- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
Új hozzászólás Aktív témák
-
EsoxLucius
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem hogy ezen a telefonon hol lehet kikapcsolni azt hogy amikor a billentyuzettel irok akkor ne rezzenjen meg minden megnyomasra a telefon? Eddig nem csinalta ezt csak amiota 4es android frissult rajta.
Elore is bocsi ha volt mar ez kerdes de kint elek most angliaban es nagyon sokat dolgozom, nem volt idom visszaolvasni!
Elore is koszonom!
Szep napot!
-
forintuser
őstag
válasz EsoxLucius #16308 üzenetére
Amikor írkálsz, hosszan megnyomod a vesszőt.Előjön a beállítás, és ott.
Holnapkészítést vállalok.
-
feliks
senior tag
Helló!
Kivételesen én kérek segítséget; hátha valaki belebotlott ilyenbe már..
Szal. kíváncsi voltam mit tud ez a titkosítás az androidon.
stock ics-sel nem ment, androxide 2.1-gyel igen.
Most váltanék vissza stock ICS-re, de nem megy.Az androidban lévő miniguide szerint ezt kikapcsolni csak úgy lehet, ha elveszik minden adat. Ez nem is para, mindent mentettem előtte. Csak van egy apró bökkennő. Leformáztam, a renszert gyáribeállítástrra hoztam, minden ami csak lehet, de nem engedi el a belső sd titkosítását. Ez enyhén ciki, mert a titkosított sdt nemannyirea kezeli a CWM. valakinek ötlet?
[Be Happy]
-
-
EsoxLucius
csendes tag
válasz forintuser #16309 üzenetére
Nagyon szepen koszonom!
Sikerult!
Tovabbi szep napot!
-
feliks
senior tag
válasz palesz53 #16311 üzenetére
titkosítást nem lehet feloldani. ha aktív, nem hagyja deaktiválni. nem akarom én kezelni semmivel, a titkosított részen nincs adatom, tök üres az egész, csak nem hagyja így, hogy visszarántsam a dolgaimat cwm-mel, jelenleg a belső tárhely meg titkosított, ergo ha vaamit rápakolok azt cwm nem kezeli.. ha formázom, ujratitkositja.. jó kis megoldás a droidban, mi?
[Be Happy]
-
Dzsuri89
őstag
Ma egy igen vicces hozzászólásba futottam iPon-on, amikor a Galaxy Ace adatlapját nézegettem és gondoltam megosztom veletek, ne csak én röhögjek rajta.
Íme a hozzászólás: "Ilyen céges telóm van, szerintem is jó cucc. Gördülékenyebb, mint egy barátom Nexus S-e, pedig ebben gyengébb a vas. Megéri az árát, és tökéletesen megfelel, ha nem villogni kell."
-
feliks
senior tag
válasz forintuser #16317 üzenetére
Nekem ingyen azért kéne az Ace.. Szemmel saccolva pont olyan vastag, hogy ha billeg a kisasztal, kitámaszthatom vele..
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
palesz53
senior tag
válasz feliks #16314 üzenetére
józan gondolkodással valahogy megszüntethető kéne hogy legyen! de ha nem... hát nem...
biztos vmi béta...
má' bocs hogy humorizálok rajta!
de normál esetben vagy feloldhatónak, vagy megszüntethetőnek kéne hogy legyen, pláne a beépített tárra... ha sima sd ilyen, oké, eldobod - de így?vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
bajnokpityu
félisten
-
feliks
senior tag
válasz palesz53 #16319 üzenetére
Nem feloldható, nem megszüntethető.
Ami nem is lenne baj, de a fastboot is hisztizett, hogy ő nem akar feltenni ám mindenféle miui.zip-et, meg ilyesmi (fastboot update parancs beírásakor adta ezt)
Végül megoldottam, a google developer oldalán lévő image(az ics) felment rá (semmi mást, még a GB verziót sem, de ezt elfogadta a fastboot)
Így csak a letöltött "soju-imm76d-factory-ca4ae9ee.tgz" tartalmát kellett kicsomagolni, a benne lévő flash-all.sh-t kellett átnevezni flash-all.bat-ra, ebből ki kellett pucolni a sleep parancsokat (és helyettesiteni pause-sal) meg a kommentet felülről, és már fel is megy ha elindítom a .batot.. utána meg már nincs hiszti, bejelenti h nem oké a belős sd, leformázza, és kész.. Aszittem pedig már, hogy half-bricked lett, és ajándékozhatom el..ennyi kellett a batba így..(meg ugye a fastbootos leírás elvégzése, de az gondolom mindenkinél fent van már alapól)
fastboot flash bootloader bootloader-crespo-i9020xxkl1.img
fastboot reboot-bootloader
pause
fastboot flash radio radio-crespo-i9020xxki1.img
fastboot reboot-bootloader
pause
fastboot -w update image-soju-imm76d.zip
pause[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
havri1
félisten
Hali!
Csak barátkozom az ICS-vel...
CM9 legújabbat nyúzom ma.
Kellene egy olyan app, mint Slukk pure miuiban, egy reboot, ami widgetből tud restart, off, stb műveleteket..
Tudna valaki egy frankót ajánlani?
Köszönöm!havri
-
Dzsuri89
őstag
válasz forintuser #16317 üzenetére
Nekem 5 hónapig volt hozzá "szerencsém", mikor megvettem még nem tudtam mivel jár az a telefon, meg amúgy is első androidos telefonom volt. Örültem, hogy megszabadultam tőle.Feliks
Arra tuti, hogy jó.Bajnokpityu
Szép telefon az biztos, de nekem az is meg a miénk is nagyon tetszik. Szebb a kijelző színe? Szerintem a Nexus S ScLCD képének szebb színei vannak. Az Acenek recés hátlapja tetszik, mert az nem karcolódik és nincs olyan érzete a készüléknek nagy melegben, hogy ki akar csúszni a kezemből. Azzal már nem lehet villogni, mert olyan, mint az ájfon, mindenkinek az van. Ha nem lenne benne sok bug, jó kis teló lenne. -
kolosanyi
veterán
válasz bajnokpityu #16277 üzenetére
Nem kell masik ROM, elég ha kernelt cserélsz. Az Aroma telepítővel tudsz a legegyszerűbben kernelt cserélni, simán recoveryből indítható. Amúgy a Voodooról megfeledkeztem, én mindig az ICUP kernelt teszem fel a ROM-okhoz, abban engedélyezve van. Elnézést érte.
(#16315) Dzsuri89
Nos ez simán előfordulhat, bár több tényezős az egyenlet. Például lehet vak is az illető... Amúgy ha a Nexuson valami szar ROM van, szénné gányolva, az Aceen, meg egy jó custom, akkor előfordulhat. -
kasee
aktív tag
Nah sikerült elcseszni a rom ot a telon.
Csak a google logoig jut......Szóval teszteltem a CM9 romot, de teleszemeteltem, mondom ujra rakom.
Recoveryből :
Wipe data/factory reset
Wipe cache partition
Mounts and storage -> format /systemMajd formáztam az SD kártyát is.....
Ezekután csak a Google logóig jut...
hogy tegyem helyre?
Bootloader nyitva , ugye, recovery megy, de ugye restore t nem tudok csinálni mert formáztam az Sd-tÖtlet?
kösz -
chriss23
tag
Sziasztok! Most szeretnek egy ilyen telot beszerezni. A kerdesem annyi lenne, hogy az ICS-sel jott 720p-s video felvetel is vagy tovabbra sem tudja gyarilag? Gondolom moddolassal megoldahto?
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
havri1
félisten
Ha megy recovery, akkor mounolod az sd-t, rádugod usbre, látja a gép. Rátolsz egy zip-et.
Én így csinálom :
- format system
- format data
- format cache
- format boot
- wipe syste/data factory reset
- wipe cache
- wipe dalvik cacheinstall zip with sd..blabla, majd restart, 2 percig nem piszkál, és restart. Na onnantól éles a rendszer.
Amióta így csinálom, gyönyörűen mennek a romok!Viszont kérdés..: Honnan lehet GB alá friss kerneleket keresni?
havri
havri
-
havri1
félisten
válasz Slukkica #16329 üzenetére
Kimaradt, de sztem már azért akadt meg a googlenál, mert formázta a systemet..
Slukk, viszont egy kérés!!
Megvan neked apkban vagy zipben az a reboot tools nevű progi, ami a pure miuiban ill az új MIUIDrag-TSM_9.3o_Signed.zip is benne van?
Biz isten sehol nem találom........[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Már másodjára rontottam el a romomat..
Fel szeretném tenni ezt a themet :
Black Android
Beállítom, és locksreen nem működik..lezárom, és fekete kép van csak..nem tudom feloldani, nem látszik csak az értesítő sáv...
Mi lehet?havri
-
havri1
félisten
Hm, PureMIUI-TSM_1.12.2_Signed alá semmilyen lockscreen nem megy fel....
Csak a gyárival megy. Mi lehet?havri
-
havri1
félisten
válasz forintuser #16337 üzenetére
Amit linkeltem black themet (romon belül, a témáknál is leszedhető online), illetve Ezt.
Az utóbbi necces, mert tesztelve nem lett GB-n, de elvileg mennie kell.
Hát nem megy, egyik sem
Sima, ICS lockscreent keresek, semmi extra nem kellene..havri
-
slice14
veterán
Srácok ha a gapps-ics-facelock-20120131-signed.zip-t felflash-elem, akkor képes lesz az ics szinkronizálni a facebook-al?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
sztiksz
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi jelenségek történtek a szeretett nexusommal:
1. - A kijelző jobb felső sarkán sárgás foltok jelentek meg. (nem kívül, olyan mintha a kék pixelek haltak volna el)
2. - ICS frissítés óta néha akadozik a telefon, pl. ébresztőt beállítani 10 perces mutatvány mire megnyitja, és gyakran megszakad a vonal telefonálás közben
3. - ma reggel egy indexes videó nézése után elsötétült a kép, majd mikor visszajött a főképernyőre dobott ahol megváltozott a háttérkép (a kékes ICS háttérről a zöld füvesre)
A telón minden gyári, soha nem volt rootolva, appoknál mindig ellenőrzöm, hogy mihez fér hozzá, alig van rajta app (szinte csak Google appokat használok)
A fenti jelenségekről hallottatok már? Vagy csak nálam történtek ilyenek eddig?
-
N_A_S
veterán
Üdvözlet
A héten (kedden) csatlakoztam Én is a Nexus S használók táborába. Maga az Android még eléggé új dolog volt számomra, de ma már túl vagyok az első rom frissítésen is
Egy olyan kérdésem lenne hogy mivel tudok a legegyszerűbben screenshotot készíteni?
https://tinyurl.com/phnas
-
volvoguy
addikt
Üdv! Miért van az, hogy a hivatalos 4.0.4-re letöltök widgeteket (Power Controls, Óra widgetek stb.) amik elvileg ICS kompatibilisek, ellenben nem tudom őket hozzáadni a képernyőhöz, nem is látni őket a widget-ek fülnél...csak ha felrakok egy másik Launcher-t (pl. Apex)
Ez miért van? találkozott más is ezzel?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
kasee
aktív tag
Megtudjátok mondani , hogy lehet megcsinálni CM9 alatt hogy
ha balra huzom a néven az ujjam SMS t ir, ha jobbra Hívja?
Vagy forditva is jó:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest