-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz GrooveHero #18910 üzenetére
nem is igaz: az enyém pl Slim függő
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
MartOOn
addikt
válasz leslien #18937 üzenetére
Majd az off topicba azert irhatnal tapasztalatot... En is ezen filizok. Nem talaltam mas telót amire erdemes lenne valtani. Mennyibe allt meg neked ha kerdezhetek ilyet... Johet offtopicban v privatban is... Ne szemeteljunk...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
rolcsibácsi
őstag
Nekem 4.4.4 ARTon is rendesen mukodik a led, barmi app nelkul
-
HREH
senior tag
Mi a büdös francért írja ki a telefon 15-20 percenként, hogy "programhiba-jelentés rögzítve"?? Ki lehet ezt kapcsolni egyáltalán?
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
atillaahun
veterán
Jól gondolom hogy a telenyomoron és mm-en kívül más nem árul vidéken telefont (miskolc)?
-
Keckix
tag
válasz atillaahun #18964 üzenetére
Egyszerűen nem telepíti fel az iGO-t, mit a fene van.... Lehet hogy az ART futtató környezet a ludas?! Valaki tud rá megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
toscana
csendes tag
Egy nagyon kellemes tok.
OnePlus 5 A5000 5.0.1
-
Alvin_ti4200
félisten
Valakinek van esetleg bevált becsúsztathatós (ne adj' Isten, plüss/neoprén) tokja, amit ajánlana?
Ilyesmikre gondolok:
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz Alvin_ti4200 #18978 üzenetére
És pont egy olyan képet tettel be, amin iphonew van.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
33as
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #18978 üzenetére
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
atillaahun
veterán
Van valakinek tapasztalata, hogy milyen esetben kérheti az LG a jótállási jegyen kívül a számlát is garanciáztatáshoz?
-
bali305
csendes tag
Valaki vett a VIP Phone-tól ilyen készüléket? (BTW elég vicces, hogy a fekete 5000 ft-tal drágább..) Mik a tapasztalatok? A csomagolás a gyári? Látom, hogy némelyik GSM bolt trükközik a doboz tartalmával
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz atillaahun #18985 üzenetére
Én csak a saját tapasztalatom tudom elmondani, firstphone-nál vett készülék 1év gyártói garival, a garijegyen kívül semmit sem kértek, hétfőn vittem be és elvileg köv. hét hétfőn hozhatom is el..
-
Draken
őstag
válasz atillaahun #18991 üzenetére
Lg-hez igen, ide a váci útra, a wifi elszállt benne, rom frissítés+wipe után se lehetett bekapcsolni
-
gdavid007
tag
Akinek tetszett az L kinézete, de visszaváltott 4.4-re, annak itt van egy jó kis xposed modul, ami L-re varázsolja a telónkat (legalábbis majdnem). [link]
"Ha azt hiszed a kaland veszélyes, próbáld ki a megszokást. Az halálos"
-
Alvin_ti4200
félisten
Hello world!
Rögtön lenne is egy kérdésem: hogy/hol lehet beállítani, hogy a telefon feloldásánál ne a Google keresőbe vigyen (kezdetben a Google Now-ba vitt, de azt kikapcsoltam), hanem a kezdőképernyőre?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Alvin_ti4200 #18998 üzenetére
Hááth, szerintem oda visz ahol legutóbb hagytad. Nem?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz atillaahun #18999 üzenetére
Nem igazán, de nincs jelentősége, mert úgyis jelszóval fogom használni, ott pedig a főképernyőre visz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest