- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
őstag
válasz havri1 #16099 üzenetére
Én erre tudok egy egyszerű hardveres megoldást. Ha elkéri, hogy muti már, akkor a kis kezedből nem adod ki, hanem megmutogatod neki a saját kezedből, és nem ő fog megnyitogatni mindent. Ha így nem jó neki, lehet bemenni a közeli értékesítőhelyre és ott azt csinál vele amit akar.
Bár mintha emlékezetem szerint lenne olyan app, ami egy kis kódot kér, ha bizonyos alkalmazásokhoz hozzá akarsz férni. Csak ez meg elég szívás, mindig beírogatni....
-
havri1
félisten
válasz lord.lakli #16104 üzenetére
+1 gomb
Illetve akkor a klaviatúrán kell írni, a t9 pedig telefon bill kiosztáson.
Vezetés közben sokkal jobb.havri
-
havri1
félisten
Feltettem Slukk MIUIDrag-TSM 9.3o /Nexus S/ -ját is, hogy szélesebb képet kapjak főzött romok használhatóságában.
ICS , meg MIUI, meg jó, meg minden, de sebességben nagyon alulmarad a PureMIUI-TSM-1.12.2 -től.
Ismét visszakerült végleges használatra, egy Peter Alfonso kernellel.
Ebben 1 hibát észleltem csak : A kamera, videó felvételnél akadozik. Olyan, mintha nem győzné menteni a képet. Sajnos visszajátszásnál meg-megakad 4-5mp-re is néhe. Hang megy, kép áll...
Amúgy viszont vastagon veri az összes ICS romot sebességben
Kiadás óta ezt használom, és azt kell mondjam (sajnos), az ICS még várat kicsit magára nálamAmik beváltak :
- PureMIUI-TSM-1.12.2
- pete_crespo_2.6.35.14_11-06-11
- Hd Widget
- Go Keboard + GB skin
- Wifi Transfer Pro
Ezeket rárakom, és nagyon jól használhatóhavri
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz OberMotz #16108 üzenetére
A napokban tesztelt 3 ICS közül nekem is a CM9 tetszett a legjobban Kicsit furcsa volt fél év MIUI után, de használható! Csak nem vmi fürge
Viszont kezdem úgy látni, a vas kevés már ennek az ICS-nek..
Megnézném mondjuk egy SGS2 vagy egy új Razr-en (esetleg az új nexus, ami megjelent egyáltalán??) mit tudna..[ Szerkesztve ]
havri
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Nagyon érdekes dolog történt. A telefon repülő üzemmódban volt, majd kikapcsoltam. Pár oeaval később be akartam kapcsolni. Belenyúlok a zsebembe, hát a telefon tök forró. Kiveszem a tokból és valami bootloader unlock felirat fogad. (angol nyelven használom)
Nem nagyon szántam rá időt, hogy elolvassam, mivel forró volt, a kikapcsoló gombra nem reagált, gyorsan kivettem az akksit.
Stock ICS 4.0.0 van rajta, soha nem volt még okosítva, és a bootloader is a gyári lockolt. Láttatok már ilyet? Mi lehetett az oka? Létezik valami gomb-kombináció ami ilyen bootloader menüt hoz elő? Hátha esetleg benyomódott a zsebemben...
Hogyan tudom megnézni, hogy a bootloader lockolt, vagy unlockolt?
Köszi!
-
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
ICS alap launcher-nél beállítható hány képernyő között lehessen választani?
előre is köszi a választ
-
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz hallerlaller #16121 üzenetére
Az ok lenne, de azt is írta, hogy bootloader unlock felirat is volt..mondjuk ilyet még nem láttam
havri
-
havri1
félisten
-
szucsi
őstag
válasz havri1 #16107 üzenetére
pont ugyanezt a kombót használom két nexus s-en is, tényleg a legjobb (gyorsaság, stabilitás) a nem-stock rom-kernel párosok közül. Sajnos a rádiójelet eldobja változatlanul mindkettő, két-három naponta. Repülő be, repülő ki, és visszajön, de idegesítő hiba. Nálad nem jelentkezik?
-
KrissszG
tag
válasz havri1 #16120 üzenetére
Oké, ez alapján akkor nincs nyitva, a Google felirat alatt nincs nyitott lakat. Szóval ez pipa.
Már csak tudnám hogyan jutottam el a bootloader képernyőhöz.Próbáltam rajta ezt-azt nyomkodni, de fullra le volt fagyva a telefon, ráadásul tojást lehetett volna rajta sütni, szóval nem akartam, hogy tönkremenjen... gyors akku ki...
Köszi mindenkinek a válaszokat.
-
feliks
senior tag
Lehet hülye kérdés, de hogyhogy szinte sehol nemvolt hír róla, és van már nagyon Alfás, de működö Boot to Gecko port Nexus S-re? [link]
Még a B2G projektről is alig volt valahol hír eddig..[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
hippo0315
senior tag
válasz hallerlaller #16118 üzenetére
Szuper, valóban jobb mint a nova, köszi az infót.
-
slice14
veterán
Hali, valakinek sikerült életre kelteni a Google Voice-t? Gondoltam kipróbálom, demegadom a PIN kódokat és utána kiírja hogy nem tudta beállítani a hangpostát. Itthonról nemhasználható a voice telóról? Mert a gmail-ből simán megy.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
hippo0315
senior tag
A mobil internet adatforgalmi korlátját hol lehet megadni a 4.0.4.-ben?
-
eeXaa
addikt
...tudna valaki ajánlani nekem egy olyan widget appot mint a sony timescape je? ..vagyis mindent bele lehessen rakni pl: hívás, email, sms, facebook, calendar.. de legalább ezeket...
... én próbáltam keresni de nem találtam.. -
j.e.d.
csendes tag
hallo! ezt a ROM-ot használtam, eddig nagy-nagy megelégedésemre, az update-tel még szebb-jobb lett, de most feltűnt, hogy nincs naptárfrissítési opciót a profilom alatt. nem is frissít sehogyse, ha a naptárban kiveszem a pipát az adott naptár elől (amit felismer, hogy van olyan), azt írja, not synced, ha visszateszem, synced, de közben meg nem. wtf?!
visszaállítottam pár backupot mind ezé a ROM-é), egyiknél sincs, keresgéltem a neten, találtam olyan javaslatot (sokaknál bejött), hogy vegyek fel egy új goggle accountot, akkor lesz ilyen lehetőség, utána lehet törölni az újat, a réginél is meglesz, hát nekem nem jött össze.
találkoztatok már ilyennel? ha nem is, ötlet? hadd ne kelljen most factory resetelnem. -
hippo0315
senior tag
válasz hallerlaller #16136 üzenetére
Köszi a helpet!
-
blackmajesty
aktív tag
Hi!
Van egy nagy problémám. Csináltam egy factory resetet a telefonon. Azóta nem érem el a play store-t a telefonomon, és a webes felületen pedig eltűnt a telefonom a my devices-ból. Mit tudok csinálni??
-
blackmajesty
aktív tag
válasz blackmajesty #16141 üzenetére
Érdekes. Kikapcsoltam a másik telómat (wp7-es LG), és most működik. Lehet, hogy az volt a probléma, hogy azon is be voltam jelentkezve a gmail fiókomba(az e-mail szinkronizálás miatt), és ez akadályozta a dolgot, vagy csak gond volt a google szerverével? Na mindegy, a lényeg, hogy megjavult.
-
havri1
félisten
Sziasztok!
1.12.2 gyari miui zip nincs meg vkinek?havri
-
feliks
senior tag
válasz szponzor #16137 üzenetére
Persze, próbáltam, a videó amit linkeltem saját elkövetésből származik..
Sokmindenre nem mész a rommal, nagyon kezdetleges, hétköznapra alkalmatlan de érdekes ismerkedni vele. A bootidő viszont besz*rás az ICS-hez képest. Letölteni itt tudod a Boot to Gecko-t.[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
-
havri1
félisten
Basszus...
Alsó toolbarba vagy mi az (alsó gombsorhoz) hozzá akartam adni egy ikont (screen off), és véletlen mellé húztam, és eltűnt...(MIUI).
Most nincs widgetje. Se uninstalállni nem tudom, se használni.
Mi a megoldás????havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest