- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Beléptem a Nexus 7 tulajok körébe a mai naptól! Egy gyári magyar garis 2 hónapos karcmentes példánnyal. Egyszerűen gyönyörű.
Csak azt nem tudom, várjak e a Nexus 4-re keddig, vagy vegyek esetleg egy Optimus 4X-et, esetleg egy Optimus G-t mellé...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz kovsol #13402 üzenetére
Ez igaz. Csak addig nem leszek elérhető. Az egyetlen másodlagos telónk a háznál egy X10 Mini ami T függő, és hébe-hóba működik csak...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz havri1 #13404 üzenetére
Jó is az a G15...Nekem is volt ilyen, de cseréltettem a narancssárga G15-re. Az előző jobban bejött, formára is, és világításra is.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz havri1 #13406 üzenetére
A barátoméknál elfogyott a 16GB verzió, és csak kedden lesz. Máshol jóval drágább lenne (7-8k-val).
De most jön hozzám egy tag, aki 95k-ért adja az új független magyar garisat. Remélem összejön a biznisz.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
válasz havri1 #13404 üzenetére
Egy picit túlzsúfolt az asztalom mi ? Ja hát szeretem figyelemmel kísérni a Hardware-ek hőmérsékletét, ha már van LCD a billentyűzeten használjuk is értelmesen
Ez sem volt egyáltalán felesleges vétel, mert bár ha itthon vagyok a dokkolóban a tablet helye, de útra úgyis ebben viszem
Majd utána kell néznem, mosható e... volt három féle bordó, fekete és fehér. Bordót érthető okokból nem akartam. A fehérrel csak az gond, hogy szép, de koszolódásra hajlamos lehet. Amikor nem használom, akkor egy nylon zacskóban pihen, hogy ne porosodjon
(#13405) zack: Nekem általában az egereim, billentyűzeteim, Joystick-jaim Logitech-ek. Úgy nagyjából a beviteli eszközök, amiből csak lehet. Ja van aegy XBOX 360 kontrollerem is kivételnek amit szintén nagyon szeretek A kék háttér világítású G15-ből kettő van, az egyiknek le kellett vágnom az USB csatlakozóját, mert kopott róla a festék, és ingyen küldött ennek fejében a Logitech egy másik G15 -öt 2007 -ben, illetve egy MX 1000-et. 2005 óta használok G15-öt mióta megjelent. Azt vállalta és írta a gyártó, hogy a billentyűk 25 millió leütést bizonyítottan kibírnak. 6 éve a másodikat használom, mivel az első leszázalékolva pihen a dobozában
G15-ből US angol verzióm van, felajánlották, hogy cserélik akkor magyar kiosztású narancsra, de nekem kék kellett[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz havri1 #13410 üzenetére
Akkor remek pláne
No, én T-s vagyok, Tévé, ADSL, Telefon minden T-s.
1. Kérdés, múltkor már fűztek, hogy palettázzak, de nem álltam neki - akkor még nem volt tablet.
Szóval az első kérdés, milyen T-s USB Stick-el kompatibilis a Nexus 7 garantáltan OTG kábellel?2. lehetőségként mivel elég régi már a telcsim K800i, hogy veszek egy ilyet:
Huawei Ascend Y300Na most azért a szolgáltató által küldött USB stickes megoldás olcsóbbnak kellene, hogy legyen. Mehetnék a T-s topicba is, de előbb azt kellene tudni, a Nexus 7 melyikkel működik együtt teljesen biztosan.
-
törölt tag
válasz havri1 #13412 üzenetére
Természtesen Youtube nálam sem téma mobilnetről. Arra kellene, hogy három havonta bemegyek nap mint nap az egyik családtagommal rehabilitációra - és akkor ott a kórházban híreket olvasni, fórumozni. Vagy amikor a fogorvosomnál várok a soromra Mert amúgy néztem, hogy ilyen USB stickek ha nem vállalsz rá előfizut, pl vodánál is, tehát csak maga a stick huszon sok K... akkor már teszek hozzá, még egy 10-est és az imént említett telefon, ami nem is gyenge hardware-ileg...
[ Módosította: Eagle16 ]
-
nagypasztor
tag
Kell ennél a tabnál task killert használni,vagy amit bezárok,abból kilép?
-
agyhalal
aktív tag
Sziasztok!
Hazavágtam a Nexusom kijelzőjét Felvettem a kapcsolatot a hivatalos szervizzel akik küldtek rá egy megközelítőleges javítási árajánlatot kb. 150-210 €-ról. Tud valamelyikőtök más, olcsóbb alternatívát?
KöszönömNézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
havri1
félisten
Kijelzo ügyben holnap tudok érdeklődni, hatha..
GoodSpeed: Mobil sticket meg szten nézd meg apron:-)
[ Szerkesztve ]
havri
-
törölt tag
válasz forintuser #13415 üzenetére
Itt annyit írt, hogy memória. A részletező lapon írja tárhelynek. Nálam a memóriára bocsi, még mindig a RAM ugrik be automatikusan - mert a PC-k világában az azt jelenti. Ennyike. A 32 GB-ot meg nem is vettem akkor észre, különben leesett volna...
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz havri1 #13408 üzenetére
Nem jött össze. LG-nél dolgozik a srác, promo telefon, ami tényleg új volt, de se papír semmi. Még az adás-vételit se vállalta, bár engedett volna a 95k-ból 10k-t. De papír nélkül nem kell ilyen érték.
Elhiszem, hogy nem adhat róla papírt, mert hivatalosan ezt el sem adhatta volna, talán 50k-ért bevállaltam volna, de annyiért meg ő nem adta volna oda.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz havri1 #13423 üzenetére
Én ezt értem, de az legalább tuti nem lesz letiltva. Meg aztán miért nem vállalta az adás-vételit? Se személyi nála, se egyéb hivatalos okmány, semmi.
A dobozon meg rajta volt hogy "HUN".Akkor inkább a 2 hónapos magyar garis, "tiszta" 87k-ért.
[ Szerkesztve ]
-
agyhalal
aktív tag
válasz #41133696 #13421 üzenetére
Törött kulcs csonttal a kórházba, műtétre készültem és a pulóverem kenguruzsebébe raktam a Nexust. Leültem, majd lehajoltam, hogy felvegyem a cipőmet, az meg beszorult a combom és az övem csatja közé. Már csak a halk roppanásra figyeltem fel
[ Szerkesztve ]
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
halisa
tag
Jeee. Sikerült találnom Omnia2-re mobil wifi hotspot programot. Már szomorkodtam, hogy nem fogok találni hozzá. Igaz csak 3G->Bluetooth-tal tudok csatlakozni a Nexushoz,de működik nekem az a lényeg. Nem kell külön előfizetés. (meg kellett, hogy osszam a jó hírt veletek)
-
agyhalal
aktív tag
Annak ellenére, hogy nagyon gyorsan felhúzom magam és hajlamos vagyok napokig idegeskedni rajta, most szerencsére nem így történt és meg csak nem is hajítottam dolgokat a falnak. Talán azért sem, mert akkor még nem tudtam, hogy mennyibe fog ez nekem fájni. Már csak azért is kellemetlen a dolog, mert egy kifogástalan állapotban levő 32GB-os, 3G-s darabot fogtam ki 70-ért, használtan. Még egyszer 60-at ráfizetni halál. Alkatrésznek eladva viszont a kutyát nem érdekli, hogy mekkora a háttértár és hogy 3G-s, talán 30-ért ment volna el. Szerencsére Jano_023 adott egy tippet, úgyhogy ha megúszom ennek a 60-nak a töredékéért, akkor fellélegezhetek és felkereshetem őt pár sörrel, azt hiszem.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
zack
nagyúr
Megvan a Nexus 4 is!
-
zack
nagyúr
válasz assemble #13435 üzenetére
Az nem nagyon volt eladó. Azt akartam, de rájöttem elég a 7 is. Megnéztem rajta mekkora egy HD film, és hogy néz ki, és ott azt mondtam kell ez a 7-es.
-
zack
nagyúr
Kezdődnek a fennakadások.
Fastboot megvan, de PC-re dugás után nem telepíti a drivert a Win7 64bit. Van erre valami megoldás? Most már hiába dugom rá, nem csinál semmit. Csak jön a gépből az a hang hogy nem okés a rádugott eszköz.
Bootloader nyitás + root miatt kellene. Rögtön beleugrok egy fejest a mélyvízbe.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Jano_023
őstag
Reggelt, tudtok olyan programot amivel mondjuk óránként cserélhető a háttérkép? Köszi
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
sto1911
veterán
Az uj hangoutsban hol latom, hogy ki elerheto? Tiszta visszalepes a Talk utan....grrrr
-
zack
nagyúr
válasz eckmester #13439 üzenetére
Toolkit, ami az 1-es hsz-ben van leírás alapján. Feltettem, frissítettem de a drivert nem találta fastboot módban.
-
Grande Ale
őstag
Szeretnénk szervizeltetni a barátom gépét, az egyik oldalon feljebb jött a kijelző a keretből, mozog. Az asus oldalán lévő telefonszámot kell hívni és küldenek futárt? Van valakinek tapasztalata szerviz ügyben?
HUNGARY
Phone:0036-15054561
Open Hour:09:00-17:30 Mon-Fri[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz sto1911 #13443 üzenetére
Egyetértek, tényleg elég sz@r lett!
Egyébként ha jobbra lapozol, akkor akik halványabban jelennek meg, azok offline-ok, akik meg világosabbak azok online-ok.
Nagyon remélem, hogy hamarosan csinálnak valamit vele, mert ez borzasztó[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
nagypasztor
tag
Lehet úgy youtubozni, hogy mellette mást is lehessen csinálni? Fut a háttérben a youtube? Mert nekem mindig kikapcsol, mikor megnyomom az ablakváltó gombot.
-
forintuser
őstag
válasz nagypasztor #13448 üzenetére
XDA-n van olyan You Tube apk ami fut a háttérben.Meg is van.
Holnapkészítést vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest