főnyerő?
[ Szerkesztve ]
-
jackbacsi87
senior tag
-
Dzsuri89
őstag
válasz jackbacsi87 #16570 üzenetére
Amúgy lehet benne valami, mert Mgterminator is pont ilyen értékbeállításról beszélt nekem privátban.
Szerintem a többieknek fel se tűnik a hiba, azért nem szóltak még. Mi ketten vagyunk ilyen sasszeműek.Vajon a gyári romban, hogy van meghatározva az érték?
(#16572) havri1
Szerintem a te és az én bajom teljesen más. Itt nem reagál lassan, csak egyszerűen hol felerősödik a kijelző fényereje, hol lecsökken.
[ Szerkesztve ]
-
Sifre
senior tag
Nálatok nincs olyan menüpont a megjelenítés beállításoknál, hogy "Automatic backlight"? Nálam is fennállt a hiba, de most úgy tűnik sikerült ott behangolnom.
-
-
Dzsuri89
őstag
Ezt már néztem többször is, de nem tudtam rájönni, hogy mire jó konkrétan.
Le tudnád írni részletesen, vagy képernyőmentésekkel megmutatni, hogy nálad hogy van beállítva?(#16573) kolosanyi
Még jobban megnyugodtam.(#16575) N_A_S
Alapértelmezettként ki van kapcsolva minden nálam is. -
kolosanyi
veterán
A Deep Idle neve elég beszédes. Arra jó, hogy a lehető legjobban visszaveszi a procit, tehát a beállított skálázás alá még. Előnye, hogy jobban bírja az akksi készenlétben, hátránya, hogy feloldás után kell neki egy kis idő (1-2 másodperc), mire magához tér, addig kicsit lassabb.
-
Sifre
senior tag
válasz Dzsuri89 #16576 üzenetére
Én sem értek minden menüpontot, de most kb. így néz ki:
Light sensor filter
--------------------------------
Enabled: pipa
Window lenght: 2s
Reset threshold: Disabled
Sample interval: 2sLight levels
--------------------------------
Use custom: pipa
Screen dim level: 20 (default)
Edit other levels...Allow lights decrease: pipa
Decrease hysteresis: 50% -
Quqesz
nagyúr
vkinek van tippe,hogy nem változtattam semmit és most az emailt nem akarja elküldeni a megadott e-mail címekről csak teker?gmail megy rendesen..
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mgTerminator
veterán
Én viszont nagyjából minden beállítást értek, és mivel nekem jóval részletesebben be van állítva és már nagyon régóta jól működik, így beteszem nektek az én beállításaimat!
(igaz úgy volt h Dzsuri teszi be, de ő lusta volt, szal muszáj nekem megmenteni a jónépet )Íme a képek:
Azt elfelejtettem lefényképezni hogy 13 szintet kell beállítani!
[ Szerkesztve ]
-
Sifre
senior tag
válasz mgTerminator #16583 üzenetére
Szuper, köszi az infókat. Ha jól látom ez a beállítás teljesen fokozatmentesen állítja a fényerőt.
Más:
Régebben már kérdeztem, most megpróbálom megint, hátha... nem tudjátok mitől lehet az hogy a telefont usb-n a gépre kötve megszakad a kapcsolat egy teljesen másik porton lévő szintén Samsung gyártmányú nyomtatóval?
-
havri1
félisten
Sajnos nem fogyaszt valami jól az új MIUI.
Nem bír ki egy napot ...
Reggel fél8kor vettem le töltőről, és most már lemerülthavri
-
mgTerminator
veterán
válasz janston #16588 üzenetére
Viber, skype... szerinted?
N_A_S: Az 1300 sok és felesleges, a max ajánlott az 1200, akkor még nem észlelhető fogyasztásnövekedés, 1300-nál már viszont... Egyébként nem mindegy hogy melyik program mennyit megy a háttérben. Én a skypera szavazok, hogy nem engedni aludni a gépet, valamint lehet valamilyen minimális, de folyamatos adatforgalom is van
-
szponzor
senior tag
-
jackbacsi87
senior tag
Mit olvastam egy másik topikba!!!
"Kb. 1 hete újra beszereztem egy felső közép kategóriás, ilyen rendszert futtató telefont."
pár hozzászólással később:
"Egy Samsung Galaxy Ace - t vettem." -
nexusking
aktív tag
Apex után MIUI-ra váltva csak nekem van olyan érzésem, hogy az utóbbi nagyon akadozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest