- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz nagypasztor #13350 üzenetére
Scoobykanak van ilyen tokja elado, Nexus 7 mellett volt.
-
adakiller
senior tag
factory reset az SD tartalmát is törli teljes mértékben?
Köszi
-
nagypasztor
tag
válasz adakiller #13352 üzenetére
Szerintem az csak a készülék belső dolgait állítja vissza a gyári szintre.
Tehát a programokat, meg különböző adatokat törli a belső memóriából, de szerintem az SD-hez nem nyúl. Én mikor csináltam, kivettem a kártyát, ezért nem tudom biztosra mondani...
mondjuk az más készülék volt![ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
a válaszokat, akkor előtte manuálisan delete minden, aztán FR
-
sto1911
veterán
válasz nagypasztor #13355 üzenetére
Szerintem nem hirdeti a hardverapron, en a debreceni topikban lattam. Irj neki egy privatot, es beszeljetek le.
-
assemble
addikt
válasz brumi1024 #13346 üzenetére
Jaja, ez tenyleg fura. De hamarosan elvileg lesz:
"NOTE: If you aren't yet able to install Hangouts on your phone or tablet, or the Play Store "Open" button takes you to the old Talk app, hang tight, we are rolling out Hangouts to everyone over the course of several days. Rest assured Hangouts will be available soon for all Android 2.3+ devices, tablets included!" -
Jano_023
őstag
Megérkezett a tok amit rendeltem hozzá. Nagyon tetszik.Nem lesz tőle vastagabb a készülék és tényleg elegáns és jól néz ki benne szerintem. A lukak is a helyükön vannak.
05.07.-én rendeltem és ma már meg is jött. Tettem fel pér képet ha érdekel titeket.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
leslieke
Jómunkásember
Frissítések törlése se segített. Az apk gond nélkül felment. Köszi a segítséget.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
nagypasztor
tag
Most vett az asszonka egy ilyen gépet, és azt akarom kérdezni, hogy szerintetek OTG-n keresztül megoldható egy USB-elosztúval, hogy egyszerre legyen a gépbe dugva a töltő és a billenytűzetes tok? Vagy az elosztó nem tud áramot vezetni a gép irányába?
Lehet, hogy hülyeség, de most jutott eszembe, hogy ha a billentyűzet be lesz dugva, és lemerül, akkor amíg fel nem töltjük, addig nem lehet a bill-t használni!Köszi -
törölt tag
válasz Jano_023 #13359 üzenetére
Duálban... A táblán angolul (Youtube Gameplay), a monitoron németül, a fő, hogy meglegyen az öt csillag
Van egy csomó vásárolt játékom, amiket időhiányában nem játszottam végig, már hónapok vagy rosszabb esetben évek óta, és hát gondoltam, begyorsírtok... Az L.A. Noire meg olyan, hogy sokszor el lehet cseszni, hogy kételkedj vagy hazugsággal vádold e, főleg ha nincs intuíció pont már.
Plusz ugye L.A Noire-ben így azért lett 63 órám belefektetve, mert Decemberben újra kellett húzni a Windows 8 -at, a mentésről meg azt hittem, hogy Steam felhőbe tölti, tévedtem, kb 25 óra játékidőm veszett oda. Kicsit zabos voltam
-
eckmester
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a laptop miért nem látja a tabot média módban, csak kameraként?
-
bAtt001
addikt
sziasztok, beköszönök én is, ma megrendeltem a készüléket. nem vártam tovább mivel nem volt hardver frissítés bejelentve tegnap remélem nem bánom meg
-
eckmester
tag
válasz nagypasztor #13375 üzenetére
Köszi. Így már jó.
-
havri1
félisten
Parandroidot használ valaki?
Hol lehet bekapcsolni az usb hibakeresést? Nincs fejlesztői opció..havri
-
fPApi
őstag
válasz havri1 #13385 üzenetére
Ez nem paranoid különlegesség, hanem 4.2-es:
"Újdonság, hogy a fejlesztői lehetőségek előcsalásához immár egy apró trükkhöz kell folyamodni, a beállítások menü about phone pontjának build version bejegyzését kell hétszer megérinteni, ezután elérhetővé válik a már jól ismert opció."
Szerk: elkéstem[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz csabám #13390 üzenetére
Nem szóltam az előbbi hangout/gtalk-al kapcsolatban:
NOTE: If you aren't yet able to install Hangouts on your phone or tablet, or the Play Store "Open" button takes you to the old Talk app, hang tight, we are rolling out Hangouts to everyone over the course of several days.„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
gcsikos
tag
Nahát, pont ez az, amiért hezitálok még, ez a 2 gigás memória A másik vonalon a Tab2-es van, ahol szintén várható a 3-as. Ha veszem valamelyiket és kijön közben az új gen, azzal vigasztalom magam, hogy biztos drágábbak lesznek.
-
törölt tag
No, megjött a csomag a dokkoló be is lett regisztrálva
Egy Genius hangfal pont elég hozzá, volt drágább is, de az 1700 Ft-os is tökéletesen megteszi.
Ezt érdemes még beállítani, hogy a hangfalak szóljanak is dokkolás után:
Az óra - szerencsére - változtatgatja a helyét, de alul halványan egy helyen látszik folyamatosan a három kis pont - a kezelőszerveké.
-
belavagyokbp
aktív tag
Amúgy Ubunturól mostanában semmi hír? Mikor kijött, elég sokan kipróbáltátok, azóta nem lett frissítve meg semmi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest