Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Lenry #13571 üzenetére

így van, sok éve kuva drága már, kb mióta elmúlt a SZOT/Céges üdülős időszak.
    Mint fentebb írtam nekünk is azért volt, mert haveréknak volt ott egy háza (ami sajnos el lett adva ami miatt 2008ban nem volt Balcsi, 2009-ben totál másképp jutottam le, 2010-ben meg a gatyám ráment, és megszűntettem az egészet. 2013-ban pedig úgy jutottam le oda, hogy dolgoztam a Balatonparton - ejj tudnék mesélni).
    De amúgy tényleg, és full heringparty van, 2013-ban pl lángost/hamburgert árultam a balatonparton. Reggel nyitásra, 5-6 ember 20 ezressel a kezében állt sorba (nekem meg volt otthagyva 13000ft váltó - köszi főnök!) egész nap alig volt nyugtom, és én is azt láttam, hogy tök mindegy hogy 550ft egy szál cső főtt kukorica, megveszi, mert van pénz lóvéra. Sír, hogy drága, de azért ott van, mert "nehogymárne" ... Aztán a tartozásokra meg sz*rik hónap számra, meg mindene is hitelből van.

Sokan sírnak itt is, hogy jajj nincs pénz, aztán 4 millióért felújjítódik a ház (konkrét példa), az autó újabbra és nagyobbra cserélődik, csak fel kerülnek facebookra a Balatoni/Horvát országi nyaralós képek... Aztán mikor azt mondod neki egy gépösszerakásra és teljes telepítésre, amin egész délután dolgozol, hogy 5000ft, akkor halálra vált tekintettel néz rád, hogy ez amúgy rengeteg pénz, és mégis hogy gondolod, hogy te ennyit kész, mikor neki nincs is ennyi?

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák